Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vponedeljek vMŠ! Smo imeli predavanje o dojenju. Našga ni bilo in ga tud ne bo zraven, no ja pa kaj morm sej se nav svet podrl silit ga pa tko ne mislim ker to vem že več kot 5 let da on nima želje da bi bil zraven. Zdej ga le hecam stem da imajo v bolnici posebne masažne postelje al mize pa ( k se ful rad masira ) pa ni bil za
, zredila sem se z -4 na +2 ( se pravi vse skupi 6kg oz 2kg na novo od teže pred zanositvijo. Ja moj buši je bil že prej okrogu pa jest majhna 157 in okrogla kot žogica tko da

Oprosti, ker sem toliko časa rabila
,sm v službi pa sm se na hitr znuznla za računalnik,da vidm kaj dogaja in če ste kej pridne
,kaj vse rabimo od cujnc in kozmetike-zanimivo
v Dolenjskih toplicah malo na dopustu in na poroki. Bom še šla, ker ima moja kolegica apartma, ki je zelo lepo urejen in blizu term. Če katera rabi naj kar pove, ni drago!
, kar mene ful veseli, saj se mi že ves čas zdi, da se bom lažje znašla s punčko kot s fantkom. Komaj čakam, da grem malo v nabavo malih cotk! Glede krčev v nogah mi je G svetoval Ca, Mg naj bi bil bolj za trebuh. Danes smo bili v MŠ in smo zvedeli vse (?) o porodu, pa prehrani, pa telovadbi,...
in mojim
ima že od jutra akrobatske treninge,včasih me tako močno brcne za je kr mal neprijetno...nasledni teden 16.5 mava spet randi pri moji g. in komaj čakam da ga vidm...da mi g. pove kolk je velik in kolk tehta,sm že kr mal neučakana
,kolk so pa kej vaši
.drgač sm pa tut jst v začetku maja praznovala rojstni dan,ker nam je bil vreme naklonjeno smo naredili piknik