Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
-srečkam. danes sem prvič z vami in se mi zdite ful fajne. jaz imam PDP 20.08.06 in že komi čakam. Imam sicer bolečine v križu, ampak drugače sem prava rožca, doma sem pa baje prava tečka
. Danes greva z mojmo
prvič v materinsko šolo. Se že ful veselim, da bom izvedela kaj novega oz. kaj takega ko še ne vem. Sej ne sem vso znanje "požrla", ampak res sem brala že vse živo, verjetno tudi ve. 
Ja, sedaj ko sem pa poslala jo pa je
No, zadnjič so rasle trojke, zdaj pa mislim da sanja, ker me ful mlati in kriči, potem jo pa piči in v trenutku spi kot top
... Ta me tako brca, kot me je capinka v 9m
Jaz pa bedim in bedim in bedim... Bo tudi 2. tak razgrajač/ka?
Kaj pravite? Pa še naj kdo pravi, da spadam med anoreksične nosečke!
Trebuh si mažem z mandljevo kremo in še s Sanosanom, ki pa mi zadnje čase zelo smrdi (nekam odvraten vonj). Bom nabavila novo kremo.
Uživajte s svojimi
.....komaj čakam
in
peče,preteklo noč nism skoraj nič spala zaradi zgage...tko da sm mogla vzet ruparut...
,verjetno spadam v tisto skupino maloooooo bol bušastih in okroglih mamic...da o kilah ne govorim,sm jih že kr neki pridelala....
(čeprav pravijo, da se mi ne vidi, da sem se zredila za toliko kot kaže vaga, al pa se sam "lepe" delajo
? Jaz sem imela na začetku nosečnosti (do 12. tedna strogo ležanje).