Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
. No potem ko je končno prišel, je pa rekel da je šel iskat še eno pomoč. Potem mu je pa celo do 12 uspelo sestaviti dva konca omare. 
sva glih dobr pršle iz špancera,zdej pa mal kukam če je kaj novege na forumu...
,kolk sta pridelala v širino(kg) in dolžino.
? Jaz upam, da bomo ta teden kupili voziček in avtosedež.
.
A ma tktera podobn filing mogoče , pa ti Hruška k nizko nosiš, a te spodi tud kej boli oz. če sediš dalj časa, te kaj boli v spodnjem delu trebuha bolj proti jajčnikom?
K mene ful sploh če sedim dalj čada in ko vstanem sem ko stara mamca z palco se sploh ne morm lepo zravnat!? G imam pa jutr teden, a mislite da bi ga mogla kej prej obiskat?
.
in mi prinese horse burger
z imenom Tim.Težak je 990 g in velik 36 cm.Danes je star 8 dni in zaenkrat po besedah zdravnikov v zadovoljivem stanju.Glede na to da je mali je seveda potrebno še veliko časa da zraste.
...upam da mi bo to uspevalo še naprej...
za srečo
,bilo je vse ok
, punce so že začele govorit o strahu, verjetno je to kar problem. Jaz zaenkrat vse jemljem kot naraven pojav in tudi ne grem na EA, kot kemik med medicinci (v družini) razmišljam malo drugače. Ma, jaz vam po pravici povem, da že zdaj komaj čakam našega knedelčka, še posebej zato, ker so priprave na to zares stekle
.
. Ne vem kaj je narobe, ali sem dobila mogoče ogromno plodovnice zraven, kajti to je tudi Pušenjak omenil, da če se poveča plodovna voda, pol tudi brcik ne čutimo več tako. Upam, da je to to in ne kaj drugega, sicer pa imam v četrtek pregled pri moji G in ji bom omenila.
tako kot je treba, zdaj me pa ful skrbi, ker imam že zdaj takšne težave, da se mi ne bi zgodilo kaj nepredvidenega!