mml
|
Arielca prosim pošlji malo tudi v Lj, ker tukaj še vedno in ni prav nič praznično vzdušje. Komaj verjamem, da je samo še en teden do Božiča in gori že 3. svečka na advnetnem venčku . A ste že napisale Božičku pisma in pripravile ? Pegica Manca od 14. do 16. spi, tako da te žal ne bova mogli povabit na v CityParku . Upam, da se vidimo kdaj drugič jana ja medicinski priročniki res niso najbolj pametno branje, na koncu imaš vedno raka, levkemijo ali kakšno hudo neozdravljivo nevrološko bolezen , tako da nehaj s takšnim branje. Upam, da bo z Elo kmalu OK in da je že nehala s "kozleki" in sračkanjem. Tole je pa od Mance za Elo cuma ampak Male dermatovenerologija je pa res totalni , jaz sem jo uporabljala, za odganjanje cimrov iz svoje sobe (če je bila odprta, pa še kakšna podobna zadeva zraven, ni nihče nepovabljen hodil po moji sobi, ko me ni bilo ) Bino v sredo bo menda kar lepo vreme, tako da bi mogoče pa le uspeli s kakšnim krajšim nahrbtniškim pohodom, pa še moj gre v Avstrijo in ga ne bo do večera, tako da imam cel dan čas ac me veseli, da sta obe s Saro boljše in je tudi spanje bolj normalno . Upam, da tako tudi ostane. Manca je danes ostala sama pri varuški, sicer samo eno uro namesto dveh, kot je bilo predvideno, ker je imela varuška nujne opravke. Je bilo vse OK, sploh ni protestirala, razen ko sem prišla po njo in jo začela oblačit . Naslednji tedne gre v sredo spet za 2 uri, tako da ne pozabi varuške. No drugo leto pa štartamo čisto za res, ker sedaj je na žalost konec podaljškov in bo treba začeti z normalnim, službenim tempom življenja. No in ker cuma zadnje čase nič ne lepi fotk, jih bom malo nalepila jaz Takole pomaga Manca pečt piškote Masti se s kurjo bedro Na sprehodu se pretvarja, da je medved Preverja, če je pravi program za pranje njenih oblačil Manca točno 13. decembra In še pihanje svečke na eni izmed tort