mml
|
No pa je novo leto...in vse bo drugače...ja seveda bo, ker bo treba spet v službo , konec lenarjenja in jutranjega poležavanja, zbujanja, ko mi Manca iz svoje postelje pošilja poljubčke, crkljanja v postelji, dopoldanskih sprehodov, kofetkanja, obiskov tržnice...moram priznati, da bom to kar malo pogrešala. Sicer smo uspešno prešli v leto 2007, zamenjali tolarje v evre...no ja to se je zgodilo samo od sebe ...in moram priznati, da je kar hecen občutek, ko je naenkrat na računu tako malo denarja Manca je šla spat skoraj po normalnem urniko in ne vem kako ji je uspelo spati kljub vsej kanonadi , ki je bila zunaj...začelo se je že ob 22. in potem je bilo od polnoči do pol enih noro, po tem se je pa počasi umirlo, čeprav so sosedje imeli še pokajočo zalogo , ki so jo spustili v zrak ob 3.15, ravno ko mi je uspelo zaspati. Prepoln želodec dobrot ni ravno najboljše uspavalno sredstvo . Jana francoska je super , še enkrat hvala. Seveda so bili raezultati prazničnih dobrot danes zjutraj vidni na "pujs metru" ali po domače na tehtnici , ki je nesramno pokazal plus. Pegica saj če te ne bi videla v živo, bi pozdravila tvoje načrte za hujšanje, tako pa ne vem, kam sploh še nameravaš shujšati . Jaz računam, da bo ob normalnem ritmu življenja in odstonosti domačega hladilnika v službi, izginila tudi kakšna kila z moje riti . NR upam, da se ti je jeza razkadila, ker ni dobro pričeti leta jezen in tečen, ker je po tem celo leto takšno . Sicer te povsem razumem, da ti je malo počil film, če so ti takole nepovabljeno uleteli ljudje... Cuma lepo, da je virutalna kava na RR tudi letos OK in seveda vse najboljše Emi za 13. mesecev Je pa Manca danes zjutraj poskrbela za dramtičen začetek leta ...ker se je nekako uspela prekobalit čez ograjo svoje postelje (jogi je bil spuščen na predzadnjo lukno in je bil krepko v globini). Še dobro, da je bil na moji strani postelje (ki je zraven Manicne postelje) in jo je še v zraku ujel, tako da punca sploh ni opazila, da je kaj hudo narobe. Seveda je takoj spustil jogi na najnižjo možno lukno, tako da sedaj res upam, da ne bo kakšnih podobnih akrobacij. Moram pa sedaj kupit novo obrobo, ker je stara prekratka, jo pa Manca še vedno potrebuje, ker se z veseljem meče po postelji, ko se zbudi in bo sicer vsa pobunkana. je šel v službo, ker je dežuren in mora pokontrolirat, če je vse tako kot mora bit. Manca je na sprehodu z mojo mamo, ki se je ustavila na poti na obisk k svoji sestri, jaz pa podajam prvo letošnje poročilo na RR (prav dolgo ni bilo miru pred mano...a ne???). Skratka izkoristite praznične dneve, kar se le da lepo