|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 61 [62] 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
30.7.2006 15:32:41   
HuAnita
Bravo, Hruška, zauser posted image , pa imaš še julijko!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Avgustovke
30.7.2006 17:16:12   
Cebelica Maja
user posted image user posted image user posted image  Čestitke Hruški, Sari in očitu!!! user posted image user posted image user posted image

Busybee opažam, da se ukvarjava z istimi stvarmi. Jaz tudi pravim, da bom šla rodit 14.08, čeprav imam PDP 07.08. Meni je moj G nazadnje delal UZ v 31 tednu. Takrat je user posted image  prehiteval/a po rasti in teži za dva tedna, sedaj pa nimam pojma kaj se dogaja. Vse kar mi naredijo vsak teden na pregledu je poslušanje srčka in merjenje pritiska. Prav na živce mi gre! user posted image  Potem pa vprašam kako naj približno vem koliko je velik/a, tehta pa mi reče da naj se ne ukvarjam s tem. Tudi nobenega CTG-ja mi ne bo delal. Ne vem v čem je fora, da imajo nekatere ful veliko pregledov, nekatere nekaj srednjega, nekatere pa nimamo nič. Saj vse plačujemo isto zavarovanje, živimo v isti državi... Res mi ni nič jasno.
Bom videla kaj mi bo rekel v torek, ko imam ponoven pregled.
 
Počutim se dobro. user posted image  brca na veliko. Čepek se mi ni nič "odtrgal" znakov za porod tudi ni. Bom pač čakala če bo kaj novega in kdaj bo.
 
Košarico bom danes oblekla in jo nato pokrila z rjuho, da se na njej ne bo nabiral prah. Imam pa tudi namen spakirati si torbo za porodnišnico, ker si je še vedno nisem. Se mi je nikakor ne da. Ostalo pa je že vse prištimano, samo še user posted image  rabimo.
 
Ste slišale za vreme drugi teden user posted image . Naj bi bilo bolj hladno. Super, komaj čakam!
 
Če grem prej rodit... Lepo se imejte!!!
 
user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Avgustovke
30.7.2006 19:17:22   
miši
JUHU punce moje user posted image
 
resnično hvala za vse čestitke in lepe želje, mi je šlo kar malo na jok, ko sem brala, saj še sama ne dojemam vse skupaj, tako nahitro je bilo user posted image . Se tudi veselim s hrusko, dali so jo menda na moje mesto v porodnišnici, upam,da bosta s Saro tudi kmalu doma.
 
Saj ne vem, kje naj začnem, v splošnem lahko rečem, da je bil moj porod ekspresen, zelo nenapovedan in nepozaben.
Jah, kaj sem počela v soboto ste videle, vse je bilo normalno, mala živahna, bilo je res veliko aktivnosti, otečene noge, vendar sem zmogla še toliko, da sva šla s fantom pogledat ognjemet na Bled (bil je čudovit), mala je res močno brcala. Ravno, ko sva se odpravljala spat, me je močno lulat, vstanem in kar naenkrat mi uide, sem pomislila "mater a tut zadržat ne morem več" in grem na wc in je kar teklo in teklo, brezbarvna voda in brez vonja. Začelo me je šraufat, grem in opravim in še kar teče in teče in me zvija in sva rekla, jah nič, pejmo pogledat kaj dogaja. Pridem v bolnico, me dajo na ctg, ja, popadki so, zvija me kot da moram na taveliko (pričakovala sem hujše bolečine), bila sem odprta 2 cm, potem naslednjo uro 4 cm in 5 cm, no okrog 4h pa celih 8 cm. Pobrila me je babica (ravno ta teden sem imela v planu depilacije vseh sort), klistir si privoščite, ni nič posebnega!
Popadke sem odlično predihala, res pomaga, vmes sem se tako skoncentrirala, da sem sprostila res vse mišice na sebi, tudi obrazne (to sem se naučila na aerobiki) in dihala sproščeno. Res dihajte tako kot vam pove babica, potrudite se, se splača. Do tahudih popadkov sem ležala na boku, dihala in stiskala roko mojega dragega, vmes sem se mu tudi posmejala (ker je bil bolj moker od mene), švicala pa sem noro. Ko je prišel čas za pritiskanje so mi dvignili noge oz. sem jih sama držala (naslednji dan muskelfiber) in pritiskala z dihanjem (zdrak zadržite čim dlje), zaprla sem oči, videla temo in ko sem v tretjo mislila, da me bo razneslo spodaj, je mala dobesedno priletela ven. Tisto sekundo so bolečine izginile in toplo štručko so mi dali na trebuh, takoj je zajokala in seveda polno adrenalina, sreče in neverjetnih občutkov.
Bila sem šivana, šivi me skoraj ne bolijo več, treba jih je tuširati čimvečkrat, z mrzlo vodo, se splača potrudit, imam tudi malo hematoma (razlita kri, kot modrica), to nič ne boli.
Mlekeca imamo, bradavice so kar bolele, danes je že boljše, res se je treba trudit in dojit, da novorojenček pridobi na teži. Naša kar dobro spi, pojeva okrog 8 obrokov na dan, je pa bila tudi po 5 ur skupaj budna, ko se je pokakala je bilo olajšanje.
 
Življenje se res postavi na glavo z otročkom, moja Ajda je zdaj prva, vse ostalo bo počakalo. Doma mi veliko pomagajo, očka je krasen, zelo rad jo previja.
 
Kar pogumno punce, porod je nekaj zelo lepega in naravnega (vsaj jaz lahko tako rečem), ne ustrašite se bolečine, pridne bodite in poslušajte osebje zraven.
 
Ne vem, kaj naj še napišem, verjamem,da imate veliko vprašanj, ko bom le lahko, bom odgovorila. se pa vidimo na forumu starševski čvek, grem še na hitro pogledat.
 
pozdravčke in poljubčke za vse!!

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: Avgustovke
30.7.2006 19:18:56   
Busybee
Čebelica Maja: jaz sem imeal zadnji UZ morfologijo. Potem pa nič več, samo voda, pritisk in poslušanje srčka. Saj vem, da se ne smem pritoževat, dokler srček bije o.k., ampak firbčna pa sem.

CTG so meni naredili v sredo, ampak preko vez in poznanstev v porodnišnici, pri G pa ga tudi ne bom imela.

Vreme danes dopoldan je bilo meni prav na kožo pisano. Sem vsaj lahko dihala.

Midva sva pa popoldan probala, če nama gre voziček sploh v avto. Imava Volvota karavana, pa gre komaj noter, ker s seboj voziva tudi pasji boks. Tako, da ko bomo kam šli, bomo dali prtljago kar v trudo na streho.

LP Vsem! user posted image


_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: Avgustovke
30.7.2006 20:11:38   
piscancek
MIŠI, sem dobla kr solzne oči, ko sem prebrala tvoj post. sem se kr vživela v pripovedovanjeuser posted image . če bova dobila punčko, imava tudi midva pripravljeno ime Ajda, mi je že od nekdaj všeč.

SARAJA, js imam v četrtek ctg pri Dr. Božikovi, sam po mojem me ona ne bo pregledala. Morem pa tud vodo dat, mi je zadnjič dal K še dva listka za laboratorij. A tebi tud? Vodo sem imela do zdaj ok, ampak sem mogla pa kr naprej hodit v laboratorij, pojma nimam zakaj je treba tako pogosto?

HUANITA, mi je všeč tvoje besedilo pod črtouser posted image user posted image

BUSYBEE, eni G so bolj zaj...... in se držijo predpisov. Js sem imela prvič na pregledu uz, pa pol pri 20.t, no pa zadnjega mi je sam tolk naredu, da mi je povedal kok mali/a vaga, to je bla minutka, nč nisem kaj drugega vidla. Res imam pa od 31t naprej vedno ctg, zdaj v četrtek imam četrti ctg. Eni G se pa ne ozirajo na predpise, pa delajo UZ na vsakem pregledu. Tud js bi mela rajš več UZ kot pa ctg-jev, a kaj moremo. Glavno, da naši user posted image  brcajo in skačejo po naših žogah.




_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: Avgustovke
30.7.2006 22:18:54   
andrejaz
Pozdravljene user posted image

Jaz sem še zmeraj v enem kosu in še zmeraj veselo čakam na četrtek oz. petek, da vidim svojo štručko.

Sem pa bila danes na pikniku pri kolegici, ki je rodila en teden nazaj. Sem že čisto pozabila, kako so v začetku majcene te štručke. Ko jo je previjala je punčka izgledala tako majceno. Pri meni bo prav smešno zgledalo, ko bom najprej previjala eno veliko rito, nato pa še eno čisto majhno.

Busybee – a veš da moja G pa meni ni nikoli težila zaradi teže, pa sem se v prvi nosečnosti zredila za 24kg, sedaj v drugo pa tudi ne dosti manj.

Sandra – ampak tudi ti boš kmalu na vrsti – naslednja od Gorenjk.

Ja miši tvoj porod pa je bil res ekspresen in nepričakovan. Tudi jaz bi si želela, da bi bil kateri od mojih porodov takšen, pa na žalost ne bo. Res si lepo opisala svojo izkušnjo.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: Avgustovke
30.7.2006 22:57:26   
HuAnita
Miši, čestitke za pogum - res lepa porodna zgodba, taka, da se prvorodnice ne ustrašijo tega nenavadnega, a lepega dogodka. Z Ajdo se čimveč cartajta, sicer pa smo vam ostale avgustovke tesno za petamiuser posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: Avgustovke
30.7.2006 23:42:49   
stuhica
Oh Miši user posted image user posted image user posted image  

res super porodna zgodbica! Si me kr mal potolčažla da morda pa le ne bo tako hudo, sej najbrž ko dobiš tisto štručko ki jo nosiš pod srčkom celih devet mesecev res pozabiš na vso bolečino ki se ti je zgodila ob porodu!

ah punce čeprav me je iz denve v dan bolj strah k ne vem kaj naj prčakujem! Bojim se le da se nam odpirala in da ob to razlog za dolg dolg porod, pa glede na to da imam  nizek prag bolečin user posted image user posted image user posted image  strah me je da se ne bom tm brukala pr G in sestrah pa babcah kaj če bom prav nemogoča, kaj če bom ena najhujših nosečnic ki so kdaj rojevale!?

Ah panika me grabi! Po en stran komej čakam po drugio me je pa tko strah!

Andrejaz tud jest mislim da bo Sandra naslednja pol se pa zna zgodit davš še clo ti pred mano glede na to da boš 3 al pa 4  lahk se pa srečava v bolnici in skp rodiva! nkol se ne ve!user posted image user posted image  Te pokličem jutr zjutri pa se slišva za kavico če boš seveda utegnila!

Drgač pa ostale a so vaši user posted image  tud aktivni naš se samo premetava sem ter tja! Sploh ne vem pomoje je ene 10 sigurno že špago naredu v mojmu bušiju k se mi kr na obe strani trebuh raztegne!user posted image

Nč v glavnem lepo pančkajte pa se slišmo jutr!


(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: Avgustovke
31.7.2006 8:39:50   
tija75
Pozdravljene user posted image

Najprej čestitke HRUŠKI za user posted image , ter prijetno navajanje na nove razmere user posted image .

Hvala tudi MIŠI za izčrpno porodno izkušnjo. Moram rečt, da mene panika še ne grabi, upam, da me tudi ne bo, kajti komaj čakam, da se prične user posted image . Pol bomo pa vidli, kako bom še hrabra.

V sredo imam CTG, v četrtek pregled pri G, pol bomo pa videli in tudi poročala bom, seveda če se že ne bo prej kaj dogajalo. Ne vem, vendar imam takšen občutek, da ne bom zdržala do PDP-ja, upam, da me občutek ne vara, ter da ne bom še konec avgusta tule čakala na porod user posted image .

Čao pupike

Tija


_____________________________

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   RE: Avgustovke
31.7.2006 9:37:59   
melitkica
Hojla, še noseče avgustovke in ostale že julijske mamice!

Tudi jaz sem še v enem (zelo velikem) kosu user posted image . Moj trebuh je že tako velik, da se komaj premikam, da ne govorim o spanju, ki je eno samo matranje. Bom v kratkem spemenila sliko v profilu, ker sva z user posted image  nabavla digitalca (najbolj zaradi user posted image ) in imam omogočeno to možnost. Prej pa sem si morala digitalca sposojat od brata.

Danes ob 11. imam 2. CTG, me prav zanima, kako se bojo (če se bojo) razlikovali popadki od prejšnjega tedna. Moj user posted image  pravi, da še ta teden ne bom rodila, drugi teden pa me bo 100% peljal v porodnišnico. Kakšen optimist. user posted image  Tudi jaz si želim, da bi bilo tako.

Miši hvala za izčrpno porodno zgodbo, tudi meni se je dlaka naježila, ko sem jo brala,pa tudi solzne oči sem dobila. Si pa nepričakovana julijka, tako kot ostale. Le kam se je mudilo vašim bebicam?user posted image Moji se izgleda ne mudi nikamor.

Vse že mamice uživajte v cartanju s svojimi user posted image ! Se vam kmalu pridružimo tudi ostale, kajti jutri se začne avgust in je res prišel ta naš dooolgo pričakovani mesec! Juhuhu za avgust user posted image user posted image user posted image


Se javim kasneje, da vam povem, kako sem opravila!

LP

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   RE: Avgustovke
31.7.2006 9:38:28   
Samoyedka
Miši, takega poroda si lahko verjetno vse želimo user posted image . Upam, da bomo tudi ostale počasi držale svoje user posted image , pa da bomo tak fajn rodile.

Stuhica, jaz sem tudi že študirala, da ne bom slučajno najbolj katasrofalna porodnica po dolgem času, kaj če bom tak zmatrana, da ne bom več mogla, kaj če me bo ful bolelo, kaj pa če... Sem se zdaj malo spet umirila, ker itaq nič ne morem, beba bo prišla ven tako ali drugače, upam samo da čimprej- ne bi glih čez rok skakala po bolnici, pa vsak dan na tešč, pa čakala. Ampak, če se bo mali odločil za podaljšano bivanje, mi tut to ne gine user posted image . Tiste, ki pričakujemo svojega prvega user posted image , je verjetno vsako nekaj strah, ker je to le nekaj novega, pa kljub vsem buklam, izkušnjam drugih itd. je doživetje za vsako drugače. Ampak, tako kot si rekla- ko imaš štručko v rokah verjetno res pozabiš na vse prej.

Piščanček, jaz imam CTG jutri pri dr.Božikovi, ker je naš dr.K. na dopustu- menda me ne bo pregledala, samo CTG izvid bo pogledala. Drugače pa moram jaz tudi vedno v laboratorij, mi je pred 14 dnevi spet dal napotnice za kri pa vodo. Naslednji CTG in pregled že pri njemu imam pol 17.8., če ne bo prej akcija user posted image , bom takrat šla v lab., ker se mi zdaj brezveze zdi- dvomim, da mi bo B.dala spet napotnice, pa da se je v 14 dneh stanje kaj bistveno spremenilo. 
Pupe, uživajte.



_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: Avgustovke
31.7.2006 10:33:11   
Sandra*
Ojla!

Kako ste kaj? Vidim, da pridno pišete in tako kot jaz komaj čakate, da viditi svoje user posted image . Našemu se nič ne mudi na svet in kakor kaže tudi jutri še ne bo nič, nič me ne zvija in nič ne kaže na to da bo kaj kmalu, pomoje se bo še nekaj časa cartal sam v buhiju. Naslednji pregled mam v sredo (no sj pomoje mi bo naredila sam ctg), čeprav vseeno upam da prej rodim.

Lep pozdravček!

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: Avgustovke
31.7.2006 10:56:58   
piscancek
Sandra- nikol ne veš, kdaj te preseneti, mogoče že dans, poglej Miši.
Ti pa želim, tako kot vsem ostalim, da ne bi šle čez rok.

samoyedka, mene je pa naročil na pregled pri njemu 18.8., dva dni prej, sam sem mu itak povedala, da se takrat ne vidiva več, ker grem rodit prejuser posted image . js bom pa šla zdaj v laboratorij, ker nikol ne veš, mogoče je pa to zadnji pred pdp-jemuser posted image

zdaj grem pa kuhat, upam da mi bo ratalo kaj skup spacat!

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: Avgustovke
31.7.2006 11:27:06   
Polly
Živjo punce!

Jaz sem pa že zgubila upanje, da bom letos rodila user posted image . Postanem kar togotna, ko me user posted image vpraša, če imam popadek user posted image . Sem mu zabičala, da mi ne sme več omenjat popadkov, poroda in vsega s tem v zvezi. Vsi mi govorijo kako so nervozni kdaj bom rodila. Halo?! A jaz pa nisem??? Vse me že boli od teh user posted image lažnih popadkov.
Danes popoldan imam zopet kontrolo pri G in mu bom rekla, naj mi že neha govorit, da bom v kratkem rodila, ker mi gre le še na jok.

A veste koliko imam obseg pasu? 112cm!!! Pa še naj kdo reče, da nisem kot slonica - še user posted image bom tako dolgo!

Madonca sem vam zatežila user posted image . Zgleda da imam zopet predporodno depresijo user posted image .

Pa pa

 


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   RE: Avgustovke
31.7.2006 12:51:13   
piscancek
POLLY ne se jezit pa živcirat, telefon pa kr izklop, znajo bit kr tečni in radovedni, se je že pri men tud začelouser posted image , ampak js mam še celih 20 dni!!!
Boš vidla, da bo kr na hitrco tud tebe "pognalo". Ti pa verjamem, da si nervozna.
Js sem pa včeri odkrila prvo strijico, nad popkom (nad luknco, kjer sem imela piercing), sem besna ko user posted image , se pa tolažim, da pol ko mi popek skoči nazaj v normalen položaj, bo ta strijica šla zraven  in ne bo vidna.
Sem pa ravnokar izmerla obseg mojga trebuha - točno 1muser posted image . kg sem pa malo pridelala, samo 8. No, sej fajn, pol ne bom mela problemov s tem kako se jih znebit.



_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: Avgustovke
31.7.2006 13:26:20   
Anonimen
No pa sem se tudi jaz vrnila domov s pregleda.  Naredili so mi CTG. MAli je aktiven, popadkov nikjer, odprta tudi nič.

Ni ne duha ne sluha še o kakem poroduuser posted image . Na urinu imam sled povečanih baketrij ampak ni panike. Me je pa G naročila na pregled spet v petek, ker sem kar dosti zatečena in jo malo skrbi. Predlagala mi je naj jem neslano (kar že itak) in se odločim za kak sadni dan, seveda ne smem pozabit veliko počivat. No bomo videli če bo potem kaj bolje.

Polly ne sekiraj se preveč. Zdaj bodo vsi navalili na  nas s temi neumnimi vprašanji kdaj boš pa rodila, a si še kar  doma. Pa kaj vas brigauser posted image ? Men to tud dvigne pritisk. Kar se tiče pa obsega trebuha, pa to ni še nič. JAz sem tak obseg imela že pred enim mesecemuser posted image . Zdaj ga sploh ne merim več, ker bi me verjetno kap. Vem, da sem podobna nasedlemu nilskemu konjuuser posted image .

Jaz upam, da bomo že počasi vse šle proti Rimu. Takega poroda kot ga je imela MIši, si pa mislim, da vse želimo.

Piščanček ti se sekiraš zaradi ene strije. Kaj naj rečem jaz. Prejšnji teden sem jih našla nekaj pod trebuhom, da tiste na levem boku, ki obstajajo že nekaj časa sploh ne omenjam.user posted image  Sedaj so se mi začele delati pa še na notranji strani stegen. Kljub temu, da se dosti mažem, sem jih fasala.

Zdaj grem pa počivat. Za danes sem naredila že dost, saj sem bila na pregledu.

Lp

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: Avgustovke
31.7.2006 16:11:15   
stuhica
Ojla!

evo zgleda da sva dons z Andrejo priklicale ohladitve k sva se načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image

No Andrejaz tolk da veš da sem se vseeno odločila in naročila dons ta Peg peregotov avtosedežek in sem prav vesela, tistga bom pa dala sestrični nazaj! Mislim da bo ta velik bolj odtehtal vse  glede na to da mi bo šel gor na vozek od PP!
Sem pa brskala dons še po internetu in najdla tisto milerjevo stran sem si jo dala kr med priljubljene!Ma fajn aksicjo majo!

Miši je res napisala super porodno zgodbico upam da se vsem lepo izteče kot njej! Čakam še da se Hruškica kaj oglasi samo je še vedno v bolnici sigurno!

Oh Sandra ti maš tud v sredo šele pregled - midve z andrejo tud! Razen če naja kej ne prehiti!

STRIJE nč se sekirat jest sem se zredila le 5.5 kg vse skupi pa so se mi fajn razlezle sploh po šivih od operacije IMN. user posted image user posted image Kaj čmo tko pač je pa tud po sred bušija pa čeprav se skoz mažem, okrog stegen pa tega jih mam pa še od prej k sem se prav na hitr zredila!user posted image

Telefoni in vprašanja kdaj a še nisi kdaj mašp rok  a si še doma, a še kr s trebuhom letaš, kdaj pa misliš it, kolk pa še maš a si že čez rok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TEŽAKI kva nej rečem druzga že tko mamo dost opravka same  ssabo pol pa še bluzijo sto na uro! Se mi zdi da smo kr vse ratale mal alergične na ta butasta vprašanja aneda!

Sam morm rečt da mi trebuh dons ful otrdeva, pa še vse me boli v predelu jajčnikov da se komi premikam ampak da bi pa čutla to bolečino v intervalih pa niti ne!  No ja čaka t bo itak treba, da se naš podnajemnik/ca kej zmiga in končno priveka na ta svet!

Lp



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: Avgustovke
31.7.2006 17:57:37   
Busybee
Žiujo!

Poročilo po pregledu: Dojenčkov srček dela v redu, popadkov ni, odprta nič. Pregled naslednji teden. Hrana naj bo lahko, predvsem ne začinjena in mastna (zaradi pritiska in zatekanja).

Jaz sem pa že mislila, da mi bo rekla,da sem vsaj 2 cm odprta. Dala mi je pa recept za 1 kanasten svečko in kremo, ker imam lažje vnetje. Nisem bila pa navdušena,da mi je delala vaginalni prelged s tistimi kleščami.

Glede na to, da je porod še daleč, greva danes zvečer z user posted image  v kino gledat Pirate s Karibov.

LP Vsem!user posted image

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: Avgustovke
31.7.2006 20:14:11   
melitkica
Hojla!

Pa še moje poročilo: 2.CTG je pokazal še manj možnosti za popadke kot 1. Naslednji CTG je čez teden dni. Drugače mi je padel hemoglobin, sem še bolj slabokrvna kot sem bila (dobila sem Retafer tablete). Če bi se odločila za EA bi moral biti porod izveden v naslednjih dveh dneh, ker drugače anesteziologi niso dosegljivi (dopusti in so samo trije), razen za nujne primere.

Piscancek - slike v albumu so zelo srčkane. Si zelo luštna, pa z dragim sta tako posrečena (slika za okvir).

Drage še nosačke, jutri pa zakorakamo v naš mesec!user posted image user posted image user posted image  Me prav zanima, katera bo naslednja (upam, da jaz user posted image )!

Se beremo jutri in lep večer še naprej vam želim!

Melita user posted image

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: Avgustovke
31.7.2006 21:01:34   
Sandra*
Ojla!

No, jaz sem še vedno tukaj! Danes sva se z mojim potepala po Ljubljani, no šla sva mal v leklerk, je šel moj mal nabavit za žurko, upam, da se user posted image kmal rodi, da ne bomo že prej vse pojedliuser posted image user posted image user posted image .

Tudi moji sorodnički so že ful nestrpni kdaj bo, še posebej taščica me kar naprej sprašuje kako kaže, pa če se je mali že kj umiril pa... kako nj vem č je kj, sm jo kr mal okregala nj mi da mir (sj po mi je blo kr mal težko), ampak tut jaz že nestrpno čakam in me to pol kr mal ob živce sprav!

Držte pestke da bo dons ponoč kj, da bomo hiteli v ljubljano po naše dete!

Lp, Sandra

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: Avgustovke
31.7.2006 21:25:42   
andrejaz
Pozdravljene user posted image

Sem si šla tudi jaz izmerit trebuh – 124 cm. Mi je zadnjič G na pregledu celo rekla – a to ste vi s tem ogromnim trebuhom. Upam da se do četrtka oz. petka ne bom razpočila. Noge imam pa tako zatečene, da je kar groza

Polly – jaz bi pa kar vsakemu odgovorila, naj ne bodo neučakani, saj še noben otrok ni noter ostal. Vsi so enkrat prišli ven.

Stuhica – upam da boš zadovoljna z nakupom. Sem gledala vremensko napoved in ugotovila, da sva namesto ohladitev prinesli za konec tedna skoraj zimo.

Sandra – upam da se ti želja uresniči glede na to, da je jutri tvoj PDP.

Lepo se imejte

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: Avgustovke
31.7.2006 22:27:26   
miši
juhu punce

stuhica, ne skrbi, porod poskusi vzeti kot naraven pojav, če bo težak, bodo v porodni zagotovo naredili vse, da bi ti olajšali bolečine in delo, res poudarjam, poslušajte navodila babice, one najbolj vedo kako in kaj. Ko si enkrat na mizi se zavedaš tega, da moraš otročka spraviti ven, da poti nazaj ni, tako da res nekako daš vse od sebe.

hruška je še v bolnici, mala je malo rumena, se trudita čimveč jesti,da pridobi na teži. Tudi mi borbamo z dojenjem, Ajda je malo lenobica in jo moramo kar naprej spodbujati. Res je potrebno veliko truda in potrpežljivosti pa tudi solz, v takih situacijah ni dobro biti sam, meni res moj dragi veliko pomaga in tudi domači, kar izkoristite jih!

Upam,da kmalu preberem kaj novega user posted image

pozdravčki za vse!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   RE: Avgustovke
1.8.2006 8:16:41   
Sandra*
Dobro jutro!

Jaz sem še vedno tukajuser posted image user posted image user posted image ! ma sem vseeno upala, da me bo ponoč zvil pa nič, sam mal me je šraufal, kokr da bom user posted image dubla (umap da je to dober znak), zdele mam pa tut trd trebuh in me boli čis na user posted image in nč drgač, upam, da se bo začel kj stopnjevat in da me že mo pelje ker čene se bom požrla od živcev č bom mogla tkole čakat. Saj mal me je v križu popustil ampak hodim pa še vedno ko en star ata.

A pri vsa že kaj dežuje. Pri nas je čist tema in pada dež, no vsah hladno bo malo danes?

Lepo se mjte pa upam, da grem danes v Rimuser posted image user posted image user posted image !

Če bo kj bo pa moj javil!

Lp

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   RE: Avgustovke
1.8.2006 8:48:12   
Busybee
Sandra* držim pesti, da se ti bo izpolnila želja!

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
   RE: Avgustovke
1.8.2006 8:59:22   
Anonimen
Dobro jutro!

Sandra upam, da ti uspe zadevo urediti danes.

Busybee kako je bilo v kinu?

Začel se je res naš mesec. najboljš bi blo, da bi že kr vse rodile.

Jaz sem se danes odločila za sadni dan. in veliko vode. Bomo videli, če bom zvečer kaj manj zatekla. Danes sem imela obupno noč. Skozi me je nekaj bolelo, nič mi ni pasalo tako da sem full slabo spala. Že vidim, da bo treba popoldne malo zadremat.

Danes sem že orehe prebrala. Pridna jazuser posted image user posted image ! Mogla bom še zlikat, da me slučajno kaj ne prehiti. Če ne bo moral dragi kar sam kaj zlikat, če bo hotel oblečt. Zmečkanega kar ne pustim hodit okrog.

Pri nas še nič ne dežuje, je pa oblačno. Res se nam obetajo ohladitve  vtem tednu.

Sedaj grem pa na sadni zajtrk.user posted image

(odgovor članu Busybee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 61 [62] 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 61 [62] 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?