Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?
.tak, pa sem na +20!
, ceprav bi rabile spet kakega januarskega
.
, pa mal srbi, čeprav mi je G rekla naj sam mažem in nič fizično not porivat, zvečer pred spanjem si bom pa dala na vato rdeče olje (domače iz šentjanževk - olivno olje in te rože pustiš stat na soncu in rata rdeče olje, to moja mama proizvaja, njej je pomagalo), no in pustila celo noč gor, bom vidla kaj bo, drgač pa jutri še kamilico probam!
, potem mi je pa kar muka it gor in kaj napisat...
že verniks odpada in da imam že motno plodovnico, kar naj bi pomenilo, da bo kmalu. Samo upam, da se bo začelo samo od sebe, da me ne bojo s kakimi umetnimi matral.
Do zdaj me nobena ne šiša - sem dobila gor 22 kil.
in upam da me ne doleti spet na nadloga...
,.....trebuh mi še vedno otrdeva, najbolj pa zvečer in včasih je popadek že res neprijeten in celo malo boleč, ampak potem pa spet malo šibkejši in potem zaspim
.
No, pa saj tudi če je bil to čep, še vedno lahko traja kar nekaj časa, da se porod začne.
ali mora cel trebuh otrdeti ali smao toliko kot pri meni da lahko recem to je otrdevanje....madoncaaaa kok kompliciram ampak res nimam pojma