|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
18.1.2007 9:58:12   
HIMH
BINO ja veš v Lj je samo teta od user posted image  ki bo šla v kratkem v penzijo in ko smo jo vprašali ja kaj boš pa sedaj delala ona pa ja pazla otroka je od taščine kolegice hčera noseča in se je kr ponudla da bo ona varuška tako da ta edina ki jo poznam je zasedena žallll no mogoče pa se njade kajuser posted image .
Ni problema za user posted image ali čaj ko bosta tu javita prej pa da se zmenimo.

Ja za kožico pa tud jaz mislim da je krivo vreme pa saj jo mažem a kaj ko ma po vsem samo še bolj suho kožo.

Želim vam lep dan tukaj na našem koncu je tako čudno vreme ni ne sonca in ne megle je pa videt zagrenjeno.Ma se počutim čist povoženo boma danes kr lepo poležavale.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.1.2007 10:00:31   
HIMH
Ej punce kaj ko maš 100 napisanih sporočilc pa dobiš še eno ZVEZDICO no pol bom jaz kmalu mela dve JUPIIIIII.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.1.2007 10:03:20   
HIMH
Saj sem vedla da sem nekaj pozabla tudi jaz podarim če katera rabi DM BONE samo na zs mi javi kateri bon in naslov pa ji pošljem.
Čeprav je včeraj KRUCIBUCI ugotovila da je magični lonček z popustom v DM dražji kot v BEBY CENTRU.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.1.2007 10:05:02   
Pajaca
HOJLA!!!

Torej monitor dela in je tko fajn da si bom takega še za domov kupila. Sem se dokončno odločila za 20 inčnega... ajej, no bom lažje fušala. Sedaj mi printer (čist nov od pondelka) ne printa zahtevnih stvari.. on bi sam tekst printal, tabelc pa ne.

Arielca... šla sem na wc, ker je dojel da bom res dala hlače dol in se pri unmu klovnu na klopci polulala... pol bi pa klicala na zdravstveno inšpekcijo, da so mel čist polulan lokal, ker ene gospe niso pustil na wc in je lulala pri klovnu.

HIMH... ja še sem na dieti, čeprav sem vmes grešila, ker smo se čez vikend potepali in pa ja včeraj je imel moj rd in smo torto jedli takoj po kosilu, ne pa šele zvečer. Tko da pol tud kile ne grejo temu primerno dol.

bino... tko je s Pajackom. On ima seveda v roki žlico in v drugi jogurt, potem nekaj začne jest in daje žlico v usta, ampak jo v jogurt le namaka, ne zna še zajet, to pol dolgo traja in zato se začne jeziti in daje prste v jogurt in.-.... packarija na kubik. Jaz mu potem dajem vmes mal z žlico v usta, da vsaj mal poje, al pa če pustim primem za njegovo roko, pa mu kažem kako se je. Začel pa kaj vem kje je, v vrtcu itak vidi kaj drugi delajo in jih posnema pol, tko da je sam hotel sam jesti, ga nisem nikoli silla... ampak samo včasih mu je dost da mu daš nekaj v roke (piškot, kruh) pa da mu pol daješ za jest, hoče vedno več stvari sam. No ja ene par mescov bo packarija pol se bo pa navadil, pa če bo v vrtcu kmal hotel še na kahlco hodit bo prav fino.

Pajacek je drgač čist ok in komaj čaka drug teden, takrat uletimo na srečanje. Po moje prileti z nama še Pajacka.

Neposredna povezava do sporočila: 3304
18.1.2007 11:02:14   
kofetek2010
JanJan - vse najboljše za tvoj rojstni dan... še na mnoga leta!

user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
18.1.2007 11:13:10   
cuma
Daan!

Ema je šla spat, obiski so odšli, jaz pa sem vas prišla pokukatuser posted image .
A bo kera malo kompota? Jabolčni user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dobro (smajlikitrkanales) user posted image , tast mi je rekel, da mi bo 10 kg podaril user posted image , tašča je bila vsa srečna, da se je spet lahko z Emo cartala, tako da smo se imeli prav lepo.

Še vedno nisem dobila odgovora za službo (no, pravzaprav 3 odgovorovuser posted image ). Vsak dan, ko slišim poštarja me stiska, potem pa najdem v kaslcu položnico user posted image .

Kaj je še novega pri nas? Aja, poslovili smo se od Aptamila user posted image . Smo kar na alpsko prešaltali, le da ga z vodo razredčim. Spije pa ga manj kot 2dcl na dan. Ostalo pa so itak jogurti,skuta, sadje, zelenjava, šnicli, kruh, kruh, a sem že napisala kruh?user posted image

Ac, lonja, izabela, mml: naj Sara, Ajda, Matevž in Manca hitro ozdravijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bino:  bravo za spanjeuser posted image !!! Kmalu bo tudi nočna runda, boš videla da bo!!!!
Jaz pa še nisem povedala prijateljicam, da bom spet rabila nosečniška oblačila user posted image , bom še malo počakala. Ema ima tudi žlico bolj za igro kot za dejansko hranjenje. Rada sicer z njo packa, a redko uspe kaj do ust prinest. Zaenkrat so še vedno roke najbolj aktualne user posted image . Mi imamo žličko na ovinek chicco, tako kot Ela od Jane (sm mogla takoj bit papiga in kupit enako žličko user posted image  user posted image ).

jana: user posted image  za Elo v varstvu, jaz tudi mislim, da ji daj baby phone kar s sabo.

Ema je poslušala ovčko, ko je bila v trebuhu in jo ima še zdej zelo rada. Ko sem ugotovila, da sem user posted image , sem šla novemu user posted image  tudi kupit pojočo igračko in sicer rožico z melodijo Over the raibow, ki mi je zelo všeč. Zdaj jo ima Ema in jo posluša, potem ko bo pa trebušček večji, bo pa user posted image  štimala muziko user posted image !

Arielca: a si že podmazala sanke? user posted image

Lepo se imejte in se tipkamo!

user posted image  Cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
18.1.2007 11:47:07   
mml
No tako...trenutno je "kofi tajm", sicer bi morala nekaj napisati do konca (rok oddaje je bil že 31.12 user posted image ), ampak bom rajši malo pokofetkala z vami, vsaj takole preko RR user posted image , če že v živo ne gre.

Hvala vsem za lepe želej, Manci so zelo pomagale [sm=smiley31.gif" border=0>...in je že skoraj zdrava. V torek je popoldan zakurila na 39 stopinj in bila vsa boga, po svečki je prišla k sebi in norela naokrog kot, da ji nič ni user posted image

bino pri nas se Manca tudi vsake toliko bojuje z žlico in pudingom user posted image , ubogi puding povsem razseka in občasno ji uspe kakšen košček prinesti tudi z žlico do ust, ampak to je bolj izjema kot pravilo, ker žlico vedno obrne narobe, tako da kakšne bolj tekoče zadeve sploh še ne pridejo v poštev user posted image . Če se ji da (kar je zelo redko, ker ji je hrana čisto odveč...le po kom ima to user posted image ), pridno je z vilicami, zelo zabavno se ji zdi, če skupaj napičiva košček mesa ali kakšen kos zelenjave in potem vilice prav ponosno sama nese v usta user posted image

jana bodi vesela, da je Ela rada v varstvu in se ne dere kot šoja, ko jo pustiš tam. Sej Manca je podobna, sploh nimam občutka, da me pogreša, ko me ni. Sicer me je vesela, ko pridem, ampak to veselje je bolj v smislu "no mami, zdaj me pa dvigni, da začnem komandirat, kaj hočem pogledat od blizu user posted image "
Kar se pa bejbifonske glasbe tiče je po mojem tudi najboj enostavno, da spakiraš bejbifon in ga prenašaš naokorg...varianta dva je da z digitalnim dikatfonom posnameš glasbo in jo po tem zapečeš na CD, samo vprašanje kakšna bo kvaliteta posnetka user posted image

Izabela Matevž sigurno ni več kužen, ker pri 6. boelzni so otroci kužni pred pojavom izpuščajev, po tem pa ne več, tako da kar pogumno med ostale otroke user posted image . Kdaj začnete z uvajanjem v vrtec?

ac [sm=smiley31.gif" border=0> za Saro, upam, da bo kmalu zdrava in ne bo potrebovala antibiotikov.  Sicer se tolažim, da bo kamlu pomlad in bo manj tehle neumnih viroz.

sonček balonček lepo, da takole uživaš v službi user posted image in začenjaš postopoma, predvsem je pa super to, da je Lari pri tej varuški všeč in ni podobnih težav in nevšečnosti, kot pri prejšni

arielca  user posted image  upam, da je Brina že boljša in se prehlad umirja. Pri nas so celi boji, ko ji čistim nos, sama si sicer zelo rada tlači pumpico za nos v nos, ampak, ko naredim to jaz, je pa takoj vik in krik, ko zagleda stekelničko s fiziološko ali AquaMaris pa prestavi v turbo in poskuša zbežat s previjalne mize...Skratka, držim pesti za vse prehlajene, da se čim prej pozdravite user posted image

janjan lepo praznovanje in vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HIMH pridno študiraj in upam, da se Hani tole poslabšanje kmalu popravi user posted image

cuma lepo razvajaj pikico v trebuhu....hmmmmmmmmmmmmmmm...mogoče pa glasba blagodejno vpliva tudi na rast las user posted image

...aja kar se zime in snega tiče...nikar ne skrbite...ZIMA BO!!!! Tako vsaj praiv moj user posted image , ki gre v ponedeljek spet za 4 tedne v Avstrijo user posted image  napoveju podobno sranje tudi za letos. Jaz srčno upam, da se moti, ker mi takšne količine snega niso prav nič pri srcu, je življenje takoj bolj komplicirano (beri...v službo se voziš neskončno dolgo, nikjer ni prkirnega prostora,...), pa še user posted image  se bo lažje in hitreje vozil, če ne bo snega...

No kavo sem popila, sestanek se že skoraj začenja...spet sem se razpisala, upam, da niste pozaspale od dolgega časa ob prebiranju mojega prostega spisa

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
18.1.2007 12:45:39   
NRMM
Daaan čudn in vetroven user posted image !

Kot standard Maruša spi trenutno in verjetno še kakšno urco bo.Tudi danes se je zbudila ob 6.30 ampak potem ni šans,da bi zaspala nazaj po flaški in se je dan za naju začel ob 7.00user posted image .

Bile sva pri varuški,prvi vtisi so superca.Gospa je ful ful prijazna,Maruša jo je kar hitro prijela za prst in jo šetala po kuhinjiuser posted image ,jemala od nje slano pecivo in bla res pridna. Ko sva odhajali domov nama je teta pokazala še divjad,ki jo ima (muflone,navadne srnjake/srne in še ampak se ne spomnem kaj že).Maruša je iz mojega naročja hotela k njej in,ko sem ji ponudila roke,da greva domu je odkimala z glavo in se stisnila h gospe user posted image .Tako da.......se zna še kdaj zgodit,da bo jok in stok za it domov,ne pa za ostat tam,če bo tako bo itak super. V ponedeljek začneva z uvajanjem in sicer bova tam kakšno dobro urco,v torek jo bom kakšne 2 urce pustila že samo,v sredo že malo dlje,v četrtek jo bom vzela pred spanjem,v petek bi pa preizkusili spanje in potem s polno paro dalje,jaz pa pisat diplomo s tem pa končat študijuser posted image . Volje hude ravno nimam,ampak zdaj pa moram,junija pride še en user posted image ,po porodniški bom dobila odpoved in z diplomo imam možnosti v Mb za službo.E da mi rata diplomirat letos,pa bom hodla okol ko pavuser posted image .

Bino in Cuma vidve bosta svoji mali dali tudi v varstvo?

Vreme je neko čudno,ampak potem šibava z malo ven,ker še danes nisva bili nekaj veliko.Jutri napovedujejo pa 18st????user posted image user posted image user posted image  in potem krepke ohladitve...juhuhu zima prihaja user posted image user posted image .

JanJan vse najboljše user posted image user posted image .

Lepo bodite in uživajte!

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
18.1.2007 13:19:49   
HIMH
JANJAN vse najboljše obilo sreče in everčkov ter nasmejanih obrazov

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
18.1.2007 16:01:56   
cuma
JanJan user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

NR: user posted image  Maruša!!! To pa je varuška, da ji je tako hitro prišla do živega!
mogoče pa so srne pomagale user posted image .
Glede varstva pa jaz tako razmišljam:
Plan A: če dobim službo, gre Ema v vrtec. Poleti bo potem itak doma, ker ima moj user posted image  cel avgust fraj, septembra pride user posted image  in gre Ema nazaj v vrtec.
Plan B: če ne dobim službe, bo Ema z mano doma in načeloma tudi potem, s tem da, imam blizu mamo, ki jo bo (kot včasih že sedaj) z veseljem prevzela za par ur user posted image  na dan.

mml: jaz pa imam zdej ti tajmuser posted image in veš, tvoja "lasna" teorija zna biti zanimiva ... user posted image  Bomo videli pri drugem user posted image .  

A kdo ve, če bo pri nas tudi zima? Jaz bi kar pomlad prosim. user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
18.1.2007 20:38:17   
HIMH
Halo punce sedaj pa še nekaj BINO žal tebi ne pride v poštev danes me je soseda(učiteljica) prosla če vem za kakega malčka ki rabi varstvo njihova upokojena kuharica se v penzjonu dolgočasi in išče otročka za pazit je pa iz Brestarnice baje je ženska na mestu poleg tega še dobro kuha.
Če katero kaj več zanima mi naj pošlje zs in bom posredovala informacije naprej.
Upam, da vam nisem zagnjavla samo se mi zdi pametno da še tuka povprašam ker eni smo varuško uspešno našli.

NR upam, da nebo Maruša ratala mala farmerka ker pol bo hotela tam ostat še dobro da boste kmalu dobili še enega user posted image  in je neboste pogrešali user posted image  user posted image .

Nič grem na kavč ker sem fuč me nekaj glava boli upam, da ne staknem kake gripe ali viroze.

Mejte se krasno

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
18.1.2007 20:59:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

NR upam, da nebo Maruša ratala mala farmerka ker pol bo hotela tam ostat še dobro da boste kmalu dobili še enega user posted image  in je neboste pogrešali user posted image  user posted image .

Škoda ko ne najdem onega ''smeškota'' ki kaže fakiča,bi ga takoj dobila user posted image . Uff še kak rada bo prišla domu,no upam vsaj.Glede na to,da je rada zunaj,da ima rada živali, se nam res slabo piše.Da se mi bo res čez par mesec začela dret, da noče domov,se bom začela spraševat,če je z mano kaj narobe user posted image .

Dej dej bejž spat ja.Drugače pa tak veš kaj pravijo,da votel zob tudi boli user posted image .

Grem jaz tudi.

NOČKO!

BlankaT ti pa kaj napiši pa ne sam firbcaj tu user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
18.1.2007 21:15:18   
HIMH
 NR ja kaj si hotela z tem votlim zobom povedat ha user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.1.2007 21:16:37   
BlankaT
NR ste ble tak pridne, da sem kr nekaj časa rabla, da sem vse prebrala. user posted image

Sem danes bolj slabe volje. Sem namreč staknela prehlad, da komaj diham, povrhu pa me je še moj razjezo, da bi mu lahko vrat zavila.

Maja je drugače vredu, samostojno še nehodi, ampak bo pa user posted image . V službi ni nič sprememb, razen, da je vsak dan slabše. Tako, da bo tudi tukaj treba nekaj ukreniti.

Nič punce, ne bom vas več morila, ker sem danes res full user posted image user posted image . Se oglsim še ko bom boljše volje.

Lahko noč.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
18.1.2007 21:17:50   
HIMH
Ja BLANKAT ti pa le kaj dodaj sedaj ko mate sliko brez zvoka ti ni nič dolg cajt po čveku ha user posted image .

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
18.1.2007 21:25:53   
HIMH
Ja kak se ti je uspelo vrinit pred mene ha ti ti packa.Ne se sikirat saj bo tudi on prišo k sebi.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.1.2007 21:28:05   
HIMH
Tak sem tečna da je kr joj a sem hotela še danes dobit 2 zvezdico ker v službi je še lep čas nebom user posted image .
Pa še tečno mi je ker user posted image  gleda trenja in se jaz nimam kam dat pol pa bluzim tu.
No dobila sem kaj sem hotela sedaj pa grem res spat.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
19.1.2007 7:16:06   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Mi pa spet spimo po staremuser posted image . Se mi je zdelo, da je bil samo čudež.

HIMH:
z varstvom sem se mal hecala. Sem fovš NR user posted image , jaz bi tudi tako varuško. Se mi zdi, da imajo otroci veliko od tega če so v naravi in z živalcami. Mene je že parkrat zagrabilo, da bi naredila še vzgojiteljsko in ptem imela vrtec na vasi. Samo ne vem kako bi bilo zaradi sanitarne user posted image . user posted image user posted image user posted image za dve zvezdici. Ti, ti klepetulja ti user posted image .

NR:
ja, Bina naj bi šla v varstvo, samo ne vem kako bom našla ustrezno. Sicer pa pravijo, ks+dor išče ta najde. Bom iskala naprej user posted image .

Pajaca: sem mislila, da sva z Bino že kaj zamudili, mi tudi na veliko packamo, saj piškotov in kruha ne jemo, riževe ploščice pa z veseljem zmaže pa makarone in meso tudi, bokoli se preveč drobiuser posted image . Tebi je pa klovn zelo pri srcu. A ne? user posted image

mml:
Bina tudi žlico obrača user posted image . Bom te dni spekla rižev kruh, da ga bo poskusila. Kaj naj pa potem gor namažem? Najbrž kar bananouser posted image . Malo razmišljam in ugotavjam, da ji koleraba ne pašeuser posted image .

cuma:
a še spiš?user posted image A pri vas tudi piha? Pri nas je skoraj tako, kot bi pihala burja user posted image . Še dobro, da ne dežuje in ne potrebujem dežnika. Drugače bi se lahko z Bino igrale - Moj dežnik je lahko balon user posted image .  Kadar tako piha imam vedno občutek, da veter odpihne vse skrbi. Ja, malo sem čudna, bi bilo pa fino, da bi bilo res user posted image in problemov ne bi bilo.

Lep dan vsem

P.S: Mogoče bo pa veter vseeno odpihnil... meneuser posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
19.1.2007 8:22:22   
JanJan
user posted image Dobro jutro!

Hvala za lepe želje!user posted image user posted image

Jan je v torek dobil vročino, kašljal je kot stari čiko, nos je bil kot postojnska jama (verjetno zato, ker je tok blizu)user posted image user posted image user posted image , ubožček mali je bil ful tečkouser posted image user posted image , no pa smo v sredo ugotovili, da je staknil vnetje ušes. Včeraj je bil že bolj razigran, ni ga bilo potrebno imeti skozi na rokah, še malo pa bo dober.

Jana 73: Jan je na 1/2 zobkov Eleuser posted image user posted image .

Nič, grem nazaj delatuser posted image user posted image

Lep dan, še sploh, ker je petek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
19.1.2007 9:16:39   
Pajaca
bino... a misliš mojega pajaca v avtatarju al kaj je že to??? To je moja slika, se ne spomneš več kako zgledam??? Ne ne tega pajaca je Pajacka dobila ko se je rodila od moje sestre, ji ga je v porodnišnico prnesla. Sem bla pa že prej Pajaca. Tko da pol sem ga sam slikala pa dala sem gor. Zdaj mi je pa mem ga menjat k kaj sploh lahko ena Pajaca da druzga gor k svojo sliko????

Drgač pa ja Pajacek ni ravno ekspert za vzorno hranjenje, a še mal pa mu bo ratal. Men je to že kar pozno, ker tavelka je pri 14m že super sama jedla, ni blo tolk popacano, ji je ratal 90% hrane v usta znest, al pa še več.

himh... ma si res klepetulja, jaz pa lovim Jano, da dobim 5 zvezdic, sam ne vem kolk moram še poklepetat??? Po moje mi kar precej manjka.

Pravjo, da bi blo fino, če bi danes v službi celo kaj naredila, čeprav je tamle v jedilnici nekam živahno... grem mal pofirbcat. Se slišmo.

Neposredna povezava do sporočila: 3320
19.1.2007 10:02:16   
mml
Jutro...no ja dan...

Manca se je zbudila ob 6.10 in veselo pošiljala lupčke iz postelje, dokler se je user posted image ni usmilil in dal k nama v posteljo, jaz sem se pa delala, da se me to sploh ne tiče user posted image  in se pokrila čez glavo. Pa tako lepo sem Manco učila zadnje pol leta, da je treba zjutraj spat, očitno se je ni kaj dosti prijelo. Je bila prav smešna, ko ni bila prepričana a je tista zadeva pod odejo res mami ali je kaj drugega user posted image .

Pajaca  jaz mislim, da je bino mislila na tistega klovna v McD, ki si mu "grozila", da ga boš zalila user posted image . Kar se pa dela v službi tiče...a pri tebi je tudi tako, da od tebe pričakujejo, da boš delala user posted image ? Pri meni je tudi nekako tako...samo da občasno zadev sploh ne morem pospravit v predal ali se delati, da jih ne...ampak se jih moram lotit takoj.
Kar se pa 5 * tiče...mislim, da moraš imeti ene 5000 objav...tako da bo treba še pridno čvekat...pri mojem tempu čvekanja bo to čez ene 10 let user posted image

jana a te šef tako zaposluje, da tudi za RR nimaš več časa???!!!! jaz bi zamenjala takšnega šefa user posted image .

bino mogoče je pa Binino slabše spanje zaradi lune, ravno gledam na koeldarju, da je bil danes ponoči ščip ali pa mogoče reakcija na včerajšno terapijo. Držim pesti, da boste vsi skupaj čim prej dobro spali user posted image .

HIMH user posted image user posted image  za 2 *

cuma a sedaj pa čajčkaš namesto kofetka user posted image ? Jaz grem zdaj še malo delat, po tem si bom pa privoščila eno čokoladno kavo user posted image . Boš sporočila septembra, če se glasbena terapija obnese user posted image

BlankaT  upam, da se je jeza že pohladila in da je tudi v službi danes boljše kot včeraj user posted image , sicer je pa danes petek in dva dneva ne bo treba v službo....jupiiii!

Zdaj grem pa res delat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
19.1.2007 10:09:20   
cuma
Dobro jutro babe!!user posted image

bino: pri nas nič ne piha user posted image . No, jaz piham od jeze vsakokrat, ko pogledam skozi okno in vidim sivino. user posted image  Aja, nisem do zdej spala...samo do 8.45 user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sva spet ostrigla Emo user posted image user posted image user posted image ! Slike sledijo...ko jo ujamem. Imam namreč težave zadnje čase, ker mi konstantno uhaja iz kadra user posted image . Zato je zdej aktualno slikanje med hranjenjem - vsaj takrat je pri miru user posted image .

Bino in NR: kdaj sta imeli prvi pregled pri G? Jaz ga imam komaj pri 9ih tednih. Pri Emi sem ga imela pa kar takoj - bil je redni pregled, jaz pa sem prejšnji dan naredila test user posted image . Tako da imam slikico, ko je bila Ema še majhen mehurček user posted image .
Kakorkoli, upam da moja "peška" lepo raste user posted image .

Lepo se imejte!!

Cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
19.1.2007 11:19:16   
kofetek2010

delam, delam, deeeeelaaaaaaam, delam kot zamroc user posted image user posted image user posted image  

včeraj mi je uspelo prit na šiht ob 12:15, danes ob 10:45... user posted image   potem pač moram delat in ne morem zabušavat .... baje user posted image  

lihkar me je user posted image   big boss ujel na RR user posted image  

lep vikend in uživajte!

PS: mislim, da vse skupaj na decembrskem čveku ne premorete tolk objav kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
19.1.2007 11:19:51   
cuma
Evo slike:

Moj pes je lahko ležalnik user posted image

user posted image

Kako je naporno čakati malico user posted image

user posted image

Navihanka s predolgimi lasmi:
user posted image

In končno: Ema z novo frizuro user posted image :

user posted image

user posted image  to je to!
Aja, tokrat je med striženjem risala z barvicami in sploh ni opazila, da ji šariva po glavi s škarjami user posted image ! Naivno dete user posted image .

LP

Cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
19.1.2007 12:14:19   
Pajaca
A tisti klovn.... to je en kloven, ki sedi na klopci v McD Pa nič mi ni pri srcu, sam tam zraven mene je sedel, pa se mi smejal ko sem se z unim prerekala o wcju. Kr en blesav klovn. Pa ne vem zakaj sem rekla da tam, ampak nekak jim je blo treba dotajčit kok me lulat.

mml drgač pa je to zadnjič Pajacek naredu. moj ju je šel budit, da ju bo peljal v vrtec, pa ga Pajace pogleda, pa hop se uleže stran, pa z kovtrom čez glavo pokrije.

ma ja v službi pa res smešni. obljubjo božičnco pa pol je ne dajo, ja drek najbolj da jaz obljubim da bom nardila pa pol ne nardim???

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!