|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
25.12.2006 18:33:26   
kofetek2010
heeelooouuu!

mi je prav zal, toda sporociti vam moram, da ima Ela ze 14 zob user posted image user posted image user posted image   je prisla se desna spodnja trojka user posted image  

mi3 smo ze nazaj iz MB, mulc pa je ostal se na pocitnicah user posted image  

uzivajte in lep vecer se naprej!

PS: si moram se tipkovnico na SLO nastimat user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
25.12.2006 18:43:55   
kofetek2010
ravnokar ni je snucika poslala SMS - Ziva ima probleme z zobki in je prava bogica user posted image , seveda pa vam vsem posiljata lepe pozdrave! user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
25.12.2006 20:19:47   
mml
Maruaš vse najboljše ob 1. RD in veliko lepih in še lepših trenutkov vsak dan tvojega življenja

user posted image

No tule je pa recept za dišavne piškote, za vse, ki ste ga želele

DIŠAVNI PIŠKOTI

Sestavine:
100g rozin
4 žlice pomarančnega soka
250g moke
1 čž pecilnega praška
1 čž mletega cimeta
1 čž mletega ingverja
1 čž mletega pimenta
1/2 čž nastrganega muškatnega oreščka
2 jž kakava
100 g naribane jedilne čokolade
naribana lupina ene limone in ene pomaranče
150 g masla
100 g sladkorja v prahu
1 vanilin sladkor
ščepec soli
2 jajca

Glazura
100 g jedilne čokolade
100 g masla

Rozine operemo, pomešamo s pomrančnim sokom. Moko zmešamo z začimbami, s pecilnim praškom, kakavom, naribano čokolado ter limonino in pomarančno lupino.

Maslo, sladkor v prahu, vanilin sladkor in sol penasto zmešamo. Dodamo jajci. Vmešamo rozine in na koncu moko. Iz testa oblikujemo kroglice.

Temperatura pečenja: 200 st.C
Čas pečenja: 15 do 20 minut

Za glazuro stopimo nad paro maslo in čokolado. Ohlajene piškote pomočimo (približno do polovice) v glazuro

Res ni veliko dela. Še največ je dela z ribanjem čokolade user posted image

Veliko zabave in dober tek

Če želite, lahko napšem recept še za medenjake, je tudi enostavno in zeloooooooooooooooooo dobro

Ela (jana73)  user posted image user posted image user posted image  za 13. in 14. zob, mi smo še vedno pri 5. in čakamo na 6., ki ga ni in ni user posted image

Sicer je danes že Božič, tako da z malo zamude...lepe in prijetne božične praznike user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.12.2006 20:35:19   
mml
Ampak res ne morem drugače, kot da prilepim našega Božička user posted image

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
26.12.2006 8:41:58   
arielca
mml, hvala user posted image ! Se bom ju3 lotila peke user posted image ! Pri vas imate pa res srčkanega user posted image .

jana73, user posted image  za zobke! Pri nas imamo 4. In čaaaakaaaamoooo nove user posted image .

šnucika in Živa, pokičita zobno user posted image na pomoč! user posted image  za vaju! Pa oglasita se kaj...

Tole je pa naš Božiček... Ki nikoli ne štrajka user posted image :

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
26.12.2006 8:44:25   
arielca
NELI, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
26.12.2006 9:48:14   
cuma

Pozdravljene pupe!

Vse naj naj Neli !!! user posted image user posted image user posted image

arielca in mml: user posted image user posted image  za božička!!! Fuul sta lepi obe!!!

jana: Ela pa se nič ne zmeni za praznike, pridno "dela" zobe vseenouser posted image  user posted image !

Mi smo ok. Tatija smo poslali na vaje (spet si je nek bend omislil user posted image user posted image ), Ema se je odločila, da sva starša preveč osamljena v svoji veliki postelji in da je toliko prostora prava potrata, zato se nama vsako noč prej pridruži...včeraj že ob 11ih zvečer. user posted image  Odlok družinskega sveta pa je: da bomo dali Emino posteljco v najem. Vsaj nekaj bomo imeli od tega, da jo imamo user posted image .

Drugače veselo čepimo doma in čuvamo našo pupo, ki se je očitno na sprehodu v soboto prehladila in ji teče iz učke ter iz noska. Sicer pa , ko berem o raznih virusih tu naokrog(user posted image ), me prav nič ne mika, da bi jo kam vozila...sploh npr. v kakšen špar..kjer kar mrgoli ljudi (bolanih in še bolj bolanih user posted image )...
Še eno vprašanje za vse vas:

A kdo od vas uporablja svečke paracetamola za otroke, če recimo user posted image  matrajo zobki in ne more zaspati, se ponoči zbuja??
Malo sem v dilemi namreč. Naša pediatrinja+lekarnarka+moj osebni zdravnik pravijo, da lahko otroku v takem obdobju damo pred spanjem svečko. Pri Emi to izgleda tako, da ko so zobje na sporedu, ijh rine ven kar po nekaj skupaj in je to zanjo zelo boleče. Čez dan še gre, ker se zamoti, zvečer pa je prav boga. Zdaj, ko ima še zamašen nosek in ne more imeti dude, da bi si jo drgnila ob dlesni, je še težje....user posted image . Če dobi svečko zaspi v 10 min in spi brez jamranja in prebujanja vsaj 6h (kolikor drži), če pa ne, pa potrebujemo 1,5h-2h za uspavanje in je čez eno uro spet jok.
Jaz nisem pritaš tega, da se zobkom pripisuje krivdo za driske/prehlade/vročino.... sem pa v našem primeru skoraj 100%, da je težava (to je jamranje in jok ponoči) prav v tem. Bi ji dale svečko na mojem mestu ali ne?

Zdaj pa sem se spomnila še nečesa...user posted image  in sicer:
Ema je začela pridno jesti koščke !!!
Nič več se torej ne davimo in bruhamo, lepo je male kocke sira, kruha, sama poje keks (tudi takega, ki se ne topi)...narezano meso, riž, testenine....user posted image user posted image user posted image . To je za nas, ki smo do nedavnega vihteli palični mešalnik, kar lep napredek, zato smo zelo ponosni na našo žabico. user posted image

Tako, lepo se imejte !
Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 26.12.2006 10:10:43 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
26.12.2006 10:10:02   
kofetek2010
Neli - vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
26.12.2006 10:21:35   
mml
Neli vse najboljše na tako pomemben dan kot je prvi rojstni dan user posted image

Arielca super tale vaš Božiček user posted image

Cuma user posted image  za koščke, kar tako naprej.
Kar se paracetamola tiče...pri nas še ni bilo takšne krize, ampak jaz bi ga na tvojem mestu kar uporabila, saj 1x dnevno nekaj dni sigurno ne povzroči nobene škode. Saj tudi mi veliki ljudje, če nas boli glava ali kaj drugega vzamemo kakšen Aspirin ali Lekadol, da se počutimo boljše. Ne vem zakaj bi potem otroci morali "trpeti" bolečine.

ac upam, da tokrat prehlad pri Sari ne bo vztrajal tako dolgo kot prvič user posted image

Lep praznični dan še naprej in če ima katera kaj user posted image odveč, naj ga prosim malo pošlje v Ljubljano

Neposredna povezava do sporočila: 3034
26.12.2006 11:01:33   
NRMM
En prelep sončeeen pozdrav in našega konca!

NELI vse naj naj za 1 ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image .

Maruša se zahvaljuje za vse čestitke in lepe želje,katere ste ji namenile za 1 svečko user posted image user posted image .

Ker obljuba dela dolg,je tudi meni uspelo priti do pc-a,da prilimam nekaj slikic naše male trme user posted image user posted image .
Povejte mi,a se vaši otroci tudi ne pustijo oblačit? Pri nas je totalna kriza,sploh pri oblačenju kombinezona ali bundice. Roke,noge vse ji odpove,naredi se kot gumica in jo težko kdorkoli obleče,da o derenju,ki sledi zraven niti ne govorim.......norišnica v glavnem pri nas. Ful je pridna punca,ampak tole pa ne mine in ne mine.Včasih me kar ima,da bi jo pustila na tleh in šla sama z praznim vozičkom na sprehod user posted image user posted image .

Dogajanje od zadnjega javljanja.....v soboto je imela Božička,katerega je pripravila občina,za njen 1 rojstni dan,pa sva jo z možekom odpeljala prvič na sneg sankat user posted image .Bili smo na Mb Pohorju,v dolini totalna megla, a zgoraj neverjetno lepo sonce,še kar toplo in pravo snežno/zimsko vzdušje user posted image user posted image user posted image .Neverjetno smo vsi uživali,sankanje povsem uspelo user posted image .Sami smehec jo je bil in potem sva jo težko dobila iz sani.Po prihodu v dolino mi je pojedla pol kosila in potem v avtu zaspala kot polhek-ja pošteno jo je gorski zrak in sneg zmantral.

Na srečo smo zdravi,spimo od 19-8 zjutraj po novem in potem še od 13.30-15.30.user posted image

Vsem bolančkom user posted image , vsi 3 želimo,da se čimprej pozdravite.

jana73-čestitke za novo pridobitev.Sama sem lastnica laptopa že par let in ga ne zamenjam za hišni pc za nič na svetu.Je pa ata ''deda mraz'' nekaj omenil,da bo novega nabavil,pa da vidimo,če slučajno ni lagal user posted image .

Bino-torej bova lahko zopet menjavali izkušnje user posted image -papiga user posted image user posted image ..........se nama pridruži še katera user posted image ?

Ac-naši zobki so sicer lepo vraščeni,ampak sem pa ugotovila,da ima spodnje zobke čez zgornje,kar pomeni,da ima spodnjo čelust malenkost naprej kot zgornjo.Ja to pa je podedovala po atiju in njihovi familiji.

Cuma-jaz ji dam svečke,samo za zbijanje vročine,za takšne bolečine kot so rast zobkov pa ji dam kar Calpol.
Bravo za papcanje koščkov...no vidiš pa vam je le uspelo user posted image user posted image .

Mml&Arielca-vajina Božička sta pa zeeelo luštna user posted image user posted image .

Kaj se pa zgodilo z ostalimi Štajerkami? Sicer tudi jaz nisem ne vem kaj zgovorna,ampak kdaj pa kdaj pa mi zleti jezik tudi sem.user posted image

STARA URO IN POL:
user posted image

3 MESECI:
user posted image

6 MESECEV:
user posted image

9 M3SECEV:
user posted image

1 LETO IN PRVO SANKANJE:
user posted image

TORTA:
user posted image

DOKAZ DA JE BILA DOBRA:user posted image
user posted image

JE BIL BOŽIČEK POČASEN IN SEM SI KAR SAMA VZELA user posted image :
user posted image

PA SEM LE NA VRSTI:user posted image
user posted image

Lep dan še naprej!

l.p.I&M

< Sporočilo je popravil NR -- 26.12.2006 11:04:08 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
26.12.2006 16:13:06   
žuni
Živjo!

Kako ste kaj, moje drage dame? Vidim, da ste veliko čvekale. Mene že dolgo ni bilo na RR, ker enostavno ni časa.
Alen in Lara sta postala prava navihanca in vrageca. Vse kar je NE, je JA. Se mi zdi, da samo vpijem in tulim. Včasih se mi zdi, da me boli grlo od vsega tega. Prav nič ne zaleže. Včasih sta malo ubogala, sedaj pa nič.
Poleg tega sta postala bolestno ljubosumna. Iz rok si jemljeta stvari, potem pa je tako vpitje, da je ojoj. Če se kdo malo carta, se mora obvezno tudi drugi, drugače je ogenj v strehi.
za vsako figo se jokata, dereta, nič več ju ne potolaži.

Pri nas je v glavnem norišnica. user posted image  je skoz v službi, tudi za praznike, tako, da bom znorela. Zvečer, ko ju spravim spat, sem samo še za pod tuš in v posteljo.

Najlepša hvala za vaše čestitke ob njunem rojstnem dnevu. Imeli smo se lepo, čeprav verjamem, da bo drugo leto boljše, saj se še letos nista zavedala, kaj sploh to pomeni.

Vsem slavljenkam in slavljenčkom (ki so že praznovali in še bodo),  bomo ČESTITALI zdajle, ker potem ne garantiram, da bom lahko.

Posebna čestitka pa je namenjena Bino: želim ti čim lepšo nosečnost in veliko lepih trenutkov.

HIMH: ali mi lahko več poveš o teh izpitih, ki si jih opravljala. Kaj vse zahtevajo? Koliko je cena? Namreč, končala sem visoko upravno šolo, sem brezposelna, vendar vem, da bi mi ta izpit veliko pripomogel do službe.

CUMA: lahko me še večkrat pokličeš na raportuser posted image user posted image ...

Vsem mamicam, njihovim user posted image  ter vašim sončkom pa želimo SREČNO 2007.  Lepe praznike še naprej.

Upam, da se še kaj beremo z moje strani.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
26.12.2006 20:54:23   
ac
Maruša in Neli, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image Bodita še naprej dobrovoljni in zdravi punčki!

Sara je imela popoldne skoraj 40° vročine.... Tako smo že 5. dan non-stop doma in se mi že meša user posted image . Zato greva jutri malo k nečakoma, teti, stricu, babici in dedku na Gorenjsko, saj je vseeno, a preboleva virozo doma ali tam. Ponoči še vedno ne spimo in moram rečt, da tale mesec je pa res hudo. Upam, da se potem vse hudo pozabi, če ne bo Sara ostala edinka....

Ko pa čez dan dobi svečko, je pa polna energije. Zadnje dni se je brez opore začela dvigovat in lepo stat, danes popoldne je pa naredila svoje prve korake. Ena izmed zadnjih decembrk, ampak slej ko prej vsi shodijo, ane (če so zdravi, seveda).

Sedaj pa moram stol s fenom posušit, ker je Sara prejle, ko jo je ati kopal, potegnila zamašek iz banjice....

Lahko noč!

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
26.12.2006 21:30:12   
kofetek2010

naša mml pa peče taaaakooooo dobre piškote, da, če bo kdaj brez službe (upam, da nikoli) bo lahko imela svojo Piškotarno Bruda gunda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
biznis zagotovljen user posted image

Ela je bila prav vesela, da je po več kot 2 tednih vidla Manco - upam, da ji ni šenkala kakšne kozike user posted image user posted image user posted image   sicer pa, če uspejo koze v tem mrazu preživet user posted image
user posted image user posted image user posted image  še 4 dni imajo časa, da se pokažejo user posted image  se mi vedno bolj zdi, da jih sploh ne bo user posted image  

kje boste silvestrovale? user posted image  

mi3 bomo kar doma, mulc pa je ita pri babici in dediju user posted image  

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.12.2006 8:45:45   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Vse naj naj za 1. rojstni dan Neli in Maju!

jana73:
komaj čakam, da se zopet vidimo. Mora Bina Elo vprašat, kako spravi zobe tako hitro ven. user posted image Mi že ene dva tedna čakamo na 8., ki kar noče ven. Se pa strinjam s tabo glede Piškotarneuser posted image . Mml peče res dobre piškote. Mogoče je pa slaščičarka user posted image .

mml: ko se zbudita nama sporočita. Sem Bini včeraj prišepnila, da bo videla Manco pa se ji je malo umirilo vse to praskanje in slaba volja. user posted image

ac: en velik user posted image za Sro, da bo kmalu zdrava in vesela. Predvsem pa, da si bo mamica odpočila.

NR: sem ti rekla, da ponavljam za tabo user posted image . user posted image user posted image user posted image za sankanje. A nam pošlješ malo snega?user posted image

arielca in mml: user posted image user posted image user posted image božička. A prideta tudi na dom user posted image ? Res super punci.

arielca
: kako kaj sneg? Uživaš počtnice?

sonček balonček:
a se je jeza že razkadila? Sedaj si najbrž že pozabila, da si bila jezna. A ne?

Bodite pridne in vesele

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.12.2006 10:20:07   
kofetek2010
Maj - vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

bino -  mi2 tud komaj čakava, da vaju bova lahko videli user posted image    mogoče pa je mml res slaščičarka in je potem delala prekvalifikacijo user posted image user posted image user posted image

ac - upam, da je s Saro že boljše; vem kako zoprno je bit med 4 stenami user posted image

sonček balonček - jaz tud upam, da si se že ohladila user posted image  

žuni - pridi nas še kaj pogledat... da si mal odpočiješ user posted image

cuma - škoda, da sta z Emo tako daleč... Ela bi ji z veselem dala dala kak napotek kako prespati celo noč v svoji postelji in kako se ne zmeniti za zobke, ki rastejo user posted image

arielca - uživaj počitnice... sicer pa imate itak na vsaka 2 meseca 1 teden počitnic user posted image  

NR - lahko bi prej povedala, da je na Pohorju sneg user posted image

Nana Liza - mi je še dobro poznano kako je hodit domov iz službe ob 17h user posted image  sploh pozimi je kriza user posted image

Izabela - upam, da je Matevž že OK user posted image

lonja - Ajdina ušeska so že OK? user posted image

mml - miške so nam pojedle že skoraj vse piškote user posted image  

Ela pravi, da je bilo dost samostojnega igranja user posted image  nujno me potrebuje pri hranjenju in česanju dojenčkov user posted image  

uživajte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
27.12.2006 13:15:13   
lonja
Ojla vsem skupaj,

Ac, mi se vam kar pridružujemo pri čepenju med štirimi stenami. Naša Ajda ga spet malo sračka. Ušes je bil že OK, smo antibiotike do konca pojedli, pol je bil nekaj dni mir, včeraj ponoči pa smo tud mi zakuhali na 40 stopinj, in smo že drugi dan lepo doma, vročino pa s Calpolom zbijamo. Se mi zdi, da je dans že bolje, zdele mali klopek pančka.

NR, full lepa tortica in še bolj luštkana Maruša. Tudi sama sem še v fazi razmišljanja, kakšno torto narediti naši enoletnici.

Mml, zgleda, da se je tvoj sindrom za peko piškotov razširil tudi do Vrhnike. Ko si zaprt med štirimi stenami,ga ni lepšga, kot da pečeš piškotke. Sam kdo bo vse to pojedu, ne vem.

Jana73, bravo za tehnično pridobitev. Ko si rekla, da se seliš na drug forum, sem za trenutek tudi jaz pomislila, da si tudi ti srečka user posted image . Sej je bil to namen, a ne? 

Arielca, dejte res tam zgoraj že sneg naročit. Mi bi se šli sankat......Kako potekajo priprave na praznovanje?

No, tudi mi bomo silvestrovali kar doma. Kaj pa čmo, Ajda naju ne šljivi prav nič, ko midva mal sanjava, kam bi šla in naju vsakič znova opozori, da je lumpanja okoli konec. Mogoče pa danes vseeno uideva zvečer na Siddharto....

Lepo sončno sredo še naprej!

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.12.2006 14:51:13   
mml
Maj naj bo vsak dan tvojega življenja tako čudovit kot je ta današnji sončen dan user posted image

ac  upam, da se Sara kmalu pošitma in bodo te zoprne viroze za vami, sicer pa Sari čestitke za prve samostojne korake user posted image

jana in Bino hvala za pohvale glede piškotovuser posted image ,  mogoče bi se pa res prekvalificirala v kakšno takšno dejavnost, dosti boljše za živce user posted image . Sploh mi je pa všeč ime "Piškotarna Brunda Gunda" user posted image

žuni ti čisto verjamem, da si zvečer uničena, ko tvoja dva user posted image  spraviš v posteljo, meni občasno že pri eni zmanjkuje energije.

Sploh prejšni teden, ko je imela "mama sindrom" v polnem izbruhu...samo v naročju je bilo OK, ampak še to je bilo treba stati, sedi ni veljalo, kakor si jo spustil proti tlom je planila v neutolažljiv jok user posted image . Na srečo je zadeva minila, vsaj večji deli. Tako da domnevam, da je bilo to polsedica cepljnje, ker so se ji po vročini pojavili izpuščaji in menda tudi nerazpoloženost (oz. po domače tečnoba user posted image ) sodi med pogoste neželene, stranske učinke cepljenja.

jana, kar se koz tiče, še lepo potrdite do konca leta, po tem pa sigurno ne boste več kužni user posted image . Na žalost ni nobenega načina, da bi lahko rekal ali bo Ela sploh zbolela ali ne, je pa to z vsakim dnevom, ki mine manj verjetno. Glede na to, da sta bili Manca in Ela včeraj precej vsak sebi je malo verjetno, da bi Ela Manci podarila kakšno kozico user posted image user posted image

Kar se silvestrovanja tiče...boma kar v domačem "kmečkem turizmu", kjer je dovoljeno silvestrovati tudi v trenerkah user posted image . Že prej nisva bila ne vem kakšna slivestrovalca, tako da me to sploh ne prizadane. Se mi zdi dosti bolj enostavno biti lepo doma (ha ha ha...sem očitno res že stara user posted image ).

Grem pokrit Manco, ki je zaspala in potem razmišljat katere piškote bi danes pekla user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.12.2006 16:24:51   
cuma
čau punce !

Najprej VSE NAJBOLJŠE MAJU ZA PRVI ROJSTNI DANuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!
Lepo praznujte in veselo pihajte prvo svečko!!!

ac: čestitke za samostojne korake user posted image user posted image user posted image . Najbolje bo, da vsaj ti pobegneš za kako urco ven na zrak! Virusi se vas bojo pa tudi naveličali prej ali slej user posted image , držim user posted image ,da čimprej!!!

mml: Piškotarna Brunda Gunda je super ime, tudi pravljice in knjigice bi lahko bile, pa DVD a'la Jamie Oliver, samo da bi bila mml preoblečena v Brundo Gundo in bi učila peko piškotkov!!!user posted image user posted image user posted image  A rabiš meneđerja? Se javim user posted image

jana: ja, lepo bi bilo biti bliže....sicer pa se baje razdalje krajšajo in bom vsak čas v predmestju LJ user posted image
Ema je boljše in je celo prespala celo noč v svoji postelji brez svečke. Po moje se je prestrašila, da bi res dali njeno posteljco v najem user posted image . Koz po moje ne bo. Kako bi si pa upale, pri vseh zobeh, ki jih ima Ela user posted image .

NR: lepe slikice user posted image user posted image user posted image . Me je kar zazeblo, ko sem videla sneg user posted image . Oblačenje je pri nas tudi včasih zanimivo ja, sploh če nimamo pri roki rekvizitov (igračk/flaške/škatlice robčkov/glavnika...skratka vsega kar je v bližini previjalne mize).

Žuni: Rečeno - storjeno: NA RAPOOOORT user posted image !!!Sicer pa: smajlikiseklanjazapotrpljenjeinenergijo user posted image

Ema je šla odkinkat, da bo lažje prebrodila popoldan sama z mamo cumo user posted image . Ata cumek je šel odigrat koncert, jaz pa sem že skoraj vse spakirala za jutrišnji izlet na štajersko....

Aja, za silvestrovo bomo doma, ali sem že napisala user posted image . Nekam pozabljiva postajam, kaj bo iz tega?user posted image  

Lp in user posted image
od Cume

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.12.2006 16:31:31   
arielca
MAJ, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.12.2006 19:57:15   
Taja Nagaja
Hojla!

Bom bolj kratka. Danes sva imeli srečanje z Manco in mml. Deklici sta se lepo igrali mamici pa  pridno klepetali ob čaju in super piškotih. A ste mi kej fovš?user posted image   Med sprehodom pa je Bina odjadrala v "Mižule" in je spala nato še v avtu. Uspelo ji je spat uro in tričetrt user posted image user posted image user posted image . Manca je Bini zelo nazorno pokazala, kako se samostojno hodi. Nekaj sta še klepetali in zgleda zelo uspešno, saj je Bini popoldan uspelo naredit deset samostojnih korakov.user posted image user posted image user posted image Še malo pa bo sama hodila.

mml: še enkrat hvala za lepo dopoldne, sprehod in klepet. Bina pa se Manci zahvaljuje za vse njene nasvete.user posted image

Sem skoraj pozabila. Poročilo za cumo:

Danes sem bila v porodnišnici. Ne, nisem še rodilauser posted image . Je pa včeraj moja prijateljica. Malega lepega princa. Joj, kako je lep. Droben, vendar odočen. Super fant bo, nenazadnje tudi zato, ker je decembrček. user posted image Sem imela pa čudne obutke, ko sem vstopala v veliko opečnato stavbo, ki diši po drobcenih bitjih. Je čisto drugače,  ko prideš skozi vhod za obiske user posted image .

Barjanski pozdravček

P.S. A ma kdo kaj snega viška?

< Sporočilo je popravil bino -- 27.12.2006 20:02:05 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.12.2006 20:48:15   
arielca
MI PA HODIMO user posted image !!!!!!!!!!!!!

lonja & bino, snega nimamo! user posted image je bilo pa danes v izobilju!

mml, user posted image  za piškote. Vidim, da si res zelo zelo pridna. Meni jih je podarila moževa sodelavka user posted image  in so user posted image .

jana73, nimam počitnic, ampak DOPUST. To je velika razlika user posted image .

žuni, user posted image  zate! Res te občudujem!

lonja, upam, da uživaš na Siddharti user posted image ! In da Ajda user posted image .

ac, user posted image   zate in user posted image  za Saro!

NR, a bo Maruša dobila user posted image  ali user posted image  (sem pač firbčna user posted image ).

Sem slišala lušten vic na to temo:
Janezek pripoveduje prijateljem: Moja sestra je v porodnišnici. Ni še rodila pa tut ne ve al bo fantek al punčka,tko da še ne vem, al bom stric al teta user posted image .

Za silvestrovo bomo pri mojih starših. Z mojo sestrico in njenim user posted image . Moja mami in moj možek bosta kuhala user posted image , ostali bomo pa uživali user posted image .

Nočko. In sladke spanje. (In vsak v svojo postlo, a ne cuma user posted image ?)

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.12.2006 21:04:41   
HIMH
L.P še od naji najin ati je v Ljubljani kjer bo tudi ostal do jutri popoldne.No princeska spi jaz pa grem pečt rolado ker pridejo prvi gostje že jutri za ostale pa v petek ko bomo pihali svečko.

Aja no nekaj sem že omenla a sedaj lahko rečem da naša baburica že cca. 7 dni HODI.

Maj tebi pa vse najboljše za 1. svečko.

Za silvestrovo pa bomo tudi mi kr lepo doma.

Nič grem v kuhno UŽIVAJTE

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.12.2006 21:15:38   
cuma
HANA +BRINA+ BINA user posted image user posted image user posted image   bravo za hojo!!!!

arielca: iz tvojih ust v Emina ušesa user posted image

bino: lepo!!! Bravo mali veliki decemberček! A si mamici že naredila kej reklame za RR? user posted image  Decemberke 2006 že klepetajo user posted image .

Mirno noč vsem!

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
28.12.2006 0:10:00   
kofetek2010
Hana - vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 28.12.2006 0:11:13 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
28.12.2006 7:24:00   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Vse naj naj Hani za 1. rojstni dan. Da bi te alergijske težave čim prej pustile pri miru.

cuma:
sem ji že delala reklamo pa mislim, da ni tak tip klepetulje user posted image .

user posted image user posted image user posted image Hani in Brini za samostojno hojo. Mi moramo še kar vadit, da bom lahko rekla, da hodi user posted image . Bina je velik ziheraš. user posted image

arielca:
a tut na okoliških hribih ne? Fino bi bilo, da bi bil vsaj na Zelenici, da bi se šli lahko malo sankat. Upam, da ne bo prej konec praznikovuser posted image .

jana73:
kako kaj kaže? Mentorica Manca je svojo nalogo včeraj zelo uspešno opravila, sedaj pa potrebujem še mentorico Elo, da Bini razloživse glede zob, pedvsem pa glede spanja. user posted image A bo kmalu drugo leto? user posted image

HIMH: priprave v polnem teku? user posted image Kakšna bo pa torta?

Ostale so pa praznike vzele zelo resno, ko se nič ne javljajo. A ne?

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?