|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
23.1.2007 12:28:07   
NRMM
Daan!

Na brzino par stavkov,ker potem se bo naš ''drekec pekec'' tečn zbudil. Je bla tečna včasih, ampak zdej pa je ubi bože. Sicer vročine nima več,kašlja še,smrka pa itak. Sva bili včeraj pri p in na vso srečo ima samo malo rdeče grlo,za kar nisva dobili ničesar.Nama pa je napisala recept za 1% Ephedrin,po nasvetu HIMH in zdaj čakamo kaj bo to mazilo naredilo. Kolikor jo hodim poslušat v sobico ima fajn tekoče v nosu,ko se zbudi gremo v boj z sesanjem user posted image ,spet bo deeeeerenje. Včeraj sva oddali kartico ob 16.10 in prišli na vrsto ob 19.00 user posted image .Gužva totalna,sreča da sva blizu doma in sva kidnili tačas domov. Norišnica v glavnem,otrok je bolanih grozno velik.
Noče in noče mi več vzet flaškeuser posted image ,dere se fuul.Potem pa na žlico poje 100ml linotov in je konecuser posted image .

Pajaca tvoj pajacek pa je res pravi velikan,če tako pleže in doseže vse. Pri nas imamo postlco 120x70 (smo jo morali iz 140x70 skrajšati) in tudi Maruša spi skoraj skozi počez,najraje tolče ponoči z glavo v polno stranico user posted image ,kjer ni obrobe. Je pa sedaj ujela bistvo plezanja iz sedežne,najine postle,tako,da bova najverjetneje vzela 4 palce iz kinderpetla,da bo lahko hodila ven in not sama,samo potem se bojim,da bo skozi plezala okoli in po možnosti spala zraven postlce user posted image .

Alo ŠTAJERKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ste se zguble?

Ja nič to bo to,lepo bodite,čeprav je vreme bleeks. No midve sva danes na poti v Mb bile deležne nekaj snežink med dežjem,ampak to je tudi vse,škoda user posted image .

Lp
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.1.2007 19:40:06   
Taja Nagaja
Dober večer!

mml: user posted image user posted image user posted image za službeno potvanje. Sicer pa vsak izgovor prav pride. Najbrž bo Manca ugotovila, da če te ni tudi dojenje odpade. Mene je Bina pri tem odvajanju prav prijetno presenetila. Sem delala plan in načrtovala... Pa semo en večer bolj za šalo kot zares poskusili in se sploh ni pritoževala.

jana73: hvala za informacije glede pleničk user posted image . Kar pa se uspavanja tiče imaš prav, če jima paše zakaj pa ne user posted image

Pajaca:
se prav zabavam ob tvojih sporočilih user posted image . Sem že razmišljala, kaj vse bom morala umakniti ko se bo Bina odločila, da spleza kam višjeuser posted image . Imam pa srečo ker je bolj majhna. Od Pajacka je manjša skoraj za 10 cm user posted image .  A ko bo v Kanadi boš šla sama k njemu al z družino? Mislim, da z NHL ne bo problema.

Izgleda, da razsaja en sitnobni virus. Bina je malo razdražljiva, kar naprej bi jedla, se me tiščala... Mogoče so pa spet zobje user posted image . Je pa pogruntala, da se da lepo vstat in ne špila več Trnjulčice user posted image . Ponoči smo spet skupaj spali user posted image . Je pa koža veliko bolje in komaj čakam, da bo čista user posted image .  Da ne omenjam, kako komaj čakam, da bo sneg user posted image .

Barjanski pozdravček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.1.2007 8:26:28   
Kofi
Tu smo štajerke, TU!
Kaj HIMH in NR ne spadata pod štajersko? Saj nam oni dve povprečje dvigujeta, tko da ni treba ostalim :) user posted image user posted image  ... hecam se!

no, da vam povemo še kaj je novega pri nas - ne vem kera piše seznam za zobke...samo mi smo dobli štirkico, ki boli ku hudič...še mene boli, ko vidim, kako se neli z obema rokicama klofne po glavi, ko zašpika user posted image  Boga revica! Tko da je skupno zdaj 9 zob! user posted image user posted image  

Spimo super! Okoli 6 al pa 7 se zbudi in takrat pa je itak že cajt da se porihtamo in gremo v službo. Danes ko sem jo oddala k varuški, se je ful stisnila k meni in se me držala ko klop. Pol pa sem jo dala možu od varuške in je začela jokat user posted image . Ful mi je blo hudo, ker sem bla že pozna in sem mogla letet ven :( Sicer pa ko pridem po njo, je nekaj najlepšega, da me zagleda in mi podari tak lep nasmešek in z dvignjenimi rokami leti proti meni! Ja, leti!!!! Ful je faca! No, pol pa se sploh noče oblečt da bi šle domov...ona bi po mojem najraje vidla da bi bla mamica tam z njo cel dan...sej tam je fajn, samo z mamico bi blo še boljš user posted image  
SoncekBaloncek ste porihtali tisto varuško? Jaz take kot si za prvo razlagala ne bi vzela niti če mi ona plača!

Čez vikend smo imeli na obisku prijatle, k majo eno ful lepo pupiko staro 8,5 mesecev! Če se kera od vas pritožuje čez lase od Eme, bi mogli šele to videt! Čupo ma tako da dol padeš. Bom dala slike gor, ko bom doma (p.s. jaz sem zdaj v službi in čvekam z vami!)! Njej bi res lahko rekli naj kr skozi kapo nosi! Jaz sem bla tko ljubosumna, da mi je njena mamica dala špangice za Neli! In ko smo bli zunaj so jo končno prvič v življenju imeli za punčko! user posted image  Bravo Neli!user posted image

No, bodi dovolj!

Bolančki moji, pozdravite se čimprej, da ruknemo še kako skupinsko srečanje! user posted image user posted image user posted image

Papa...
Pegica

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.1.2007 9:12:57   
cuma
Dobro jutro!

Sicer sem prehlajena kot user posted image , pa vseeno je jutro dobro user posted image ! Ja, odprla sem novo marmelado, borovničevo domačo user posted image user posted image user posted image !

Še kdo na user posted image ?Včeraj sem zgrešila mml user posted image , no, mogoče danes uspe virtualna skupna kava user posted image .

Pri nas nič presenetljivo novega. Ema je še vedno sitkana, zelo veliko bi bila opa, kar ji ni podobno user posted image . Bino, imaš prav veš, to bo neki virus user posted image .
Pegica: user posted image  za Neli, ker lepo spi in dobro prenaša varstvo!Mama pa je itak ena sama...nimaš kej user posted image  Kar se las tiče, ti kar lepi slikce!!!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.1.2007 19:23:14   
Taja Nagaja
Hojla!

cuma: upam, da si kavo spila user posted image .. Ja napadi sitnobe zanjo bit zelo zabavniuser posted image .

Kje ste pa ostale? Na user posted image ?

Jaz grem pa na čaj. Se moram še odločit katerega bi user posted image .

Barjanski pozdravček

P.S. Upam, da se zjutraj zbudim v zaseneženo jutro.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.1.2007 20:25:56   
NRMM
Pri nas pa tako leeeeeeeepo sneži user posted image user posted image user posted image ,je že vse belo,tako da naju jutri (upam vsaj)čaka sprehod in valjanje po snegu,juhuhuhu.

Grem počasi v posteljo,končno en normalen večer pri naši hiši,kar se Maruše tiče,upam,da bo takšna tudi noč. Prehlad pojenja,sicer kašlja še,sploh ko pride iz hladnega na toplo,drugače pa je kar vzdržno,no pa tu in tam ponoči.Iz nosa pa ji skoraj ne teče,ko namaževa počakava eno urco,potem pa spumpava boga in pol iz noseka.

Lep večer vam želim in da se prebudite v snegu user posted image .

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3356
25.1.2007 6:46:02   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Pa imam zasnženo jutro user posted image user posted image user posted image . No, mi se zaenkrat po snegu še ne bomo valjali, da ne bomo preveč umazani user posted image . Bomo počakali, da ga zapade kaj več user posted image .

NR: me prav veseli, da je Maruši bolje. Mogoče je pa samo nestrpno čakala sneg user posted image .

Ostale: kje pa ste? A vas je zamedlo?user posted image

Lep sneženi dan vsem.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
25.1.2007 10:36:53   
cuma
Daaaan!

Ja, res nas je zamedlo user posted image !
Prehlajena mama cuma je tako dolgočasna, da je šla Ema kar spat. user posted image

arielca: rapooort!user posted image  A si šla s sankami v službo danes?

Neposredna povezava do sporočila: 3358
25.1.2007 11:47:50   
Pajaca
Ja punce pri nas je prav zabavno ko mamo dva mulca. Res vsak dan se kaj zgodi. Danes bo sigurno na vrsti sankanje in uživanje na snegu.

Danes sem ugotovila, da mi dejansko nismo tipična slovenska družina. Jaz sem šla ven in zunaj pucala avtomobile, moj pa je medtem mulca napravil pa umil pa pol prpelu dol v avto in ju peljal v vrtec. Jaz pa sem šibala v službo. Pol me pa lepo čaka doma vse prštimano, pa mulci že preoblečeni z vrtca... res včasih se počutim ko ena ful karieristka. Moj doma ko en gospodinjec, jaz pa delam. Aja moderen gospodinjec, otroci so v vrtcu.

Sneg je!!! Uživam. Pa pico sem ravnokar popapala. Mnjami je bila dobra.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
25.1.2007 11:50:57   
mml
Coffeeeeeeeeeeeeee time user posted image . Še kakšen kandidat za to, a bom morala spet samevati?

Včeraj sem bila v službi tako pridna, da sploh nisem utegnila nič zatežit, tako da ste imele mir pred mojim prostimi spisi user posted image . Manca se je spremenila v plezalca, včeraj je bila sumljivo tiho, ko sem telefonirala in sem že pomislila, da je odprla omarico, kjer imam olje, ki ji je trenutno zelo všeč in ga hoče na vsak način piti user posted image , ampak punca si je našla novo zabavo in je veselo zlezla na trip-trap in z velikim veseljem preverjala, kaj je na polici, bila je prav zadovoljna nad svojim podvigom user posted image , jaz pa bistveno manj, ker je očitno res ne bom več mogla spustit iz vidnega polja.

cuma upam, da boš kmalu že čisto zdrava in zabavna user posted image

bino držim pesti, da bo Bina že čisto kmalu brez pikic user posted image . Z valjanjem po snegu bo pa res treba še malo počakati, vsaj tukaj v Ljubljani, jaz sicer upam, da bo zapadlo še kaj snega, čeprav mislim, da zaenkrat nič ne kaže

jana a si premontirala gume user posted image ?

No grem naprej delat, uživajte v zimskem vzdušju

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
25.1.2007 12:01:32   
cuma
mml: evo me, sam jaz mam jogurt in kosmiče...a velja?

Da ne boš preveč pridna ... ker sej veš kako je potem, samo še več boš morala delat user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
25.1.2007 12:04:43   
kofetek2010

kofi tajm tud zame... sicer ne vem, če smem, ker sem prišla pred pol ure v službo user posted image  

mml - nisem, zato pa avto stoji doma user posted image  

ponoči sva z Elo imeli družabno druženje - gospodična se je zbudila ob 23:30 in bila veselo pokonci do 02:30 user posted image user posted image user posted image  ma, ne vem kaj ji je... a zase vem, da sem čist adijo, zaspana, tečna, brez volje,... tole liči že na depresijo user posted image  user posted image user posted image user posted image  

šibam preden me zaloti šef  user posted image user posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
25.1.2007 14:10:58   
mml
cuma tudi kosmiči in jogurt veljajo...jaz to jem za zajtrk, preden se lotim metanja Mance iz sladkega spanja, samo danes se je na srečo sama zbudila, ker meni jo je prav hudo zjutraj budit user posted image , najbrž zato ker jaz zjutraj tako rada spim user posted image

jana a te je glede na vozne razmere po tem šef peljal v službo user posted image ? kar se pa kave tiče... za kavo v službi ni nikoli prezgodaj, samo če je čas user posted image . Očitno je nekaj v ljubljanskem zraku, da user posted image  slabo spijo. Upam, da se čim prej umiri, ker jaz imam tudi občutek, da spim samo na pol, ker Manca rogovli in povzroča hrup, sicer nič noče, ampak jaz vseeno slabo spim, ker nikoli ne vem, kaj bo user posted image .

A vam dodatni smajliji na RR delajo?

No še dobro uro delam in grem domov, po tem pa na telovadbo (imam še danes musklfiber od torka...je bil drug vaditelj kot ponavadi in so bile na udaru druge mišice user posted image )

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.1.2007 14:57:48   
Kofi
hahahaha ... user posted image user posted image user posted image ... poglejte Janin podpis... njena Ela je Ljubljančanka s štajerskim jezikoslovjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
25.1.2007 14:59:47   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

hahahaha ... user posted image user posted image user posted image ... poglejte Janin podpis... njena Ela je Ljubljančanka s štajerskim jezikoslovjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

:smajlikikažeosle: user posted image  

pazi to... varuška je tud štajerka user posted image user posted image user posted image

misliš, da bi blo boljše "Kva je tole" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
25.1.2007 18:04:30   
šnucika
Šnucika is back...hahauser posted image
sem prišla malo reda naredit na RR....user posted image
preden bom vsaj malo prečekirala zadnje tri mesece tu gor...ojojoj!

Za začetek in na hitro....Živika je seveda spet ali še vedno prehlajena,ima tri zobke in poluser posted image ,tečna ko maliuser posted image ...drugače pa pridno raste,rada dobro in obilno papca,razgraja in teče vsepovsod...govori svoj jezik,nekaj malega jo že razumemo.

Mama šnuci je tud prehlajena...pa ne hudo.
No,čaka me operacija nosu,prazaprav nosnega pretina ,ki ima pregrado in čiščenje sinusnih drenaž....še cincam,če bi spoloh šla.Po endoskopiji se bom odločila,ko bomo videli,kako hudo je.

Evo,to je bilo na brzino...več sledi.

Pozdravček od Žive ,ki pravi auauau...tako lajauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 3366
25.1.2007 19:16:29   
cuma

Dober večer!

Danes je prišla k nam na obisk zima:

user posted image

Skozi šipo je prav prijazno izgledalo, Ema pa se je itak samo čudila in tolkla po šipi user posted image !

Baje je v Kopru spet bil prometni kaos, avtobusi niso vozili, avte so ljudje potiskali .... no, ja, primorci imamo izpit samo za poletne razmere user posted image user posted image user posted image

šnucika: user posted image  Lepo, da si se javila! Ne vem točno kako izgleda operacija, najbrž pa ni preveč fajn, če ti kdo šari po nosu in sinusih...user posted image . Upam, da se uredi tako, da bo zate najboljše. Pozdravi Živo!

Lep večer vsem,
je treba Emico skopat ....

pa pa

Cuma 

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
25.1.2007 21:57:43   
kofetek2010

šnucika - WB :smajlikiteobjema:
jaz sem imela operacijo pretina in še nekaj malega popravka zaradi zloma user posted image  in prvič sem imela v lokalni, drugič pa v splošni ---> sem čakala 2,5 leti v LJ, da sem prišla na vrsto in še potem 3 dni v bolnišnici, ker nise hotela imet lokalne user posted image
in zgleda, da me v bližnji prihodnosti spet čaka poseg, ker se mi je ponovno zaprla desna nosnica user posted image

konc reklam ... CSI čaka user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.1.2007 10:11:00   
Kofi
Obljubljena slikica naše Neli in njene prijateljice s čupo!!!

user posted image

Kr naglejte se ja!
Lp, Pegica

Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.1.2007 11:07:27   
ac
Dobro jutro! Sem komaj vstala, tako da je zame še jutro...

Sem se odločila, da bom danes malo uživala in sem si na šihtu vzela dopust. Sara je še vedno na Gorenjskem, pa sem to izkoristila in se po dolgem času orng naspala. Take prilike za jutranje poležavanje verjetno doooolgo več ne bo.

Sara pri babici in ostalem sorodstvu ful uživa, ostali pa tudi, tako da smo se odločili, da bo kar cel teden tam. Jutri jo greva pa iskat. Dneve sva imela tako zapolnjene, da se je dalo zdržat tudi brez nje user posted image . Edino, kadarkoli kličem domov in jo slišim, kako tam zadaj stalno nekaj 'pripoveduje', pa kar solzne oči dobim.

Vročine že dolgo nima, edino ta kašelj in smrkanje se pa kar vlečeta, tako da se zaradi tega še vedno včasih ponoči zbudi. Pa kaj se res ne da nič naredit proti temu? HIMH - ti si enkrat omenjala neko kremico? A tisto je za smrkanje, al kašelj, al kaj?  Kje se jo dobi?

Tako, grem nadaljevat z uživanjem. Sej verjetno (upam!) mi bo kmalu dolgčas in se bom lotila pospravljanja ali pa dr. Skratka - uživejte v zimski idili!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.1.2007 11:08:07   
cuma
user posted image user posted image user posted image  za dolgolasko user posted image user posted image user posted image
Tej pupi pa res s substralom umivajo glavo user posted image !

Kaj bo novega?
Danes je petek. Dan je lep. Piha burja. Jaz sem še vedno prehlajena.

Kaj pa pri vas? 

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.1.2007 11:16:49   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image  Pegica ..... ob tej čupi pa še cuma dobi komplekse user posted image user posted image user posted image  

Ela je tud cela šmrkava in ponoči je stokala... mislim, da bodo spet vneta ušesa user posted image   zdaj je pri varuški in če ne bo boljše se bova šli k P pokazat user posted image  

vse, ki ste hotele sneg... a ste srečne zdaj? user posted image  

kak teden še uživajte, ker potem snega več ne bo... sem sezmenla z onim tam gori user posted image user posted image user posted image

grem delat oz. se delat, da delam user posted image

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.1.2007 11:26:38   
šnucika
dan!user posted image
Naš prehlad je že postal prava nočna mora...dobesedno.user posted image
Že spet ni spala,sicer malo boljše,kot včeraj,ko smo bili budni od pol enih do 6h zjutraj.Stoka,kašlja,šmrka,se premetava,vsake toliko plane v neutolažljiv jokuser posted image ....sem malo čekirala na MON-u...pa se pri teh virozah res ne da nič narediti,kot čakati....filati s tekočino in pucati nosek z obilo fiziološke.
Mogoče pa bo sedaj zima z mrazom in snegom,pa burja pri nas kaj sčistila ozračje teh nadležnih virusov???

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.1.2007 11:34:11   
cuma
jana: user posted image  ah ne, to pa ne.

šnucika: kaj virusi...pri nas še ose letajo naokoli user posted image

Vidim, da sem od vseh prehlajenčkov, jaz še najmanj problematična. Lepo spim, brez jamranja in nič ne lezem v Emino posteljco user posted image . Nos si sama brišem, edino skrb, ki jo ima z mano je ta, da mi robčke krade in me oponaša ko kiham user posted image .

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
26.1.2007 12:24:55   
mml
Ja jupiiiiii petek je tu user posted image user posted image user posted image , kar pomeni, da dva dneva ne bom mati samohranilka user posted image

kar se snega tiče...meni je čisto super, ker je samo malo popudrano in sploh ni hujših težav, tako da kar se mene tiče, lahko takole še malo sneži user posted image . Pa še naslednji petke grem smučat (sindikalna tekma user posted image ) in mi res ni do tega, da bo na smučišča vse zvoženo in ledeno.

jana upam, da bo šel prehlad mimo brez vnetja ušes. Tole je za Elo od Mance user posted image

šnucika  welcome back user posted image user posted image user posted image , vidim, da vam prehladi še vedno ne dajo miru. Upam, da bo Živa kamlu spoznala vse viruse in bo po tem končno mir.

ac user posted image user posted image user posted image  za dopoldansko lenarjenje, jaz tudi sanjam o čem takšnem, sploh od kar spet hodim v službo. Danes se je Manca zbudila že ob 6.05 user posted image (čeprav je treba vstati ob 6.25) in je bila neznosno dobre volje in je čebljala in se igrala. Jaz sem bila seveda bistveno manj dobre volje, ker sem zaprisežen zagovornik jutranjega spanja do zadnje minute user posted image

cuma kako pa Ema prenaša pranje las? Ker pri nas to sploh ni problem, ker Manca nima kaj dosti las user posted image in to opravimo enkrat tedensko med normalnim umivanje, in zadnje čase se ji zdi neznosno zabavno, če ji lase potem sušim s fenom user posted image .

No tako kave je zmanjkalo, telefon je začel spet zvoniti, tako da očitno je pavze konec. Izkoristite sončen zimski vikend

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?