Valeri
|
Ojla punce, končno malo časa, da se vam tudi oglasim, saj sem vas zadnje dni samo brala, za kaj več ni bilo časa. Grem kar po vrsti, dokler spomnin se drži... * Ula - vse najboljše za prvo svečko * BINO, NR - čestitke za in lepe želje za lepo nosečnost * ac - upam, da viroza ne bo dolgo vztrajala in da bo Sara za praznike že čila in zdrava * jana 73 - me veseli, da je z Elo vse ok * mml - upam, da so nakupi uspeli, ter da vaju gužva ni spravljala v slabo voljo Se pa priporočam za recept teh dišečih piškotkov, ker so omamni že preko računalnika * Cuma - kako lepa sprehajalna pot. Primorska mi je od nekdaj všeč, bi se kuj preselila na vaš konc. * Izabela - slikce Matevža so krasne. Kako naši lepo rastejo in napredujejo... Zdaj pa še par besed, kako je pri nas. V službi je super, vsaj zdaj ko sem delala po 4 ure , januarja pa na polno. Zdaj smo do 08.01. doma Mali pri babici uživa, tko, da ena skrb manj kako bo v varstvu. Zadnjič smo imeli vročino in smo šli k zdravniku, tako, da imam podatke kolk smo težki - 11.500 g, zmerl, ga pa niso, pa vsak dan pravim, da ga bom sama, pa pozabim... Imamo 5 zobkov, hodimo kot tavelki, najraje se igramo v kuhni s piskri in z đezvo tolčemo po tleh, skoz ga treba dvigvat, da potem prižiga in ugaša luč, parkat na dan gremo na hodnik, kjer se žoga in vriska, da prikliče vse sosede, potem pa jo brž ucvre v stanovanje, govori v njemu poznani govorici, vse je dej,dej,dej, ko kaj hoče in ko mu kaj govorim, mi tako odgovarja. Skratka pestro, predvsem pa zabavno. Trenutno se ubadam z darili in božičkova delavnica je v polnem teku. Me čakata še dva svečnika, da ju pobarvam, še vse skup zavijem in razložim pod smrekco. Potem pa v priprave na rojstnodnevno zabavo. . Torta je že naročena, danes gremo še mal v nabavo, oči je na dan D doma, tko, da bo zavihtel kuhalnico in pripravil spet kup dobrot. Bravo oči. Kar se daril tiče, mamo pa tud mi krizo. Mi2 sva mu za rd kupila tomy raziskovalni šotor, od ene babi dobi zimski komplet, za božička sanke, od druge kocke, nam pa za par božičkov še vedno manjka idej. Joj, tole že kar neki časa pacam, sm vmes mela še obiske in zdaj samo upam, da me ne bo vn zabrisalo. Sicer pa, mislim, da je na "kratko" to, to. Ker ne vem, kdaj mi bo spet zneslo kaj napisat, vam z Majem želiva lepe praznike, čimveč dobrih piškotov, sladkih poljubčkov in mirnih noči. Pa lepo praznujte, lp, Valeri
< Sporočilo je popravil Valeri -- 23.12.2006 13:04:47 >
|