NRMM
|
Daaan! Ja Maruša spi,mati pa nima kaj drugega kot težit tule .Danes je tudi mali uspelo spat do 8.30,sicer je ob 6.30 pojedla flašo keksolinota in sem ji na hitro ugasnila luči in je na vso čudo tudi ona zaspala.No tole se je zgodilo danes in verjetno se še en čas ne bo več ali pač,pustimo se presenetit. Bino jaz sem nabavila nekaj cot v H&M pred novim letom in imajo kar izbiro,no odvisno od okusa,bi si šla še kupit kaj,ampak se moram prisilit,da ne grem,ker smo pri otrocih končali in gredo vse te nosečniške cote od hiše takoj po porodu,če mi bo le kaj drugega prav .Pozna se mi pa že kar precej,glede na prejšno nosečnost,skrivat ne gre več,pa sem šele na polovici.Sicer sem se zredila 3kg,trebuh pa je vse večji in večji .Če bo šlo tako dalje,bom še slabše kot nasedli kit,a ne Jana73 . Jana73 nič nisem fauš,daleč od tega,lepo kot mi je sedaj mi verjetno dolgo ne bo,tak da ti le lepo uživaj . Jutri greva pa z Marušo spoznat varuško,katero nama je uredila HIMH .Glede na to,da ima ta gospa polno živali,vnukico staro7 let,baje je zelo prijazna in dobro kuha,upam da ne bo težav in,da bo Maruša rada zahajala tja.Če bo jutrišnji pogovor zadovoljiv,greva v ponedeljek že v uvajanje.Močno upam,da nama rata v prvo. No zdej pa grem še malo ali privoščit počitka,potem pa bo tako naša razgrajačka pokonc. Vsem bolančkom en velik in da se čimprej pozdravite. Arielca grem pregledat stanje vremena,ker tole kar si pokazala je več kot super ,da bi le bilo tako. Lep sončen pozdrav! I&M
< Sporočilo je popravil NR -- 17.1.2007 14:00:15 >