Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
M tok luškan fantek že skos
preprosto v smeti 
Od kar imamo dodatne žaluzije na loži, je zjutraj v spalnici taka fajn tema, da bi kar vlekla
Bubi pa tudi zaključuje svoje "počitnice" pri babici. Ni doma spal že 10 dni. Saj drugače sem zdaj skoz z njim, tudi ponoči večinoma, včasih pa se grem raje k
ponoči stiskat
. Sem bila takrat prav jezna, da noče dude, zdaj pa sem zelo srečna, da se je tako izteklo. Flaške pa itak ni nikdar imel- je tudi ni hotel.
to mi pride tako sproti. Rabiš škarje, lepilo in barvne liste... ...včasih jaz kaj izrežem in drobižka samo lepita in sestavljata (hiše - streha, okna, dimnik,....; rožice - cvetne liste, "prašnike", steblo,....; vozila - kolesa, šasija, ladje, jadra,....; ... ), včasih pa sama razrežeta papir in poten te končke lepita in sproti govorita kaj sta ustvarila
...al zakaj mi tak suhec zgleda?
- kar je upoštevala vedno, do danes, ko sem videla, da namesto da bi ga lizala pridno žveči in je zatopljena v risanko (jaz sem medtem preoblačila postelje). Sem ji ga potem še nekaj časa pustila, vendar sem jo ves čas opazovala, ker sem se bala, da se bo zmotila in ga pogoltnila, vendar je pa ca 10 min rekla, da je zanič in ga nesla (pljunila) v smeti
...zdaj pa se ne spomnem niti ene