piscancek
|
hojla vsem srečkam, pa tudi vsem ostalim. Hvala vsem , ki ste nas "ta nove" tako lepo in prisrčno sprejele, se tak fajn zdej počutim. Ko bi vas že 100 let poznala. Moram povedat vsem tistim, ki vam nagaja cvetni prah in ki ste alergične nanj. Vsako leto me totalno uniči, kiham, smrkam, v ustih in po nebu me srbi, da o očeh ne govorim. Letos pa NIČ, popolnoma nič, na srečo. Sploh me ne matra, pa sem se z dvema znankama pogovarjala, ko sta tudi alergični na cvetni prah in sta obe rekli, da med nosečnostjo ni bilo ne duha ne sluha o alergiji. Jaz upam da je res tako in da se nisem malo prehitro pohvalila. Ker sem zasledila da se nekatere pridno merite okol trebuščka, sem se tudi jaz. Sicer sem tudi jaz med tistimi ,ki nismo velike -164cm, 90-ko sem si izmerila. Vsi mi govorijo da imam ful velik trebuh in da imam ziher dva piščančka in ne samo enega. Men se sploh ne zdi tako velik, čist normalno da sem bolj okrogla kot prej, nekje se pa more poznat, a ne? Sem pa zelo ponosna na trebušček, obožujem ga. Ok, pridne bodite vse in lepo se imejte, zvečer pa se kaj "vidimo", jaz grem zdaj na izpit. Držte pesti .
|