Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
da ji bije srček, kazalo je vse normalne znake in pikica je velika 25mm. Tako sem bila vesela ko mi je zdravnica povedala da je vse u redu. Ena nova je bila taka mlada pa tud ful prjazna.

En dan me je tako bolela glava, da se mi je že meglilo. Ko sem spila lekadol, me je čez 10 minut nehala bolet in padla sem v odrešilni spanec. Naslednji dan sem prebrala, da naj nosečnice teh tablet ne bi jemale. Mi je bilo že hudo, ampak mislim, da od ene tabletke res ne bi smelo biti hujšega kajne?
No vsaj kar se prebave tiče, ki je zdaj res urejena.
. Dokler nisem začela jemati Daborostona, sem se počuitla prav v redu; bila sem le bolj zaprta in bolj utrujena kot sicer. Prve dni jemanja Daborostona pa se je začelo; napihnjenost, tiščanje v trebuhu, ponorela prebava...čez nekaj dni slabosti in slabo počutje, utrujenost..., čez nekaj dni brez apetita, vse kar je imelo kakršenkoli vonj mi je smrdelo... Še najbolj mi paše, da čim več časa prespim. Sicer sem imela že dva pregleda, na drugem pregledu se je že videlo kako najini pikici utripa srček
.
, se mi že kar pozna trebušček in se mi zdi kar velik glede na to da sem šele v 11. tednu, kaj šele bo
. Ker se danes počutim nekoliko boljše, bova šla popoldne z možekom na sprehod, zunaj tako lepo sonček sije
? No, sej ga bom jst tudi verjetno začela kmalu nosit, kao zaradi boljše opore, da ne bo potem prevelike povešenosti, al kako pravijo
.