|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 10:07:50   
arielca
Samo eno hitro javljanje:

Brina je ponoči bruhala, zjutraj pa je dobila še drisko, tako da je danes v varstvu pri očiju in tašči user posted image user posted image user posted image . Sicer je dobro razpoložena, nima vročine in ima apetit, tako da upam, da se hitro zmaže.

Pozdravček!

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 10:14:55   
šnucika
Evo mene.user posted image Ponavadi se dam zvečer za računalnik,ampak zdaj prihajam z bazena tako utrujena,da komaj gledam.Ko spravim Živo spat ponavadi še mene kmalu zmanjka.


Glede mazanja s kremicami,olji...Pri Živi zaradi njenih težav s kožo uporabljamo le linollo fett z olivnim oljem,pa Elocom kortikosteroid.Prejšnji teden sva probali Mustelo,pa je dobila reakcijo.Zdaj ponovno poskušam samo na problematičnih delih,pa je O.K. zaenkrat.user posted image

Podvige s flomastri poznamo tudi pri nas.Včeraj sem ji dala pobarvanko in namesto po listu je barvala sebe po obrazu in majčki.user posted image Z voščenkami je pobarvala steno pulta pri moji mami,s kemičnimi steno v najini spalnici in laminat v dnevni...tako,da...user posted image user posted image ...še nekaj časa bom skrivala flomastre,vodenke nič sploh,voščenke pod strogim nadzorom...najraje navaden svinčnik in suhe barvice.A ja..poleti je pojedla nekaj kreduser posted image .....

Toliko na hitro...lep dan vsem...zdaj pa šibam z Živo na sprehod,da pokuri nekaj energije!


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 12:01:55   
cuma
 
Daaaaan!

Kako ste? Jaz sem presenetljivo dobro, glede na to, da me je Tinkara budila na 1 uro ponoči user posted image  ... no, saj ne  celo noč, samo od 1ih naprej user posted image . Bo že boljše ... baje.

Ema in tati sta zunaj, potem pa gre tati v službo za ene 2 urci in bomo same doma ... to bo žurka! Še dobro da sem se zverzirala in lahko počnem skoraj karkoli s tinkaro na joški ... user posted image  user posted image  ... da bi me kdo videl ... Včeraj zvečer, ko je šl mož na vaje, sem med tinkarinim spanjem nahranila in skopala Emo, ji prebrala pravljico in jo uspavala, vstala iz stola in zaslišala tinkarin ueeeee - mami dej mi zizo - in uspešno sfolgala obe sama user posted image . Je pa bilo več sreče kot pameti, da se ni začela tinka med uspavanjem Eme dreti ...

Ko berem vaše prigode in kaj že vse povejo vaši otroci, me kar že malo skrbi. Naša pupa je tako lena, kar se tega tiče. Še vedno smo na zlogih oz. kratkih besedah ... vse kar je novo in se je treba potruditi izgovoriti pa je bigm bigm user posted image . Sicer skozi čeblja ampak po liniji najmanjšega odpora: ma (ema) njam njam ka (jedla kruh) ... gin ..(grem, pridi...), go (žogo) .... pa seveda kaže s prstom in bi bi ... kaj bi. Tam nekje do 18.leta najbrž bo, ane? user posted image

Glede mazanja: mi Eme ne mažemo z ničemer user posted image . Ima lepo kožo, nič suho ali kaj ... in je enostavno ne mažem, razen ritke s cinkovo k. pred spanjem.

Spodnjega perila še ne rabimo ... smo v pamperskah let's go ... user posted image  

arielca: upam, da bo Brina kmalu zdrava! user posted image user posted image

barvice itd.: pri nas smo še pri suhih barvicah in pobarvanki... zelo rada pa ima tudi plastelin.

agresivna faza: pri nas pa imamo fazo metanja ... in posledično ima Ema vsak dan manj igrač, ker ji pometane igrače za kazen zaplenimo.

Še to: trenutno se je Ema odločila, da n potrebuje dnevnega spanja ... torej - prej je spala tudi do tri ure pred kosilom ... zdaj pa niiiiiič - le dere se ko jesihar iz postelje in po 45min jo vzamemo ven in pač ne gre spat. Ne bi o tem, kakšna je proti večeru user posted image .

Zdaj pa moram šibat ... iz posteljce se sliši neko gruljenje ... ta naš otrok ima že zdaj toliko nekih zvočnih efektov, da se kar bojim kaj bo, ko bo večja .... prava znanstvena fantastika user posted image ...

Lp Cuma


(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 12:50:00   
lonja
Daaaaan tudi iz našega konca,

Ja, super Cuma, očitno ti gre tole z dvema bejbama čist preveč na easy, bomo videli, če boš tudi pri tretjem takole...user posted image  Lupčka za obe, za big sister Emo in malo pupiko Tinkaro.

NRMM, a ti pa že kar žurat? Kdo bo pa otroke vahtal? Bogi ati???

Mml, tebi pa očitno niso nič dela prihranili, ker se mi zdi, da nekako ne najdeš časa za redno javljanje. Ali se motim? Jst bi tudi najrajš nosečniške hlače oblekla, so imele to čudovito funkcijo, da so naredile tak lušten trebušček, ki ni zgledal debel. Sam po mojem bi pol kle začeli neupravičeno kej sumit (user posted image ).

Upam, da tale sonček resno misli in da bo tudi vikend lep. Imamo namen mal v živalski vrt, pa mogoče tudi na kakšen nižji hribček skočit.

Aja, danes nam končno zaključujejo streho na bajti. Zdej se bo pa začelo. Namreč odhajanje EUR-čkov z večjo hitrostjo.


Lep vikend!


lonja user posted image


Aja, za kofe se pa uskladita Mml in Jana. Nama z Ajdo je čist vseeno kdaj, al v ponedeljek al v torek, vreme bo oba dni kar lepo user posted image . Pa naj se nam še katera pridruži!!!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 14:10:25   
Taja Nagaja
Ku ku!

Še smo tu. Sem bila bolj slabe volje pa nisem hotela težit.



cuma: user posted image user posted image user posted image za tvoji pupi. A veš, da je Tinka tako velika kot Beti user posted image . Lepo se rihtajte. Mislim nate.

NRMM:super, da ste dobro, da vse poteka po lanu. Se veselim s tabo in velko mislim nate. user posted image B&B pošiljata M&M veliko user posted image
mml: user posted image user posted image user posted image za dopust in lepe fotke. Bina vsak dan izbira med  čevlji, še enkrat hvala. user posted image

jana73: tudi Ela je res krasna deklica user posted image user posted image user posted image .

lonja:
kdaj pridete user posted image ?  Mi bi tudi prišle na srečanje. A lahko?

arielca: hitro se pozdravite. user posted image kako se počutiš v novem kolektivu?

Decembrke: a niso naši malčki najlepši? Če bi naredili tekmovanje bi decembrčki zmagali na celi črti user posted image .
Vas pogrešam in upam, da mi bo sedaj pogosteje uspelo prit na RR.


Bina se je naučila povedat svoje in sestrino ime, ostalo le po en zlog. Tako da se igramo in ugibamo user posted image . Brez kape, klobuka ali rutke noče ven user posted image . Kahlica je še vedno bolj za okras.
Beti se je malo umirila, veliko čeblja (se mi zdi, da bo prej govorila kot Bina) in je zelo aktivna. Ker se je preveč stegovala sva bili na fizioterapiji in sedaj je veliko bolje tudi joka manj.

Se še kaj javim.
Želim vam lep vikend









(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 14:32:12   
lonja
Ja, seveda Bino, lepo lepo vabljene tudi ve3 v Tivoli. Zdej sam še čakamo ''šefice'', da se uskladijo za ponedeljek ali torek!

Pa,pa

lonja user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 14:33:08   
lonja
sam za eno ne vem, če je že vstala....user posted image Druga ima verjetno gužvo v službi...user posted image



(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 14:39:59   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
sam za eno ne vem, če je že vstala....user posted image Druga ima verjetno gužvo v službi...user posted image


če bi mal RR počekirala bi vidla, da sem že vstala! user posted image  
Smo sami 3je in moram mulca v šolo peljat, pouk pa se mu je začel že ob 8h. Pol pa sva šle z Elo še na kofe in ob 08:30 sem bila že na šihtu. user posted image  

Saj sem rekla, da meni bolj paše ponedeljek... zdaj pa mora gospa mml povedat user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 17:46:28   
Izabela_
Hvala za lepe želje za našo varuško user posted image , je pa zdaj zbolel Matevž. Včeraj je imel čez 38 vročine in šel spat že ob 7h zvečer, zbudil se je 2x in spal do 7h zjutraj. To je zdaj pri nas ful bolje. Danes še vročina in zabasan nos, brez apetita, vendar razpoloženje dobro. V ponedeljek moram jaz nujno nazaj v "službo", tako da upam, da se res oba z varuško pozdravita!

Lonja - super za Egipt. Ure leta imate res smotane, ampak saj bo. Glavni je cilj! user posted image  user posted image  A se "ta stari" kaj potapljate?

Mml - Ja, sem ugotovila, da Matevž rad lula v stoje, to večkrat naredi. Ampak danes je pa spet vse zadel, saj se je polulal in pokakal zjutraj v kahlico. Je bil tako ponosen, jaz pa še bolj!

Matevža skoraj nikoli ne mažemo s kremico. Prej smo ga vedno po kopanju, potem smo pa 1x nehali in ima lepo kožo, le na obrazku ima zadnje čase pikice po ličkih, ne vem zakaj. Sem mislila, da je mogoče od kakšne hrane, ampak nima drugih težav, tako da bodo upam izginile.

Spodnje perilo: tudi Matevž ima kar od Schiesserja spodnje majčke, ker sem mu jih jaz poleti kupila namesto majčk brez rokavov in je kar te nosil. Zdaj pa jih bomo ponucali za prvotni namen. Drugje pa še nisem gledala.

Nana Liza - zdaj pa uživaj na dopustu! Saj drug vikend se pa vidimo (upam). A je plišasti user posted image Muri danes še aktualen? Me zanima zaradi Matevža.

Cuma - Matevž tudi ni kakšen velik govornik. Ne zna šteti niti do 3, kaj šele do 8 user posted image . Zna nekaj besed, vedno več, govori non-stop, vendar ga še ne razumemo. Poveže pa recimo "Ma nina" (Mačka spi) in podobno.

Bino - user posted image  Nimam ti kaj reči, samo, da bo kriza gotovo minila, zdaj pa ko si v njej, je pa zoprno... Jaz sem bila po porodu nekaj mesecev čisto druga (po moje poporodna depresija). No, saj ne vem, kakšne težave imaš ti, ampak, kot sem že rekla.... user posted image  

Arielca - upam, da se hitro pozdravite tudi vi!

Valeri - bravo za vrtec! Če se spomnim našega uvajajanja, jao.... user posted image  user posted image

Ostale pozdravljam in šibam nazaj k bolniku. Lep vikend!


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5359
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 20:03:36   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

NRMM, a ti pa že kar žurat? Kdo bo pa otroke vahtal? Bogi ati???



user posted image user posted image user posted image

En babji čvek decemberk bo praaav pasal.Maša že trdno spi user posted image ,Maruša gre ravno v postlco,jaz pod tuš,ati pa je nocoj dežuren user posted image ,sej 1x je pa lahko,a ne!

Uživajte!!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
   RE: decembrke 2005
5.10.2007 22:44:19   
šnucika
Danes pa je bilo kar nekaj čveka tule.user posted image
Pa še jaz nekaj malega napišem,ker grem drnjohat...Živa ni in ni hotela zaspat in sem od uspavanja postala jaz zaspana.user posted image
Pa še zgodaj moram vstat,ker zjutraj šibam v LJ,imamo seminar na FŠ za podaljšanje licence trenerjev.Pa cel dan predava en Nizozemc...meni se pa glih da poslušat  hrkajočo "dutch"angleščino...bom verjetno spala kje v zadnji vrsti.user posted image user posted image





Glede Živinega govora moram priznati,da nisem pričakovala,da bo tako hitro napredovala.Če se ne zafrkava,zna pravilno povedati veliko besed.Povezuje dve besedi,včasih tri,zadnjič me je presenetila,ko sem ji kuhala hrenovke in je rekla "tudi prašički jejo hrenovke"..ker je ravnokar gledala tri prašičke.

A ima kdo od vaših malčkov kakšnega nevidnega prijatelja ali kakšno čudno izmišljeno stvar?
Živa že kakšen mesec pravi nekomu - nečemu Lilalola.user posted image Ko jo vprašamo,kaj je to Lilalola,pove počasi in povdarjeno "li la lo la",kot,da smo butci,ker ne vemo,kaj to je.user posted image In če jo vprašaš kaj dela ta lilalola,pove,da teče,sije,leti,leze...pa včasih kaže nekam v zrak ali strop in pravi,"lej lilalola!".
Pa baje je mikena,mikena in fantek.Očitno ji fantazija deluje 100 na uro...ali pa uživa,ko nas vse skupaj vleče za nos.user posted image






Takole...zdaj pa počasi spat.user posted image
Vsi mali in veliki bolančki - hitro okrevanje vam želim!user posted image

In čisto vsem lep vikend!

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5361
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 8:01:20   
Nana Liza
Dobro jutro na tako deževen dan! Zunaj lije kot iz škafa. Jaz pa vam ponujam pravi vanilijev čaj! user posted image

Včeraj sem končala letošnji zadnji delovni dan in moram priznati, da sem imela kar mešane občutke glede na to, da sem komaj čakala, da ostanem doma. Saj služba je tudi naš drugi doma kajne, sploh čes imaša super sodelavce (zaradi dela mi ni niti najmanj hudo user posted image ).

Danes nas čaka še poroka in slovesnoti moje kolegice. Uff, na  kakšen zoprn dan!user posted image Ampak važno je, da sta zaljubljenca srečna. user posted image

NRMM- TOLE pa ste priklicale dež, pri nas v močvirju že močno zaliva! user posted image

šnucika- Mogoče ima pa Živa telebajsek domišljijo, ali ni tam Lili Po? user posted image

Izabela- pozdravite se user posted image za Matevža, ja naslednji teden se pa vidimo!user posted image   Mačka Murija ima še vedno rada!

Bino- user posted image za B&B in tudi zate user posted image

Lonja- user posted image za gradnjo. ko boste vseljeni, sploh na evrčke  ne boste misllili, ampak na to, kako se imate lepo. user posted image

arielca user posted image za Brino!

valerie-lepo, da se javiš, še kdaj! user posted image

mml - še malo, pa boš na prodniški. Ravno prav, da boš decembra lahko že uživala doma.

Glede packanja z barvami in ustvarjanja se moram tudi jaz psihično in fizično pripraviti. Za enkrat ima Ela na razpolago samo risalne liste in navadne barvice. user posted image Še pobarvanke sem začasno ukinila, ker sploh ne loči knjig od pobarvank.

Lep, čeprav deževen dan! NL.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 10:42:54   
mml
Včeraj je bilo noro v službi, pa vems sem imela še pregeld pri G, tako da mi je zmanjkalo časa za RR, no ja v resnici sem šla rajši eno uro prej domov user posted image

Zdaj se moram pa spokat, ker gremo v trgovino, tako da bom naklamfala kaj več kasneje...

jana meni je čisto vseeno ali v ponedeljek ali v torek, pač takrat ko bo boljše vreme

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 12:24:08   
arielca
Ojla,

Kakšno smotano vreme user posted image .

Brina včeraj ni več ne driskala in ne bruhala, jedla pa tudi ni nič kaj veliko (malo bobi palčk, grisine, prežganko in banano). Danes zjutraj je bila sestradana in je hotela čokolino, ampak ga je kmalu pobruhala, tako da sem ji potem dala banano s piškotom. To je pa lepo pojedla in zdaj spi.
Hvala vsem za dobre želje user posted image .

šnucika, vreme je kot naročeno za spanje med predavanji. Upam, da se ne dolgočasiš preveč user posted image .  Jaz sem imela kot otrok navidezno prijateljico Sanjo. Ves čas sem se pogovarjala z njo, pri kosilu je mogla dobit krožnik in pribor, z mano se je kopala, igrala, spala ... Baje je bilo zabavno user posted image . Brina zaenkrat še nima nobenega navideznega prijatelja, se pa pogovarja z vsemi igračkami in junaki risank.

mml, upam, da bodo dnevi, ki prihajajo čimmanj naporni user posted image .

bino, v novem kolektivu je luštno. Tudi vožnja ni preveč utrudljiva in sem zelo zadovoljna. Fino je tudi, ker delam po enakih učbenikih kot prej, tako da nimam pretiranega dela s pripravami user posted image . Bodo pa tile predpočitniški tedni naporni, saj me čaka pedagoška konferenca, govorilne ure, celodnevna ekskurzija, popoldanska akcija zbiranja papirja in verjetno bom končno prišla na vrsto za dvodnevni seminar, na katerega se prijavljam že 2 leti. Ampak bo že user posted image . user posted image  za Bino in Beti in upam, da se nam boš pogosteje oglašala.

Nana Liza, jaz Brini tudi ne dam kupljenih pobarvank, ampak kar sprintam pobarvanke na internetu. user posted image  za Mačka Murija. Ta je res živa legenda.

NRMM, upam, da si včeraj dala možgančke na off user posted image .

cuma, me veseli, da ste OK in da z optimizmom gledaš na nove naloge user posted image .

Izabela_, user posted image user posted image  za Matevža!

Kje pa je HIMH user posted image ?

Pozabila sem napisat, da jaz Brino enkrat na teden namažem z Johnson's mlekom za telo, včasih ji obraz namažem z Riboderminom, sicer pa delam po principu manj je več. Še posebej zato, ker nimava težav s kožo.

Pozdravček vsem decembrčkom in njihovim mamicam! Želim vam lep vikend user posted image !




_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 13:52:00   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika
A ima kdo od vaših malčkov kakšnega nevidnega prijatelja ali kakšno čudno izmišljeno stvar?
Živa že kakšen mesec pravi nekomu - nečemu Lilalola.user posted image Ko jo vprašamo,kaj je to Lilalola,pove počasi in povdarjeno "li la lo la",kot,da smo butci,ker ne vemo,kaj to je.user posted image In če jo vprašaš kaj dela ta lilalola,pove,da teče,sije,leti,leze...pa včasih kaže nekam v zrak ali strop in pravi,"lej lilalola!".


svetloba mogoče? mogoče letalo ali avion? user posted image  

marEla nima navideznih prijateljev zato pa moramo "jenije" povsod vlačit user posted image




 
Kosilo smo že pojedli, sem naredila makaronovo meso in paradižnikovo solato.

marEla spi, čakamo, da se zbudi, da gremo sušilec kupit... je crknil in nujno rabimo novega (joj kako sovražim nakupovanje bele tehnike) - brez sušilca pa mi živeti ni user posted image  
marEla je ob 4h ponoči bruhala - izbruhala je 2 tini mini paradižnička, ki ju je pojedla ob 20h user posted image  Pojma nimam kako ji je to uspelo? Mogoče sta se kje zataknila? user posted image


Ju3 dopoldan ima mulc tekmo, spet bo veselo... za nasprotnike. user posted image  
Malo so smotani v klubu, ker so jih narobe prijavili in igrajo s skoraj 2.leti starejšimi (pri njih so mulci, ki so druga polovica 1996 in 1997; nasprotniki pa so 1995 letniki). Ampak dokler imajo mulci voljo igarat... user posted image


Lep vikend in uživajte!



KAVA - torej v ponedeljek ob 16:30 v Čolnarni? Če pa bo grdo vreme pa v torek? user posted image


(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 15:04:58   
NRMM
Daaan!

Na brzino,dokler še pupi spita,no Maruša že začuda spi dobre 2 ure,Maša 1,kosilo za naju je mimo,Maruša je jedla že pri dediju in babici,no zdaj jo pa čaka še gobova juha s krompirjem,ki jo obožujeuser posted image in hrenovka.

Včerajšnji klepet je pa prav pasal,čeprav sem ob 22.30 že zehala kot medo user posted image ,no do 0.30 sem celo zdražal,potem pa via postelja.Ob 7 pa je bila že budnica user posted image user posted image .Obe sta ponoči pridno spali,tako da sem danes brez slabe vesti,da sem pustila moža samega z obema puncama.Še bo treba ponovit.
HIMH,BlankaT,Pegica,Krucibuci,Alina Alin in Tadeja hvala vam za prijetno družbouser posted image .Zdej pa predno gre Pegica rodit,se bi pa še lahko dobile na enem takem klepetu.

NL sej smo imele fantka zraven,sicer še v varnem zavetju svoje mamice,ampak vseeno,le nismo bile same ženske user posted image .

Kar se tiče ''nezemljanov''naša Maruša še zaenkrat nima,tak dolgo se trudi,če je kaj nerazumljivega,da nam razloži user posted image .

Grem mal pred tv se spočit,ker sem danes taka,kot da bi me kdo tepo user posted image ,sam verjetno se bom ravno spravila pred tv,bo pa Maruša začela:Mami,ki siuser posted image .

Lep vikend!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 20:41:18   
arielca
Čer,

Brina spi user posted image . Čez dan je bila OK, upam, da ponoči ne bo bruhala.

jana73, je nakup uspel? Tudi jaz si ne predstavljam življenja brez sušilca. Bi bla pa zlo vesela tudi kakšnega izuma za hitro in enostavno likanje. Me čaka kup cunj in se jih bom kar lotila user posted image .

Popoldne sva z Brino peli, plesali, gledali risanke, risali in naredili Nutella torto. Sem mislila, da bo večja tečka, pa je bila pridna in mi je pomagala.

No, takole... Grem malo delati, potem pa spančkat. Mirno noč in sladke sanje!



_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
   RE: decembrke 2005
6.10.2007 22:08:30   
šnucika
Čer!

Iz Lj sem prišla že popoldan,ker smo se odločili pobegniti po drugem delu predavanj.Dolgčas,dolgčas in še dolgčas....vsako leto,vsak seminar iste fore,samo drugače "zapakirane".





Zdaj mi je končno uspelo ukrotiti našo malo domačo živaluser posted image ,ki je norela,cvilila,skakala in kar ni hotela spati.Je rekla,da je osliček,pa čez dve minuti muca,pa miška...na koncu pa je bila krava.user posted image Potem sem jo prepričala,da kravice grejo spat,ko je tema...in je popustila...zdaj sladko spi.

Joj,je hecna ta naša Živa....govori pol po štajersko pol po naše,obalsko.
Sem jo vprašala,kaj bi jedla in mi reče:.."eko (po italijansko-na) toto jabolčko..."user posted image

Ja,pa da ne govorimo o preklinjanju....user posted image ...ima še katera te probleme?
Se vidi,da je ati štajerc,pa zna mastno kleti....ona pa ponavlja in si tudi zapomni.Zadnjič mi je na igralih tako zaklela,še dobro,da sva bili sami.Kaj,pa raje ne napišem...user posted image user posted image






Lep večer in lepo nedeljo jutri!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
   RE: decembrke 2005
7.10.2007 9:03:41   
sonček balonček
Pozdravljene po dolgem času.

Spet pridno pišete in skrbite, da nas ne odstavijo na drugo stran.

Arielca, sem močno impresionirana nad tvojo pupko, ki že toliko čveka. Tudi naša Lara je verbalno zelo naspidirana, ampak tvoja je pa še bolj. Lara šteje 1, 2, 3, 4, 8, 11. In vedno tako in nič drugače. In zna resnično prešteti kose nečesa, vendar po zgoraj omenjenem principu. Če je kosov za preštevanje do 4, potem izgleda, kot da je pametna kot strela, če je pa kosov 5 ali 6, potem pa ne izpade tako zelo briljantna. Jaz je niti z govorjenjem, niti s štetjem ne obremenjujem, kar zna pobere sama od nas. Šteti se je naučila, ko sem jaz ob večerih še telovadila (kakšne pol leta nazaj) in na glas štela počepe. Pesmic zna več kot jaz, ima pa to lastnost, da če ji jaz kaj zapojem, potem hoče ta isto pesem, da ji ponavljam cel dan. Jaz bi pa raje različne. Ker didl didil dajca, mama peče zajca... zna hito ratat dolgočasno, če ponoviš cca 30x. Njej je pa smešno za pop... Zdaj ji je zabavno ustvarjat rime. Si jih kar sama zmišljuje in se potem reži. Npr. dedo-medo, babi-žabi, mami-salami, Lara- obara, Medo-vse pojedu... Najboljše pa je, ko me pokliče, "mami", me pogleda v oči, zablinka s trepalnicami in reče..."ti si lepa". Potem jaz rečem"ne ti si lepa", pa ona nazaj, "ne mami, ti si lepa", pa jaz" ne ti si lepa, " pa ona spet nazaj "ne, ne ti si lepa"... in tako 5-6x. Končava tako, da rečem "kaj pa ati?" in ona odgovori "ati tudi". Tako, da naša družina je tako lepa...

Moram povedat še to, da je Lara čisto navdušena nad dojenčkom, ki po njenem "raste in brca" v maminem trebuščku. Vsak večer odgrne majico in ga boža, ljubeče gleda in lubčka. Ko odgrne majico reče "lejga", "dojenček raste in brca", "bogi je". Ker je bogi (ubogi), ga poboža, poslini (med lubčkanjem), potem gre po wc papir in ga obriše in vpraša "a je boljše" in zaključi, da dojenček ni več "bogi". Upam, da potem, ko se rodi, resnično ne bo bogi, zaradi kakšnega ljubosumja.

Danes se gremo kopat v toplice. Juhu. Mml, res imate čudovite slikce iz dopusta. A je bilo 14 dni preveč, ali premalo? Mene full mika za prvi november it tja, ampak bi morala vprašat g. Takrat bom začela 8. mesec nosečnosti in najbrž ni več primerno potovat nekam, kjer ni dobre zdravniške oskrbe?!?

Za konec naj povem še to, da je projekt, zaradi katerega sem prekinila bolniško zelo dobro uspel. Tako, da nekatere "timsko naravnane" sodelavce, ki so upali, da ne bo, pošteno jezi. So bili bolj veseli, da sem noseča in v bolniški, kot jaz sama. So se morali kar cel teden naprezati za antireklamo, vendar mislim, da niso bili prav uspešni. Meni so pa kljub vsemu požrli veliko živcev in noči. Sem cel teden bila precej žalostna zaradi teh odnosov, pa tudi spala sem bolj malo. Zdaj "psihično okrevam", jutri se pa "slabi odnosi" nadaljujejo. Jaz enostavno nisem tak človek, ki bi vrnil enako (se hvalila z delom drugih, reklamirala le svoje stvari, ne cel oddelek, grdo govorila o projektih drugih sodelavcev...). Se raje branim z več dela in z boljšimi rezultati, je pa res da me to fizično in psihično izčrpava. Še malo, pa izprežem do februarja 2008. Tačas pa uživam z Laro in novim otročkom.

AJja, Bino, lepo da si se spet oglasila. Je vsak dan bolje, a ne? A Bino imaš doma?

Uživajte v tem turobnem dnevu.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
   RE: decembrke 2005
7.10.2007 21:34:12   
kofetek2010
... da nas rešim zadnjega mesta in potecialnega padca na drugo stran user posted image  

Nakup sušilca uspel... edina dilema je bila kolk kg boben, glede na to, da smo pred kratkim kupili pralni stroj z 9 kg bobnom. user posted image   Ampak smo našli takšnega z 8 kg bobnom. user posted image   Sem ga že naštudirala in ugotavljam, da bom imela še manj likanja. Samo moževe srajce in nekaj malega marElinih stvari, ja pa kakšno mojo bluzo in elegantne hlače. user posted image  


arielca - en velik user posted image  z željo, da bo Brina čimprej OK user posted image

šnucika - si me pa nasmejala user posted image   marEla je zadnjič s TV pobrala "bič" in z veseljem kričala "bič, bič, bič" user posted image  
in user posted image  za malo štajersko-primorsko govorico


sonček balonček - mislim, da te moram popravit... do februarja 2009 si mislila, a ne? user posted image   Za bedaste sodelavce pa se ne sekiraj, zgleda, da jih je sama faušija. Čestitam za uspel projekt! user posted image
In user posted image  za mlado ustvarjalko rim!







lonja, mml & ostale... a kava za jutri velja? user posted image






Se tipkamo, vidimo, slišimo...



uživajte!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
   RE: decembrke 2005
7.10.2007 21:54:32   
šnucika
Nedeljsko zatišje...?user posted image
Ja,saj jaz tudi letim nazaj pred Tv....čez pol ure gledat novo sezono Dr. House -a.
Potem pa spat,jutri zjutraj grem na pregled za pruh...pa,da vidimo,kaj se bomo zmenili....sicer pa sem malo počekirala po netu in dokler ni kakšnega vnetja ni panike z operacijo...

lep začetek novega tedna,pa vsi ,ki ste še vedno bubani...pozdravite se hitro!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
   RE: decembrke 2005
7.10.2007 22:07:51   
arielca
Čer...

Pri nas je vse tiho. Brina spi v sobi, možek pa na kavču user posted image .

Danes je bila gospodična OK. Mi pa vsako noč enkrat bruha oziroma se ji vse skupaj dvigne zaradi kašlja. Čez dan ne kašlja, zvečer lepo zaspi, ponoči pa obvezno kar zlepa hud kašelj in potem bruha user posted image . In je res uboga, ker potem še pol ure govori: Ne bluhala user posted image . Ne bom plunala (=pljunila)user posted image .

jana73, user posted image  za uspešen nakup!

šnucika, upam, da boš ju3 dobro opravila user posted image . Držim pesti user posted image !

sonček balonček, tudi pri nas cel dan drilamo eno in isto pesmico. In občasno potem zapoje cel miks user posted image user posted image user posted image . user posted image  za laro in njene rime.

No, danes sem se Brini spet nasmejala.
Gleda Nodija in sliši, da je telefon pisknil.
Pokliče: Mami, halo halo.
In ji rečem: Brina, to je mesiđ.
Tamala skoči s stola, zgrabi telefon in reče: Halo, mesiđ, ke si.
user posted image user posted image user posted image

Lepo spite in uspešen začetek tedna.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 8:19:55   
cuma
Jutro ... user posted image

Jaz pa sem slabe volje user posted image . Zelo slabe. Z mojim sva se v petek spičila, ker je šel ven za "eno" uro in prišel čez 8ur v zelo neuglednem stanju ... takem, da sem skoraj mogla še njega rihtat ... user posted image . Pogovorila se nisva in se očitno niti ne bova, ker se mi ni niti opravičil. On sicer lepo skrbi za Emo in tudi kosilo skuha ... da pa bi Tinkaro vzel v naročje ali kupčka podrl ... to pa ne. Samo, če ga vprašam. Jaz podnevi skušam biti tudi z Emo in se z njo kaj igrati, jo nahraniti, zvečer pomagam pri kopanju, previjam ... če le nimam takrat Tinkare na joški ... on pa - ko Ema gleda risanko ali spi - je fraj .. igra igrice, vadi ... jaz pa kot zombi po celem dnevu in seveda z vsemi nočnimi do sedaj. To pri nas pomeni eno uro do uro in pol hranjenja in uspavanja, potem uro in pol spanja in jovo na novo ....celo noč in cel dan. Namesto, da bi bilo mleka vedno več - ker mala raste in več rabi, ga imam vedno manj in spet moram dodajati user posted image . Tako sem žalostna ... user posted image  in jezna.

sonček balonček: tako, kot ti je že jana napisala: čestitam za projekt in požvižgaj se na tak sodelavce!user posted image  za tvojo klepetuljo ... ko te berem, se mi zdi, da imam jaz doma dva dojenčka ... ne vem, kaj Ema čaka user posted image ...

šnucika: dobro opravi danes na pregledu user posted image  ... glede namišljenih prijateljev pa nimamo še izkušenj .... user posted image . user posted image  živika za domišljijo!!!

arielca: en objem za Brinouser posted image , da ne bo več bluhala!

Grem se zdaj stuširat ... da izkoristim zatišje,

lepo kofetkajte in lepo se imejte,

Cuma 

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 9:28:36   
lonja
Cuma, user posted image zate, po vsakem dežku posije sonce! Tudi pri nas se mi občasno zdi, da je lažje kaj dopovedati Ajdi kot user posted image . Jaz bi morala nujno napisati mag do konca in bi sedaj res potrebovala kak prost popoldan, ampak mislim, da ga s pobožnimi željami ne bom dobila, bo treba kr bl na trdo pristopit k stvari.
Želim ti en tak ne preveč naporen dan, pa lupčka za obe princeski.

NRMM, ubogi ati je zmogel?


Za kavo danes z moje strani velja! Se vidimo v Tivoliju, midve prideva okrog 17.00.

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 12:07:07   
mml
Dan,

a mi lahko katera posodi malo časa in energije user posted image ??? Čez dan mi kronično zmanjkuje časa, zvečer, ko je Manca v postelji, mi pa ostane še točno toliko energije ,da se zvalim na kavč pred TV in gledam kakšno nadaljevanko...

arielca upam, da je Brina danes že boljša in da ne bruha več user posted image . A si ji poskusila dobro ščistit nosek preden gre spat, ker je možno, da se je cedi zi noska, ko se vleže in jo to po tem draži na kašelj in zato bruha...

bino lepo, da so Bini čevlji prav, upam, da se kmalu vidimo user posted image

cuma saj bo boljše, ko bo Tinkara malo zrasla in bo postala za tatija bolj zanimiva. Ti pa verjamem, da si utrujena in neprespana. Poskusi se čim manj sekirat zaradi takšnih stvari in misli predvsem nase user posted image . Poskusi Emo kakšen dan dati komu v varstvo, da se boš tudi ti malo spočila user posted image

jana user posted image  za nakup gigantskega sušilnega stroja. Mi se trenutno okvarjamo s projektom "vgradna omara" za na hodnik in "otroška soba", pa ne vem ali naj kupimo že kar sedaj sobo za oba ali samo za Manco in jo po tem doplnimo, ko bo mali m toliko zrasel, da bo potreboval večjo posteljo user posted image . Glede na prostorske razmere pride zaenkrat v poštev tako ali tako samo pograd, ker sicer zmanjka prostora...

sonček balonček user posted image  za dobro izplejan projekt. Pri nas je tudi trenutno prav bedno stanje, ker so nekateri sodelavci nedotakljivi in ne zmorejo narediti ničesar (sicer dobijo živčni zlom in histerične napade...), drugi pa lahko naredimo vse in še kaj zraven, kar se zdi meni totalno bedasto. kako je s tvojimi glavoboli in omedlevicami? Ti je še slabo? Upam, da se počutiš boljše. Sicer si pa tako ali tako že v odštevanju dnevov pred porodniško user posted image

šnucika čakalne dobe za operacijo kile so tako ali tako kakšni dve leti, če kila ni vkleščena ali se kaj drugega ne komplicira...Sicer si pa v bolnici ene tri dni in to je to...je pa res, da je po tem priporočljivo, da nekaj časa ne dviguješ česa težjega...

arielca, sonček balonče, šnucika user posted image  za vaše zgovorne punčke. Pri nas smo tako kot pri cumi na prvih zlogih vseh besed user posted image  in nebesedni komunikaciji. Pozna pa vse črke (malo problemov ima z L in J), pri barvah, če ne ve, reče da je modra (mo), sicer pa prepozna in pove, da je enkaj rdeč, (de) rumeno (ju), belo (be), zeleno (ze), roza (jo) in seveda modro user posted image .
Trenutni "hit" sta knjigici Kravica Katka in  Juri Muri v Afriki, ki ju posluša v celoti in komentria ilustracije in pa pesmice takšne in drugačne. Še vedno je navdušena nad knjigicami o Frančku, samo tekst je ne zanima, ker je predolg. Po novem rada gleda Nodija, Telebajske, Kravico Katko, Bombažke, Frančka...Tako da se jo da s tem podkupit za kakšne pol ure miru...saj vem, da ni vzgojno, ampak paše pa user posted image

Nič...kave je že davno zmanjkalo...se moram spravit nazaj delat...

kar se naju tiče...prideva v Čolnarno...ampak bova najbrž malo zamudili, ker nimam pojma koliko časa sploh rabim v popoldanskem drenu do Rožne...skratka jana...ne obupaj, mi2 sva nekej na poti user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?