Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Se opravičujem, če je že kje ta tema odprta, sam me resno zanima koliko kgste shujšale ve, ki ste mele 90d dieto? Malo za vzpodbudo, nam začetnicam, no!
< Sporočilo je popravil hothien -- 26.12.2005 18:01:19 >
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 26.12.2005 18:05:29
smrček
V času diete mi je šlo dol sedem kil, po prenehanju pa še dve kili. Sedaj so pa prazniki si pa ne upam ravno na vago stopit, ker mii je šlo nekaj gor, vsaj tako se počutim. Pa kdo se pa lahko upre vsem tem dobrotam....
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 26.12.2005 18:45:24
Aleksandrin
Mene zanimajo tiste, ki so imele ful kg preveč, recimo 15 in več kot bi jih mogle. Koliko ste shujšale in koliko ste telovadile zraven, ker meni se več kot z vozičkom sprehajat, ne da.
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 26.12.2005 20:53:54
Anonimen
No, da bi bili podatki verodostojni, bi mogle tudi povedati (REALNO) koliko kg ste mele preveč. Ena, ki je v treh mesecih shujšala 4 kg, jih je mela verjetno preveč sam 3 kg. No, dejte tko povedat, kok ste jih mele preveč in kok jih je šlo dol?
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 26.12.2005 21:39:55
Anonimen
Ja itak Spliš, da nisem misla, da bo katera povedala točno kok kg ima. Sej smo vse iste, a ne? Sam zanimal me je kok preveč jih je kera mela, ker gre hitreje in več dol, če maš več viška a ne? Kok časa je že odkar si jo ti zaključila?
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 26.12.2005 22:21:26
Anonimen
No po vseh tabelah jaz nikol nisem imela preveč kil.....sam za moje pojme pa sem imela ene 7 kg preveč....
Pa sem v prvih 4 tednih spravila dol 4kg..... pol pa sem vedno bolj postajala zadovoljna s svojo postavco pa ni blo motivacije pa se je povečalo število grehov... pa je šlo do konc diete dol še 3kg. Aja... pa za maraton (neeee, ne 42 km.. sam 5,5.... ... ) sem trenirala... pa sem pridobila še mišično maso pa ni šlo več tk na izi dol.
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 27.12.2005 9:00:13
Anonimen
Nimam sicer izkušenj glede hujšanja ob dojenju, sem pa zadnjič govorila o tem s prijateljico, ki je zdravnica in je na istem, kot ve. Preveč kil, dojenček, doji. Pravi, da se med dojenjem ne sme na hitro hujšat zato, ker pri hujšanju telo začne črpat zaloge iz maščevja, tam pa so nakopičeni strupi, ki se potem izložajo skozi mleko. Torej ne zaradi izgube mleka, ampak zaradi teh strupov naj se ne bi hujšalo med dojenjem.