Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
res tud po en teden ne kakajo in ni nič narobe.
Tega si pa res ne predstavljam, boščki. Nika je bila v obeh letih največ 2 dni zaprta.

. Sem že mislila vprašat ali je to normalno pa vidim da je. Punce kolikokrat je pa k vam prišla patronažna? Pri nas je bila 3-krat potem je pa rekla da če jo še rabim pa sem rekla da ne in se ni več oglasila. A pride kdaj kasneje pri 4-5 mesecih tudi nenapovedano? Midva sva tudi kdaj v pidjami do 11.ure ups.
je bil danes spet priden. Le ene dvakrat je zajokal tako močno, da je v faco čist rdeč ratal, ampak ČIST rdeč. Potem sem ga vzela v naročje in v sekundi čisti mir in spet normalna faca. Se kateri isto dogaja?
pa je imela včeraj 2. pregled in je velika že 60 cm, težka pa 6.600g!!
Stara pa dva meseca in štiri dni
. Sem bila v lekarni in so mi dali Panadol ekstra, ker mi lekadol ne pomaga. Bomo vidli kaj bo s tem... Pa mali je že cel dan tako jokav, da se mi vse zdi še bolj grozno!!! Pa še ven ne mormo, ker je tako vreme
. Groza!!!
Menda bo lepo vreme in nič burje, pa se bomo lahko malo vozičkali, da bomo vsaj malo na svežem zraku. Sam mal mi je bedno, ker moram pakirat za tamalga. Prespali bomo in moram kar dobro preštudirat, kaj vse nujno potrebujeva. Ja drugače je zdaj, ko nisva več sama
.
A mislite, da je možno, da ga kopanje totalno zbudi, namesto da bi ga zmantralo in uspavalo?
Ampak to samo, če imam trdo blato, zato ful delam na tem, da ni. Vsak dan si skuham dva litra kompota iz jabolk, hrušk pa obvezno sliv, nesladkanega itak. Pa suha jabolka mi ful pašejo, pa še na wcju sem potem cel dan.
, danes zjutraj pa zopet polna plenica