|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
7.1.2006 13:26:50   
stuhica
Ojla drage moje,

včeraj sem v tisti paniki ki me je kar naenkrat zagrabila zaraadi vseh teh čudnih dogajanj in sem poklicala  da vidim če je morada moj G  v službi. Bil je sicer dežeren, a ga nisem mogla dobit potem sem pa prosila za kakega drugega G pa so me prevezali. Z to novo G sem se pogovarjala po telefonu in mi je rekla da če želim da pridem na UZ pa bova vidli. Hitro sem poklciala svojega  dragega da si je vzel čas in sva odšla. No ja  mogoče sem bila res preveč panična G me je pregledala, videla sem svojo pikico user posted image  da ji bije srček, kazalo je vse normalne znake in pikica je velika 25mm. Tako sem bila vesela ko mi je zdravnica povedala da je vse u redu. Ena nova je bila taka mlada pa tud ful prjazna.

v glavnem drage moje oprsotite k sem vas zbadala po nepotrebnem sorry ampak res sem bila prepaniččna, zagrabilo me je očitno kar nekaj en čudn občutek en strah. Mi je pa redkla da so mi dojke splahnele zaradi hormonov, da rjavi izcedkio niso nevarni vse dokler nebi začela res krvaveti.

Kako se kaj počutite? Jest imam novo zelo tesno prijateljico školjkico, za katero upam da se bova kaj kmalu razšli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najhuje mi je da mi vse smrdi, kadarkoli grem skozi hodnik v bloku hitim da čimprej pridem ven na zrak, ker mi blazno vse smrdi, zjutraj ko vstanem najprej objamem školjkico... Oh ja saj bo šlo in vse bomo pretrpeli za naše pikice!

Zredila se zaenkra še nisem, včasih imamm le napet trbušček, ki is ga tako rada pobožam. Komaj čakam da bom začutila prvo brciko?

lep pozdravček vsem nosečkam!user posted image user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: avgustovka
7.1.2006 18:42:09   
Vilma
16.1. imam drugi UZ. Komaj čakam in seveda upam, da bomo videli utrip srčka user posted image  
Od nosečniških znakov pa me daje "samo" nemogoč glavobol. Če je to sploh znak nosečnosti user posted image  En dan me je tako bolela glava, da se mi je že meglilo. Ko sem spila lekadol, me je čez 10 minut nehala bolet in padla sem v odrešilni spanec. Naslednji dan sem prebrala, da naj nosečnice teh tablet ne bi jemale. Mi je bilo že hudo, ampak mislim, da od ene tabletke res ne bi smelo biti hujšega kajne?
Drugače pa imam vse kontra nosečniške znake user posted image  No vsaj kar se prebave tiče, ki je zdaj res urejena.
Bi pa spaaaalaaaaa, spaaalaaa in spaaalaaaaa.
Ta teden sem na dopustu in ponoči spim v povprečju 10 ur + 1-2 uri popoldne user posted image  Ampak si ne morem pomagat, učki mi kar skup lezejo user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: avgustovka
7.1.2006 18:43:10   
melitkica
Metja - potrudila sem se in našla članek (Moj malček: nosečnost - jesen zima 2005), rublika: ginekolog svetuje (piše:as.mag. Stanko Pušenjak, dr.med., specialist ginekologije in porodništva):

Beli tok povzročajo glive kvasovke, ki jim hormonsko okolje v nosečnosti pomeni mnogo boljše pogoje za razvoj, kot jih imajo v povprečju izven nosečnosti. Beli tok ni nevaren,lahko pa je nadležen in v primeru, da je dolgotrajen, lahko sproži tudi vnetni odziv organizma. V tem primeru se pojavi srbež, pekoča bolečina, splovilo pordi in lahko tudi oteče. Samo belega izcedka v prvem trimesečju nosečnosti ne zdravimo agresivno. V ginekološki ambulanti lahko nožnico izperemo z nežnimi razkužili, pripravljenimi posebej za občutljive sluznice, za doma pa predpisujemo svečke za nožnico, ki vsebujejo mlečno kislino. Slednja je sicer tudi naravna zaščita nožnice pred nezdravimi klicami. Če se pojavi vnetje in hujše težave, seveda zdravimo z zdravili kadarkoli, tudi v nosečnosti.

Stuhica - sem vesela zatein za tvojo pikico, da je zvama vse ok.

Lepo pozdravljene avgustovke!user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: avgustovka
7.1.2006 18:59:03   
miši
stuhica, pomojem si nas vse malo pomirila, res fajn,da je vse ok. Tudi meni se včasih zdi, da kaki znaki kar izginejo in se prav fino počutim, da potem res pomislim na kak črn scenarij, no pa potem pride kmalu naokoli kakšna slabost ali špikanje in zategovanje. Kolegica mi je rekla, da proti tem krčem (kot pri M) pomagajo Mg tablete. Je katera že kupila?
LP vsem.

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: avgustovka
8.1.2006 17:48:25   
GoYa
Vilma, lekadol ne škodi v nosečnosti, tako da ni nič narobe ker si ga spila.
Drugač pa tudi mene dostikrat glava boli.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: avgustovka
9.1.2006 10:09:45   
bebi
Pozdravček vsem user posted image

Da se še jaz malo javim. Bi večkrat kaj napisala pa se večinoma bolj slabo počutim, tako da nimam nobene volje za to. Še vedno sem na bolniški, večinoma ležim in jemljem nadležni Dabroston user posted image . Dokler nisem začela jemati Daborostona, sem se počuitla prav v redu; bila sem le bolj zaprta in bolj utrujena kot sicer. Prve dni jemanja Daborostona pa se je začelo; napihnjenost, tiščanje v trebuhu, ponorela prebava...čez nekaj dni slabosti in slabo počutje, utrujenost..., čez nekaj dni brez apetita, vse kar je imelo kakršenkoli vonj mi je smrdelo... Še najbolj mi paše, da čim več časa prespim. Sicer sem imela že dva pregleda, na drugem pregledu se je že videlo kako najini pikici utripa srček user posted image . 16.1. imam spet pregled in upam, da mi ne bo več treba jesti Dabrostona. A mora še kakšna jemati Dabroston in se počuti tako obupno zanič kot jaz?

Vsem lep dan user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: avgustovka
9.1.2006 12:13:45   
GoYa
O, bebi, jaz tudi jemljem Prometrium (ista funkcija kot Dabroston) in to vaginalno, 3x na dan, na 8 ur. Res user posted image . Naj bi jemala do 12t.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: avgustovka
9.1.2006 12:39:07   
magnolija
Pozdravljene avgustovke.
Jaz pa sem pravkar zvedela, da imam prvi pregled šele 26.1, pa se mi zdi tako pozno, ko pa že imate vse do takrat dva pregleda za sabo.Kaj je možno, da kaj zamudim?
takrat bom noseča 11tednov in 6 dni!!!
Tolažim se s tem, da kaj pa če sploh ne bi prej vedela, da sem noseča.
Aja, pa še nekaj, ali ima katera od vas dr.Lužnika?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: avgustovka
10.1.2006 10:34:45   
bebi
Hoj, Goya user posted image . Meni se pa zdi (ampak res samo zdi), da je ta tvoja varianta "Dabrostona" boljša, ti vsaj ne gre skozi želodec in potem ne dela stranskih učinkov user posted image  Jaz sem najprej jemala Dabroston trikrat na dan, potem mi je G na srečo zmanjšal dozo na dvakrat na dan. A ti kaj čutiš posledice jemanja Prometriuma? Aja pa pa še to me zanima, a jemeljete tudi folno kislino? Meni je G predpisal Tifol, pa je tudi user posted image , mi je tudi po njem slabo. Joj, sem pa res en obupen primerek, kar se tiče odzivanja na tabletke user posted image .

Pridno božajte svoje trebuščke user posted image


(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: avgustovka
10.1.2006 11:52:45   
lana38
bebi!
Zakaj pa misliš, da ti je slabo od Tifola? Jaz ga jemljem do približno 4 tedna, ko ni bilo M. Slabo pa mi je postalo šele nekje med 6 in 7 tednom, tako da sigurno ni Tifol. Pa še Tifol vzamem zjutraj po zajtrku, slabo pa ni postane čez dan in se stopnjuje. Najhuje je zvečer. Včasih se moran kar vležti, drugače bi okrog padla. Zob si sploh ne morem umivati, potem je še huje. Baje bo minilo po 12. tednu. Torej bi nekje žez 2 tedna, moralo biti vse OK. Jutri namreč napolnim 11. teden.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: avgustovka
10.1.2006 13:51:02   
bebi
lana38, vsakič ko vzamem Tifol mi je kakšno uro po tem že slabo. Poleg tega ga dva dni nisem vzela, pa mi potem tudi ni bilo slabo. Je že tako, da vsako telo pač drugače odreagira na sintetične pripravke. Meni delajo na žalost preglavice user posted image . Do katerega tedna je sploh treba jemati Tifol? Sicer pa se zelo veselim, ker se naglo približuje 12. teden, ko bom odvrgla vsaj Dabroston user posted image . lana38, a nimava midve isti PDP? A so vam že kaj hlače preozke? Jaz imam že hlače na elastiko user posted image , se mi že kar pozna trebušček in se mi zdi kar velik glede na to da sem šele v 11. tednu, kaj šele bo user posted image . Ker se danes počutim nekoliko boljše, bova šla popoldne z možekom na sprehod, zunaj tako lepo sonček sije user posted image  Komaj čakam...

Lepo popoldne user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: avgustovka
11.1.2006 10:40:46   
lana38
jaz sem si že morala kupiti večje hlače. Drugače imam št. 4o, zdaj pa nosim  že 44. Verjetno sem se zredila, ker sem uvedla več mlečnih izdelkov, pa tudi zvečer prej nisem jedla, zdaj pa ne zdržim več. Prsi pa so se mi zelo povečale.
Tifol bi se naj jemal do konca tretjega meseca.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: avgustovka
11.1.2006 10:53:38   
magnolija
Mene je skor kap, ker sem se že tud zredila, pa redno bruham, pa jem tud ne preveč, celo manj kot prej, zato me je ravno skor kap, ko sem se zavzela kake boke sem dobila, še bedrce so polnejše, kot da niso ble že prej dovolj.Joške pa tak in tak.
Jaz pa že skor dva tedna ne jem redno tifola, ker mi gre skoz na bruh in se ne morem prisilit, da bi še tableto pogoltnila.Grem zaj poskusit srečo.
Aja, sem pa pred in v začetku pa pidno jedla, upam, da ne bo zarad tega kakih posledic.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: avgustovka
11.1.2006 14:09:02   
bebi
Hja, ugotavljam, da mene tudi modrc že tišči, čeprav ga doma ne nosim. A ve tudi doma modrc noste user posted image ? No, sej ga bom jst tudi verjetno začela kmalu nosit, kao zaradi boljše opore, da ne bo potem prevelike povešenosti, al kako pravijo user posted image  Sem že večkrat prebrala, da kao do 4. meseca nosečnosti ni treba še nič menjati cunj. No, res ne vem od kod jim to. Tle smo vsaj že tri, ki smo to naredile že pri cca 2 mesecih nosečnosti. Drugače je meni že nekoliko manj slabo user posted image , že trkam...

LP user posted image

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: avgustovka
11.1.2006 14:50:38   
m26
Da se še jaz javim med avgustovke. Rok imam 16.8 in sem bila do sedaj že dvakrat na pregledu, danes pa sem se prijavila še za nualno. A ostale ste se že vse naročile?
Imam pa to srečo, da mi ni ČISTO NIČ slabo, sem pa kljub temu malo shujšala - malo bolj zdrava prehranauser posted image . Kljub temu pa imam že kar velik trebuh - me prav skrbi kaj bo še do konca. Sem si šla zdaj na razprodaje že kar ene nosečniške hlače kupituser posted image . A vam se tud že poznajo tebuščki?
Mojca

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: avgustovka
11.1.2006 17:29:24   
tija75
Magnolija, tudi jaz imam dr. Lužnika za izbranega ginekologa. Ker sem se preselila sem pač takrat vzela njega za mojega osebnega gin., jutri imam drugi pregled (na prvem ti pač naredi UZ, ter napiše vse napotnice za kri katero moraš nato dati v stolpnici) in verjetno bova pregledala vse izvide krvi, ter mogoče še en UZ (ne vem). Drugače sem v 10. tednu nosečnosti in sem zaenkrat še na bolniški (zanosila sem po IVF-ICSI-TESE in prejšnji teden sem bila tudi hospitalizirana v bolnišnici Mb zaradi krvavitve, katera se je pojavila - na srečo nič hujšega). Ti v sporočim kako je bilo na pregledu.

Čao Tija

(odgovor članu m26)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: avgustovka
11.1.2006 20:40:40   
melitkica
Naj se vam še jaz malo javim. Če sem se zredila vas bom informirala kdaj drugič, ker se že nekaj časa nisem tehtala. Trebuh imam malo že od prej, tako, da nisem glih sigurna. Zjutraj se mi zdi, da sem shujšala (kar nisem 100%), zvečer pa imam tako napet trebuh, da joj. Verjetno tudi od slabe prebave, pa čeprav jem veliko sadja in zelenjave (sem vegetarijanka) in veliko spijem. Slabosti je vedno manj, intenzivno je bolj v popoldanskem času. Kavbojk več ne nosim, razen elastične, ker se bolje počutim, kot pa, da me vse tišči. Večino časa pa sem v trenirki ali podobnih hlačah. Drugače pa že komaj čakam, da bom naslednjo sredo šla na pregled.

Magnolija - če ti je po tifolu slabo, raje spij kako multivitaminsko tableto ali cedevito, ker oba izdelka vsebujeta kar nekaj folne kisline. (beri tudi navodila, ker vse tablete niso za nosečnice). Ne raskiraj preveč! user posted image

Uživajte avgustovske nosečke in vse ostale! Lep večer še naprej

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: avgustovka
12.1.2006 8:06:09   
magnolija
O super Tija 75, mi boš poročala kakšen je kajj ta dr.Lužnik.Pa če si zadovoljna z njim?
Komaj čakam na UZ, čeprav me je tud mal strah, ampak sem že full nestrpna, če je vse ok.
Od kod pa si se preselila, če lahko vprašam?
Jaz sem tudi v desetem mesecu, kmalu stopim v enajstega.Dvakrat že mela izcedek podoben krvi, tak rjavkast, če sem bila fejst pod stresom pa če je bil dan preveč naporen, ampak je zaj ok, pa nisem nič ukrepala, ker sem prebrala, da je to možno, pa ni nevarno dokler ne zakrvaviš prav, tak kot ti ubožca!
Čim manj hospitalizacije.
Te pa kr javi kak bo na pregledu.
Aja, kaj pa slabo ti je kaj?

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: avgustovka
12.1.2006 14:48:03   
tija75
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija
Od kod pa si se preselila, če lahko vprašam?


Jaz sem se preselila iz Prekmurja v Maribor in sem imela svojega ginekologa v Lendavi. To mi je malo preveč odročno (90 km v eno smer)

IZVIRNO SPOROČILO: magnolija
Jaz sem tudi v desetem mesecu, kmalu stopim v enajstega.


Verjetno misliš v desetem tednu - kajti če bi bila v mesecu bi bila že krepko čez rok user posted image - malo heca

IZVIRNO SPOROČILO: magnolija
Te pa kr javi kak bo na pregledu.

Ja mi je naredil kar vaginalni pregled brez UZ-ja, ker je rekel da ni potrebno. Me je pa dal na bolniško do konca porodniške (veš delam isto v Lendavi - 90 km v eno smer vsak dan, pa predvsem zaradi krvavitev. Drugače je ful stručko in lahko o njem do zdaj povem samo dobre stvari. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija
Aja, kaj pa slabo ti je kaj?


Malo me še daje slabost, vendar manj kot prejšnje tedne, ko nisem mogla vohati čisto nič v zvezi s hrano.

Čao in želim ti lepo nosečnosti - Tija

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: avgustovka
13.1.2006 6:57:23   
magnolija
Joj joj joj, kuj v desetem mescu sem napisala, sory, mal se mi že meša.user posted image
V Lendavo si se mogla vozit v službo?Jaz ne vem kak bi zdržala, ker mam do službe slabih pet minutk z avtom, pa me že misli pobrat, ko me prime slabost.
Še dobro, da si dobila bolniško, moraš počivat  v takem stanju.
Si me kr pomirila, da je vredu, upam, da bo do mene tud.
Kje pa ima sploh ordinacijo, vem sam, da v bolnici, moram še moji bivši zdravnici sporočit, da mi pošlje kartoteko k njemu, je že cel teden ne dobim na telefon, drugače bom mogla kr osebno d o nje.Upam, da ne bo komplicirala.
Glede slabosti upam, da bo men tud kmal šlo na boljše.
Drži se Tija!
Aja, pa ostale se tud lepo imejte.user posted image

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: avgustovka
13.1.2006 19:03:30   
GoYa
Pozdravljene avgustovke,

da sem vam mal oglasim po daljšem času.
Po službi sem bila tako izmučena, da nisem mogla nič na RR. Slabosti, glavoboli in vožnja (50 km) so me izmučili do konca. Pol sem se pa naveličala in poklicala G in sva se zmenila za bolniško. Tako da sem sedaj doma nekaj časa user posted image .

Meni se trebušček še nič ne pozna, tudi zredila se še nisem. Danse smo dopolnili polnih 9t in še točno 3t do naslednjega pregleda in tudi NS bomo takrat naredili.

Lp

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: avgustovka
13.1.2006 22:24:18   
stuhica
pozdravlene,

dolg časa me ni blo ker sem imela same bruhuhitise in sem se slabo počutila. No zdajle sem pa rekla da morm iti vsaj pogledat kaj je kaj novega na RR!
Bila sem pri svoji zdravnici mi je dala še naprej bolniško in pa glede na izvid od G mi bo predala zadevo naprej na komisijo. Najprej sem bila na  bolniški zaradi prehlada, pol zaradi izcedkov, zdej sem pa že čist fuč. Voziti sploh nisem sposobna več kot 3 km. Sem šla po svojga na šiht en dan pa sem se kr med potjo vstavla da sem vse ven vrgla iz želodca.

No ja upam da se ve boljš poočutite. Kako pa je kaj z vašim spanjem a ste kaj bolj zasplne in več spite kot ponavadi?
-Meni se  zjutraj sploh ne da vstat?

pridne bodite in božajte in čuvajte svoje pikice!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: avgustovka
14.1.2006 9:39:30   
goda13
pozdravljene avgustovke!

Oglaša se vam še ena avgustovka in sicer 11.8. Berem kakšne probleme imate pa ugotavljam da sem na istemuser posted image . Vse hlače so preozke, pa nosim trenerko, ta je prilagodljivauser posted image .

Uživajte v user posted image  kolikor le morete

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: avgustovka
14.1.2006 19:51:56   
miši
dobrodošla goda 13! Zmeraj več nas je. jupi!

Uf, stuhica, a res ne gre nič na boljše? Meni so se slabosti premaknile na popoldan in zvečer, mi je pa manj slabo, smrdi mi še vedno skoraj vse, apetita skoraj nimam, natepavam župce pa kruh pa kakšen pire krompir in testenine. grozno se mi je uprlo meso pa vem,da to ni ok....utrujenost tako tako, niti nimam časa bit utrujena, do sedaj sem imela tak leteč tempo,da se moram zdaj malo ustavit in vzeti stvari bolj na izi.
Naj se vam pohvalim,da smo danes začele z vadbo za nosečke in da je blo prav fino, res paše.
So se vam pojavile kakšne spremembe na koži? Meni se zdi, da mi dlake hitreje rastejo user posted image .

Uživajte vikend!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: avgustovka
14.1.2006 21:35:36   
stuhica
goda 13 dobrodošla med nami avgustovskimi srečkami nosečkami!user posted image

Oh miši tud jest sem bl na juhcah, no ja danes še nisem objemala svoje školjkice prijateljice in upam da jo ne bom čeprav se mi zdi da mi je ko pojem Tifolko še bolj slabo!
Meni se sicer koža ni nič spremenila smao opažam pa da mi dlake res tud hitreje rastejo.

mi je ful nerodno pa vseeno bi se rada s kom o tem pogovorila! Pa nimam nikogar takega da bi mu lahk povedala pa mi je ful nerodno.Upam da me zastopte da mi je hudo in da res ne vem akaj naj nardim! Moj buši bo čist kosmat! Ja in zarad tega sem ful jezna, razočarana, sej prej se nisem tolk sekirala k se nisem več spravla v dvodelne kopalke ampak sedaj ko sem pa nosečka se pa ful sekiram da bo moj buši grd!

No ja pa ful sem žalostna k spadam med ene tistih res hudih kosmatink, k mam še bušija kosmatega, pa nevem kaj naj nardim?!! Oh kako je to grozno, mi je pa G rekel da je to zaradi hormonov in PCO! Pol so me pa še dvakrat ornk obrili po celi spodnji strani bušija pa še malo nad popkom daso mi pol kocine še bolj rasle in bolj so temne!

Sej mogoče se bo kteri zdelo ful smešno ampak meni je kr hudo zarad tega in ne vem kaj naj nardim!

a ma ktera kakšen predlog.  Brila se res ne bi rada k pol vse skp še bolj poganja pomoje!

Oh sej sem res en čudak od babe kaj vam morim na tej strani, k bi se lahk kej pametnejšga zgovarjala pa vseeno mi je zelo težko! upam da me zuastopte k sem sicer prpričana da ni nobene kosmatinke med nami razen mene!





(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?