petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa to sem že povedala, da je svak končno le prišel domov? smo imeli v nedeljo skupno kosilo in po kosilu nam je prezentiral filmčke in slike iz njegove misije..... najprej sem se jokala ob krasnih slikah prelepih otročkov , ki jim je delil bonbone in ustekleničeno vodo, ob njihovih pogledih, črnih očkah, ki so izžarevale nepopisno hvaležnost....(BTW- po novem sem hvaležna za vsak cent, ki ga prislužim )....., tako, da so me naši že hoteli od mize nagnati, ko se nekaj cmerim, če pa so otroci vendar veseli, ko so dobili vodo in bonbone no, potem smo pa videli še grozote vojne,.......ubogi ljudje tu, pa nisem dolgo zdržala.....sem se raje sama odstranila......še zdaj se začnem vsa tresti, ko se spomnim teh posnetkov...... ubogi ljudje..... in spet sem hvaležna, da živimo tu v miru in izobilju in sem lahko svobodna....ker ženska v Afganistanu nima nobenih pravic, je otrok, ki se ga vzaga do smrti.....lahko jo pretepejo sredi ulice ....ah, grem raje peglat.... Če jaz kaj takega gledam....ne spim ziher en mesec ....mene te stvari ful, ampak res ful prizadenejo...sploh, ker trpijo ljudje, ki niso nič drugačni od nas...in NIKOMUR NIČ krivi!!!
|