|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
14.1.2006 23:33:44   
miši
stuhica, si faca user posted image . veš kaj, vse te dlakice moraš vzeti kot naravni pojav, nimaš kaj, sprijazni se, saj ni bistveno kakšen je trebuh na videz, glavno, da je tisto notri tapravo user posted image .
Dlak si nikar ne brij, ker bodo zagotovo močnejše in temnejše, če že, si jih rajše populi ali depiliraj z voskom (ja to pa je treba potrpet user posted image ), pomojem s tako depilacijo ne moreš škodovat otročku, saj gre za površinski nanos na kožo, pri vosku se tudi nič ne vpije, ne vem pa kako je z depil. kremo.
Jst mam tut en trak dlakic od popka navzdol, si jih pulim že dolgo časa,  no pa zdaj jih mam tut in jih se jih bom enkrat v prihodnjih dneh lotila, čas za žetev prihaja hehe user posted image . No, na srečo ni toliko dlak, tako,da jih s pinceto hitro vse počupam pa skoraj nič me ne boli, ne vem zakaj, mogoče je tam manj občutljivo tkivo oz. koža. Na srečo se mi tudi ne vraščajo (tu pa tam že) pa ponavadi kar traja kake 14 dni, da spet pokukajo ven.
če se boš lotila puljenja mi sporoči,da ti dam podrobnejše napotke, se bova še malo smejali user posted image .

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: avgustovka
15.1.2006 11:08:39   
Polly
Pozdravljene!
Se vam lahko tudi jaz pridružim? user posted image
PDP imam zaenkrat 10.8. Tudi meni je še vedno slabo, zaspana, na wc-ju sem vsakih 10 minut ... Hecno, v prvi nosečnosti skoraj nisem vedela, da sem noseča user posted image . Trebuh se mi še od prvega poroda ni čisto nazaj skrčil (malo manj kot 9m), tako da težko rečem, če se mi že kaj pozna user posted image . Prvič pa se mi je zelo hitro, saj sem bila suhica. Na NS sem se že naročila, komaj pa čakam na sredin pregled pri G, da zopet vidim svojega novega sončka!

Lepo se imejte in se pišemo!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: avgustovka
15.1.2006 19:01:16   
stuhica
oh miši moja kolk si me potolažla! Sej se mi zdi oz. sej se vidi da si z našga konca ! A na kako vadbo kje okrog boš hodila ?! A imaš tud G na jesenicah!?Moj izbrani je Dr. Bernik in hvala bogu da ga imam da sem pobegnila od ene  zmešanke z Radolce!

polly juhu zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla med nami! kako se kaj počutite  aja nikoli nismo še debatirali s kje ste moje drage sonosečke!  Jaz sem čisto z Gorenjskega konca iz Radolce po domače!

Danes sem že kar malce bolje, odločla sem se da bom Tifol vzela tik pred spanjem !
Kolk kej napredujejo vaši trebuščki a že kaj rastejo?!

Pa kilce a so šle kaj gor jest se grem jutr mal stehtat!

Komaj čakam na svoj pregled ko bom lahko vidla spet svojo pikico pol se bom pa tud naročila na NS!

A se bo ktera od vas tud odločla za ta pregled? Javite se kaj avgustovke user posted image  da lahko malce pokramljamo!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: avgustovka
16.1.2006 13:35:34   
saraja
Hojla, lepo pozdravljene!
Tudi jaz se oglašam po dolgem času. Kako se kaj počutite? Jaz imam rok 16.8., vsaj zaenkrat. Počutim se kar dobro Bruhala sem samo enkrat, drugače se mi pa ful vrti in imam glavobole. user posted image
Bomo preboleli. Naj tudi povem, da tudi meni so dlake ponorele, kaj naj storim?? To sploh ni normalno več! Sem kot šimpanz!!!!user posted image
Oglasite se kaj

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: avgustovka
16.1.2006 20:04:00   
miši
stuhica, jaz mam Macunovo na Jesenicah, je tok krasna res. V sredo imam spet pregled in že komaj čakam. Na NS pa sem se naročila k Pušenjaku samoplačniško, največ zato, ker imajo tak superfajn UZ in ti posnetke spravijo na CD = trajen spomin. Pregled pa se mi sploh ne zdi drag.
Glede vadbe pa takole. sem vaditeljica aerobike in seveda vadbo vodim jaz, ker se bom od visokointenzivne vadbe poslovila. v soboto smo imeli promocijsko uro in je blo kar zanimivo, resno pa začnemo prvo soboto februarja. vadba bo vsako soboto ob 17h v Klubu športa in zdravja v Lescah, torej blizu tebe. Prid kaj pogledat. mogoče se celo poznava.

Kako ste ostale? Moje slabosti so iz dneva v dan boljše, se mi zdi, da mi je vampek kar čez noč malo zrasel user posted image , zredili se še nismo.
Jejte zdravo pa fajn se imejte
miši

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: avgustovka
16.1.2006 21:28:31   
stuhica
pozdravljene srečkeuser posted image ! Dons smo se tehtali pa smo clo izgubili še 1kg! No ja sej časa je itak dost za naše pikice in bušije!

Miši a ti boš vodila to aerobiko za nosečke. Če ti popravici povem se zdaj še vedno počutim mal čudno, bruham slabo in vse.
Pa še to je sem na bolniški, imela sem rjave izcedke bom mogla tud z svojo zdravnico oz g preverit če mi ne bo škodovalo. Je pa tko sem čist brez kondicije. Že precej časa ( beri vsto let ) nisem nič aktivna (sej to je še 1razlog  več da sem se zredila ko pra....)

no ja bom vidla  a to bo vsako soboto ?
pa bo draga zadeva ?
Pa kolk traja pa kaj rabš met s sabo?
Od kterga mesca pa do kterga mesca pa je telovadba priporočljiva za nosečke!?

matr sem firbčna ane !?U glavnem lepo se imejte kaj pište drage moje avgustovke ne vem kje ste se zgubile?!

Komaj čakam naslednji torek da vidim svojo pikico!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: avgustovka
18.1.2006 8:01:06   
lana38
Pozdravljene!
Tri dni mi že dela internet tako počasi, da nisem niti prišla na RR; da bi brala, kaj šele, da bi kaj napisala. Slabosti so me minile pred približno tremi dnevi. Zdaj sem pa tako prehlajena, da mi ni za nič. Vsaj vročine mi in to je dobro. Drugače pa je vse OK.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: avgustovka
18.1.2006 20:36:54   
melitkica
Lep večer po dolgem času!

Prvo bi rada zaželela dobrodošlico novinkam, ki sem jih zelo vesela, kajti nas je vedno več!user posted image
Že dolgo časa se nisem javila in tudi brala vas nisem, ker mi je bilo zelo slabo (celo ob večerih, ko jaz hodim na RR). Danes sem imela prvi pregled in je za zdaj vse ok, poslušali smo srčeka, UZ pa nismo delali, ker smo ga naredili pred 3 tedni. Za dva tedna imam NS in bom takrat videla mojega sončka. Se že veselim.

Tija75 - si ena od našeh, gele? (over mure) 

Stuhica ne sekiraj se, tudi moje dlake so ponorele in se ne sekiram preveč, samo, da bom še naprej zdrava in posledično s tem tudi moj otrok!

Se še pišemo, beremo... Grem v ležeči položaj, ker me jutri čaka naporen dan v službi!

Lepo pozdravljene nosečke!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: avgustovka
19.1.2006 11:22:38   
tija75
Ja prav si poštudirala Melitkica, po koreninah sem over mure, samo stanujem pa v Mb. Kako si pa to ugotovila, a sem kje napisala user posted image . Saj konec koncev ni skrivnost user posted image . Jaz imam NS naslednji teden (upam vsaj, ker mojega dr. pol ni ko bom jaz v 12. tednu, tako da bomo probali narediti to v 11. tednu). Upam, da se bo kaj videlo. Vam nato tudi sporočim. Drugače mojih slabosti skoraj ni več, sem pa še vedno malo utrujena, tako da mi paše da se vležem v vodoravni položaj in uživam. Punce, držite se, si pišemo.

Čao Tija

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: avgustovka
19.1.2006 13:17:25   
bebi
Hoj avgustovke user posted image

Pravkar sva prišla iz NS. Sem tolk vesela, ker je s pikico vse v najlepšem redu user posted image . Pikica je velika že 63 mm in se lepo razvija. Še kar strmim v slikice, ki sem jih dobila in se jih ne morem nagledat.

Sicer me slabosti počasi minevajo, tudi počutim se že veliko bolje in nisem več na bolniški. Tudi jaz se pridružujem vsem, ki se pritožujete glede dlak, na bušiju mi poganja temen puh user posted image , kakšna zgaga. No, ampak važne so user posted image  v naših bušijih, a ne?

Pridno božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: avgustovka
19.1.2006 13:50:17   
ela78
Živjo, spet jest po dolgem času.
Včeraj sem imela drugi pregled, sem v 12 tednu in je vse OK, moja pikica mi je mahala, sem bila tko vesela, da sploh ne znam povedat. Zmerila mi je tudi NS in tudi vse štima, tko, da sem prav zares SREČNA.
Drugače bi pa samo spala, spala, ležala, spala. Joj kolk sem lena, upam, da bo to kmalu minilouser posted image .

Lepo se imejte in uživajte ob svojih trebuščkih, meni že kar lepo raste, ampak zredila se pa nisem še ničuser posted image

lp, elauser posted image

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: avgustovka
19.1.2006 14:22:41   
bebi
ela78, bodi vesela, za kile je še čas, jaz sem se zredila že kar za 5 kg user posted image , sicer sem bila pred zanositvijo bolj suhica, noseča pa sem 12 tednov in 2 dni (glede na današnji pregled). Baje da je normalno, da se vsak mesec zrediš za 1 kg (povprečje), sam kaj ko smo si tako različne in ena nosečnost ni enaka drugi.

LP


(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: avgustovka
19.1.2006 15:12:42   
miši
uau bebi, že 5kg? boš mogla pazit kajne. Mi smo s kilogrami še v minusu.

No, vidim,da se nam kar že dogaja, jaz sem imela včeraj drugi pregled in že zbiram slikice, naš fižolček je tudi migal na UZ in ima že 4 cm, je kar velik. Je pa vse ok in že komaj čakam NS. Tudi slabosti počasi kopnijo, samo apetita pa še od nikoder, tko nimam nobenih posebnih želja.

stuhica, ja vadba bo vsako soboto ob 17h, redno se začne prvo soboto februarja, vadba je posebna, sestavljena iz več delov (ogrevanje, razvedrilni del, krepilni del (najbolj pomemben), raztezanje in sproščanje z meditacijo. Če imaš kakršnekoli težave je verjetno vadba vprašljiva, zato se za take stvari posvetuj z G. No je pa zelo zelo na izi, nismo nič zadihani, ples, krepilne vaje za nosečke, sprostitev pa seveda nova poznanstva in izmenjava izkušenj.

Če želiš, ti lahko pošljem članek, ki sem ga pripravila, ko sem študirala gradivo. So pa v jeseniški ambulanti letaki, tudi spodaj pri recepciji je plakat, je pa tudi plakat v Radovljici.

Punce, uživajte sončka, pri nas ga je na pretek user posted image

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: avgustovka
20.1.2006 8:52:54   
lana38
Pozdravljene!
Jau pa sem v 13. tednu in sem se tudi že zredila od 4 do 5 kg. No tudi v prvi nosečnosti so mi kg kar rasli, pa ni bilo nič narobe. Saj ne morem stradati, če pa sem lačna. Pa to je še hujša lakota, kot če nisi noseč. Te ne moreš premagati, če nekaj ne poješ. Bomo potem hujšali, ko rodimo.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: avgustovka
20.1.2006 9:13:52   
Cebelica Maja
Po dolgem času še glas od mene.
Naslednji petek bom imela drugi pregled, kjer mi bo G naredil tudi pregled NS. Se že prav veselim, da vidim kako user posted image  napreduje in če je z njim vse v redu. Bom takrat v 12-13 tednu.
Sem si pa mogla kupiti že dvoje nosečniške hlače, ker mi moje več niso prav. Sem imela vse narejene po meri in sedaj, ko se je trebušček povečal, se več ne spravim notri. Zredila pa se za enkrat nisem nič.
Mi pa sedaj poleg slabosti veliko preglavic povzroča pritisk. Pred nosečnostjo sem imela vedno bolj visokega 140/90. Sedaj pa mi neprestano niha. Pred dvema dnevoma sem ga imela 90/50. user posted image Pred seboj nisem videla nič, samo meglo, ko pa sem se malo spravila k sebi se je soba vrtela. Pravo srečo sem imela, da sem si vzela ravno dopust za počitek.

Upam, da ste v redu. Da user posted image dobro prenašate in da vas bodo vse "bolečine" in slabosti minile.

Pozdravček! user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: avgustovka
23.1.2006 11:32:54   
stuhica
pozdravljene fosečke!user posted image

oh vidim da ste kr pridne ene se pridno redite druge pridno telovadite, jest pa še vedno pridno bruham!! Pa še Tifol sem nehala jest kak teden nazaj se mi zdi da je mal boljš al pa ne vem morda imam privide!

lana38 maš kr prav kile bodo že še šle dol pol ko bomo rodile svoje pikice! No ja jest se sicer še nisem nič zredila pa sej to še vse pride!

Čebelica meni tudi pritisk skoz niha, bolj me pa skrbi ker imam vedno zelo velik srčni utrip sicer se mi je to dogajalo že kako leto in pol pred noserčnostjo.

Miši hvala ti za podroben info bom se še pri G pozanimala? Kdaj se boš naročila na NS? Ja kolk slikic pa že maš jest mam samo eno!? A boš šla h Tratniku na NS na jesenice ali kam drugam!? A pri njemu sploh dobiš kaj kako slikico ali kaj ker vem da je mal bl čuden samo je pa res da je blazno dober specialist in jest sem mela srečo da sem bila 2x pri njemu ko  mi je ugotovil IMN. Če bi bil kak drug ? kaj bi blo !

ela78 a ti si pa bolj lene sorte nć se ne sekiri jest tud se mi čist nič ne da! Ležim počivam, bruham itd.. nič pretresljivega!
A ti si že imela NS? Ja kako to?A si dobila kake slikice al pa kej!?
 
Ostale avgustovke ta nove seveda dobrodošle med nami! Več nas je bolj fletn bo debatirat po RR!
 
melitkica kako se kaj počutiš? a si še vedno pridna in hodiš v službo? Jest sem zaenkrat še doma zdaj sem dobila od komisije podaljšano bolniško za cca en mesec, oh pa bi bla rajš mal v službi  včasih kokr pa doma skoz! no ja ampak če tko pravjo da je boljš za mojo pikico je boljš tko!

a ve ste že v 12/13 tednu naročene na NS! Jest ko sem bila pri svojem G je reku mi da je še čas da se bova dogovorila. Imam sicer jutri pregled in komaj čakam da vidim svojo pikico!
Upam da bo vse v redu in da mi bo dal kako slikico pa da mi nav reku da je pa že prepozbo za NS! a na NS ti že lahko pove spol ane? No ja meni je itak vseeno kaj bo samo da bo!
lepo se imejt e in se slišimo kaj!


(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: avgustovka
23.1.2006 17:56:36   
Vesna
jaz sem tudi avgustovka PDP  5.8..06.sem na bolniški že skozi,in sem se zredila že 5 kg.pa se mi ne zdi da bi ne vem kaj jedla,ne gibam se.drugače so se slabosti končale  in je prav fajn zdaj.mojo pikico sem videla v petek20.1. velik je 49 mm in je vse v redu je rekla G.in nisem a dobro videla,ker mi ni uspela slikat,sem pa videla obris obraza taki mali nosek.ma prav toplo pri srcu. spola pa ni videla.


< Sporočilo je popravil Vesna -- 23.1.2006 17:57:53 >

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: avgustovka
23.1.2006 20:40:41   
nelky
Pozdravček vsem avgustovkam! Jaz se vam kar pridružujem, čeprav sem že bolj na koncu meseca. Zaenkrat mi je g. glede na zadnjo M. izračunala PDP 28. 8.
Nimam nobenega apetita, pa zelo mi je slabo. Že krajši sprehodi me utrudijo, sem pa zelo vesela za malo user posted image , ki raste v meni. Živim na gorenjskem koncu, zato bi naj rodila v Kr, jaz pa bi šla raje v Po zaradi epiduralne. Ja, do takrat je itak še daleč.

A veste, ali je treba na NS dolgo čakati? Meni je G. rekla, da me bo najprej ona še enkrat pregledala, ko bom v 12. tednu, potem pa mi bo povedala, če je potrebna še NS. Sem ji rekla, da bi šla rada na NS, pa je rekla, da nisem upravičena do nje. Ne vem, zakaj. Mogoče ne na napotnico? A ste ve šle na NS samoplačniško ali na napotnico? Koliko pa stane in ali se pri merjenju NS naredi vaginalni ali abdominalni UZ? Je lahko mož zraven?

Hvala za odgovore!

Lepo vas je brati. Lepo nosečnost želim vsem!


Nelky 

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: avgustovka
24.1.2006 7:35:51   
bebi
Dobro jutro user posted image

Kako ste kaj avgustovke? Jaz se prav dobro počutim, še zaspana nisem več zjutraj ob 7.00 v službi.

Vesna, midve sva se pa isto zredile, sem ugotavljala, da je za to mogoče kriv tudi Dabroston user posted image . Jaz ga ne jemeljem več, a ga ti še? Tudi s folno sem zaključila. G mi je rekel, da sem se zredila tudi zato, ker sem 1,5 meseca ležala in telo pač ne porabi nič kalorij.

nelky, jaz sem se na NS naročila v ponedeljek, v četrtek pa sem imela že NS pri dr. Strahovi v Domžalah. Sestra je sicer rekla, da bi se lahko malo prej naročila, pa so me vseeno vzeli, ker sem bila že v 12. tednu. Plačala sem 12500 SIT. Praviloma delajo UZ na trebuhu, tudi meni ga je probala najprej na trebuhu, ker pa se ni nič videlo (imam narobe obrnjeno maternico), mi je potem naredila vaginalni UZ. Mož je bil zraven. Bilo je prelepo user posted image .

Uživajte user posted image

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: avgustovka
24.1.2006 11:41:54   
Reja
Pozdravljene!

Jaz sem po mojih izračunih tudi avgustovka, sicer bolj pozna. čakam, da mi G še potrdi datum (na prvih dveh pregledih se je malo izogibal).

Ali so to vaši prvi otroci ali imate že izkušnje?

Koliko ste pa kaj stare?

Jaz sem stara 28 let in prvič pričakujem.

Miši, bi se dalo dobiti tvoj članek o vadbi? Zelo z veseljem vse preberem v vseh časopisih, preveč info nikoli ni odveč.

Lepo se imejte in čim manj slabosti!user posted image

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: avgustovka
24.1.2006 12:01:19   
lana38
Reja!
To bo moj drugi otrok. Prvega sem imela pri 29. letih. Zdaj pa bom prihodnji mesec imela že 38 let. Pa se sploh ne počutim tako staro. Me pa v tej nosečnosti daje lenoba in zaspanost. zdaj so me slabosti že minile. Pri prvi nosečnosti mi ni bilo slabo niti enkrat. Tokrat pa verjetno še za nazaj, ker mi je bilo slabo cel dan, še najbolj pa zvečer. No pa je minilo. Zdaj sem pa lena in zaspana. Včasih bi kar naprej samo ležala z zaprtimi očmi, pa mi sploh nič ni dolgčas. Zanimivo.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: avgustovka
24.1.2006 18:26:39   
stuhica
pozdravljeneuser posted image
danes je bil res fajn dan videla sem svojo pikico, velika je že 50 mm in rokice sem vidla pa nogice smao slikco mi pa ni uspel dat ker mu je papirja za tiskat slikce zmankal! naročila sem se na NS imam jo naslednji teden 1.2. pri dr tratniku!

Miši kdaj imaš ti NS?
Vesnica midve svap pa blizu kaj en dan maš rok pred mano!?

Meni je še vedno ful slabo rekla sem G da sem nehala jest tifol ker mi je še bolj slabo po njem pa je reku da bo počas kr dost. Mi je  še reku da če se bruhuhitis ne bo nehal v roku dveh tednov da bom mogla najbrž kr prej pridt na pregled in mogoče kak dan ostati v bolnici na infuziji???!!! Oh samo bolnice ne že spet.....

V glavnem ena nova fosečka je spraševala kolk smo kej stare itd.... Stara sem 27 pa še en četrt, to je moja 3 nosečnost prvi dve sta bile IMN tko da zdaj upram da bo vsse še naprej ok!

Nelky sej lahko rodiš na jesenicah imajo epiduralno če se ne motim boš bliži kot v postojni! pa dobordošla med nami.

Kje ste ostale avgustovke javite se kaj ! Aja miši saj tist članke bi lahk kr tuki gor spravla da si mal preberemo za telovadbo!

lep pozdrav sonosečkice srečkice!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: avgustovka
24.1.2006 19:49:28   
melitkica
Dober večer, nosečke srečke!

Spet po dolgem času pišem, kajti zvečer me daje taka slabost, da samo ležim. Tudi vedro z vodo imam zraven, če bom slučajno bruhala (ker še nimava kopalnice), vendar do zdaj še nisem, me pa dviguje. Spim tudi slabše, ker hodim samo na WC, potem pa težje zaspim. Kako pa je vaše spanje? Drugače vas berem skoraj vsak večer ali pa vsaj drugi. Ste pridne, morem priznati. user posted image

Tija75 - enkrat si omenila, da se voziš v službo v Lendavo. Zato vem, da si over mura girl. Kako pa ti je v MB? Sigurno dobro, kak si narediš, tako imaš, a ne?

Stuhica - imaš pa že veliko pikico, kako lepo, samo, da je vse vredu. Hodim še v službo, čeprav hodim domov utrujena kot ne vem kaj. Cel dan "bulim" v računalnik, boli me glava, pečejo me oči. Nameravam prositi G, da bom malo doma, kajti moje delo je zelo stresno, jaz pa nujno potrebujem počiten. Zdaj pa sem dobila še vročino, tako da vam še malo napišem, nato pa v vodoravni položaj.

Nelky - jaz imam NS 31.1. in moram pregled plačati 12.000 SIT, vsaj tako so me informirali. Takrat bom nosečka 11t4d in G upa, da nama bo uspelo, če ne, ga za teden dni ponovive. Tudi gradivo sem dobila o NS (2x kopija A4 obojestransko, da se res informiraš, za kaj gre).  Jaz sem namreč že prej brala nekaj o tem.

Reja - jaz še nimam otrok, noseča pa sem drugič (prvič SS). V aprilu bom dopolnila 28 let.


Ostale in v glavnem vse avgustovke (tudi ostale nosečke, ki nas berete) imejte se čim lepše, čim manj slabosti in bruhanja. Dobro spite in se beremo, pa ko minejo slabosti, se vam večkrat javim.

Lep večer, Melitauser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: avgustovka
25.1.2006 9:00:24   
miši
Reja, sporoči mi, kam naj ti pošljem, najboljše,da mi na zasebno napišeš email. Sva enako stari, no jaz bom čez 1 mesec že 29, juhu, tudi prvič noseča.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: avgustovka
25.1.2006 9:06:57   
miši
pozdravček vsem
sem končno zbrala nekaj moči,da pridem do računalnika. Me je doletela ena trebušna viroza, vam povem, sem bruhala v potokih, vse je šlo ven, danes je za pikico boljše, me pa vse tišči v želodcu in zvija. grozno res, poleg slabosti se je samo še tega manjkalo. sem do konca tedna na bolniški.

Stuhica, jaz grem na NS 7.2. v Dravlje, samoplačniško, tko sem se odločila po nasvetih zelo zadovoljnih kolegic, Tratnik je menda fajn diagnostik (verjetno tako kot večina ostalih), verjetno pa veš, kakšne zgodbice krožijo o njem, moje kolegice imajo kar precej šokantnega za povedat, nekatere pa so z njim zadovoljne. To je tako, vsake oči imajo svojega malarja. Meni ni nič hudega, ker nisem pri njem, ker je moja G res fajna. Glede slikic ne vem, jaz mam po dveh pregledih tri, moraš mu reči, saj menda nekaj gode potem pa dobiš slikco.
Rok pa imam 14.8. po novem. Si kaj boljše s slabostmi?

Kaj pa ostale? Trebuščki že kaj rastejo?
Uživajte

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?