|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
21.12.2006 20:10:27   
Taja Nagaja
user posted image user posted image user posted image za Elo. Sedaj se še Manca porihta pa bomo lahko kamlu kam šle.

jana73: kaj pa če ji kupiš kakšno knjigico. Jaz sem jih včeraj kupila pet.user posted image Se sploh nisem mogla odločit, sem pa morala hitro zbrat, da porabim denar, ki ga je sindikat namenil otrokom. Igrač pa se mi ni ljubilo izbirat. Če se  odločiš za igračo lahko še vedno kupiš Robija, da Roxani ne bo dolgčas user posted image .

mml: piškoti so bili super. Veme sta prinesli res enkratnouser posted image . A ga lahko še kaj zrihtata?user posted image Bina pošilja Manci e velik user posted image , da bo kmalu zdrava.

NR: malo ponavljam za tabouser posted image

Mogoče še tole:

Bina Malina je rojstni dan odpraznovala

in vsem na uho zašepetala,

da sestrica bo postala. 

Barjanski pozdravček

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
21.12.2006 20:20:36   
mml
Hej bino še tukaj na uradni strani čestitke za srečko nosečko user posted image user posted image user posted image . Sem prepričana, da bo Bina ponosna velika sestrica user posted image .
Kar se pa sprehoda tiče, bova poskusili z Manco naročit kakšen sončen dan še za naslednji teden, če vama je prav. Piškot se bodo pa do takrat tudi spet napakeli, že imam v glavi katere bom pekla, če bo vse po sreči, se jih lotim jutri popopldan...kot je zadnjič jana  prijazno rekla...Pekarna Brunda Gunda  bo spet v polnem razmahu user posted image

Manca se vsem zahvaljuje za user posted image  in sporoča, da je že skoraj OK. Dopoldan je bila že brez vročine in tudi moje naročje ni več tako zanimivo, kar očitno kaže na izboljšanje in skorajšnjo ozdravitev user posted image .

Grem pogledat kaj je s proseno kašo z jabolki, ki jo pečem v pečici za Mancino večerjo...upam, da ji bo všeč in bo kaj pojedla

Lep večer vsem, posebaj seveda obema user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
21.12.2006 20:31:58   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Manca ima reakcijo na cepljenje user posted image (MMR oz. OMR)...

Meni je pa sestra po cepljenju rekla,da se nimam kaj bat,da po tem cepivu sploh ni reakcij,ampak očitno ni tako.Sicer se mala dobro drži,ampak ni pa še minilo 5 dni.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
21.12.2006 20:34:11   
NRMM
BINOOOOOOOOOOOOOOOO čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da le ne bom edina na tapeti tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image .Takšno ponavljanje pa imam rada,bi še katera prosim user posted image .

Čim lepšo nosečnost,ej fuuul sem vesela user posted image user posted image user posted image .

Rok?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
21.12.2006 20:43:05   
arielca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bino user posted image !!!!!!!!!!!!! Kolk sem vesela zate user posted image !!!!!!!!!!!!! Želim ti res lepo nosečnost!

mml & Manca, user posted image  za vaju!

jana73 & Ela, ju3 bom mislila na vaju user posted image ! In stiskala pesti user posted image !

Kje je pa Nana Liza user posted image ? Pa štajerska naveza user posted image ? Pa Kerensa user posted image ?

jana73, za darila sem izčrpala ideje user posted image . In če igrače in obleke odpadejo, potem ti ostane kakšna DVD risanka, knjigica, kakšna stvar za kopanje (milo, šampon,...) user posted image .

Danes popoldne sem šla na koncert pevskih zborov user posted image v šolo. Je blo tko luštno user posted image . Brina je pa uživala z dedijem in babi user posted image .

Zdajle grem user posted image , potem pa malo zavijat user posted image  . Pa user posted image . Ker jutri ne rabim nobene priprave user posted image !

Lep večer in mirno noč user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2980
21.12.2006 20:46:38   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: NR

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Manca ima reakcijo na cepljenje user posted image (MMR oz. OMR)...

Meni je pa sestra po cepljenju rekla,da se nimam kaj bat,da po tem cepivu sploh ni reakcij,ampak očitno ni tako.Sicer se mala dobro drži,ampak ni pa še minilo 5 dni.

Meni je rekla, da se v enem tednu (redko pa tudi kakšen dan kasneje) lahko pojavi vročina, kakšni rdeči flekci ali pikice, lahko otečejo tudi bezgavke. Gre za zelo zelo omiljene znake ošpic, rdeč in mumpsa, ki se pojavijo zato, ker gre za živo cepivo.

mml, correct me if i'm wrong user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
21.12.2006 21:12:20   
cuma
Čestitam Bino user posted image user posted image user posted image ! To pa je res lepa novička user posted image !
Želim ti lepo nosečnost user posted image !!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
21.12.2006 22:14:45   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Mogoče še tole:

Bina Malina je rojstni dan odpraznovala

in vsem na uho zašepetala,

da sestrica bo postala. 

user posted image  še tretjič... user posted image user posted image user posted image  

knjigice? jih ima za to starost dovolj... za naprej pa imamo še Galove user posted image  
CD-je mi je sestra prijazno zapekla (pravljice, pesmice in risanke) user posted image  

user posted image  mi3 smo ravnokar iz službene zabave (ali po domače: šli smo se najest, ker se mi ni bilo za kuhat user posted image )   tako, da grem počasi Elo porihtat...  user posted image  bo pa prišel bogsigavedikdaj user posted image  

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2983
21.12.2006 22:15:39   
kofetek2010

sanke, točno tako - sanke ji bom kupila user posted image user posted image user posted image   bravo zame user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2984
21.12.2006 23:31:13   
HIMH
BINO ej vse čestitke za user posted image  upam, da si dobro in da se Bina že veseli družbe.

NR ta 1user posted image  HVALA ZA DOBRO KAVO IN TORTICO.
Smo se danes vesele štajerke doble po dolgem cajtu spet vse skup na kofeju in smo kr dorekle, da pa gremo 6.1 v noč bovlat in pol še v Mehiško papat ker pač naše user posted image  nemoramo pustit lačne ( dober izgovor NR upam da ne zameriš ker boš ti kriva da bomo tak pozno jedle ).Pa še bovlala neboš no boš pa sodnik.
Tako, da če je kera za se nam lahko pridruži več inf. dobite pri meni ker bom baje jaz organiziralauser posted image  oz. rezervirala.

Dete spi , jaz sem vse zlikala kar mi je ostalo saj sem 1 košaro predala v delo moju zlati tašči.
user posted image  služi tolarčke je bil samo tolko doma da sem uspela na rekreacijo in je spet pobegnil.
Si grem še recept prepisat za kekese, da bom vedla kaj nabavit in pol pod tuš in ajo ajo.
Me jutri čaka kr nekaj dela najprej počakam, da mi dostavijo sušilca pol pa se bom kr pustila vodit.

Nič moje drage čvekice VESELE PRAZNIKE IN ČIM VEČ LEPIH DARIL.

Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.12.2006 8:10:42   
sonček balonček
Evo me spet!

Ko sem prebrala, da je Bino user posted image , sem pa morala nekaj napisati. Želim ti najlepšo nosečnost, kar jih obstaja. Čestitam za pogum, jaz še nimam jajc za to.

Sicer se je pa naši Lari čisto zasukalo. Iz zelo samostojne in vedno nasmejane punčke se je spremenila v otroka, ki ves čas pleza po mojih hlačah navzgor in ne spi, če me ne drži za košček moje gole kože. Zaspi le še na joški, na rokah, po novem tudi v avtomobilu, če je ura prava. Vse do trenutka, ko jo položim v njeno posteljo spi kot kanon, ob pristanku v posteljo pa skoči takoj pokonci in v jok. Poskusili smo že razne finte, tudi tako daleč je že bilo, da sva jo pustila jokati v postelji. Toda ona je pripravljena jokati in vreščati v nedogled. Prišli smo do 40 minut, potem pa je bila že čisto hripava, nehati pa ni mislila. Pri tem v posteljici večkrat pade in se butne ob stranice. Jaz tega nisem mogla gledati. Takoj, ko sem jo pobrala iz postelje, je zaspala. Ko sem jo spet odložila, pa vse znova. Sedaj spi pretežno med nama, kjer se še nekako najbolj naspimo. Ampak ne razumem, kako je ves čas, do pred kratkim zadovoljno spala v svoji posteljici, sedaj pa popoln preobrat. Večeri so grozni, ker če ne grem z njo v taveliko posteljo, potem one ne zaspi tudi do 2h zjutraj. Ampak to pa pomeni, da se moram jaz prej stuširat in zaključit vse večerne aktivnosti, ker me potem ona ne izpusti do trdih nočnih ur. Včeraj me je ful lulat tiščalo, pa sem jo "zapustila" v postelji, potem je pa začela tako vreščat, da je tašča začela po stopnišču skakat in se spraševat, če koga koljemo!?! Sploh ne vidim neke svetle točke, da bi ji lahko bratca ali sestrco naredilauser posted image !?!?

Torej, spimo slabo. V službi me preganjajo, da naj že končam magisterij (oddati moram nekaj ključnih stvari do takrat, ko začnem delati). Torej ne gremo čez novo leto nikamor pod palme! Bom pisala nalogo, če bo user posted image  doma in bo bolj čuval Laro.

Danes gremo v IKEO, mami gre kupit kuhinjo, jaz jo spremljam kot "svetovalec ministra za design in notranjo opremo"! Sem ji narisala nekaj variant, zdaj pa imam!

Uživajte!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.12.2006 8:52:54   
kofetek2010
Ula (anajmad) - naša najbolj micena decembrka vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan!

user posted image user posted image

anajmad - javi nam kako gre mali Uli user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.12.2006 8:53:38   
lonja
Binoooooooooooo user posted image user posted image user posted image , bravo, čim več lepih nosečniških dni. Pa lupčka veliki sestrci Bini od Ajde!

Mi smo že v varstvu, antibiotiki so skoraj pojedeni do konca, mislim, da bomo še dve noči morali vstati, da jih zares pojemo do konca.

Darila za božička so kupljena, včeraj sem se končno spravila v šoping, imela sem namen kupiti tudi darilo za Ajdin rojstni dan, pa je potem zmanjkalo časa. Eh, bo treba zgleda še enkrat v to norišnico od trgovin. Bljak!

Zdele se bom pa tudi sama spravla kakšne piškotke pečt, če ne me bo Božič prehitel.

Lep petek vsem skupaj!

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.12.2006 8:55:15   
lonja
Pa še VSE NAJBOLJŠE ULI ZA PRVO SVEČKO! user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.12.2006 9:07:10   
cuma
Dobro jutro čveke!

Kot izgleda, je to jutranje javljanje postalo moj ritual, tako kot nekaterim čik ob kavici user posted image ! Sicer pa, kot je že Mml enkrat napisala: user posted image je družabni dogodek!Jaz jo rada pijem v vaši družbi..user posted image , čeprav se mi običajno nobena ne pridruži user posted image . Zakaj ?user posted image  Aja, prezgodaj je user posted image .
Včeraj sva se na zmenku z user posted image imela lepo in sva se odločila, da si ga bova privoščila večkrat user posted image .
Ema je spet prespala celo noč pri nama user posted image . Sonček Balonček: imam na sumu, da sta se Lara in Ema odločili, da še ne bi imeli bratcev in sestric user posted image !

Jana:Darila za Božička/dedka Mraza:
mi smo se odločili za domačo hiško od Little people user posted image ! Ema je čisto obsedena s tem user posted image

Bino: a obljubiš, da nam boš poročala, kako napredujete? Da ne boš pobegnila na drugi forum....user posted image user posted image  ?

Kdo se zdaj javi, da bo naslednja user posted image ? Jaz bi se, pa nimam pogojev user posted image !

Imejte se lepo, mi bomo spet doma, da nas burja ne odpihne user posted image . Bomo gledali sončka skoz šipo user posted image .

user posted image  Vse najboljše mala Ulauser posted image in iskrene čestitke tudi mamici anajmad user posted image

user posted image  Cuma&Ema

< Sporočilo je popravil cuma -- 22.12.2006 9:11:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.12.2006 9:12:56   
kofetek2010
user posted image  zate cuma... user posted image

lahko en brzinski čvek udariva, ker se moram še porihtat, Elo zbudit in še njo porihtat, ker potem šibava k okulistu user posted image  

Little people so igrače... user posted image  

aja, na sanke bomo namontirali koleščke user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.12.2006 9:33:09   
cuma
Ups, pa si že rdeča user posted image !
Lepo je bilo čvekati s tabo user posted image user posted image !
Lepo zrihtajta pri dr.user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.12.2006 9:42:39   
mml
Jutro cuma....vidim, da si še zelena user posted image , ampak očitno nisi na tem forumu...no pa kdaj drugič kakšno rečeva user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 22.12.2006 9:45:17 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.12.2006 9:54:32   
ac
Bino, ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image Krasna novička!

Jaz se definitivno NE javim za naslednjo srečko user posted image . Smo namreč tudi mi v klubu nespečnežev. Tole noč se je Sara od kašljanja prav davila, tako da sva večino noči preživeli pokonci pred TV.... Sem mislila, da bo čez dan bolje in sem jo peljala v vrtec, pa so me čez pol ure klicali, naj jo pridem iskat, ker ni zdrava.... Sva šibali k zdravniku in diagnoza: možen začetek nove viroze.... Ušeska ima že malo vneta, ampak antibiotikov ni dobila, bomo čakali, če bo šlo naprej. Sem čist nesrečna. Vesel december my ass.

Še dobro, da sem včeraj opravila večino novoletnih nakupov.... Zgleda pa tud ta vikend ne bomo mogli praznovat Sarinega RD še na Dolenjskem.

Ja, nič. To je to.
Ja, pa seveda Uli VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.12.2006 10:12:43   
mml
Jaz zbiram energijo, da se z Manco podava v BTC po velikih nakupih. Včeraj popoldan je bila menda cela norija in si kar predstavljam, da danes ni kaj dosti boljše user posted image .

Vsem nespečnicam želim, da čim prej začnete dobro in trdno spati  celo noč user posted image

arielca user posted image user posted image user posted image  skoraj povsem drži, kar si napisala glede stranskih učinkov po cepljenju proti OMR. To cepljenje je povezano z najpogostejšim pojavom vročine med vsemi cepljenji v otroškem obdobju. Vročina se praviloma pojavi med 5 ali 7. in 11. dnevom po cpeljenju in traja 2 do 3 dni. Seveda jo lahko spremlja še slabo počutje, nesješčnost, nespečnost, nahod, zamašen nos, občasno se po telesu pojavijo še drobni izpuščaji, lahko tudi povečane bezgavke, vse ostalo je pa na srečo zelo redko.

jana dobro opravita pri okulistu, sej po mojem ne bo nič hudega user posted image

sonček balonček  dobro nakupovanje v IKEA user posted image , se mi pa zdi, da je trenutno tam precej izropano user posted image , kar se drobnarij tiče, ampak z velikimi zadevami kot je kuhinja, ki se naročajo je pa seveda drugače

štajerke že v naprej...uživajte na bowlanju in večrji user posted image user posted image  user posted image

Ula in anajmad vse vse vse najboljše in najlepše mali pogumni decembrčici, naj bo še naprej takšna borka in sonček svojim staršem user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.12.2006 10:15:07   
HIMH
ULA vse najboljše za pro svečko.

Boge moje neprespane čvekice jaz upam, da se zadeve uredijo.Mi hvala bogu nimamo težav naša je samostojna ko velika punca.Je bla prejšni vikend na mini počitnicah pri sestrični od user posted image  in je bla tako pridna tudi ponoči, da so rekli, da lahko še pride.

Jaz mislim, da naša tudi hodi ker se sprehaja po sobi kot, da to že dela par let no saj malo je še nerodna a upravičeno.

MML danes pa grem v akcijo za nabavo in pol bom spekla te kekese.Bom pa za čokolado usposobla multipraktik zakaj pa ga mam ( aja, da se nabira prah goruser posted image  ).

VSE TISTE KI IMASTE TEŽAVE OZ. VAŠI OTROCI Z UHICAMI IN NOSKOM POZNAM ENO KREMICO ZA NOSEK KI POMAGA PRI TEH TEŽAVAH PREIZKUŠENO.Saj sem vam že enkrat omenla pa se je takrat samo PEGICA javla.Pomaga pa odpirat in čistit poti med nosom in ušesom kar je vzrok za vnetja.Če katero zanima ji na z.s sporočim, da vas ne gnajvim.

Nič spijem user posted image  dokonca in pol počakam še onega strica z sušilcem in pol vija šoping.

MEJTE SE ........

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.12.2006 12:25:12   
cuma
Midve sva šli vseeno na sprehod...ko je bila burja na maliciuser posted image
Dokazi:
Tukaj se z največkrat sprehajava in vohava borovce
user posted image

Gledava morje od daleč
user posted image

Si oddahneva na vrhu klanca user posted image
user posted image

Še dobro, da sem slikala te poti, da jih bom Emi nalepila v spominsko knjigo...ona namreč večino sprehodov v naravi preživi takoleuser posted image :
user posted image

Če se vam da, nalimajte še ve, kako slikco iz vašega sprehoda. Tako bo kot ,da bi se sprehodile skupaj user posted image ?!

Lep dan še naprej!

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.12.2006 19:45:37   
Izabela_
Najprej vsem velika HVALA za čestitke za Matevžev rojstni dan user posted image . Praznovali smo malo v soboto, malo v nedeljo, še malo pa 18. v ponedeljek, ko se je Matevž dobil s svojima cimrama iz porodnišnice Elo in Špelo.

Vzela sem si čas in v album shranila nekaj Matevževih slik zdaj jih bom po poskusila spravit še sem notri.

Torej: Matevž za lansko Novo leto:

[/link]
[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=16957&photoid=68492]
Skoraj vsak večer sem užival v čebričku, dokler ni postal premajhen:

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=16957&photoid=68493]

Na morju junija sem takole užival v senci:

[/link]

Sam si umivam mojih 9 zob:

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=16957&photoid=68495]

Začetek novembra je bilo še tako lepo:

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=16957&photoid=68459][/link]

Cuma, tudi Matevž je občudovalec Little People, za rojstni dan je dobil kmetijo s kravico, ovco, konjem in pujskom, pa seveda tudi kmet ne manjka. Kar večkrat na dan se zamoti s tem in prav uživa, oponaša pa zaenkrat le kravo. Vidim, da Ema še kar zaspi v vozičku, Matevž že nekaj mesecev več ni. Sedaj se tudi ne sprehajamo toliko z vozičkom, ker se Matevž grozno slini in je skoz moker po prsih, tako da ne moremo biti dolgo zunaj (noben slinček ne zaleže za dolgo).

Jana 73: Sanke so super ideja. Matevž jih bo tudi dobil od babice za novo leto, potem pa samo upamo lahko še na kaj snega! Aja, kombinezon je pa dobil od druge babice za rojstni dan. Nisem vsega brala, pa ne vem, kako je z Elo, vsekakor ji pošiljava user posted image .

Za vse neprespane mamice: Ugotavljam, da je minilo 1 leto, odkar v naši družini ne spimo. Najhujše je bilo poleti, ko se je Matevž zbujal na pol ure. Bilo je tako hudo, da smo šli kupit še eno veliko posteljo v Ikeo in je v Matevževi sobi, tako eden od naju z možem spi pri malem, drugi pa v spalnici. Med tednom sem to kar večinoma jaz, ker še ne delam. Ugotovila pa sem, da Matevž bolje spi, če je v spalnici hladno, ampak res hladno. Danes sva imela ponoči le 17 stopinj (toliko je padla temperatura brez kurjave) in se je zbudil le 3x, 2x sem mu dala dudo in je še malo telovadil, ob 5h pa je dobil mleko in spal do 8h. Tako da pri nas sploh ne vemo, kako izgleda recimo 4 ure spanca skupaj, to se zgodil izredno redko, vsakih nekaj tednov. Ponoči mi tudi pleza za vrat in zaspi na meni, zraven stoka.... Kriza. Hoče tudi spati na trebuhu, pa se ne zna namestiti, potem zaspi kleče takorekoč na glavi ni se spet zbudi čez 10 minut.

Vsem želim lepe 4 proste dni, upam, da imate očke doma in da se boste imeli lepo!

Izabela

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 22.12.2006 19:53:55 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.12.2006 20:01:44   
Izabela_
No, zdaj pa tudi meni ni uspelo objaviti slik! V sporočilu so se mi lepo videle in sem mislila, da je okej, potem se pa niso objavile! Kliknila sem na miški copy, šla v sporočilo, kliknila na miški paste. Kaj je narobe? Prosim za pomoč (Cuma, Jana73, Ac, Mml in ostale strokovnjakinje).

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.12.2006 20:11:10   
cuma
 Oj Izabela!!!

Fotke: v albumu izberi željeno fotko, klikni nanjo še enkrat, da se ti pojavi - kot na belem listu, potem daj copy in potem na sporočilu paste. Pri meni gre tako user posted image .

Kar se spanja tiče....
ko to berem, si mislim samo: Cuma, bodi tiho! Saj sem praktično eno leto spala ko top celo noč. Zato sem pa zdej razvajena, ko imamo majhne težavice zaradi zobkov user posted image .
Upam, da se pri vas kmalu uredi to spanje user posted image user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Manj sladkorja v prvih 1.000 dneh življenj...
Zmanjšanje količine sladkorja, ki ga otrok prejema že v maternici in kasneje kot dojenček, ga lahko zaščiti pred številn...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!