|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
16.1.2007 9:16:53   
cuma
Dobro jutro čveke!!!

Bino, sem zamudila čaj user posted image ! Z Emo sva namreč poležavali do 8.45 user posted image ! Ob 7ih se mi je pridružila v veliko in potem ..... user posted image  zaspala nazaj, z mano vred.

Jaz sem si skuhala kar user posted image , itak pijem že od vekomaj tako belo kavo, da je bolj mleko s kavo kot kava z mlekom....user posted image

Ema se pridno igra z little people .... (reveži so cele dneve na tapeti user posted image ) Trenutno daje kokoš vozit avto, mamico pa tlači v voziček za dojenčka user posted image ...no, če je njej tako prav user posted image

Če se katera pridruži...sicer pa skočim še na ZRSZZ pogledat, če me kdo nujno rabi za super službo za nedoločen čas, od 7ih do 15h s ful dopusta in mnogimi evrčki user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.1.2007 9:27:20   
Pajaca
Hojla!!!

Jana... ta teden smo mi čist zabasani z dogodki ima Pajac jutri rd in ker gre na predavanje bomo praznovali v četrtek. Lahko pa pridemo naslednji teden. Če se potrudim mi tudi ob 16.30 rata prit v lj... al pa mal zamudim. Raje prej ko kasneje, ker naš Pajacek je ob 18 že nemogoč od zaspanosti.

Danes moram narest tiramisu, pa pospravt malo kopalnico pa še speglala bi lahko, ker smo se čez vikend preveč potepali in ni bilo časa, tamalčka pa rabita kaj za oblečt (da o sebi ne govorim).

Včeraj sem bila malo jezna in klicala na zdravstveno inšpekcijo in prjavla McDonald v KR ker ob 22 lepo počistijo wc in ga zaprejo, lokal pa odprt do 24.... pa te ne pustijo it lulat.... no 3/4 ljudi se obrne, a Pajaca se itak ne. Najprej sem jim lepo rekla da se bom pač sredi lokala na tla polulala če mi takoj ne odprej wcja, včeraj sem jim pa še inšpektorja poslala. Barabe smotane.

Tako danes sem spet malo čudne volje, lahko še kam koga pošljem, ve samo povejte kam naj kličem. drgač bom klicala na siol zakaj mi tv vsak dan ob 8 crkne za 10min... ni dosti, a ravno toliko da te film ki ga gledaš ne zanima več.

Evo šibam delat, zdaj ko mi vse dela nimam več izgovorov in moram delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3277
16.1.2007 10:21:57   
Kofi
Barabe smotane.

Hehehehe....zdaj pa si me še nasmejala....user posted image user posted image  Tako se dela...vsaj ena k ma jajca user posted image

Nimam kaj dosti cajta drugega pisat...ker sem v službi...doma pa mam cajta še manj...ker moram laufat za Neli! :) Saj mi je fajn user posted image

Pogrešam vas...berem vas pa non stop user posted image
Pridne bodite!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
16.1.2007 13:30:55   
NRMM
Daaaaaaaaaan!!

Ejej Pajaca,ki pa si ti vidla,da se po 22 uri na skret,pa še to pomožnosti v McD...user posted image .Maš mal razvajeno pipicouser posted image .....mal heca nič zamerit prosim.So pa frajeri,nimaš kaj.Zdej bo ziher skret do 1 zjutraj odprtuser posted image .

No Cuma le,da je vse ok s tabouser posted image user posted image ,le tako dalje.Mal predolg edino poležavaš zjutraj,potem pa je treba tak dolgo na kofe čakatuser posted image .

Pegica1 si misla,da Neli za tabo laufa,ne obratno  user posted image .Prava faca je malauser posted image .

Jana73 ti imaš pa več malce in fraj,kot del.časa.Kam pelje vse touser posted image user posted image .

Arielca vidim teuser posted image .Je Brina že boljše?Jaz sem naši mali ful dobesedno zlivala fiziološko v nosek in ven vlekla sluz,malo sem ji privzdignila vzglavje in en čas sem jo mazala z kremico po prsih,sam zdej me ne vprašaj s kakšno,ker pojma nimam.Je pa bila materina dušica not.Sem v lekarni povedla in so mi jo dale.No najprej sem namazala,potem pa dala vroočo plenico iz radiatorja na prsa in je res lažje dihala,nosek pa čist.

Bino si že zvedla kaj glede dopusta?

No to bo to,ati je že malo pred domom,čas bo že tudi,da se Maruša zbudi,ker spi že dobro 2 uri,se napapcamo in šibamo v Mb,hladilnik čudno ruži ker je praznuser posted image .

Uživajte!

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
16.1.2007 14:30:26   
mml
Živjo,

sem že doma, ker je Manca zbolela user posted image , že včeraj je nekaj smrkala in noč je bila prav pestra, zjutraj je imela vročino okrog 38 st. Po tem me je pa klicala varuška, da ima vročino 38.7 in se prijema za levo uho user posted image . Smo šli pokazat ušesa, ki so na srečo OK, dobila je svečko in je že norela naokrog kot da ji nič ni. Po moje je samo viroza. Tečna je bila zato, ker je bila neprespana. Ob 4 ponoči sem ji namreč zlivala v nos fiziološko, ker je sicer vseskozi jamrala in se premeteavala, no po tem je bil pa mir, tako da smo zjutraj zaspali in namesto ob 6.25 vstali ob 6.40 in se ekspresno spravili od doma, tako da sploh nisem bila pozna user posted image . Za uhelj se pa po mojem prijema zato, ker je pogruntala, da ima v ušesih tudi luknjo in je seveda zanimiva vanjo vtikat prst, do sedaj so bile aktualne luknje v nosu user posted image . Skratka upam, da ne bo nič hujšega, Jutri pride na pomoč moja mama, za četrtek upam, da bo Manca že tako OK, da bo lahko šla spet v varstvo. Upam, da se no bodo tile prehladi prehudo ponavljali, sicer ne vem kako bo...user posted image

Glede na obstoječe stanje mi2 v četrtek ne prideva, da koga ne okuživa.

Vsem skupaj lep sončen pozdrav

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
16.1.2007 21:00:31   
Nana Liza
mml- res škoda da se ne vidimo v četrtek. Ela pa Manci pošilja user posted image , saj se bomo vidle pa naslednjič in upam da v krajšem času kot do sedaj.

jana, bino- super user posted image , velja za četrtek ob 16h v slaščičarni pri Arena Vodafone kot je navedla lokacijo jana. Če ne najdem, vaju pokličem.user posted image
Ostale ljubljančanke - Če ima še kakšna čas, naj prileti!

Pajaca- ampak drugič pa res računaj še na nas!user posted image

Čau, NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.1.2007 7:01:57   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

NanaLiza:
naju ne bo. Je terapevt odkril eno luknjo v terminu in imava ob 17. terapijo. Pa tako sem se veselila. Mi pa terapija zelo veliko pomeni, ker že nekaj časa nisva bili in Bini stanje zelo niha. Upam, da se kmalu vidimo.

mml: upam, da se Manca hitro pozdravi. Bova z Bino mislili na vaju. En velik user posted image za Manco.

NR: še nič ne vem, glede dopusta. Sem napisala ene par vprašanj na sindikat in jim naredila kar precej dela user posted image . A tebi se že kaj pozna, da si noseča? Mogoče bova z Bino prihodnji teden spremljali user posted image v MB, ko gre na faks se zmenit za ene zadeve. Bi šla rada v H&M pogledat če imajo kakšne cote za nosečnice. Pri Bini jih skoraj nisem rabila, le zadnje tri mesece. Se pa ne mislim sredi poetja oblačit v zimske puloverje user posted image .

Pajaca:
upam, da bo sedaj WC odprt user posted image . Je pa res, da moraš bit glasen in vztrajen, včasih že kar zoprn, da kaj dosežeš. Eni lepe besede sploh ne pridejo do ušes user posted image . Kako pa novi monitor?

cuma:
ti kar poležuj. Jaz bi tudi, pa Bina noče user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.1.2007 9:03:07   
lonja
Tudi pri nas smo staknili virozo. Že včeraj sta bili pri Ajdi v varstvu le dve punčki, no danes pa še naša Ajda zakuha na 39 stopinj.

Tako da, na žalost tudi naju ne bo. Upam, da se kmalu vidimo!

lonja xaaauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.1.2007 9:04:23   
lonja
tisti dodatek pri podpisu je Ajdino maslo!!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.1.2007 10:35:03   
cuma
Dobro jutro!

Imam dosti dela, ker sva z Emo spet poležavali do pol devetih user posted image . Zdaj pa je treba malo reda naredit, pa spalnico pripravit, ker prideta tašča in tast na obisk user posted image user posted image !
Vidim, da se vas spet nekaj loteva! Upam, da se bolančki hitro pozdravite, da boste lahko kofetkali skupaj!!!
Kje pa je acuser posted image  
žuni? user posted image  Aja, Alen in Lara sta shodila, zato te ni user posted image ! Opravičeno žuni! user posted image

Aja, samo še to: Ema je priklicala na dan četrtino desne zgornje štirke user posted image . Jana, kdaj se spet kej vidimo? to je bilo pa zelo efikasno user posted image !

Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.1.2007 13:01:00   
kofetek2010

lej jih čveke čvekaste! user posted image  

pridno čvekate... zgleda, da imate cajt... user posted image user posted image user posted image  

mml - upam, da se Mančka čimprej pozdravi, ker jo Elka že zelo pogreša user posted image  

bino - fajn porihtajta user posted image  

lonja - upam, da bo z Ajdo čimprej OK user posted image

cuma - me veseli, da sta se Ema & Ela uspeli zmenit glede zob user posted image   no, pa je le bil koristen naš obisk, tko, da ko boste hoteli imet trojke kr povejte user posted image  

Pajaca - user posted image user posted image user posted image  za odločnost, žal nimam trenutno nobenega pacienta za prijavit user posted image

NR - a si fauš? fejst fauš? user posted image user posted image user posted image  

Pegica1 - jaz te tud pogrešam user posted image

je treba delat...

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.1.2007 13:57:07   
arielca
Ojla,

Mi smo malo bolje. Učke so OK, smrka pa še vedno user posted image . V lekarni sem dobila Operil P in ji ga dam v nosek samo pred spanjem, čez dan pa fiziološko. Pa preden gre spat ji naredim kopel iz kamilic.
Sicer pa v našem koncu razsaja virusna pljučnica (znaki: visoka vročina ali/in hropenje) in bakterijsko vnetje ušes ter milijon viroz (kombinacija smrkanja, kašljanja in vročine).
user posted image user posted image  za Ajdo in Manco. Naj kmalu mine user posted image !

cuma, tole s poležavanjem je doseglo pa višek moje fovšljivosti user posted image .

jana73, brez heca imamo nov zob: zgornjo enko user posted image . Pa ne me zdej takoj spravt v slabo voljo s kakšnim podatkom, da ima Ela že modrostne zobe user posted image .

bino, tut sama ne maram priprav user posted image . Ker to je le neumno birokratsko delo, ki nma nobenega učinka. Učni proces je živa svar in čisto vsega itak ne moreš predvideti. Važno je, da se v dani situaciji znajdeš in da v predvidenem času prideš do cilja.
Kako je z dopustom?
Dobro opravita na terapiji user posted image !

NR, hvala za nasvete. Upam, da res kmalu neha smrkat.

Pajaca, mene sam to zanima, kam si šla pol lulat user posted image .

pegica1 & BlankaT, pogrešam vaju!

Ej, ženske, preverite tole (za LJ):

Ponedeljek
22.01.2007
user posted image
1 °C
3°C
user posted image

Torek
23.01.2007
user posted image
0 °C
1°C
user posted image

Pozdravček!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.1.2007 13:57:10   
NRMM
Daaan!

Ja Maruša spi,mati pa nima kaj drugega kot težit tule user posted image .Danes je tudi mali uspelo spat do 8.30,sicer je ob 6.30 pojedla flašo keksolinota in sem ji na hitro ugasnila luči in je na vso čudo tudi ona zaspala.No tole se je zgodilo danes in verjetno se še en čas ne bo več ali pač,pustimo se presenetit.

Bino jaz sem nabavila nekaj cot v H&M pred novim letom in imajo kar izbiro,no odvisno od okusa,bi si šla še kupit kaj,ampak se moram prisilit,da ne grem,ker smo pri otrocih končali in gredo vse te nosečniške cote od hiše takoj po porodu,če mi bo le kaj drugega prav user posted image .Pozna se mi pa že kar precej,glede na prejšno nosečnost,skrivat ne gre več,pa sem šele na polovici.Sicer sem se zredila 3kg,trebuh pa je vse večji in večji user posted image .Če bo šlo tako dalje,bom še slabše  kot nasedli kit,a ne Jana73user posted image .

Jana73 nič nisem fauš,daleč od tega,lepo kot mi je sedaj mi verjetno dolgo ne bo,tak da ti le lepo uživajuser posted image .

Jutri greva pa z Marušo spoznat varuško,katero nama je uredila HIMHuser posted image user posted image .Glede na to,da ima ta gospa polno živali,vnukico staro7 let,baje je zelo prijazna in dobro kuha,upam da ne bo težav in,da bo Maruša rada zahajala tja.Če bo jutrišnji pogovor zadovoljiv,greva v ponedeljek že v uvajanje.Močno upam,da nama rata v prvo.

No zdej pa grem še malo user posted image  ali user posted image  privoščit počitka,potem pa bo tako naša razgrajačka pokonc.

Vsem bolančkom en velik user posted image  in da se čimprej pozdravite.

Arielca grem pregledat stanje vremena,ker tole kar si pokazala je več kot super user posted image user posted image ,da bi le bilo tako.

Lep sončen pozdrav!

I&M

< Sporočilo je popravil NR -- 17.1.2007 14:00:15 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.1.2007 14:02:54   
NRMM

Čuj Arileca pa veš da drži tole,kar si pokazala user posted image   user posted image Mostly cloudyLow: -3 °CHigh: 8 °C
Thursday, Jan 18More Details

user posted image Mostly cloudyLow: 4 °CHigh: 5 °C
Friday, Jan 19More Details

user posted image Clouds and sun; not as coolLow: 0 °CHigh: 13 °C
Saturday, Jan 20More Details

user posted image Partly sunnyLow: 2 °CHigh: 10 °C
Sunday, Jan 21More Details

user posted image A few morning showersLow: -2 °CHigh: 7 °C
Monday, Jan 22More Details

user posted image Colder; snow in the afternoonLow: -1 °CHigh: 0 °C
Tuesday, Jan 23More Details

user posted image Cloudy with snow possibleLow: -2 °CHigh: 0 °C
Wednesday, Jan 24More Details

user posted image A mix of snow and rainLow: -4 °CHigh: 2 °C
Thursday, Jan 25More Details

user posted image Cloudy with snow possibleLow: -5 °CHigh: -1 °C
Friday, Jan 26More Details

user posted image Partly sunny and coldLow: -11 °CHigh: -3 °C
Saturday, Jan 27More Details

user posted image Partly sunnyLow: -9 °CHigh: 0 °C
Sunday, Jan 28More Details

user posted image Mostly cloudyLow: -7 °CHigh: 1 °C
Monday, Jan 29More Details

user posted image Times of clouds and sunLow: -10 °CHigh: 2 °C
Tuesday, Jan 30More Details

user posted image Mainly cloudyLow: -5 °CHigh: 4 °C
Wednesday, Jan 31More Details

user posted image A couple of flurries possibleLow: -11 °CHigh: 2 °C

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.1.2007 14:15:05   
arielca
JA, ZIMA BO:
user posted image   in user posted image   in user posted image   in user posted image !

Tale slikca je pa za jano73:
user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.1.2007 14:23:49   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

JA, ZIMA BO:
user posted image   in user posted image   in user posted image   in user posted image !

Tale slikca je pa za jano73:
user posted image

1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. hvala Arielca user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

zdaj pa lahko grem domov, ker sem čakala, da mi še en emajl pošlje (sem ga nabuta s priponkami) user posted image  

aaaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooo!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.1.2007 17:50:38   
Izabela_
Glede srečanja: tudi naju z Matevžem raje ne bo, ker je imel šesto bolezen. Sicer je pediatrinja rekla, da ni več nalezljivo, pa vseeno bom raje bolj previdna, da ne bo še kdo zbolel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.1.2007 19:25:16   
sonček balonček
Pozdravljene čveke!

No jaz sem že drugi dan preživela v službi. Glede na to, da sem preden sem šla na bolniško pred porodom delala rudi po 15 ur na dan, mi sedaj ni hudega. V bistvu izležavam (delam za faks, ker v firmi nujno rabijo mojo nalogo, delam jo pa pod mentorstvom direktorja). Včeraj ni bilo direktorja, tako da ni bilo koga, ki bi mi dal delo, danes je pa prišel in mi je pol dneva posvetil, da mi je razložil kakšen projekt bom dobila. No, potem sem vprašala če se sedaj kar lotim in mi je odgovoril, da bomo videli v ponedeljek, ker se mora še nekaj izhodišč razjasnit. Do tačas pa naj malo razmišljam o idejah, kako in kaj. In naj delam za mag. nalogo. Juppiiii1...

Lara je v varstvu pridna in je dobre volje, ko pridem po njo. Upam, da tako ostane. Se je bilo težko navaditi, da je ni poleg mene, ampak sedaj kar gre.

Ko sem prišla v službo sem tudi ugotovila, da imam v dobrem še iz predlani več kot 90 ur. To je za več kot dva tedna dopusta. Če bi mi prej povedali, bi uživanje z Laro še podaljšala. Kakorkoli, bodo ure prišle prav. Juuuuupppiii2...

Mml, držim pesti za Mancino zdravje. Tudi ostalim bolnim želim takojšnje okrevanje. Izgleda, da bo srečanje v LJ okrnjeno.

Vsem user posted image  želim čim več priložnosti za počitek in spanec. Če se spomnim kako neznosno utrujena sem bial jaz na začetku, si ne predstavljam, da bi hodila v služno in imela Laro, pa še tegobe nosečk.

Uživajte, grem crkljat Laro

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.1.2007 20:00:25   
ac
Dober večer po dooolgem času še od mene. Saj vas redno prebiram, ampak za pisanje pa nekako zmanjka časa in volje.... Pri nas se nič bistveno novega ne dogaja. Vam sem pa dolžna še čestitke za rojstne dneve (mislim, da sem 'spustila' Jano73 in HIMH) in za nove srečke user posted image . Torej - vsem najboljše in najlepše, z obrestmi vred!

Včeraj sem ravno zaključila 10-dnevno kuro z antibiotiki, ker sem imela hudo vnetje sinusov. Ampak sem bila kar v službi, saj sem se po tabletih kar dobro počutila in tudi v službi mi je prav fino. Danes pa so me že klicali iz vrtca, ker je pa Sara dobila vročino in tako bom do konca tedna kljub vsemu morala bit na bolniški.

Sara že sitnari, tako da se moram poslovit. Je pa prejle imela 39,9° vročine.... Se pa kar dobro drži.

Imejte se lepo!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.1.2007 20:00:32   
Taja Nagaja
Dober večer!

Dopust mi propade, če ne bom šla do porodniške nič v službo. Regres dobim user posted image user posted image user posted image , dopust za letos pa tudi. Sedaj jim moram še zatežit za tiste dodatne tri dni, ker Bina potrebuje dodatno nego. Deset dni mi ga bo propadlo ker bom na porodniški, ostalega bom pa koristila ko se vrnem user posted image .

Letošnji 1. čudež: Bina je popoldan spala dve uri skupaj user posted image user posted image user posted image , sem jo šla potem gledat, če sploh diha user posted image .

arielca: hvala, ker si naročila zimo user posted image . Naj se Brina čim prej pozdravi.

NR: bom držala pesti za varstvo. Tudi meni se je začel trebuh poznati veliko prej. Pri Bini sem imela takega v šestem mesecu user posted image . Bo treba kakšne hlače še nabavit user posted image . Mi bomo tudi končali kariero nosečnic, samo še tole damo skozi pa bo user posted image .

Lonja:
naj se Ajda čim prej pozdravi

mml:
a je Manca že kaj bolje? Misliva na vaju. user posted image

jana73: kako je Ela? Je v varstvu vse pošlihtala? user posted image

sonček balonček:
user posted image user posted image user posted image za varstvo, lepo se crkljajta.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.1.2007 20:40:21   
Nana Liza
Živjo!

Želim, da se vsi bolančki lepo pozdravijo! Vsem pošilja Ela user posted image .

Popoldansko kavico bomo pa spili naslednji teden na srečanju, saj ta teden bi si družbo delali 2 Eli. Ker pa vas vse imata obe Eli zelo radi, smo se odločile, da prestavimo  na naslednji četrtek!user posted image

Bino-user posted image za spanje
sonček balonček-bravo za nadure, saj so vedno tako koristne.user posted image

Izabela- Ela ima cepljenje in pregled šele februarja, tako da to še nismo dali čez.user posted image

Lep večer! NL.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 17.1.2007 20:45:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.1.2007 21:54:59   
HIMH
Halo čvekice upam, da uživate to našo čudovito zimo.
In da vam kavica rata kdaj pač boste uspele.

PAJAC upam, da še dietiraš no jaz še a pomalo grešim user posted image  me daje lakota ko user posted image  no saaj pol hitro spijem nesladkano limonadouser posted image .
Upam pa do so se v mcdonaldsu iz te svinjarije kaj naučili no jaz sem včasih tam vodla r.d in se kaj takega ni moglo zgodit ja kam pa pridemo.Se pa dogaja da v lokalih odprti do npr. 22 ure ob 21.30 nemoraš več dobit toplih napitkov ker majo spucano itd...

NR upam, da se zmenite in da bo mala uživala ker tam je res raj za otroke ogromno zelenice, gugalnice in seveda obora z divjadjo pa še babi Ivanka fulllll dobro kuha.

No punce jaz pa vem, da se nam bo kamlu več x pridružla KRUCIBUCI ker ji v petek peljem mašino in bo potem mobilna JUPI.

No jaz se spet po malo učim in upam, da mi v 2 rata.

BINO za drug teden pa če boš v MB pa povej kdaj in se lahko če boš mela čas dobimo na kavi.
Moram ti pa povedat, da ma naša spet tako kožico pod vratom za ušesi in rokah da je joj in se kr skoz praska in vlači za ušesa.Moram poklicat dermatologinjo da se greva pokazat.

Nič želim vam lepo noč upam, da so vaši otroci tako kot naša zaspi ob 21 in se tam okoli 5.30 predrami popije v spanju aptamil( samo tega hoče zjutraj) in pol spi do 10.In pol še čez dan cca 2uri.No to sem dodala da se pohvalim kako zlatega otroka imam.

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.1.2007 21:59:47   
kofetek2010
čeeeeeeeeer!

Ja, sva se z Nano Lizo kar odločili, da bo kofetkanje naslednji teden, tako, da bolančki pozdravite se, tisti ta zdravi pa taki ostanite. user posted image

Kako je Ela v varstvu?
Zgleda, da se ima super - danes je samo jokajoče pogledala proti meni in nehala jokat, ko jo je varuška odnesla po stopnicah. Čez dan so se prav lepo zabavale in ko sem prišla po njo so se ji usta raztegnila v tak vesel nasmeh. Po eni strani sem prav vesela, da sta se z varuško tako dobro ujeli, a po drugi strani pa me kar malo boli, da me nič kaj ne pogreša. Sem čudna, a ne? Me pa varuška kar po SMS obvešča kako se imajo. In kar ne mora se načudit, da je taka velika razlika med Elo in njeno hčerko, ki je slaba dva meseca mlajša. Edino kar jima še ni uspelo je spanje v kinderbetu, tako, da ji Ela zaspi na rokah. Na srečo tega doma ni potrebno počet. Moram še pogruntat kako in kam presnet muziko iz baby phona ob katerem Ela zaspi. Kakšna ideja? user posted image

In kako je v službi?
Kar delavno. Na čase imam občutek kot, da me je vse počakalo. user posted image  In nikakor mi ne uspe zapustit pisarne ob 14h. Zato sem včeraj najprej šibala v šolo po mulca in domov po njegovo opremo za trening in šele nato nazaj v mesto po Elo. Tole taxiranje popoldanko je prav naporno in komaj čakam, da bodo dnevi spet daljši in da bo lepše vreme, da si bova imeli z Elo kaj počet. Počasi se bom spravila pesnit en pravilnik - ful se mi ne ljubi. user posted image

bino - tvoja Bina je bolj suhcena... a uporabljata Pamperske? Sem kupila cel paket Aktiv fitk in ne vem kaj mi je bilo, da sem vzela št.3 namesto 4 - če bi bile Bini prav, jih z veseljem podarim user posted image

mml - kako Manca? user posted image

ac - res upam, da si nehate podajat bolezni, tole se pa vam že od lani vleče user posted image  

sonček balonček - sem ful vesela, da sta porihtali varstvo... še dobro, da si pravi čas videla kako in kaj, ter da si uspela poiskat novo varuško user posted image

arielca - ne, modrostnih še nima, tako, da je še vedno na le 16 zobeh user posted image  

bodi dovolj za danes user posted image

lep večer in uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.1.2007 22:17:16   
HIMH
JANA73  jaz mislim, da je najbolj pametno beby phon popakat zraven in je zadeva rešena saj to je hitro vsaj tisti del ki igra.
Dokler ne najdete druge rešitve.

Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.1.2007 8:25:12   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Letošni 2. čudež: Bina je po dolgem dolgem času prvo rundo spala od 7h do 23.30 user posted image user posted image user posted image . No, je pa potem vse not prinesla in me šetala od ene sobe do druge na pol ureuser posted image , ker je nisem hotla vzet k sebi. Sem jo vzela šele ob 5.30, ker  res nisem bila v stanju, da vstanem user posted image

HIMH: mogoče se je Hani malo poslabšalo zaradi vremena. Se pri otrocih z AD hitro pozna. Pa veliko je dvisno, če ji je prevroče in zašvica, vsaj pri naši. Pomaga če jo umijem in na mokro kožo namažem z negovalno kremo. Včasih ji pomaga Ribodermin. Mislim, da z najinim izletom ne bo nič. So user posted image sporočili, da začnejo s predavanji, ki pa se ne bodo hitro končala, Bina gre pa kar zgodaj spat. Mogoče pa prideva kdaj kar tako na izlet. Te prej obvestim user posted image , za kakšno user posted image ali čaj. A poznaš še kakšno gospo za varstvo v našem koncu user posted image .

Nana Liza: res lepo, da se bomo videle user posted image , komaj čakam. Me zanima, če ima Ela enake čevlje kot Bina user posted image .

jana73:
Bina je res bolj drobna, vendar ima vseeno plenice št.4. Vseeno hvala. Pa saj jih bo tvoja nečakinja rabila. Aja, kako se pa Zapp obnese po granitnih kockah? Glede muzike, posnameš na kaseto ai pa na dikafon user posted image . user posted image user posted image user posted image za varstvo, spanje bo pa že, saj je venar Trnjulčica user posted image .

ac: en velik user posted image za  vaju, da se kmalu pozdravita. Bina pošilja Sari koš poljubčkov.

mml: Kako je Manca?user posted image Danes boš najbrž imela kaj več časa, ko jo bo babi razvajala. Čim prej naj se pozdravi.

Pajaca:
a Pajacek sam je s priborom? A ste ga naučili doma al so ga v vrtcu?  Ne vem, kako bi Bino naučila, da začne uporabljat žlico. Vsaj pri bolj gosti hrani. Daj mi prosi malo razloži. A rabi tist pribor na ovink?

cuma: a si že pokonci?user posted image Najbrž se še crkljata. Prav je tako.

A katera rabi kakšen bon in 2. knjižice za DM?  Mi imamo še vse pa jih ne rabimo.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?

Ne uporabljam ničesar. (0%)

Samo kremo. (100%)

Samo puder. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!