ac
|
Dobro jutro! Sem se ravnokar zbudila.... Sara ga ponoči še vedno sračka in se zbuja na eno uro in joka. Delno zaradi kašlja, delno pa bogsigavedi zakaj. Tako, da sem jaz čist sesuta in grem potem, ko jo oddam v vrtec, kar nazaj spat. Me prav zanima, kako nam bo zneslo, ko bom šla nazaj v službo . Prehlajeni smo še vedno, jaz sem začela jemat Sinupret in me vsaj sinusi več ne bolijo, zabasana sem pe še zmerej čist. Cuma - jaz sem tud mislila, da če prideš z mal bolnim otrokom v vrtec, te samo nazaj pošljejo. Ampak, odkar Sara hodi v vrtec, se počutim kot bi jo vozila v ZD - vsi kašljajo, smrkajo,.... Načeloma naj ne bi peljal otroka v vrtec, če ima vročino, za ostalo pa presodiš, kako je. Če pa v vrtcu izmerijo nad 38° vročine, te pa pokličejo, da prideš po otroka. Za bolniške sem pa slišala, da je čist od pediatra odvisno.... Ena je rekla, da njej pediater ne da bolniške, če otrok nima vročine, pa tud, če je prehlajen tako, da ne more živet . V takih primerih potem ona vzame kar dopust... Pajaca - držim eno pest, da se Pajacek hitro pocajta. Ampak sej veš, kaj pravijo - ene tri mesece, da se otrok prekuži.... Jana73 - držim tadrugo pest, da bo Ela kmalu bolje Bino in mml - lepo čajčkajta in keksajta, pa ne čvekajta preveč, da nam ne bosta vremena pokvarile Lonja - tud mi smo bili prejšnji teden, ko je bila Sara bolna, na polnem dojenju, tako, da sem sedaj, ko sem spet prešaltala samo na jutranjega, imela kar nekaj problemov z bolečimi in polnimi prsmi.... Me veseli, da ste bolje in naj tako tudi ostane. Arielca - hitro dočakaj petek in uživej v prisilnem dopustu Himh, kolikor vem, teh 10 dni moraš izkoristit v tem letu, drugače ti propadejo. Če imaš podaljšano porodniško in se ti zaključi v naslednjem letu, ti tole leto žal dopust ne pripada. Tako, mislim, da sem napisala vse, kar sem nameravala. Imejte se lepo v tem prekrasnem zimskem dnevu!
|