|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 9:02:05   
MatMaj
Dobro jutro dekleta...user posted image

Kako kaj danes? Vidim, da vas še ni kaj dosti. Ja, tudi mi bi očku dali lepo darilo user posted image za rojstni dan, če bi počakal do datuma. Rok imamo namreč 04.01., naš ati pa rojstni dan 03.01.....user posted image  To bo še veselo. Drugače pa spimo vedno slabše, se ponoči prebujamo, imamo trd trebušček in vedno nas po novem zebe. Pa je ful toplo pri nas. Mogoče je pa sprememba tako velika. Bomo videli kaj bo. 

Lepo pozdravljene....user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 9:39:26   
LE&TA
Jutro!

Še malo pa bom tud jst praznovala user posted image , pa moj tudi, tko da user posted image  naj pride na svet drugo leto ob datumu -14.1. drgač bomo vsi na kupu. Zna pa ta december bit hud za naše kg!

Jst mal hitim, ma ne vem kam, sem že za user posted image  prštimala za odhod iz bolnice!! me naslov te naše teme priganja!!user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 9:57:47   
MatMaj
Jaz pa se kg sploh ne bojim, mi ne uspe več se zredit, kljub temu, da jem toliko kot prej ali pa celo več. Jih imam +13. Moj user posted image user posted image  vse poje namesto mami. Sicer pa neke velike količine ne morem jest, mi vse preseda, ker ogromno spijem tekočine in nimam kam dat....user posted image

Ampak malo še pa bo tudi to mimo. Zdaj, ko razmišljam o tem kakšno postavo sem prej imela se sploh ne morem več prav spomnit. Moram prav na sliko pogledat, da se vidim kako sem izgledala...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 10:00:21   
AlenkaIST
Jutrouser posted image

Danes bi pa rabila en nasvet. Ali katero boli spodnji del trebuha kot pri menstruaciji? Jaz ponoči nisem spala, ker sem imela ful čuden filing. Se je pa zdaj user posted image  na srečo zbudila in me vsaj zaradi tega ni več strah.

Je to normalni pojav ali kaj????

< Sporočilo je popravil AlenkaIST -- 7.12.2005 10:06:33 >


_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 10:04:24   
Anonimen
MatMaj, tudi moj dragi ima 03/01 rojstni dan. Samo na žalost imam jaz prvi rok šele 19., drugi pa 25. Tako, da če se bo roka držala, potem bo bolj pozno darilo. Sicer pa, nikoli se ne ve, kaj se lahko zgodi. Upajmo, da bo res šele janurja želela zapustiti mamico in nič prej.

Punce, a vas je kaj strah poroda? Mene kolegica vedno vpraša, če me je že kaj. Pa zaenkrat me še ni. Sem ji rekla, da naj me vpraša okrog božiča ali pa novega leta.

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 10:08:54   
MatMaj
Jutro, AlenkaIST.

Ja, tud meni se to dogaja. Boli, boli.... user posted image pritiskajo...
Nič skrbet, razen če bi se kakšne krvavitve pojavile. Sicer pa to tako veš....

Uživaj in se pač čuvaj..... 

LP

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 10:25:39   
uniq
Dan punce,
dones sem malo potegnila, ko pa sem bedela do 2 30. Mislim da bom morala pripravit potovalko in pa za bebo cunje....neki me čudno zvija ..celo noč me je. In ves čas me tišči na veliko ko pa pridem na wc pa mine. In zvija po trebuhu non stop nimam apetita, pa neki me skoz dol prtiska pa trebuh trdi in je boleč pritisk....noro. Mal me začela panika grabit. Dones me pa res neki matra...celo noč me je in sm spala za en d....
Problem pa je k sploh še nimam vse nabavljeno in me je strah k user posted image  se nav nič znajdu....jest pa čakam na 15 k moja blagajna je pr podnu...hudo. Problem je k on nobenga interesa ne pokaže in me je še tolko bol panika.
Evo spet otrdevanje in napenjanje trebuha....k sm nazadnje ginekologinji povedala je mal sapo zajela poj pa kao začela razlagat da nič tacga ne smem delat in dvigat....doma pa poj kao lena izpadem. Poj si pa misli.
Ne vem kaj bo vse to skup je mal prezgodi saj mam še 52 dni pred sabo....saj do konca decembra naj zdrži....pa da nardim otvoritev...hehe...hecam se. Kar naj se pridno drži na toplem in gremo vse po vrsti k smo res najbolj pridne kle gor.
Tko da bejbe....vse bo uredu in nobenih strahov pred porodom....nič ni hudega in ko maš user posted image  v naročju je vse pozabljeno tudi če je bila kaka bolečina....tko da glavo pokonci in pogumno naprej...

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 10:32:18   
Nyah*
Ojla!
Jupi, nova stran, ceprav ste ze kar fjst klepetale, cvekiceuser posted image user posted image .

Vidim, da smo tudi me in nasi user posted image  zimski otroci. Midva oba praznujeva januarja, pa se user posted image  naj kar lepo do takrat pocaka.

Jaz bom spat user posted image  dajala v pajacku in bodiju, pa pokrivala s kovterckom, mislim, da je vreca bolj za potem, ko se ze bolj obracajo pa to.

Moj user posted image  je tudi cisto fertik, ko gleda, kako se trebuh premika, pa kar pogovarja se z user posted image , ga cmoka celega,...user posted image user posted image , je prav srckan, ko tako tezko caka, da bo ocka.

Drugace pa se tudi midva odpravljava se po zadnjih nakupih,. Imam popust v DM-u za izkoristit, pa ga bom zdajle, bo prav prisel. Nimava se kozmetike, plenic, vlozkov,..., veliko mi se manjka.
Oprano pa zlikano pa tudi se nimam, zacnem drugi teden, ok bom ostala doma, koncnouser posted image user posted image , mam ze dosti. Se do petka delam in potem bom koncno naspana (zaspim sele okoli 5-ih kot je treba, sedaj pa ze ob 6-ih vstajam za v sluzbouser posted image  in hodim okoli kot zombi).


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 11:00:54   
MatMaj
Nič bat poroda, jaz se veselim ko mi ga bodo v naročje položili. Se vsak dan bolj tolažim, da bom že preživela. Veselit se cartanja ne o porodu razmišljat.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 11:27:51   
Lumpi
DAN!!!
DA SE MALO JAVIM. Nisem kaj pridna za pisanje, čeprav redno prebiram vse.

Alenka IST: Meni trebuh skoz otrdeva, je bilo že boljše, pa je spet slabše. Baje so to lažni popadki. Pa da ne govorim, kako me zvija v trebuhu. Dones že celo dopoldne.

Drugače smo pa kupili voziček Peg Perego Pliko P3. Rabimo samo še posteljico, pa nekaj drobnarije iz trgovine (plenice, hladilno mazilo,...).
Jutri imam pregled. Upam, da me bo dala na CTG, da bomo videl, če so to že pravi popadki. Včasih je res že nevzdržno, ampak potem mine.

LP

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 13:00:47   
lonja
Hojla vsem skupaj,

tudi midve z mojo user posted image  sva imeli včeraj prvega od tistih pogostejših pregledov. Pa sva bili kar malo razočarani. Vse pišete o ne vem kakih CTG-jih, midve sva bili pa v parih minutah gotovi, je sam z uno čudežno napravo srček poslušal in izjavil, da nosim zelo živahnega otročička.
Sicer pa tudi sama finiširam z nakupovanjem. Sem bila pol še včeraj v lekarni, kupla nekaj malenkosti, kar so nam naročili v materinski šoli (bepanten, mandljevo olje, pa trdo milo in fiziološko), pa je blo vse skupaj čez 5000 SIT, kar verjeti nisem mogla. Še dobro, da naša user posted image  skrbi za to, da gredo tudi ti računi v dohodnino.
Naš user posted image je tudi kr bolj v službi, se mi zdi, da se boji, da ne bo česa zamudil zdej v decembru.
Tinkamiška, drži se na izpitu, bom držala pesti.
Sicer pa smo nakupili že vse od glavnih zadev, le da še kar ne vemo točno, kakega spola bo naš sonček. Mi ni G. povedal vse do 32 tedna, ker kao ni videl, pol je pa takrat rekel tko suvereno, da bo user posted image , da mu sedaj sama enostavno ne verjamem. Zaenkrat so v omari take nevtralne barve pajacki, komaj pa čakam, da izvem, in da si grem malo potešit mojo dušo s kakšno roza stvarco.
Ja, ne vem katera je pisala, sam tiste tetra plenice od Kobacaja (Tosama) so res nekvalitetne, cufajo se že sedaj, ko jih sploh še ne uporabljamo. Sam ne vem pa, če kakšne druge sploh obstajajo.
Za une za enkratno uporabo pa smo našli ene Fixies po ugodni ceni v BC na Rudniku, sva nekaj z mojim dragim preračunavala, pa sva jih kupila skoraj po enaki ceni, kot so Pamperske, čeprav so me vse kolegice prepričevale, da so Fixies dražje.
No, mal sem se razpisale. Božajte svoje pupe in pupote naprej, baje da jim to paše, se beremo kmalu.

Lonja


PDP: 01.01.2006 

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 13:49:25   
LE&TA
Lonja, kaj boš ti otvorila sezono v januarju?

Jst sm dans OK, me pa vsako jutro spodi pod trebuhom neki ostro zaboli.
a si vse mažete presredek, meni se namreč kr ne da, pa ne da nimam časa ampak se mi kr ne da lotit.

Pr nas se je mal sončka pokazalo, je takoj boljše počutje!!

LP

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 14:02:15   
Anonimen
OjLa, KlEpEtUljE kLePetaVe!!! Če bodo naši otroci tako zgovorni kot smo me...?!

Mene tudi od včeraj nekaj zvija, pritiska dol, boli....Vstala sem že ob 02.30 in šele ob 9.00 uri zjutraj malo zaspala...
Opažam, da so se mi spet začele slabosti.

Uniq, mi je kar hudo, ko berem kakšen odnos imata vidva. user posted image Malo sem premišljevala in se pogovarjala z mojim user posted image in sem ugotovila, da je lahko za ta hladen odnos kriv njegov strah (boji se novega, boji se odgovornosti, boji se mogoče tudi tega, da bo nesposoben oče...), tudi očete pestijo različne skrbi kot mamice, vendar ker so "moški" tega ne povedo naglas, ker bi jih to naredilo šibke. Rajši, kot da bi se odkrito pogovorili, se umaknejo.  Midva z mojim user posted image imava na srečo "odkrit" odnos in se o vsaki zadevi iskreno in odkrito pogovoriva, sicer največkrat na mojo pobudo, pa vendarle. Ravno včeraj se mi je zaupal, kako ga je vsega  strah - očetovsta, neznanega, odgovornosti...celo sodelovanja pri porodu.
Uniq, sicer ne poznam celotne tvoje zgodbe in tega kako je z vama, ampak mislim, da bi vama iskren pogovor koristil. Vedeta se kot dva "minusa" na magnetu - umikata se drug drugemu. Nekateri moški so čudna bitja, res je, da si zaradi njegove hladnosti hladna tudi ti in obratno. Predlagam, da ga mogoče na kakšen prijazen način, brez siljenja in vzbujanja občutka krivde pripravljaš na lepote starševstva. Bodi + na magnetku in - ti bo sledil.

Joj, sej sem taprava psihologinja...user posted image ...
Res bi rada pomagala, me kar srce boli ko berem kako trpiš, ampak verjamem, da trpi tudi tvoj fant, vendar je za njega toliko huje, ker se, po mojem mnenju, ne zna pravilno izražat svojih čustev.

< Sporočilo je popravil caffee -- 7.12.2005 14:05:08 >

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 14:23:57   
Anonimen
A katera mogoče ve, kdaj bodo nakazila za enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka?! (Odločbo sem dobila že novembra).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 14:26:56   
AlenkaIST
Caffee, zdaj decembra! 15-tega!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz že dneve odštevam...

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 16:41:01   
Nannn
Hojla punce user posted image

Uf sem si vzela cas da sem vas prebrala cveke user posted image  ....AlenkaIST ne skrbi glede bolecin ker tudi mene na momente zaboli tako kot tebe in dol tisci ampak vzamem eno magnezijevo tableto in mi je bolje...sem pa za spremembo spala malo bolje kot ponavadi in se skoraj nic nisem zbujala user posted image  pri meni je to ze praznik user posted image

Dinarcke pa ze tudi jaz komaj cakam da grem se malo po nakupih za mojo user posted image  LE&TA jest sem tudi bolj med lenimi in ne masiram vsak dan presredka user posted image  sej pravijo da ni vse v masazi ene se lahko mazejo celo nosecnost ene pa tudi enkrat ne pa so glih tako sivane tako da to je moja tolazba zaenkrat user posted image  ampak sej vem slaba...

Lp Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 16:45:41   
Nyah*
Ahaaaaaaa, vidim, da vse cakamo dinarcke, da kupimo se preostalouser posted image  za nase sladkorcke. Tudi jaz jih dobim drug teden. Jah, res ni majhen zalogaj tole kajne, jaz sem mislila, da pretiravajo tisti ki jamrajo, kako velik strosek je user posted image , pa vidim, da je prodaja otroskih stvari pravi biznis, fajn sluzijo z nami. Pa kaj, zdravi naj bodo, meni je veselje cotke in ostalo kupovat.

A ve imate ze vse lupinice pa kosare in vozicke? Midva se se vedno odlocava, kaj in kako bi. Ali se vam zdi smiselno imeti kosarico in lupinico?

Caffee, kdaj pa kaj k Berniku prides? A si zdaj ok?

Kar se presredka tice, jaz sem prisla do tega, da sem kupila kremouser posted image , ampak zacela pa se nisem.... Se bom probala pripravit zdaj, ko bom doma, ampak v bistvu pa ze komaj cez trebuh sežemuser posted image user posted image .


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 17:50:18   
tinkamiška
Evo meneuser posted image

Lonja hvala, ker si držala pesti zameuser posted image , sem nardila izpit in mam zdej eno skrb manjuser posted image user posted image user posted image  zdej pa res lahko samo še čakam, kdaj se nama bo pridružila najina pupa.

Ja 15.12. naj bi bla nakazila, bomo vidli, če se bojo držali datuma. Dinarčki bojo kr prav prišli.

Jutri imam spet CTG in bomo vidli, če se še kr kaj dogaja. Trebuh otrdeva podnevi in ponoči, ke pa še vedno kar precej visoko, tako, da me še vedno boli pod joškicamiuser posted image

Jutri bom pa delala po vsej verjetno čestitke za Božič in Novo leto, pojutrišnjem bom delala okraske za smerko, potem bom en dan barvala okvirje za slikice, ki jih še morava obesti po stanovanju in en dan bom še pekla kekse. Same fajn stvari ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Je treba zdej uživat!

Lepo bodite!

Tinka 

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 18:46:29   
Anonimen
Nyah, a maš ti tut probleme kateri voziček kupiti? Jz še zdej ne vem kakšnega, al s košarico al rajši kar zimsko vrečo al lupinico in zimsko vrečo.... Vsekakor pa takega, ki se ga da fino zložit, ker imava  z mojim user posted image vsak svojega cliota...Sej se da super sedeže pokombinirat, ampak vseeno gre bolj na tesno...Sicer bom pa rajši prtljažnik zmerila, da slučajno ne bo treba avta menjat, če bomo prevelik voziček kupili user posted image .
Pregled pri Berniku imam pa v torek, imam pa nekakšen občutek, da me bo obdržal ker me tako dol tišči, da se komaj držim na nogah, poleg tega pa se user posted image včasih tako pretegne, da imam občutek da mi bo vsak čas ven pogledala.

Še dobro, da je veseli december, da si čas krajšamo s pripravo daril, okraskov...Jz trenutno loadam božično glasbo, da bo praznično vzdušje še bolj prijetno.

A je katera razmišljala o tem, da bi naredila nek seznam stvari, ki jih bo še potrebno kupit za naše user posted image in ga dala na vpogled žlahti, prijateljem, starim staršem, ker itak potem kupujejo stvari, ki jih že imaš ali pa jih ne rabiš ali pa bodo v poštev prišle šele čez kako leto ali mogoče dve ali pa sploh nikoli? A ne bi bilo super, da bi lahko npr. v Baby Centru imeli nekakšno knjigo - tako kot imajo za mladoporočence v raznih trgovinah in bi potem žlahta nakupila kar se še potrebuje (npr. palčka zavijalčka, baby phone...)...? (Ma, ja, očitno, da sem gorenjka... ves čas računam kje bi se dalo prišparat user posted image user posted image )


(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 18:46:41   
Nannn
tinkamiska cestitam za izpit user posted image  in vidim da imas Lonjo za konkurenco v tekmovanju katera bo sla prej v porodnisnico user posted image user posted image  bos pa delala se same lepe stvari...jest imam tudi ze pripravljene lesene okvirje da jih bom pobarvala in v sredino nalepila kaksnega soncka al pa lunco iz gipsa...to je meni ful v veselje delat in seveda se kaksne piskote bom tudi naredila...seveda pa se veselim ker bo Bozicno kosilo pri nas in pridejo moji in od mojega sorodniki user posted image  samo se pupa nam bo manjkala user posted image  ampak ze naslednji Bozic bo z nami... nekaj sem razmisljala da bi nad posteljico nalepila ali naslikala kasen lepe Disneyeve motiv in baje prodajajo v trgovinah take vecje nalepke ki se svetijo ponoci...a katera kaj ve o tem in kje se kupijo?

LP Nannn user posted image


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
7.12.2005 19:04:03   
tinkamiška
Nannn hvalauser posted image

Za take velike Disneyeve predloge še nisem slišala, pa da bi se svetile v temiuser posted image  Mogoče se bo katera oglasila in povedala kaj več. Možek je na steno ob košku namontiral lunico(lučko) jst sem pa okrog nalepla tiste zvezdice, ki se svetijo ponoči, pa kr fajn zgleda. Zdej jih jst občudujem ponočiuser posted image user posted image user posted image

Ja, midva mava namen sama večerjat za Božič, naslednji dan pa k moževim staršem na kosilo, če se nama prej ne pridruži Izauser posted image  Ja, katera bo prej jst ali Lonjauser posted image user posted image user posted image

No bomo vidli katera bo prebila leduser posted image

Pa-pa,

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
8.12.2005 8:52:41   
lonja
Pozdravljene,

spet vse v tem meglenem jutru. Tinkamiška, čestitam za izpit. Pri nas so na srečo ti stresni časi z izpiti že mimo, pa tudi na odsotnost službenih obveznosti smo se čist OK navadili, sploh nam ni noben problem zjutraj malo poležavat in se crkljat.

Ja, midve s Tinkamiško sva nekako zmenjeni za novo leto v porodnišnici, sam še videolink bo treba montirati, ker bova v različnih porodnišnicah, Celju in Ljubljani. Me prav zanima tako, če bom sama pristala v porodnišnici s katero od vas, ringarajevke.

Včeraj sem bila na dihalnih vajah tu v Ljubljani, prav zanimivo, nič posebej napornega, pa sem pol padla v postlo, kot bi tekla maraton. Ja, teža tega našega pikca res tako pritiska, da smo kar bolj utrujene.

Imam še eno vprašanje za vas in sicer: kaj boste vzele za iz porodnišnice za user posted image , ali body ali majčko. Namreč čez pleničke mislim. Če vzamem majčko, tako na preklop, ali rabim spodaj še žabice ali je dost pajacek čez in potem zimska vreča za v avto.

No, se oglasim še mal kasneje, zdej grem na zajtrk, bodite OK!!!

lonjauser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
8.12.2005 9:44:24   
Lumpi
Dobro jutro!!!

Prihajam od G. Otrok je zelo velik, oziroma prehiteva za 2-3 tedne. Zgleda, da bomo spet imeli enega user posted image , pa da bo ta tudi zelo velik in močan, kot prejšnji.
Kar se tiče kg, začuda nisem bila kregana. Imam jih +15, pa od prej tud ene 5 preveč.
Dobila sem napotnico za porodnišnico, za rešilca mi pa ni dala. Je rekla, da če mi odteče voda, da ga nej pokličem, drugače pa ne. Naročila pa me je ponovno čez 2 tedna. Pravi, da bom potem tam vsak teden.

Sem kar malo prestrašena, kako bo potekal porod, glede na to, kaj je bilo pri prejšnjem. Pravijo, da je vsak naslenji lažji, sam pomoje to ne drži.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
8.12.2005 9:55:42   
AlenkaIST
Jutro user posted image

Jaz sem imela včeraj zelo naporen dan. Sem še mal prala, drugače pa samo likala. S kratkimi prekinitvami je to trajalo skoraj cel dan! Si lahko predstavljate kakšna sem bila zvečer. user posted image

No, ampak imam zdaj mir in lahko mirno čakam. Tudi za user posted image  sem naštimala, in sicer: dvodelen kompletek, žabice (pri meni so to še ene hlačke), 2 majčki, 1 body, 2 veliki plenici, 1 gazica, štumfki, 1 kapica. Vzela sem malo več, ker se ne morem odločit kaj bi. No pol sem pa zimskega pajaca dala v lupinico in na vrh še to vrečko, zdaj pa čaka da očka to zadnji dan prinese user posted image .
Ups, še plenice moram dat not!!



_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
8.12.2005 9:57:28   
LE&TA
Lonja, glede na temperature zunaj vzemi vse s sabo, pa boš pol vidla kaj ga boš oblekla. Jst bom prštimala majčko na preklop in bodi, žabice obvezno, pajacka in vrečo oz. kombinezonček, pa kapce, bombažno, pa eno iz velurja. Pa plenice in dekco!! Raj več kot premalo, da ga ne bo zeblo!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?