mml
|
No tako...trenutno je "kofi tajm", sicer bi morala nekaj napisati do konca (rok oddaje je bil že 31.12 ), ampak bom rajši malo pokofetkala z vami, vsaj takole preko RR , če že v živo ne gre. Hvala vsem za lepe želej, Manci so zelo pomagale [sm=smiley31.gif" border=0>...in je že skoraj zdrava. V torek je popoldan zakurila na 39 stopinj in bila vsa boga, po svečki je prišla k sebi in norela naokrog kot, da ji nič ni bino pri nas se Manca tudi vsake toliko bojuje z žlico in pudingom , ubogi puding povsem razseka in občasno ji uspe kakšen košček prinesti tudi z žlico do ust, ampak to je bolj izjema kot pravilo, ker žlico vedno obrne narobe, tako da kakšne bolj tekoče zadeve sploh še ne pridejo v poštev . Če se ji da (kar je zelo redko, ker ji je hrana čisto odveč...le po kom ima to ), pridno je z vilicami, zelo zabavno se ji zdi, če skupaj napičiva košček mesa ali kakšen kos zelenjave in potem vilice prav ponosno sama nese v usta jana bodi vesela, da je Ela rada v varstvu in se ne dere kot šoja, ko jo pustiš tam. Sej Manca je podobna, sploh nimam občutka, da me pogreša, ko me ni. Sicer me je vesela, ko pridem, ampak to veselje je bolj v smislu "no mami, zdaj me pa dvigni, da začnem komandirat, kaj hočem pogledat od blizu " Kar se pa bejbifonske glasbe tiče je po mojem tudi najboj enostavno, da spakiraš bejbifon in ga prenašaš naokorg...varianta dva je da z digitalnim dikatfonom posnameš glasbo in jo po tem zapečeš na CD, samo vprašanje kakšna bo kvaliteta posnetka Izabela Matevž sigurno ni več kužen, ker pri 6. boelzni so otroci kužni pred pojavom izpuščajev, po tem pa ne več, tako da kar pogumno med ostale otroke . Kdaj začnete z uvajanjem v vrtec? ac [sm=smiley31.gif" border=0> za Saro, upam, da bo kmalu zdrava in ne bo potrebovala antibiotikov. Sicer se tolažim, da bo kamlu pomlad in bo manj tehle neumnih viroz. sonček balonček lepo, da takole uživaš v službi in začenjaš postopoma, predvsem je pa super to, da je Lari pri tej varuški všeč in ni podobnih težav in nevšečnosti, kot pri prejšni arielca upam, da je Brina že boljša in se prehlad umirja. Pri nas so celi boji, ko ji čistim nos, sama si sicer zelo rada tlači pumpico za nos v nos, ampak, ko naredim to jaz, je pa takoj vik in krik, ko zagleda stekelničko s fiziološko ali AquaMaris pa prestavi v turbo in poskuša zbežat s previjalne mize...Skratka, držim pesti za vse prehlajene, da se čim prej pozdravite janjan lepo praznovanje in vse najboljše za RD HIMH pridno študiraj in upam, da se Hani tole poslabšanje kmalu popravi cuma lepo razvajaj pikico v trebuhu....hmmmmmmmmmmmmmmm...mogoče pa glasba blagodejno vpliva tudi na rast las ...aja kar se zime in snega tiče...nikar ne skrbite...ZIMA BO!!!! Tako vsaj praiv moj , ki gre v ponedeljek spet za 4 tedne v Avstrijo napoveju podobno sranje tudi za letos. Jaz srčno upam, da se moti, ker mi takšne količine snega niso prav nič pri srcu, je življenje takoj bolj komplicirano (beri...v službo se voziš neskončno dolgo, nikjer ni prkirnega prostora,...), pa še se bo lažje in hitreje vozil, če ne bo snega... No kavo sem popila, sestanek se že skoraj začenja...spet sem se razpisala, upam, da niste pozaspale od dolgega časa ob prebiranju mojega prostega spisa