sonček balonček
|
Evo me spet! Ko sem prebrala, da je Bino , sem pa morala nekaj napisati. Želim ti najlepšo nosečnost, kar jih obstaja. Čestitam za pogum, jaz še nimam jajc za to. Sicer se je pa naši Lari čisto zasukalo. Iz zelo samostojne in vedno nasmejane punčke se je spremenila v otroka, ki ves čas pleza po mojih hlačah navzgor in ne spi, če me ne drži za košček moje gole kože. Zaspi le še na joški, na rokah, po novem tudi v avtomobilu, če je ura prava. Vse do trenutka, ko jo položim v njeno posteljo spi kot kanon, ob pristanku v posteljo pa skoči takoj pokonci in v jok. Poskusili smo že razne finte, tudi tako daleč je že bilo, da sva jo pustila jokati v postelji. Toda ona je pripravljena jokati in vreščati v nedogled. Prišli smo do 40 minut, potem pa je bila že čisto hripava, nehati pa ni mislila. Pri tem v posteljici večkrat pade in se butne ob stranice. Jaz tega nisem mogla gledati. Takoj, ko sem jo pobrala iz postelje, je zaspala. Ko sem jo spet odložila, pa vse znova. Sedaj spi pretežno med nama, kjer se še nekako najbolj naspimo. Ampak ne razumem, kako je ves čas, do pred kratkim zadovoljno spala v svoji posteljici, sedaj pa popoln preobrat. Večeri so grozni, ker če ne grem z njo v taveliko posteljo, potem one ne zaspi tudi do 2h zjutraj. Ampak to pa pomeni, da se moram jaz prej stuširat in zaključit vse večerne aktivnosti, ker me potem ona ne izpusti do trdih nočnih ur. Včeraj me je ful lulat tiščalo, pa sem jo "zapustila" v postelji, potem je pa začela tako vreščat, da je tašča začela po stopnišču skakat in se spraševat, če koga koljemo!?! Sploh ne vidim neke svetle točke, da bi ji lahko bratca ali sestrco naredila !?!? Torej, spimo slabo. V službi me preganjajo, da naj že končam magisterij (oddati moram nekaj ključnih stvari do takrat, ko začnem delati). Torej ne gremo čez novo leto nikamor pod palme! Bom pisala nalogo, če bo doma in bo bolj čuval Laro. Danes gremo v IKEO, mami gre kupit kuhinjo, jaz jo spremljam kot "svetovalec ministra za design in notranjo opremo"! Sem ji narisala nekaj variant, zdaj pa imam! Uživajte!
|