NRMM
|
Dobro jutro! Malo prej smo vstali,Maruša je že porihtana,zdaj z atijem zajtrkujeta,no midva pa še vedno skačeva naokoli v nočni obleki,brez kravate . Mala je pa danes tečna ko driska, zvija se ko kača,oblačenje je bilo urnebes,pa ipično dere .Sem kar zgasnila pred pc,pa naj se ati obada 1x z njeno trmo. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Na današnji dan pred enim letom........ah ja , sicer še ne v tako zgodnji uri,ampak proti večeru ozr.kar pozno zvečer,sta v našo sobo v porodnišnici pridrveli mama HIMH in mala pridna pupa Hana .Če verjamete ali ne, je bil do takrat pravi mir v sobi ,z cimro,ki sva si jo delile,sva bile obe bolj mirni punci,pač sta bila otroka bolj jokava ,zvečer se je pa zgodilo obratno .Mala pupa Hana je bila pridna in tiho,mame se pa ni dalo ustavit .Preglasila je vse dojenčke,naju pa sploh . Ja nič dovolj heca, HIMH ti pa mi ne zameri ,sej če te ne bi poznala,vsega tega ne bi upala napisat . Od vsega dobro je to ,da so naju s cimro in otročki poslali drugi dan že domov,aja dovolj heca sem rekla. HANA vse naj naj za tvojo prvo svečko. Bodi še naprej tako pridna,vesela in da se te alergijske nevšečnosti čimprej naveličajoin gredo, mamici pa atiju pa le pokaži vsaki dan še kakšno vragolijo več. ----------------------------------------------------------------------------------- No ravno čez 3 ure pa mi uspe pisat tale post dalje . Mala je bla tako sitna,da sva jo po hitrem postopku popokala v hlače in bundico in,da sta šla v trgovino ter na tepežko k dediju in babici.Zraven si je nesla šibo,ki jo je ati dobil za Miklavža . Ona dva na luštno, mene pa je čakalo pospravljanje in kuhanje.Popoldne gremo mal po trgovinah,ker so moje hlače čudno tesne okoli pasu,tako da je potreba po nosečniških oblačilih.Hitro se je začelo,lani sem nosila do 6 meseca vse normalne cote.Imam pa spet ''srečo''da je očitno v meni en mali/mala požeruhec (tako da Arielca, Maruša še ne ve al bo sestrica ali bratec ),ki sproti vse popapa,tako da moja tonaža ne narašča tako hudo. Bejbe na Pohorju je ful snega,no tak hudo ni kot pišem je pa fino dovolj,da se nasankate,pa tudi za smučanje je že ,čeprav bo pri meni letos spet malo smučanja ,bom pa na zimskem dopustu sankala z Marušo,ati se pa naj zaužije smučkanja. Grem kuhat dalje,lepo bodite in uživajte! L.p. I&M No še dober,da sem dala copy,drugače bi bil vse moj trud zaman .