|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
13.1.2007 20:56:46   
cuma
Dober večer!

A ga žurate? Upam, da jauser posted image !

Jaz sem pravkar dala našo žabico spat .... kako lepo je še enkrat kakat med mojim uspavanjemuser posted image ? Seveda potem jaz rabim nekaj časa, da pogruntam, da me otrok ne meče na finto ampak je res nek moteči faktor v igri: tokrat je naša brihta vztrajno kazala na previjalno mizo user posted image ! Potem pa mi je le kapnilo in sem jo povohala user posted image  in ugotovila da je "TO TOOO" kot bi rekla Ela od jane user posted image ! Skrajni čas, da začne ta moj otrok govorit user posted image

Drugače pa smo danes bili tudi mi deležni sonca user posted image user posted image user posted image  in smo nadoknadili sprehajanje za ta teden user posted image . Ne vem če sem imela prisluh ampak se mi je zdelo, da so nam za pon. napovedali burjo user posted image ! Torej :selitev v Ljubljano prestavljena za nedoločen časuser posted image . V poštev pride le kak izlet po vzpenjači (a ne jana, da boš zrihtala user posted image  user posted image ).

Drugače pa, a imamo štrajk pa jst nič ne vem, al kaj je zdej to?
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.1.2007 7:13:34   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Zopet je čudna noč. To pomeni, (Sonček balonček), da sem tako slabo spala, da sploh ne vem, če sem kaj. Bina se je premetavala in ko sem jo nesla v njeno  posteljo je kričala kot bi jo dala na posteljo iz žebljev. Imam občutek, da me zna pošteno izsiljevati. Sploh ne vem, kaj naj naredim. A naj jo pustim, da se dere in pritožuje, naj jo hodim tolažit in preverjat njeno stanje rokavic... Enostavno ne vem več. Ko zvečer zaspi ob 18.30 spi sama in mirno do 22h-22.30 potem pa premetavanje pa jok pa praskanje....Res ne vem več a jo res takosrbi a samo izsiljuje.... Čez dan se praska sao takrat, ko je utrujena. No, malo sem se morala potožit. Da ne omenjam, da me že drugi dan boli glava. Pa  mi nič ne pomaga. Sem vzela Daleron, pa je bilo mogoče dve uri uredu. Že tako večina zdravil meni ne pomaga. No, sedaj bo pa dovolj. Upam, da vse kmalu mine. Sva že več kot eno uro pokonci.

jana73: še enkrat hvala za lep izlet ter malico na obali user posted image

šnucika:
lepo vas je bilo spoznat. Živa je res prava gospodična, prava telovadka user posted image user posted image user posted image

cuma:
lepo vaju je bilo spet videt in spoznat še tatija Cumeka. Upam, da je dala Ema Bini kakšen koristen nasvet. user posted image

mml: pogrešali smo vaju. Mi je še en černi lepotec manjkal za spremstvo, pa tvoja prijetna družba in seveda Manca s svojimi nasvetiuser posted image . Upam, da se zopet kaj vidimo. Kako je bilo s spanjem?

NR: a boš imela ti Marušo doma al bo šla kaj v varstvo, ko boste imeli user posted image . Jaz razmišljam, da bi dala Bino v varstvo vsaj za štiri ure, ker drugače ne vem, če bom zmogla vse sama.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.1.2007 9:26:16   
arielca
Dobro jutro!

Očitno smo res malo lene user posted image . Ali pa smo tako zelo zaposlene user posted image .

Pri nas je vse bolj ali manj po starem. Brina malo smrka in se dere, če ji dam fiziološko v noska user posted image , sicer pa je OK. Zadnje čase zelo rada user posted image , pobira smeti po tleh (in mi vsako malo smetko prinese pokazat user posted image ) in sortira cunje za v stroj (malo po svoje user posted image ).

Včeraj sem bila pridna, saj sem pomagala sestri, ki se seli. Cel žur! Sem kar malo pozabila, kako to izgleda in me je pošteno zmrazilo ob misli, da bi se morali seliti user posted image .

bino, jaz bi se kar konkretno pozanimala, kako je z dopustom. Ker se mi tole zdi res čudno user posted image . Lahko ti povem, kako je v mojem primeru, pa ti mogoče kaj pomaga:
user posted image  lani sem koristila 10 dni dopusta (7 dni takoj po izteku porodniške in 3 dni med božično-novoletnimi počitnicami)
user posted image  letos bom koristila preostanek dopusta in celotni letošnji dopust, kar pomeni, da bom imela minimalno število ur doprinosa
user posted image  Po tej logiki tudi tebi dopust ne propade. Ker si v rednem delovnem razmerju, pa ti pripada tudi regres.

jana73, sem se malo poglobila v tvoj post pa mi ni blo prav veliko jasno user posted image .

mml, kako si? Javi se nam malo user posted image . Pa še to me zanima: ali si si že ogledala kakšen sedež za na kolo? Kaj priporočaš? Mi2 imava še en darilni bon pa nama ne pade nič pametnega na pamet in bova verjetno kupila kar sedež.

Pri nas je danes user posted image . Zdajle malo user posted imageuser posted image in user posted image , potem pa ven na zrak. Popoldne me pa čaka masaža. Juhuhu!

user posted image NR & user posted image cuma & user posted image bino, pobožajte svoje trebuščke in pazite nase (pa vse ostale tudi)!

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.1.2007 10:18:55   
cuma
Punce moje, dober dan!

No, upam, da bo boljši od noči user posted image . Ob treh zjutraj me je zvilo v trebuhu (kot pri običajnih preb. motnjah) in ko sem prišla do kopalnice, me je obšla taka huda slabost, da sploh nisem vedela, al bi user posted image  al bi se na školjko usedla user posted image . Potem pa me je naenkrat oblil znoj (kot bi me s škafom polili) in se mi je začelo temniti pred očmi. Še vedno nisem spravila ničesar iz sebe. Potem sem si z mrzlo vodo zmočila vrat in tilnik in upala, da ne padem skupaj. Moja dva sta namreč trdno spala in kljub klicanju moža, ni slišal in spal naprej. Potem, ko sem prišla malo k sebi, sem šla poklicat moža. Začel me je tresti mraz in temperatura mi je padla na 36,8 (od kar sem noseča pa imam skozi 37,5). Po tistem prvem šoku, sem se umirila in po uri in pol dobila drisko. Potem sem šla spat in me ni več matralo, le malo švoh se počutim pa občasno me špikne  pod jajčniki user posted image . Nimam nobenega izcedka, me pa vseeno skrbi, da bi lahko bilo kaj narobe z user posted image . Predvsem zaradi tiste hude slabosti in omedlevice kar naenkrat user posted image . Razmišljam, da mi je najbrž včeraj kaj škodilo .... čeprav smo vsi trije jedli isto in njima 2ma ni nič. Kaj mi svetujete? Naj grem jutri h G?

A ste imele tudi vi take prebavne "šoke" v začetku nosečnosti?

Lp zaskrbljena user posted image Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.1.2007 10:47:17   
arielca
cuma, user posted image user posted image user posted image user posted image ! Moja kolegica je imela v 1. trimesečju ves čas težave zaradi prenizkega pritiska in slabokrvnosti. Spomnim se, da je rekla, da se ji megli pred očmi, včasih je za kratek čas celo omedlela, stalno je bila utrujena in brez energije. Ampak je minilo in user posted image  je bil OK.

Mislim nate user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
14.1.2007 18:04:12   
Izabela_
Matevž mi pomaga tipkat in bom bolj na hitro napisala...

Cuma, verjetno ni nič hudega, ne bo pa nič narobe, če pokličeš G in da te pomiri ali pa pregleda. Ampak, če si zdaj bolje, je gotovo vse OK. user posted image

Mi smo dobili prostor v vrtcu! Juhuhu!  user posted image  Matevž začne 1. 2.

Zelo luštni slikici treh velikih punc Ele, Bine in Žive! user posted image

Mi pa očitno prebolevamo šesto bolezen. Matevž je dobil v petek visoko vročino okrog 39, ki jo je bilo zelo težko zbijati, pa nobenih drugih znakov, danes pa je dobil izpuščajčke po trebuščku. Vročine čez dan skoraj nima, tako da upam, da gre že h koncu. Matra pa ga zob št. 12.

Bino, tole spanje je kriza. Tudi jaz eno leto že ne spim, vendar je zadnji mesec končno malo bolje, edino nekaj noči, ko so ga očitno matrali zobje in je bil skoz siten. Če boš Bino pustila jokat, potem z metodo, torej moraš hodit k njej, da se ne čuti zapuščeno. Jaz tega ne morem več pri Matevžu, mi je prehudo. Tako raje spiva skupaj, čeprav moram potem zgodaj v posteljo, poleg tega v spanju pleza po meni, me brca, se skoz vrti... Včasih pa je tudi že prav fino in se zjutraj počutim spočito. Mogoče bo pa še zdaj zaradi vrtca dobil kakšen boljši ritem.

Gremo pečt palačinke!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
14.1.2007 20:47:55   
Nana Liza
Živjo!

Izabela_ - user posted image za vrtec. Sem ful vesela. Mi smo pa ravno danes bili blizu vas... user posted image

Živa, Ela, Bino - ful ste srčkane bejbe!

A slučajne pade ta teden kakšen četrtek popoldne za user posted image
?
Sporočite...

Pri nas sedaj končno dve noči spimo, pa sploh ne vem kaj je bil temu vzrok, zob še vedno ni na obzorju.user posted image Prejšnje noči se je zbujala ponoči, naslednje jutro
sem bila v službi kot zombi.  Upam, da  bo ta teden lepše spala, da bo lažje v službi.

Pri nas najljubše igralo je WC krtačka. Če se le da, izkoristi čas, ko mami ne gleda.
Prejšnji teden je vzela krtačko ravno v momentu, ko sem si umivala obraz in hitro z njo
švignila v spalnico, kjer je žgečkala user posted image po podplatih.  Je čist znorel. Ful ji je smešno, če kaj dela, kadar ve,
da tegae sme. Takrat se smeji na ves glas. user posted image Včasih sploh kakšna stvar res ni več smešna, ampak si nič ne moremo,
ko nam pa  tako prisrčno nagaja.

Aja Jana- že nekaj časa nazaj si me spraševala. Za vrtec se gre prošnjo iskat v vrtec in tudi nese se je potem tja. (vsaj mislim)

Lep teden, NL.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
14.1.2007 20:50:19   
NRMM
Čeeeeeer!

Pa je vikend pri kraju,torej konec lenarjenja na rr user posted image . Naigrali,nacartali smo se zeelo, zunaj smo bili tudi veliko.Še bi pasalo, ampak kaj ko ponoči ati gre in sva zopet sami user posted image .

Cuma verjetno ni s temi spremembami nič narobe,mogoče te malo jezi pritisk.Podobno se je dogajalo pri meni v prvi nosečnosti in vedno je sledila driska,je pa bilo vedno z Marušo vse ok user posted image .Naj te kaj podobnega ne doleti več,pa da ti te 3 mesečne tegobe čimprej minejo.

Bino jaz že sedaj aktivno iščem varuško,tudi HIMH user posted image je s polno paro v delu,tako da Maruša gre definitivno v varstvo in,če ne prej septembra v vrtec. Doma bo najverjetneje,ko bom prišla s user posted image  domu iz porod.,ko bo ati imel očetovski dopust,da jo malo spoznamo z novim članom in da se nanj navadi.Tudi jaz si ne predstavljam kako bi z obema doma,sploh če možek ne bo menjal službeuser posted image .No je pa tako,da če so vsi,bomo še mi,a ne Bino in Cuma?

Izabela user posted image user posted image user posted image za vrtec!!

Arielca božamo baušija na veliko,danes sem celo doživela to od Maruše.Ati ji je govoril kaj je v trebuhu in ga božal,potem je pa še Maruša parx ponovila user posted image user posted image user posted image .

Grem počasi aj aj,jutro bo hitro user posted image jaz bi pa vsak daan še takoooo spala,ejej ni mi lahko user posted image .

Lep večer še naprej!

I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
14.1.2007 21:52:43   
Yasminka
Čer!

No pa je vikend za nami. Ema že pančka, saj je imela naporen dan....danes je namreč SHODILA user posted image user posted image user posted image .Prehodila je 3 metre, mi2 pa sva kar cvilila od navdušenja.
Sem morala tole deliti z vami user posted image . Zdej pa sibam delat priprave za jutri.

Pozdravček
Y

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
14.1.2007 22:42:16   
BlankaT
No pa da se na hitro pofočkam user posted image  in prilepim "popravljeno" tabelo, žal so podatki zelo zastareli, razen pri 4 (mml, cuma, HIMH in BlankaT)user posted image , za ostale pa ne vem, ker jih nisem zasledila, sem še HIMH prosila za pomoč, ker si ona veliko stvari zapomni user posted image user posted image , pa tudi ni vedela user posted image . No skratka tabela je sledeča
Decemberčki s porodno težo in višino(dolžino) in decemberčki danes

01.12. – Zara (Nely10 20.08.1983)
PT: 3240 g  PV: 51 cm
ZT: 8360 g  ZV: 76 cm  9.mesec

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977, 3. srečka user posted image  )
PT:3220 g  PV: 53 cm
ZT: 11 kg  ZV:  83 cm 1. letu

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
PT:3200 g  PV: 52 cm
ZT: 9720 g ZV: 76 cm 9. mesec

06.12.- Jan (JanJan 18.01.1971)
PT: 3620 g  PV: 54 cm
ZT: 10560 g  ZV: 73,5 cm

07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
PT: 3510 g  PV: 50 cm
ZT: 8710 g ZV: 74 cm 9. mesec

08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)
PT: 4090 g  PV: 54 cm
ZT: 9900 g  ZV: 75 cm 8. mesec

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
PT: 2930 g PV: 50 cm
ZT: 9500 g ZV: 74 cm
10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
PT: 2800 g PV: 50 cm
ZT: 8650 g ZV: 71,5 cm

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
PT: 2780 g  PV: 48 cm
ZV: 9100 g  ZT: 71 cm

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
PT: 4020 g  PV: 53 cm
ZT: 10400 g ZV: 75 cm 9. mesec

13.12. - Manca (mml 01.03.1970)
PT: 3230 g  PV: 52 cm
ZT: 9470 g  ZV: 75 cm
6 zobkov

13.12. - Alen in Lara (žuni 15.05.1978)
PT: 2910 g  PV: 47 cm Alen
PT: 2500 g  PV: 48 cm Lara
ZT: 9540 g  ZV: 74 cm Alen 10. mesec
ZT: 8700 g  ZV: 72 cm Lara 10. mesec

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
PT: 3590 g PV: 52 cm
ZT: 11,3 kf  ZV: 76 1. letu
8 zobkov

16.12. - Bina (bino 21.9.1975, 2. srečka user posted image )
PT: 2740 g PV: 48 cm
ZT: 8260 g  ZV: 70  cm 9.mesec

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
PT: 3220 g PV: 51 cm
ZT: 8800 g  ZV: 72,5 cm

18.12. – Matevž (Izabela 25. 7. 1975)
PT: 3230 g PV: 50 cm
ZT: 9450 g ZV: 70 cm 9. mesec

24.12. - Maruša (NR 19.12.1977, 1. srečka user posted image )
PT: 3920 g  PV: 52,5 cm
ZT: 9800 g  ZV: 76 cm (mislim) 10.mesec

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
PT: 3690 g PV:48 cm
ZT: 8025 g ZV: 71,5 cm 9. mesec

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
PT: 3870 g PV: 54 cm
ZT: 10580 g  ZV: 77 cm 9. mesec

28.12..- Hana (HIMH 9.1.1979)
PT: 3920 g  PV: 52 cm
ZT: 9120 g  PV: 78 cm 1.letu
7 zobkov

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
PT: 3515 g  PV: 52 cm
ZT: 8400 g  ZV: 71 cm 9. mesec

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
PT: 3200 g PV: 50 cm
ZT: 8000 g ZV: 74 cm 9. mesecev
31.12. – Ajda (lonja)
PT: 2800 g  PV: 48 cm
ZT: 9680 g  ZV: 73 cm 9. mesec

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
PT: 3200 g PV: 51 cm
ZT: 9200 g ZV: 73 cm 9. mesec

Pri nas nič kaj bistvenih sprememb. Ponoči še vedno ne spimo. Spi pa potem pri mami do 9 pa še dlje user posted image , zvečer pa je tudi dokaj hitra od 20-21h je ža v posteljici. Hodimo še ne, se je po atiju dala (je shodil pri 16. mesecih). Sedaj je ugotovila, da se ji začnemo smejati, če kaj smešnega naredi user posted image . Njena najljubša igra pa je "gremo jeziti brateca" user posted image .

HIMH zabava je bila super, naša Maja je popoti zaspala in sem jo doma potem kr posteljico položila in je spala do 23. ko je ugotovila, da se ni nič cartala zvečer in da je potrebno malo zbuditi mamico user posted image . Sicer pa saj smo vsega vajeni user posted image . Mojemu ne gre v glavo kako vaša gospodična hodi, mi je danes celi dan pravil kaka frajerka je in da jo nič ne zmoti user posted image .

NR limonina travica uspeva. Pa mogoče je še kak namig bil user posted image . Mogoče pa bo bolje, ko bo nova pisarna in se bo bolj zračilo user posted image . Drugače pa bomo način dela spremenili. Drugič pa probajte malo dle ostati na RD user posted image .

Pegica1 tvoja Neli pa že tudi dobro šiba, se je sploh nisem mogla nagledati v soboto. No upam, da je naša Maja to videla in da bo poskušala ponoviti user posted image .

Tako sedaj pa grem delati družbo mojim3, ker jutro bo hitro tu, ko bo ponovno treba v službo. Upam, da mi bo sedaj uspelo kaj prej priti do računalnika in se oglasiti. V službi je gužva, tak, da ni šans, da pridem kaj pogledati, doma pa ... kaj bi govorila. Nič punce uživajte.

Vsem srečkam user posted image  pa želim čim lepšo in umirjeno nosečnost.

Lp, Blanka.

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 14.1.2007 22:43:36 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.1.2007 7:33:02   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma: kako si? Mislim nate. user posted image Naj te vse tegobe hitro minejo. Bina pa pošilja Emi en velik user posted image . Pikica pa naj pridno in veselo raste, saj jo nestrpno pričakuje vesela družina.

Izabela_:
user posted image user posted image user posted image za vrtec, si predstavljam, da se ti je kamen odvalil od srca. Ja spanje. Kaj je že to? user posted image Saj zato bomo pa imeli še enega user posted image , saj tako nič ne spimo user posted image . Mogoče bosta pa imela/imeli vsaj isti ritem. Upam pa lahko. Mi je prav hudo, ko Matevža tako zobki dajejo. Naš to še čaka. Bina pri meni tudi lepo spi, pa brca tudi. Sem že ene parkrat dobila brco v trebuh user posted image . Tako, da je danes spala pri meni le zadnjo rundo. Od 4h do 6h. Jo bom poskušala odvadit.

arielca: se bom pozanimala na SVIZ-u. Si pa moram vzeti čas in jih vse lepo po vrsti vprašat kako in kaj. Baje mi pripada še vsaj tri dni dodatnega dopusta, ker ima Bina alergije na osnovna živila. Bina tudi Brini pošilja en velik user posted image .

NR: upam, da ati najde super službo, da bo več z vami. Ja, je kar zoprno, če si sam. Moj je lani kar veliko hodil v MB na faks, pa mi je bilo kar zoprno, ko sva spali sami. Ja, z varuškami bo pa najbrž še pestro. Pa bomo že. Bina Maruši pošilja en velik user posted image , mala pikica pa tvoji pikici maha v pozdrav.

Nana Liza:  Sem se pošteno nasmejala ob Elinih vragolijah z WC krtačko user posted image . Pa kupi otroku kakšno igračo user posted image . Šalo na stran, saj veš, da je bolje, da je otrok iznajdljiv in se zna zamotit s čisto vsakdanjimi predmeti. Domišljija nima meja user posted image .

jana73: lep prvi delovni dan v službi. Saj si delala že doma, sprememba bo pa vseeno. Bina Eli pošilja en velik user posted image , naj se lepo ima v varstvu. Ji bo ob priliki poročala. Saj, če ji pa kaj ne bo všeč bo pa že povedala, drugače bo pa Trnjulčica user posted image .

Yasminka: user posted image user posted image user posted image   za Emine prve korake. Naj bodo pogumni in odločni.  Še kaj se javi.

Barjanski pozdrav

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.1.2007 9:50:41   
mml
Dan,

sem nekje založila USB ključ, pa ne morem delat user posted image , tako da imam čas, da se pofočkam na RR.

cuma upam, da bo takšnih neprijetnih dogodkov čim manj  [sm=pikapoka2.gif" border=0>, verjetno je pa res vse skupaj posledica nizkekga tlaka, ki je nastal kot posledica nosečnsoti in prebavnih težav.

Izabela [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley32.gif]  za prostor v vrtcu, upam, da bo Matevž užival. Sicer vam želim pa čim manj težav z zboki in čim več čim bolj prespanih noči.

Yasminka user posted image user posted image user posted image   za Emine samostojne korake

BlankaT user posted image user posted image user posted image   za popravljeno in dopolnjeno tabelo, upam, da ti ostale čim prej sporočijo manjkajoče podatke, da bo tabela vsaj približno posodobljena. Sem pa zadnjič merila Manco, glede na višino mize v kuhinji

jana  naj ti prvi zares službeni dan lepo mine [sm=smiley31.gif" border=0> in naj se ima Ela lepo v varstvu. Sicer je v službo hodit kar prijetno, samo meni po tem zmanjkuje časa za prijetne in zabavne stvari, no ja očitno se bom morala bolj zorganizirat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif]

bino sem v petek prav pošteno mislila na vas, ki ste uživale v obmorskem sončku

< Sporočilo je popravil mml -- 15.1.2007 9:56:59 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.1.2007 9:59:25   
mml
Nič mi ni jasno user posted image ...sem nekaj popravlajala in je iziginilo pol sporočila in namesto smajlijev so kvake...očitno se je RR zmešalo. Bom še enkrat napisala drugi del...ker če bom popravljala bo izginilo še to, kar se sedaj vidi user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.1.2007 10:02:58   
Pajaca
Pozdravljene punce!!!

Evo naš Pajacek je postal hujši ko ranjenci v 1 svetovni. V petek so ga v vrtcu pustili da teka po asfaltu (k itak če teče pade na 5m) in je telebnu na nos in si razbil ustnico (dobro da spredaj še nima zobkov). No pol se je pa v nedeljo valal po mal poledenelem snegu in ima še oba lička čist popraskana... ma ja smeji se ko odvezano pišče tko da ni panika.

NR.... ti kar daj tavelko punco v vrtec/varstvo, ker je to super. Pri nas smo tako prakticirali in je bilo obema ok. Ko se je Pajacek rodil sva jo mislila imeti cel teden doma, a sva po 2 dneh ugotovila, da ji je dolgčas, sva jo vprašala če želi iti v vrtec in je šla. Pa poleti je bila 2 meseca doma, pa ji je bilo sploh avgusta dolgčas ko je bilo slabo vreme, tako da bi bilo bolje če bi bila kar lepo v vrtcu, samo ko enkrat otroka čez poletje odjaviš je hudo. Ko je pa pri Pajackovih 6m dojela da Pajacek ostaja doma ona je pa v vrtcu, smo hitro uvedli šolo za dojenčke, katero je moral Pajacek obiskovati, ker drugače ni šla v vrtec. Zdaj je pa super, ko šibata oba skupaj.

Aja pa še to, pri nas je bil Pajacek dosti sam s Pajacko, pa ni bilo panike. Se je sicer ulegla nanj, ampak on se ji je smejal in mu je ful dogajalo in sem ju kar pustila. Res je Pajacka drobna, Pajacek pa ogromen, tko da ni bilo problema.

BlankaT… evo naši podatki pri enem letu, mislim da sem jih že objavila a si jih spregledala. Torej imel je 11640g in 80cm. Zdaj bi ga morala spravit na vago pa še mal povagat, ker se mi zdi da je vedno težji.

Pa ja ko smo gledale otroške čeveljčke… sem se zmotila, Pajacek ima že čeveljčke št 22…. Pajacka cello 25… še malo pa bomo kupovali isto številko.

LP

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.1.2007 12:51:00   
mml
No spet jaz...

USB ključ sem našla, tako da lahko delam user posted image . Trenutno pavza za kavo (cuma kje si, da mi delaš družbo? A si nehala pit kavo?)

No Manco se merila glede na višino kuhinjske mize user posted image , ker je za RD še šla pod mizo, sedaj pa nikakor ne gre več in tudi hlače so ji postale nekam sumljivo kratke, skratka namerila sem jo nekje 78 - 79 cm, tehtnica kaže približno 10kg, tako da punca raste user posted image . Osvojila je novo  besedo in to je "hov hov", sicer je zadeva še precej francoska, ker ji "h" ravno ne gre user posted image . Danes bo prvič res cel dan v varstvu, upam, da se ji ne bo kaj zamerilo, ker do sedaj je bilo res OK. V petek je brez problema zaspala in spala 2 debeli uri. Malo me skrbi, da bo sedaj spet potrebovala še popoldansko dozo spanja in se ne bo dalo popoldan nikamor iti.

Skratka poleg tega, da sme "zgubila" USB ključ, sem v SOBOTO zvečer ugotovila, da že od PETKA nimam VISA kartice...totalna panika in kriza...kar videla sem kako si je nekdo na moj račun privoščil kup lepih stvari...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...no na srečo je ostala v trgovini, kjer sem v petek zvečer nazadnje kupovala, ker mi jo je blagajničarka pozabila vrnit, ker je nekaj nagajal POS terminal user posted image . Skratka nauk zgodbe...kartico moram pogosteje uporablajti, da ne bo med enim in drugim nakupom poteklo toliko časa user posted image  in bom prej ugotovila, da kartice ni in ustrezno ukrepala...

bino res upam, da se kmalu spet kaj vidimo, da Bina in Manca obdelata aktualne probleme in izmenjata takšne in drugačne izkušnje in da seveda tudi midve kakšno rečeva user posted image . Kar pogrešam iz časa porodniške je predvsem več časa za potepanje, posedanje, klepetanje...se mi zdi, da dneva skoraj ni user posted image , ko pridem iz službe je ura 16. in ob 20. začnem Manco spravljat spat.

NR  upam, da ti uspe najti dobro varstvo za Marušo user posted image , sicer bo zate poletje res hudo naporno

Vsem nespalcem želim, da čim prej v miru prespite celo noč v enem kosu, vsem, ki vam nagajajo zobki želim, da bo zunaj čim prej vseh 20 mlečnih zobkov, da se te težave končno nehajo...

Moja skodelica kave je bolja ali manj prazna, tako da grem spet delat...lep dan vsem

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.1.2007 13:56:40   
arielca
Ojla,

Samo na hitro...

user posted image  cuma, KJEEEEEE SIIIIIII user posted image ? Mislim nate user posted image ! Oglasi se, ker me kar malo skrbi, ker si danes spustila jutranjo user posted image  (ali čaj).

jana73, upam, da ni prenaporno in da je Ela pridna user posted image .

Yasminka, user posted image user posted image user posted image  za samostojne korake. Tele priprave so res zabavna stvar, a ne?

mml, samo, da si našla kartico. In da lahko veselo zapravljaš user posted image .

Naša gospodična pa kar fajn smrka user posted image  in ima zamašen nosek, tako da smrči kot en ata pa ful težje zaspi user posted image . Danes je ponoči tako smrčala in 'prhala', da me je prav pošteno skrbelo in sem pol noči prebedela user posted image . V službi sem pa komaj dočakala odrešitev user posted image  (beri: kavo!).

Šibam mal pospravt, pogledat, če za ju3 vse znam user posted image , potem pa na sončka. Danes ne piha in bom gospodično peljala na igrala. Ker nima vročine, mislim, da ni panike.

Pozdravček.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.1.2007 14:34:23   
kofetek2010
daaaaaaaan!

glede na to, da tudi nam, ki delamo 1/2 delovni čas pripada odmor za malico ga moram hitro izkoristit user posted image  sicer sem se hitro spomnila, ampak bolje pozno kot prepozno user posted image  

Elo sem pustila v varstvu ob 10h... malo je jokala, malo štrajkala pri hrani in pijači, zaspala varuški na rokah... po spanju pa je jedla in je dobre volje... počasi pa bo čas, da grem po njo user posted image   

cuma - upam, da je vse OK, pošiljam ti en velik user posted image  in user posted image user posted image user posted image

Nana Liza - nama ustreza četrtek, lahko kar dogovorimo? npr. ta četrtek ob 17h v slaščičarni/kavarni pri Simobilovem labu v Areni Vodafone? kdo je za? kdo imam kak drug predlog? user posted image

Arielca - upam, da bo z Brino čimprej boljše user posted image  

Yasminka - user posted image user posted image user posted image  za Emo

bino - moram posnet našo Elo Trnuljčico - za vse, ki ne veste zakaj Trnuljčica... zato, ker se gospodična vleže na hrbet kadar se je ne ljubi vstat... in čaka, da jo pride kdo pobrat user posted image

mml - izgovori, izgovori,... user posted image

BlankaT - lonjin RD si spustila, glej mojo tabelo, ker tam je napisan user posted image

Izabela - user posted image  za vrtec; upam, da bodo zobki dali čimprej mir

aja, Ela ima že 16 zob, torej smo končali s proizvodnjo trojkic in čakamo petice user posted image  

nč, ura je čas, da grem po Elo user posted image  

uživajte! 

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.1.2007 14:47:50   
arielca
jana73, a vaš otrok kompenzira zobe za lase user posted image ? Ker zdaj ma pa dost zob in bo verjetno postala še pravi mali čupko user posted image . Pri nas imamo precej las pa samo 4 zobke user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.1.2007 15:13:01   
mml
Arielca mi nimamo ne zob in ne prav veliko las user posted image , tako da očitno kompenzacija odpade.

Nič grem počasi domov

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.1.2007 19:10:08   
kofetek2010
tako, prvi dan smo preživeli... Ela se je začela jokat, ko me je zagledala user posted image  upam, da ne bo ju3 prevelikega joka, ko bom odhajala user posted image  eh, bomo že...

arielca - user posted image user posted image user posted image  nič ne kompenziramo, ker nič ne rabimo user posted image  pa saj ima Ela lase user posted image  sicer res, da so čist tanki in čist svetli, ampak so pa kar gosti in ponekod prav fajn dolgi (letos so ji še vedno všeč bolj kratki, čeprav pravi, da si bo sedaj dolge puščala) user posted image  

cuma - kje si? user posted image         user posted image user posted image user posted image  

grem Elo spravit spat, se tipkamo & beremo...

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.1.2007 19:44:26   
arielca
jana73, jst sem tut za kratke (lase in zobe user posted image ).

Zdejle spravim našo princesko spat, potem grem pa pisat pripave. Pa upam, da ne bo spet jokec stokec user posted image  in bom lahko kaj konkretnega naredila.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.1.2007 21:49:20   
Nana Liza
Jaaaa, sem za četrtek. Mene trenutno muči prehladek, ampak do četrtka bo že ok. Ela je pa itak ok.
Če ste za, lahko tudi že kaj preje? Ob16h, 16:30?
NL.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.1.2007 21:59:44   
cuma
Ojla punce!user posted image

Sem že dopoldan nekaj napisala, pa je imela Ema poreden danuser posted image in sem jo morala malo v roke vzet, potem pa mi je sporočilo propadlo in se mi ni dalo še enkrat pisat.
Drugače sem dobro, resuser posted image . Od nedelje zgooodaj zjutraj naprej, sem ok. Upam, da tako tudi ostane. Tako da zaenkrat nisem nič klicala moje G in hitela na pregled, bom pa šla, če se bom spet tako slabo počutila.
Hvala, da ste mislile name in skrbele, zlate ste user posted image user posted image user posted image !

Z veseljem ugotavljam, da smo zaključili štrajk user posted image  user posted image user posted image user posted image !
A je bil kriv Euro? user posted image

Yasminka: Čestitke Ema, veliko veselih korakov!!!!

mml: smajlikitrikratpogledačeimakarticopredengreiztrgovineuser posted image

arielca: upam, da vas šmrcšmrc sindrom hitro zapusti user posted image , ti pa le spi, da te ne bojo učenci budili med poukom user posted image

Ela (jana): reci mami naj se neha hvaliti s tvojimi zobmi user posted image user posted image   !!! Bodi lepo v varstvu, če pa te varuška ne uboga uporabi (sej veš kaj user posted image )

izabela: user posted image  za vrtec

blankaT: user posted image  za frišno tabelo

bino: a tebe je Bina komaj zdaj začela vrteti...? Welcome to the club!!! user posted image user posted image

Zdaj pa šibam, ker imam en projektič za izpeljat ...
lepo ninajte in se tipkamo zjutraj na kavi/čaju/whatever user posted image

srečka user posted image  Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.1.2007 22:07:08   
kofetek2010
cumauser posted image   zdaj boš pa ti dala za barvo!!!!!! user posted image user posted image user posted image    no, glavno, da je vse OK user posted image

NL - zaradi mene lahko tudi prej user posted image  naj povejo druge, ki nimajo tko fajn delovnega časa kot jaz user posted image user posted image user posted image  

torej ljubljančanke, okolišanke in priseljenke user posted image  kaj pravite?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.1.2007 7:56:41   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma: samo, da si uredu. Ja, Bina to počne že kar nekaj časa, samo da ona sama sebe kaznuje, ko si spraska obraz pa roke user posted image . Tako, da pogosto ne vem, kaj naj naredim. Jaz sem skuhala cel čajnik čaja. A boš malo? Gozdne jagode user posted image . Še katera?

jana73: mislim, da bo Ela eno varuško že spravila v red. Če, ne bo pa dodala kakšen lik iz pravljice pa bo user posted image . Joj, kaj me še čaka.

arielca: naj se Brina hitro pozdravi. user posted image user posted image A tebi je pisanje priprav v zabavo? Meni je ful zoprno. So nas učitelji s Finske, ki so bili eno leto pri nas na obisku, vprašali, zakaj to počnemo in če nam vodstvo ne zaupa, da smo dovolj usposobljeni. Včasih sem več časa porabila, da sem napisala pripravo kot pripravila ves didaktični material, igrice in druge pripomočke, ki jih ponavadi ni malo in zahtevajo kar precej domišljije in iznajdljivosti. Da ne omenjam, da potem ure itak ne moreš tako izpeljat, ker ti en mulc bruha za omaro, drugi ima vročina, dva pa sta se na smrt skregala. Pa, saj se pri večjih dogajaj tudi spremembe načrtov.

mml: komaj čakam, da se spet vidimo user posted image . Bina že pogreša Mančine nasvete.

Nana Liza: Mi2 lahko tudi prej, na ostale pa lahko skupaj počakamo user posted image Se že veselim. Pa Bina tudi, da bo zopet videla Elo.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Koliko daste za položnice?
livia

kot družina skupaj mislim (elektrika, voda, tv, internet, kurjava, smeti, vrtec, ....) - BREZ kreditov, Merkator kartice in podobno.

nad 1000€ (6%)

od 800€ do 1000€ (7%)

od 600€ do 800€ (11%)

od 400€ do 600€ (27%)

od 200€ do 400€ (37%)

manj kot 200€ (12%)

Število vseh glasov: 788

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!