|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
17.12.2006 16:58:34   
arielca
Ja, ja, cuma! Smo jo postavili v kot jedilnega kota, kamor mala raziskovalka ne more. user posted image bo pa darila pustil kar na mizi. Sva že zmenjena user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
17.12.2006 17:06:43   
arielca
Sem se spomnila, da bom danes mojega možeka presenetila s palačinkami. Pa še Brina bo kakšno pojedla. Je pa gospodična danes sitna kot 1000000 user posted image . Pa še tole vreme nama mori in nisva mogli niti ven user posted image ! Greva zdaj v banjo pa se igrat s user posted image . Upam, da bo potem kaj bolje user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
17.12.2006 17:45:50   
Nana Liza
Izabela...vidim te!user posted image Se jutri vidimo. Upam, da ne bo snega. Dons je spet ena žurka za nami...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
17.12.2006 20:58:25   
kofetek2010
Ela je danes spet bruhala in to kar na Galovem RD (pa nič takšnega ni pojedla - zjutraj flašo adaptiranega mleka, za malico banano, za kosilo zelenjavno juhico z rižem in purančkom, ter za popoldansko malico sadno skutko - pol ure po skutki pa je zbruhala še vso juhico)  user posted image user posted image user posted image  driske nima že dva dni - pojma nimam kaj ji je user posted image  

pa še nekaj sem včeraj opazila... ko z desni očesom pogleda vstran se ji med zenico in šarenico pojavi tak čudn svetlo rjav trak, kot, da bi imela eno plast vmes user posted image  bom ju3 klicala okulista in jo kar samoplačniško peljala tja - sem čist adijo, bolj ko berem zdravstvene priročnike slabše mi je... user posted image user posted image user posted image  pa še Kekec s slepo Mojco je po TV user posted image user posted image user posted image  

fajn se imejte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
17.12.2006 21:37:52   
Kofi
user posted image Jana! Po mojem ni nič hudega...samo očke se ji po mojem še vedno čistijo. Tko, da se kr pomiri. Lahko pa za živce vseeno gresta k okulistu. Pejta prej k pediatru, pa naj ti napotnico napiše, če ne bo nič pametnega povedal, pa ne boš pomirjena. Boš vidla da nič ni to. Držim pesti za tvojo pikico. naša Neli ima še vedno od rojstva eno tako črtico v očki, kot da bi imela notri leče...pa so mi in babica, ki je hodila neli previjat in pediater ter pediatrinja rekli, da se oči še vedno čistijo...tko da upam da je to res.

Nočko vsem!  

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.12.2006 8:14:17   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Vse naj naj za 1. rojstni dan draga Ela in Matevž! Veliko sončka in zimskih radosti.

jana73:
bova mislili na vaju in držali pesti, da bo kmalu vse OK. Bina pošilja Eli en velik user posted image , da bo kmalu ozdravela.

mml:
a se ta teden kaj dobimo? Bina sprašuje kako kaj njena mentorica user posted image .

cuma: včasih si želim, da bi bila bliže, da bi skupaj spili kakšno user posted image ali čaj. Sicer si pa lahko dober izgovor za pot na obalo user posted image . Moja prijateljica še kar čaka user posted image

arielca:
kako kaže s snegom?  A naj sanke sploh usposobim?  user posted image Lep predpočitniški teden.  Meni so taki najljubši. Jaz imam v petek službeno zabavo. user posted image user posted image user posted image za jelko. Mi jo bomo postavili, ko še malo odpraznujemo.  Se moram pa še odločit katere okraske naj dam gor. user posted image

Se še oglasim

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.12.2006 8:44:51   
ac
Ela in Matevž, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image Bodita še naprej taka sončka v življenju vajinih mamic in očkov!

Jana73 - držim pesti, da se Ela kmalu pozdravi. Pa upam, da te bo pediater ali okulist pomiril (zdravstveni priročniki vedno prikažejo iz muhe slona, kar je sicer bolje kot obratno, saj vsaj hitro ukrepaš, ampak skrbi so pa grozne).

Sara je končno v vrtcu in to bo danes, če bo vse po sreči, kar do pol petih, ker imam jaz službeno kosilo. Včeraj popoldne je spet zakuhala na 38° user posted image , ampak zjutraj je bila pa ok. Zase grem pa tudi v lekarno pa nekaj za sinuse, samo kaj, ko nič ne smeš, če dojiš. Bo pa to vsaj izgovor, da ukinim še jutranje dojenje.

Imejte se lepo. Sem mislila, da se bom zbudila v zasneženo jutro, pa nič od tega.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.12.2006 9:08:04   
kofetek2010
Ela in Matevž vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

sem klicala okuliste - pri enem bi prišla na vrsto februarja!!!user posted image , tako da sem jo kar k drugemu naročila in imava v petek pregled user posted image

Ela še spi, sicer že drugo rundo, ker je bila ful lačna in se je ob 7h že zbudila user posted image  zvečer je tud normalno spila svojo flašo - upam, da ne bo več sračkanja in bruhanja - se mi zdi, da je v tem tednu ful shujšala... sem ji že nabavila Pamperske 4+ in so ji prevelike, bo treba nazaj na 4. prešaltat user posted image

gospodična se je že zbudila user posted image

uživajte!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
18.12.2006 9:42:58   
cuma
Vse najboljše Ela in Matevž user posted image user posted image user posted image !!!!!

bino: user posted image  ti kar pridi....saj veš kje smo doma user posted image !

jana: zdaj bomo RR babe naredile akcijo in močno mislile na Elo marelo, da se bo hitro pozdravila!! A je prav, a ste za? Evo jaz že mislim user posted image !
Kar se priročnikov tiče: anekdota, za kaj so dobri medicinski priročniki:
Ko sem bila še majhna, sva z bratom tekmovala, kdo je močnejši. Jedla sva sendvič z ogrsko salamo in listala Malo dermatovenerologijo..user posted image . Tisti, ki je lahko jedel naprej, je zmagal user posted image !

Lep dan vsem!
Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 2934
18.12.2006 10:51:03   
mml
Ela in Matevž dobro zabavo, veliko daril in vse lepo in najlepše za RD user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
18.12.2006 11:05:16   
Kofi
Punce ljubljanske! Jaz bom ob 15.00 v BTCju...kako urco se bom šetala po trgovinah...če je kera za, naj mi telefonsko napiše na ZS, da jo pokličem ko bom tam ... pa ruknemo eno user posted image  :)

Če ne pa me boste spoznale po rdečem Quinny Buzzu (črna bunda, rjavi dolgi lasje - speti v čop) - Neli pa tak poznate po slikicah :)

Lp, PEgica

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
18.12.2006 11:08:06   
kofetek2010

mi2 bi bile takoj za... ampak sva potencialno kužni... user posted image  

pa naj že enkrat pridejo te glupe koze, da bo mir user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
18.12.2006 11:09:36   
Kofi
Koze doma pustite, vi2 pa pridita :) user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
18.12.2006 11:17:29   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
18.12.2006 13:57:48   
arielca
ELA & MATEVŽ, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Pri nas user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bino, pripravi sanke user posted image !

jana73, user posted image  za Elo in zate! Pa ne več brat medicinskih priročnikov, ker se kmalu najdeš v vsaki bolezni user posted image .

Jutri grem z mulčki na športni dan; plavat v Bohinj user posted image ! Upam, da me moj user posted image zapusti in bom lahko malo čofotala.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2940
18.12.2006 15:27:15   
mml
Arielca  prosim pošlji malo user posted image   tudi v Lj, ker tukaj še vedno user posted image   in ni prav nič praznično vzdušje.
Komaj verjamem, da je samo še en teden do Božiča user posted image in gori že 3. svečka na advnetnem venčku user posted image . A ste že napisale Božičku pisma in pripravile user posted image ?

Pegica Manca od 14. do 16. spi, tako da te žal ne bova mogli povabit na  user posted image v CityParku user posted image . Upam, da se vidimo kdaj drugič

jana ja medicinski priročniki res niso najbolj pametno branje, na koncu imaš vedno raka, levkemijo ali kakšno hudo neozdravljivo nevrološko bolezen user posted image , tako da nehaj s takšnim branje. Upam, da bo z Elo kmalu OK in da je že nehala s "kozleki" in sračkanjem. Tole je pa od Mance za Elo user posted image

cuma ampak Male dermatovenerologija je pa res totalni user posted image , jaz sem jo uporabljala, za odganjanje cimrov iz svoje sobe user posted image  (če je bila odprta, pa še kakšna podobna zadeva zraven, ni nihče nepovabljen hodil po moji sobi, ko me ni bilo user posted image )

Bino  v sredo bo menda kar lepo vreme, tako da bi mogoče pa le uspeli s kakšnim krajšim nahrbtniškim pohodom, pa še moj user posted image gre v Avstrijo in ga ne bo do večera, tako da imam cel dan čas

ac me veseli, da sta obe s Saro boljše in je tudi spanje bolj normalno user posted image . Upam, da tako tudi ostane.

Manca je danes ostala sama pri varuški, sicer samo eno uro namesto dveh, kot je bilo predvideno, ker je imela varuška nujne opravke. Je bilo vse OK, sploh ni protestirala, razen ko sem prišla po njo in jo začela oblačit user posted image . Naslednji tedne gre v sredo spet za 2 uri, tako da ne pozabi varuške. No drugo leto user posted image  pa štartamo čisto za res, ker sedaj je na žalost user posted image konec podaljškov in bo treba začeti z normalnim, službenim tempom življenja.

No in ker cuma  zadnje čase nič ne lepi fotk, jih bom malo nalepila jaz

Takole pomaga Manca pečt piškote
user posted image

Masti se s kurjo bedro
user posted image

Na sprehodu se pretvarja, da je medved
user posted image

Preverja, če je pravi program za pranje njenih oblačil
user posted image

Manca točno 13. decembra
user posted image

In še pihanje svečke na eni izmed tort
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
18.12.2006 17:04:28   
cuma
user posted image  mml za fotke user posted image

Arielca, midve pa sva usklajeni zadnje čase user posted image user posted image ! Kako si kaj? Mene bo glihkar burja odpihnila user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
18.12.2006 17:21:43   
kofetek2010
mml - maš prav, boljš, da grem kaj bolj pametnega prebirat user posted image  in user posted image  za fotke

cuma - mene pa nikoli ne vidiš user posted image  

btw - se moram pohvalit, da sem bila prej pridna in sem delala za službo user posted image  nekaj me pa čaka še zvečer user posted image  

v LJ tud naletava sneg, sicer skupaj z dežjem user posted image  
če mene vprašate... jaz bi sončno vreme z vsaj 30°C user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
18.12.2006 17:28:54   
cuma
Če pa se skrivaš user posted image !

Mml: samo zate user posted image

Ema hrani dojenčka

user posted image

Glumi samostojno hranjenje user posted image
user posted image

Se previdno vključuje v promet user posted image
user posted image

Pozira v rdečem
user posted image

in v modrem user posted image
user posted image

Jana: poglej stran, Ema spet nima kape user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.12.2006 17:38:20   
kofetek2010
od kar lahko Eli špangico gor dam... se ne sekiram (pre)več user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 18.12.2006 17:44:36 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.12.2006 18:25:08   
Nana Liza
Najlepša hvala vsem za lepe želje. Se vsem z ELo iskreno zahvaljujeva.user posted image

Pegica1 - škoda, ker nisi že včeraj sporočila, da boš v CP, sem bila tam ravno takrat...

Danes še čakamo ene obiske, ša še naslednji teden se nadaljuje. Je ravno čas grip in viroz.

Ela in Sara - user posted image od Ele in se čimprej pozdravite!

NL&Ela

Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.12.2006 20:33:13   
Taja Nagaja
Dober večer!

Tako, obljuba dela dolg.   Ali - pa poglejmo če mi bo uspelo.user posted image

Bina se prvič nastavlja soncu.  Stara 5 dni.

user posted image

Bina med spanjem.  Stara dva meseca.

user posted image

Bina v Brunovem naročju.  Stara tri mesece.

user posted image

Binin portret. Stara sedem mesecev.

user posted image

Bina v Emini gugalniciuser posted image . Stara deset mesecev.

user posted image

Bina piha 1. svečko s svojim pradedkom. Stara eno leto.

user posted image

Bini je s pradedkovo pomočjo uspelo, da je upihnila svojo 1. svečko.

On ima največ prakse. Praznujeta na isti dan, le v letih je majhna razlika user posted image . Je pa ful ponosen nanjo in rad pove, da je lani dobil najlepše darilouser posted image

Za rojstni dan smo ji vsi domači napisali pismo, ki ga bo lahko prebrala za svoj 18. rojstni dan. Moja babica ji je v skrinjico, kjer bodo pisma zaklenjena, položila še prstan svoje mame. Meni je šlo kar na jok. V skrinjici je še svečka s torte, pa zamašek od penine, mogoče ji še kaj spravim vanjo preden jo zaklenem. 

Dobila bo še vse voščilnice in telegrame, ki jih je smo jih dobili ob njenem rojstvu ter 1. rojstnem dnevu.

Daril je bila zelo vesela, predvsem škatel in ovojnega papirja. user posted image user posted image user posted image  

mml: če si za sredo naročila lepo vreme, potem pa le hitro user posted imageuser posted image user posted image user posted image  za fotke. Manca je pravi fotomodel user posted image user posted image . Zna lepo pogledat v objektiv.

cuma: user posted image user posted image user posted image  za fotke. Ima Ema tak tricikel, kot sem ga gledala za Bino user posted image user posted image user posted image . Meni je bil ful všeč, vendar sem mislila, da bo prej sneg preden bi ga uspela stestirat user posted image . Sem se malo uštela. Na obisk pa prideva. Mogoče počkava, da zapade sneg user posted image , da bo bolj pestro user posted image .

arielca: pa daj pošlji še nam malo snega.  A ga šparaš za hude cajte? Kdaj se gremo sankat?user posted image  Bi si pa morala kupit malo večje sanke, da bi se vsi trije gor spravili user posted image . A misliš, da je še čas, da pišem DM?  Sej sem bila pridna user posted image . Me mikajo tiste malo nižje, malo širše, od unga strica s Podljubelja. Mislim, da so od tam. A maš kake veze?user posted image

jana73: upam, da je Ela bolje. Bi bilo fino, da bi se šle januarja sankat v Tivoli, ko bosta čakali na vašega plavalca user posted image . Zdaj pa jaz nekaj vem pa ti ne povem. (če boš ful pridna...) user posted image  

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.12.2006 21:25:38   
lonja
Čeeeerr,

še z naše strani VSE NAJBOLJŠE in še veliko veliko upihnjenih svečk, iskric v očeh in lepih želja za oba današnja slavljenca:

ELO in MATEVŽA!!!! user posted image user posted image user posted image

lonja user posted image in Ajda (z vnetim ušesom)

Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.12.2006 21:51:36   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino

jana73: upam, da je Ela bolje. Bi bilo fino, da bi se šle januarja sankat v Tivoli, ko bosta čakali na vašega plavalca user posted image . Zdaj pa jaz nekaj vem pa ti ne povem. (če boš ful pridna...) user posted image   

in od radovednosti sem bom požrla user posted image user posted image user posted image

povej, povej - saj sem ful pridna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
19.12.2006 9:02:01   
cuma
Dobro jutro user posted image

Celo noč je divjala burja in ker je princesko budila, sem jo že ob polnoči preselila k nama, kjer je spala ko polhek do 8ih zjutraj user posted image . Jaz sem spala kot sova - malo pokrivala Emo, malo poslušala burjo, ... pa še naš tati se je prehladil in je celo noč vstajal, hodil pit, septolete lizat .. zjutraj pa na šiht, bogi tati.
Emin nosek je čist in imamo še en nov zobek user posted image user posted image user posted image !Torej 8!
Naročila sem jo na pregled pri Ped., tako da bomo šli 10.1., stehtala pa sva jo kar včeraj in ima okroglih 10kg. Bodiji HM št.86, so ji točni, tako da, bo treba začeti kar za 2leti kupovati. user posted image  No, saj ima po komu biti dolga user posted image .

Bino: lepe slikice! user posted image  Tricikel je pa res kul, veš. Ko prideta na obisk, ga lahko stestirata, da vidita, če vama ustreza, mi smo zelo zadovoljni. Ravno včeraj se je Ema vozila po stanovanju .... user posted image  jah, se vidi, da nam že zmanjkuje idej, ker smo že en teden zaprti v hiši.

Jana: Kateri sladoled je Ela izbralauser posted image ? Kdaj je pa vaš Gal prebolel vodene koze? Jaz sem jih baje pri treh mesecih. Moj starejši brat jih je prinesel iz vrtca.
mml: user posted image  dobra finta! Mene sicer ne bi mogla s tem odgnati, večino pa najbrž res user posted image .

A vam kej diši moja user posted image ? Ja, spet jo pijem tukaj na RR. Ema ima namreč ob tej uri zmenek z Nodijem, gospodom Piskom in Mediko...user posted image user posted image .

Lep dan vam želim!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 19.12.2006 9:03:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.