tiasha77
|
Zdravo! Vidim da nas skor vse mučijo podobne težave, nespečnost, WC, krči, kilce,... ampak jst se tolažim da bo šlo z dojenjem vse dol. Za mamo nabavljenih nekaj oblekc, ampak bo treba še kaj dokupit, sam zdej čakam drug teden, da upam da zvem spol, pol pa intenzivno v napad. Mene tud zanima, če sploh rabim kaj s kratkimi rokavi al pa tiste bodije čist brez rokavčkov, mislite, da bo tud vroče avgusta? V hiši mamo sicer klimo, sam zunaj? Posteljce še nimava, tud ne vem, kakšna bo, najbrž v barvi spalnice, mogoče veste, kje se da dobit dobro in poceni? Voziček je še tud v zadnji fazi, da o ostalih drobnarijah ne govorimo! Danes začnemo z MŠ, me prav zanima, če je kaj uporabnega? Kar se tiče pa poroda, po eni strani sploh nočem razmišljat o tem, pa si mislim, da če so vse preživele, bom tud jst, sam ta čist fiziološki del (klisitranje, bolečina ) me prav nič ne veseli, po drugi strani pa, če je treba it skoz to za mojo , pa naj ji bo ! Mislim da je pri porodu ful važno, kako razmišljaš, da si sproščen, pa da se veseliš, da bo končno prišel ven, kar pa mislim, da si bomo avgusta, ko bomo in bo vroče vse želele! Ne vem, to je moj prvi , tko da vam javim avgusta, do takrat pa držim pesti za vse nas, da bo šlo endvatri. Lep sončen dan vsem , pa kak sprehod al pa martinčkanje si privoščte!T
|