|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
30.12.2006 20:31:09   
lonja
Draga EMA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN!!!

user posted image

Ja, pred enim letom ob tem času je moj user posted image  pridno beležil presledke med popadki, jaz sem se mu smejala user posted image , saj mi v bistvu sploh ni bilo jasno, da se je tudi moj čas približal. Ob devetih zvečer sem na njegovo prigovarjanje vseeno poklicala v porodnišnico, no, vmes mi je že tudi voda začela odtekati in ob desetih zvečer sva oba izjemno dobre volje vseeno odpeljala proti Ljubljani. In potem se je vse odvijalo s svetlobno hitrostjo.

In čez štiri ure..... natanko ob 02.37......zjutraj......se je rodilo moje malo detece, moja zlata punčka, moja Ajda.....

Tako, prva žurka ob rojstnem dnevu je za nami, v naslednjih dneh bo še živo... Lepo se imejte in vsem eno lepo praznovanje, pa SREČNO!

user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
30.12.2006 22:42:59   
cuma
Vse najboljše Ema !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
30.12.2006 23:09:51   
mml
Z malo zamude (ker je RR štrajkal)

Ema vse najboljše in najlepše za tvoj 1. rojstni dan, naj bodo dnevi lepi, tvoj nasmeh nagajiv in v tvojih očeh iskrice sreče in veselja

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
31.12.2006 9:26:34   
Nana Liza
Ema, Ajda vse najboljše za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Lonja- preživete spet lep silvesterski večer- z lanskoletnimi spomini!user posted image

Jana73-mi imamo pa še vedno samo 7 zobkov, so ji zaenkrat kar nehali rasti...tudi čakamo v bližnji prihodnosti en zobni boom. user posted image Eli za zobke.

Danes bomo spet preživeli en lep večer. Ela hodi spat ob 20:30 - 21 h enkrat večer in se zbuja ob 6-7h zjutraj. Ob 8:45 je spet zaspala. Upam, da danes ne bo deževalo in bomo odšli kam na sprehod. MIdva z user posted image si nekako sedaj vsak zvečer pripraviva večerjo. Morava še razmisliti kaj bomo daens jedli, ampak nagibava se na sirni fundi.Bomo videli. Ela tudi obožuje sir. Od zelenjave pa najbolj grah. Meso mora bit pa bolj slan, da ga sploh poskusi.user posted image

Sedaj že prav fajn hodi, kot mali profesor (po 4-ih gre mogoče enkrat na dan ali pa še to ne). Rada pleše, že zjutraj takoj ko je vstala, smo plesali in se razgibavali, ko je plezala s postelje in v košaro za perilo. Najraje pa ima goste, saj takrat trkamo s kozarci, kar ji je navečje veselje. Zjutraj sva že najdle na tv nekega francoskega nodija- qui qui user posted image . Ful se čudno sluši. user posted image

Kupili smo ji prve čevlje oz. jih je dobila za 1. RD. Zaradi hoje nima s čevlji nobenih problemov. So pa taki, da bodo še za zgodnjo pomlad.

Vsem želimo srečno 2007 in obilo užitkov z našimi decembrskimi sončki! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, NL&Ela.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.12.2006 9:57:07   
cuma
Dobro jutro user posted image !

Še moja zadnja letošnja RR jutranja user posted image

Pri nas nič pretresljivo novega. Ema se je imela lepo na štajerskem, čeprav je bilo tokrat bolj na kratko. Včeraj in danes je spet celo noč lepo prespala v svoji sobi user posted image  in kot izgleda, gre tudi prehlad na bolje. Sicer še vedno pokašljuje (izkašljuje) - samo ko jo poležemo in preden trdno zaspi, iz noska pa že bistveno manj teče. Po novem tudi Ema rada pleše in sicer ima pravo koreografijo: ponudiš ji prst, ki ga spretno zagrabi in se zavrtiuser posted image  user posted image , sledi pa še tip tap (korakanje na mestuuser posted image ) in finale na tleh (se usede in steguje ter krči nogice in si seveda navdušeno ploskauser posted image ). Kljub temu pa še vedno bolj nakazuje na kariero nogometaša kot balerine saj se še vedno najraje podi za žogo oziroma žogama (sedaj se rada igra z dvema naenkrat, tako da ju nosi in potem meče in brca po celem stanovanju user posted image ). Tudi zunaj na sprehodu smo po novem "tista družinica z oranžno žogico" saj , ko Emo rešimo iz vozička, najprej iz prtljažnika vzame žogico in potem jo vsi trije brcamo in hodimo ob vozičku user posted image

Danes pridejo prijatelji k nam silvestrovat in se prav veselim user posted image . Moška sta se javila, da bosta vse pripravila in skuhala, midve pa bova z otrokoma le počivali z nogami v luft user posted image user posted image . No, saj vemo, da ne bo glih tako, vseeno pa cenim jutranjo napoved pridnosti mojega user posted image !!!

Vreme je tako megleno in kislo, da se bojim, da letos ne bomo videli niti enega od 47 ognjemetov user posted image  (kolikor sem jih naštela lani za silvestrovo user posted image ).

Kakorkoli, sem prepričana, da se bomo imeli fajn in enako želim tudi vsem vam !!

V novem letu pa vam želim veliko sreče, zdravja in smeha user posted image !!!

Cuma

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.12.2006 10:08:59   
mml
Ajda (lonja), Lara (sonček balonček) in Lara (ovčka) čudovit prvi rojstni dan in veliko lepih trenutkov za vas in vaše mamice in očije, nekaj nagajivosti in čim več prešernih nasmeškov

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.12.2006 10:45:34   
kofetek2010
Lara, Ajda & Lara - vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

arielca - vse najboljše za tvoj 26.rojstni dan!

user posted image

HAPPY NEW YEAR!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.12.2006 11:13:05   
HIMH
NAJPREJ VSE NAJBOLJŠE OB 1. SVEČKI LARA, AJDA IN LARAuser posted image .

Kaj ste vidle punca napredujem celo znala sem prpopat tega smeška sem sedaj še samo z slikami potreniram in bom pravi računalničar user posted image  saj ni tak težko samo je težava ta da jaz ne znam Angleško in pol nažalost nevem kaj piše in moram skoz mojega gnajvit.

No na brzino mi2 imava pa že 6 zobkov JANA73 ti pa nam kr sporočaj št. zobk kr pogumno veš no saj ti zavidamo a počasi lezemo za vama.

Gremo pa mi danes k tašči na bol pozno kosilo in bomo pol zvečer samo malo narezka, tatarca in zelenjavo meli pa seveda pecivo in kak kozarček za nazdravit.Jaz danes lahko ker mam god in še na ta dan sva pred 1 letom mi2 prišle v naš novi dom saj nemoram verjet, da smo že 1 leto tu doma.

NO DRAGE MOJE V PRIHAJAJOČEM LETU VAM ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE TER, DA BI BILE USPEŠNA KJER KOLI ŽE BOSTE.iN SEVEDA DOSTI MALEGA SMEHA IN RAZIGRANIH DNI.
VAMA DRAGI user posted image  PA VELIKO SREČE IN LAHKEGA PORODA.

No to sem vam pa kr tu cuknila dol ker nikjer nisem našla nič pametnega upam, da mi oprostita  a ne.

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.12.2006 11:54:14   
cuma
Tudi jaz pošiljam velik user posted image  in dišečo user posted image  Lari in Lari, Ajdi in arielci za rojstni dan!!!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.12.2006 12:56:34   
ac
Vsem majhnim in velikim, ki te dni praznujete rojstni dan, želiva s Saro VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čisto vsem pa želiva, da bi danes lepo Silvestrovali in SREČNO 2007 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
31.12.2006 13:05:52   
Nana Liza
Dragi obe Lari, se opravičujem, ker nisem napisala že zjutraj, torej obema nalepše, najboljše in največji tortici za RD!user posted image
NL&Ela

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
31.12.2006 14:12:33   
JanJan
Živjo!!!

Najprej midva zamudnika želiva vse naj, naj vsem decembrčkom user posted image user posted image  in decembrčicam user posted image user posted image  za 1. RD.
user posted image user posted image user posted image user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/04.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=80 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/04.gif" width=112>user posted image user posted image user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/1.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=34 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/1.gif" width=42>

Vsem skupaj pa se zahvaljujeva za čestitke ob Janovem rojstnem dnevu.

Kar nekaj časa nisem uspela pritiuser posted image na RR - služba, nato pa domače obveznosti, zato sem sedaj porabila veliko časa, da sem sploh prebrala vse, kar ste napisaleuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa nov zobek - Jana 73 v tem Ela močno vodi, pri nas jih je komaj 7.
Ampak gremo tudi mi za vami. Trenutno smo vzgleda v fazi pridobivanja novih, ker je malček tečko, se ful zbuja ponoči in nasploh hoče biti samo v naročju.
Nove mere pri zadnji posvetovalnici: 80,5 cm ter 11,190 kguser posted image . Drugače pa lovimo Jana po celem stanovanju, da ne govorim o trgovinah. Če ga spustimo iz vozička, je user posted image user posted image user posted image ... Prejšnji teden je v kleti Lesnine odprl skoraj vse predale in vrata omaric. Zabava je bila popolna.... za Jana.

Lepo praznujte..... &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/weihnachten014.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=59 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/weihnachten014.gif" width=61>              &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/geschenk.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=45 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/geschenk.gif" width=60> &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/geschenk.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=45 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/geschenk.gif" width=60> &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/geschenk.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=45 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/geschenk.gif" width=60>

V vsakem srcu je prostor za srečo.
Dobre želje združimo v zvezde,
srečo v sonce oblikujmo,
na prijateljstvo cvetove upanja nasujmo.

Vse lepo v prihajajočem letu.
&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/christmas3.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=130 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/praznovanja/christmas3.gif" width=100>

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
31.12.2006 14:14:46   
JanJan
Mi je zgleda silvesterček zagodel al pa jaz ne znam popat smeškov brez linkovuser posted image user posted image .
Se opravičujem.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
31.12.2006 14:19:47   
mml
Sem prej pozabila...user posted image    arielca vse najboljše za 26. rojstni dan   user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
31.12.2006 15:31:11   
mml
No samo še tole...po tem pa obljubim, da vam dam mir...za letos user posted image

user posted image user posted image

Sreča je čudežni prah, ki ga narava iz svojih
angelskih rok strese v naše naročje,

da ga čuvamo in negujemo z medsebojno toplino
in razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo
in pomočjo.

Želim Vam mnogo čudežnega prahu,
zdravja in izpolnitev želja v letu 2007.

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
31.12.2006 21:58:04   
NRMM
Najprej vse naj naj Lara,Ajda in Lara za prvo svečko in vse naj naj Arielca za tvoj rd.

Kot vidite je moje silvestrovo pravvv pestro user posted image ,SILVESTRUJEM Z RR user posted image . Pred pol ure sta se mi v bajto naguzila tast in tašča brez,da bi se najavila, povabila od naju pa itak nista dobila, v glavnem skoraj me je kap user posted image user posted image user posted image  in upam,da me ne bouser posted image user posted image . No sej par besed napišem,da se mal potožim in olajšam dušo in grem aj aj,možu pa sem že naročila,da me naj ne hodi ob polnoči budit,ker lahko nadaljuje silvestrovanje na prostem user posted image . V glavnem za pop.....!
Upam,da se imate vsi dosti dosti lepše kot jaz,no slabše kot mi je ne more bit.

SREČA JE V DROBNIH REČEH,MAJHNIH DOGODKIH,SONČNIH DNEH,ISKRENIH,VESELIH IN DOBRIH LJUDEH!
VSE NAJLEPŠE V LETU,KI PRIHAJA!!

IRENA,ROBI,MARUŠA

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
1.1.2007 9:48:13   
Kofi
VeSeLeGa in zdrAvEgA!!!!!
user posted image

Jaz mam pa cajt :) Moj dragi nič ne more...hehehe...en pa more reskirat in skakat okoli z Neli, ki je včeraj kr hodla po stanovanju od naših prjatlov...naredla je rekord in sicer 16 KORAKOV!!! Zdej sem se mogla pa mal pohvalit...danes je sicer tudi ona še mal omotična in s hojo nič ne kaže...mogoče ji morem pokazat spet kako to gre - naj mal še mojega po nosu čoha...hehehe...bo pop****!

Kar se pa tiče vseh praznovanj in tega, da grem v sredo v službo po enem letu in 2 mesecih, sem tko jezna da je kaj...dobla sem namreč posledice stresa...in kje? Na sredini čela - med obrvi se mi je pojavil herpes in zdaj sem taka - da nisem za nikamer...namesto da bi v službo prišla cela lepa in uštimana, bom ku zombi...eh..no coment!

Ej, lepo se mejte te dni...grem pogledat še mal na forum Hujšanje, ker začnem te dni z 90D prehranjevanjem, ker me moti mal še ta šllaufek okoli pasu user posted image  Sploh zdaj po tej hrani, ki jo mam v sebi od teh praznovanj!

Papa...
Pegica in NEli

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
1.1.2007 10:55:44   
cuma
Drage punce,

vse najboljše v novem letu!!!!Cmok in še en cmok in potem še en user posted image  za vas, ki mi delate družbo vsak dan user posted image !!!

Moja prva letošnja user posted image  na RR je prav tako dobra kot lanska user posted image , le zamaknjena je za nekaj ur.
Včeraj, danes, skratka ponoči, smo se imeli res super user posted image . Moška sta zrihtala super večerjo user posted image user posted image  in bila važna cel večer user posted image , ženske smo se zabavale in klepetale, Ema je uživala s prijateljico, ki jo je furala s triciklom po stanovanju, igrala z njo na klavir, tekala za žogo, tako da sploh ni opazila, da je njena ura za spanje že zdavnaj odbila. Sicer pa je že popoldan planirala žuranje pozno v noč, ker je spala od pol štirih do šestih user posted image  user posted image !!! Tako je naša princeska zaspala šele ob pol enajstih in potem prespala polnoč kljub petardam in ognjemetom in raketam in vsemu....user posted image . Zbudila se je ob 9ih zjutraj. 

Ker je vreme sluzasto in sivo, se bomo danes kar lepo doma cartali in poslušali Emo, ki hodi po stanovanju in govori NE, NE, NE... user posted image . No, ko pa jo vprašam, če je pridna, pa seveda reče DA user posted image user posted image user posted image .

pegica1: Čestitke Neli za 16 korakov user posted image user posted image user posted image , tako se zakoraka v novo leto user posted image !

Lepo preživite prvi letošnji dan!!!!

Cuma&Ema user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 1.1.2007 10:57:51 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
1.1.2007 11:35:52   
kofetek2010
drage moje čveke - upam, da ste lepo praznovale in da niste preveč povožene user posted image user posted image user posted image  

še enkrat želimo vsem vam, vašim user posted image  in vašim user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
1.1.2007 12:21:10   
mml
No pa je novo leto...in vse bo drugače...ja seveda bo, ker bo treba spet v službo user posted image , konec lenarjenja in jutranjega poležavanja, zbujanja, ko mi Manca iz svoje postelje pošilja poljubčke, crkljanja v postelji, dopoldanskih sprehodov, kofetkanja, obiskov tržnice...moram priznati, da bom to kar malo pogrešala.

Sicer smo uspešno prešli v leto 2007, zamenjali tolarje v evre...no ja to se je zgodilo samo od sebe user posted image ...in moram priznati, da je kar hecen občutek, ko je naenkrat na računu tako malo denarja

Manca je šla spat skoraj po normalnem urniko in ne vem kako ji je uspelo spati kljub vsej kanonadi user posted image , ki je bila zunaj...začelo se je že ob 22. in potem je bilo od polnoči do pol enih noro, po tem se je pa počasi umirlo, čeprav so sosedje imeli še pokajočo zalogo user posted image , ki so jo spustili v zrak ob 3.15, ravno ko mi je uspelo zaspati. Prepoln želodec dobrot ni ravno najboljše uspavalno sredstvo user posted image . Jana  francoska je super user posted image user posted image user posted image , še enkrat hvala.
Seveda so bili raezultati prazničnih dobrot danes zjutraj vidni na "pujs metru" ali po domače na tehtnici user posted image , ki je nesramno pokazal plus. Pegica  saj če te ne bi videla v živo, bi pozdravila tvoje načrte za hujšanje, tako pa ne vem, kam sploh še nameravaš shujšati user posted image . Jaz računam, da bo ob normalnem ritmu življenja in odstonosti domačega hladilnika v službi, izginila tudi kakšna kila z moje riti user posted image .
NR  upam, da se ti je jeza razkadila, ker ni dobro pričeti leta jezen in tečen, ker je po tem celo leto takšno user posted image . Sicer te povsem razumem, da ti je malo počil film, če so ti takole nepovabljeno uleteli ljudje...
Cuma lepo, da je virutalna kava na RR tudi letos OK user posted image  in seveda vse najboljše Emi za 13. mesecev user posted image user posted image user posted image

Je pa Manca danes zjutraj poskrbela za dramtičen začetek leta user posted image ...ker se je nekako uspela prekobalit čez ograjo svoje postelje user posted image (jogi je bil spuščen na predzadnjo lukno in je bil krepko v globini). Še dobro, da je bil user posted image  na moji strani postelje (ki je zraven Manicne postelje) in jo je še v zraku ujel, tako da punca sploh ni opazila, da je kaj hudo narobe. Seveda je user posted image  takoj spustil jogi na najnižjo možno lukno, tako da sedaj res upam, da ne bo kakšnih podobnih akrobacij. Moram pa sedaj kupit novo obrobo, ker je stara prekratka, jo pa Manca še vedno potrebuje, ker se z veseljem meče po postelji, ko se zbudi in bo sicer vsa pobunkana.

user posted image  je šel v službo, ker je dežuren in mora pokontrolirat, če je vse tako kot mora bit. Manca je na sprehodu z mojo mamo, ki se je ustavila na poti na obisk k svoji sestri, jaz pa podajam prvo letošnje poročilo na RR user posted image  (prav dolgo ni bilo miru pred mano...a ne???).

Skratka izkoristite praznične dneve, kar se le da lepo

Neposredna povezava do sporočila: 3095
1.1.2007 14:11:16   
BlankaT
Pozdravljene v novem letu user posted image .
Prijateljstvo ni snežinka,ker snežinka se stopi
 ni zlato, ker zlato se kupuje,
ni ptica, ker ptica odleti,
prijateljstvo je spomin, spomin pa ostane.

SREČNO 2007.

NR kaj naj ti rečem, kot moje sožalje user posted image (za obisk tasta in tašče ). Mene bi verjetno kr na urgenco zapeljali, če bi se moj tast s svojo izbranko pojavil na vratih user posted image .

Neli čestitke za korake. Daj pridi še naši Maji pokazati kako to gre, ji do sedaj še ni uspelo narediti več kot 3 korake. Pegica1 kam bi pa ti še shujšala (aja pa na DVD ne pozabi user posted image , da bom še jaz imela par kilogramčkov manj)

Cuma čestitke za uspešno večerjo. Saj če hočejo znajo marsikaj ti naši možki user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nato še vse naj naj Lari, Ajdi in Lari za prvo svečko.  Arielca pa tebi tudi za tvoj rd.
Novo leto smo letos po dolgem času dočakali doma in to sami user posted image  v družbi NET.TV user posted image user posted image . Maja ni in no hotela zaspati, nekako ji je potem okoli 21.30 le uspelo. Je  pa bila potem  celo noč tečka in se je reva prebujala ob vsakem poku, tako, da upam, da ne bo celo leto tako user posted image . Žana pa je že tudi ob 22.30  zmanjkalo, tako, da sva z user posted image  pričakala novo leto sama,  kot v starih časih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sem se zadnjič pozabila pohvaliti, da je Maja za svoj 1. RD dobila 8. zobek. Pa opazila sem, da je kr nekaj sprememb, tako, da bi bilo treba malo tabelo obnoviti, torej če ste za mi pošljite na ZS spremembe teže, višine in št. zobkov in jo bom obnovila, saj veste sem bolj po redko tukaj in nimam več pravega pregleda user posted image user posted image , pa saj bo bolje.

Lp od Blanke in Maje.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
1.1.2007 19:24:18   
Pajaca
SREČNO 2007!!!

V tem času kar se nisem oglasila ste uspele naklofati toliko strani, da se mi ni dalo brati, sem preletela le zadnje tri strani. Bila sem na dopustu in sem si res privoščila dopust. Računalnik je sameval, no ja saj je stanovanje tudi. Smo se potepali okoli in uživali.

Pajacek je vsak dan večji in bolj nagaja, zdaj spleza povsod. Celo v svojo postlco in ko sta nama demonstrirala to plezanje v postlco sva sam gledala kako to da si ne zlomi vrat in stol ki je tko fajn stal ob postlci je šel iz sobe ven. Zdaj ne more notr... no ja saj bosta kmalu pogruntala in dala kaj ob postlco pa bo spet not.

Ima pa celo 3 zobke. Zgornjima 2kicama se je pridružila še ena mala enkica spodaj. Tko no zaenkrat je še vampirček.

Praznovali smo doma. Prišli so dvoji prijatli z otroci in bilo je prav zabavno. Pajacka to ni ganilo in je celo bil eno uro več pokonci, ampak ob 8 je hotel spat in konec. Pajacka je vztrajala do pol 1. Napujsal smo se tako zelo, da je to že noro.

Zdaj pa se končuje moj dopust in grem risat. Tko da lepo se imejte in uživajte v tem letu, pa se kaj več tipkamo drug teden, ko bom lepo v službi... se moram spočit po dopustu.

Pajaca

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
1.1.2007 22:07:16   
XXYY
Dober večer!

Po dolgem času se vam malo javljam.

VSEM SREČNO NOVO LETO 2007!

Hvala vsem za čestitke.

Včeraj smo praznovali Larin rojstni dan in je bila malo slabe volje, malo pa dobre. Tortica ji je bila zelo všeč, darila pa še bolj user posted image  - vsaj odpiranje oz. trganje papirja.

Drugače ni nič novega.

Tukaj pa še nekaj slikic od Lare:

Mlada 2 uri:
user posted image

Stara 1 leto in mnjam, mnjam tortica:
user posted image

Larina tortica za 1 leto:
user posted image

user posted image

To je to. Lepo se imejte v teh "še" prazničnih dneh.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
1.1.2007 23:06:11   
HIMH
HALI HALO EVO ŠE MENE MED ŽIVIMI V NOVEM LETU.

Mi3 smo bili kr lepo sami doma mala je zaspala nekje ob 22.30 naju je malo jezla tako, da sva že bla perajt da bo z nama nazdravla a jo je začuda zmankalo prej.
Sva pričakovala še kolega z sinom a je šel prej v postlo ker je bančnik in ima ta dva dneva delavna.
Drugače pa smo se danes potepali saj veste je treba najbližjim it voščit itd.

BLANKA saj kajse tiče hoje lahko podemonstrira tudi Hana ker že hodi kot velika dama in nabira km.
Danes smo šli še prižgat svečko mojemu atiju, ki pa žal ni dočakal dobene od vnukinj in je tamala lepo za rokice šla po pokopališču kr lep kos in se je tako smejala je bla očitno ponosna nase.

PEGICA1 (PIŠKOTEK11) user posted image   kaj če bi začele dieto skup jo tud jaz rabim za žlauf spravit stran ( sem oblekla službene hlače gor in ker imajo na žalost visok pas me je tak fajn stisnilo in ven potisnilo trebuh, da sem se zamislila časa mam pa še 1 mesec in 15 dni). Sajh hodim 2x na teden an aerobiko in še kak pilates naredim a kaj ko je treba tudi pri hrani malo pazit zato rabim sotrpinke.

Nič bo kr dovolj za danes jutri pa gremo mi3 najverjetneje čez mejo do Grale pogledat če se najde kaj pametnega sedaj ko mamo Evrote.

PA PA IN UŽIVAJTE NOVO LETO

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
1.1.2007 23:09:20   
HIMH
Ja punce jaz pa sem mela škrata v tekstu se pardoniram bi moglo bit saj in na.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?