|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stript. na fantovščini
9.1.2006 15:20:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil



Če se mora pred poroko POSLOVITI potem naj se ne poslavlja ampak naj kar tam OSTANE.
l.p.





user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Stript. na fantovščini
9.1.2006 15:32:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sarči


Zame je ponižanje,če hoče da mu plešem mu bom,ne pa da pride ena baba blesava,ki ji je tako najlažje služit tuj denar in uničevat razmerja!!!Pa brez zamere!


Ti kar odpovej poroko... tako bo se najbolje za vse..

Tele "babe blesave" kot jih imenujes, obstajajo samo zato, ker jih ljudje zelijo imeti in jim placajo.. 
A ni bolj zaskrbljujoce, da nekdo na uro popije vec kot eno pivo.. kot pa da se pozabavajo s plesom? In ples nage zenske je zanimiv, samo zato, ker je golota tabu.. Ko se bo folk znebil tega tabuja.. tudi striptiza ne bo vec..

Ampak ne ukvarjaj se s tem.. ukvarjaj se raje s seboj, ker imas resnicno velik osebni problem.. in nikar se ne poroci, dokler ga ne resis.. ker bos cez eno leto odprla cist drugacno temo.. z isto osnovo..

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Stript. na fantovščini
9.1.2006 16:40:12   
sarči
Kaj pa je moj velik osebni problem Tjazyuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Stript. na fantovščini
10.1.2006 10:20:17   
Anonimen
 
user posted image user posted image user posted image   Vsec mi je.. kako si to lepo vprasala.. user posted image user posted image  

He he.. ne vem.. pa tudi ce bi vedel, ti ne bi povedal.. user posted image   Kaj pa ti mislis, da je tvoj problem, glede na to, da je tvoja reakcija na striptiz taksna?
Preskoci tiste variante, da striptiz ni dober, ni moralen.. bla bla.. bla.. To je ze prevec zlajnano in preveckrat zlagano..

IN mogoce pricakujes, da tvoj dragi po poroki ne bo vec nobene pogledal in v fantaziji nikoli vec ne bo z nobeno???? user posted image
Z najvecjo gotovostjo ti lahko povem, da nikoli ne bo tako.. nikoli se ni bilo.. ni in ne bo.. Prej bo sonce nehalo sijati...

IN to je krasno! Jupiiii... user posted image

Ejjj.. se ena ideja...

Vse skupaj zaj..... in pridi ti na fantovscino kot striptizeta.. in potem si lahko bodocega zenina privoscis po dolgemi n poces.. Lahko das masko na glavo.. ce mas slucajno kaksen problem biti gola v druzbi..

Dej.. probi to... res.. prosim... pol pa povej tuki.. kako je bilo.. Lahko naredis en korak naprej v fantovscinah in pocasi lahko pride v navado, da bodoca nevesta plese striptize.. To bi bilo pa res nekaj fajnega.. in zenin se en bi rabil branit.. ti bi se lahko malo tabujev znebila.. ne mores najti kaj bolj pozitivnega..

Pa ne zdaj bluzit in razmisljati.. samo pojdi in naredi to... To bo verjetno nekaj najbolj norega v tvojem zivljenju in nemogoce je, da se ne bi mega fenomenalno pocutila potem.. Ziher bi bila totalka ponosna nase...

Ne dvomim v tebe...


< Sporočilo je popravil puncica -- 10.1.2006 20:10:14 >

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Stript. na fantovščini
10.1.2006 10:39:39   
tanikaa
ALELUJA!!! PA SEM MISLILA, DA BOM PREJ CRKNILA KOT PA PREBRALA TJAZYEV POST IN SE STRINJALA Z NJIM.


NEVERJETNO, AMPAK RESNIČNO. OZNANJAM - STRINJAM  SE S TJAZYJEM.

In še nekaj babnice:
1. striptizete verjetno služijo težak kruh. Po čem sklepate, da je vaše delo težje od njenega??? Ste kdaj to probale?

2. Jaz bi mojega še peljala na striptiz oz. bi mu sama nabavila striptizeto, zato ker mu zaupam.

3. Tista ženska, ki pa pričakuje, da njen dedc ne bo pogledal dobrega striptiza, porniča, da na plaži njegove očke ne bodo zašle na kako seksi ritko pa je direkt za mars, kot sem že enkrat napisala. KER DRAGE MOJE, KO TO DEDCI VEČ NE BODO DELALI, POTEM BO Z NJIMI NEKAJ NAROBE. Ali bodo pedri (pa nimam čisto nič proti njim-enega imamo celo v družbi) ali pa jih bo pred tem možganska kap.

To je moje mnenje. In veseli me, da tako mislim, ker živim dosti bolj mirno kot ve, ki mislite drugače.

Še to bi rada dodala:

1. Mislim, da striptizete služijo težak kruh, kajti jaz si na tak način ne bi mogla nikoli. Ker se pač velikokrat obremenjujem s celulitom, premajhnim obsegom prsi, prevelikim obsegom riti in še in še. Pa vem, da velikokrat pretiravam. Te ženske pa se imajo rade in cenijo tudi tisto kepico celulita in podobne napakice in to s ponosom pokažejo.

2. Striptiz bi mu pa organizirala zato, ker vem, da bi to celotno moško društvo razveselilo in moj dragi bi se celo življenje spominjal svojih zadnjih samskih dni. Če bi pa slučajno karkorli naredil (v kar pa močno dvomim) bi se mi vsaj pravočasno odprle oči in nebi naredila napake s poroko. In zame alkohol nikakor ni bil in nikoli ne bo izgovor.


< Sporočilo je popravil puncica -- 10.1.2006 20:11:27 >


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Stript. na fantovščini
10.1.2006 16:35:13   
sarči
Tjazy,prej kot vse drugo mislim,da se mi posmehuješ-tudi prav!
Ti tanikaa,pa lepo od tebe da si the best partnerica,ene pač ne zmoremo dragim pokazat kako zelo jih ljubimo,da bi jim še striptizeto zrihtale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Stript. na fantovščini
10.1.2006 18:40:03   
Skorpija
Meni je pa Tjazyeva ideja resnično všeč - da bi neveste plesale striptiz - potem bi bila tale tema veliko bolj zanimiva, se vam ne zdi? user posted image

Sarči tole s striptizeto bosta pač rešila vidva sama, je pa v vaju obeh očitno veliko zavor in kompleksov za katere upam, da jih bosta skupaj premagala oziroma vaju v vajinem skupnem življenju ne bodo motile.

Drugače pa je pogled na golo žensko telo nekaj zelo lepega, malo je v naravi tako lepih in toplih oblik in pri pravi striptizeti je ogled užitek. In ta užitek jaz mojemu privoščim in tudi sebi, če pride prilika. In ne, niti najmanj ne dvomim v njega, da bi naredil karkoli, kar bi drug dan obžaloval ali, da bi se pustil voditi svojim prijateljem. Tak moški je slabič! Se mi zdi, da pravi dedec rabi za take odločitve kaj več kot striptizeto, alkohol in trapaste kolege, a se ti ne zdi?

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Stript. na fantovščini
11.1.2006 9:34:27   
tanikaa
Sarči, nikoli nisem rekla da sem the best partnerica. Daleč od tega. Ker the best partnerice/partnerja NI.

Ti si bila tista, ki je prosila za mnenje in jaz sem bila tista, ki je povedala kar misli. Potem drugič, ko boš prosila za nasvet napiši zraven, da lahko odgovarjajo samo tiste, ki mislijo isto kot ti, druge pa naj se ne oglašajo, če pač mnenja, ki je drugačno od tvojega ne preneseš in ga smatraš kot napad.

S tem, da bi pa jaz svojemu partnerju zrihtala striptizeto pa prej kot ljubezen izkazujem zaupanje v njega.




_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Stript. na fantovščini
11.1.2006 9:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sarči

Tjazy,prej kot vse drugo mislim,da se mi posmehuješ-tudi prav!


Ne sploh ne... res mislim, da bi bilo najboljs, ce se ti spremenis v striptizeto za svojega dragija?
To je se najmanj kar lahko storis zanj.. Ves kaj vse je potrebno en za drugega storiti potem v resnicnem laifu? Tole je malenkost.. ampak zelo lepa malenkost..  

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Stript. na fantovščini
11.2.2006 19:51:35   
Anonimen
hm....takole bi pa jaz napisala... imam 10kg preveč in ogromno celulita, strij..... hujšam(seveda premalo uspešno) že vsaj 9 mesecev...torej sem trenutno zelo in prekleto čisto preveč nesamozavesta glede svojega telesa..sem šibka, ja pa kaj naj...seveda mi bo še huje, če bom zvedela da se je bodoči "to be" slinil na striptizetah na fantovščini (čist tako btw najina telesna kondicija je v zelo podobnem stanju, ma ja saj isto jeva in isto delava in skupaj počivava)....ma ja saj zaupam, samo si pa ne zatiskam slepo oči... zakaj bi mu bilo lepše gledati mene kot pa tam neko lepo zvijajoče se telesce, ki je tam na način kot da je on---ženin edini, najlepši..saj je za to plačana...skratka... zakaj se vam potem zdi ćudno da to ženska ćuti kot ponižanje..??? Jah seveda..boste rekli pa najprej počist pred svojim pragom, pa se uštimi...ja sej bi se...sej se bom , no ja k se bom nehala verjet da lepota itak ni vse,..sam pač zdele ni tako.  Žal nismo vsi ljudje najlepši na tem svetu...vedno so mnogi ki so lepši... Pa še to še vedno je resnica, da priložnost dela tatu... A zdej naj se pa celo življenje sprašujem a sem butelj k mu bom pač verjela da ni blo nič...al se pač pomirim zato k mi vsi tko pravjo pa potlačm svoje slabo počutje...Kaj pa vem kaj je tuki zdravo? Jaz bom čutila kot osebni poraz, če bom že samo primorana razmišljati a se je moj dragi slučajno vzburil tam nekje ob eni deklini ki ni jaz..če se je mi je itak že vse skup padlo v vodo..kdo pa to hoče..jaz ne zato je normalno da se sekiram, ker mi pač ni vseeno. Tako bi jaz razmišljala. No ja sem razmišljala ob pogledu na čudne slike iz fantovščine na kateri je prisostvoval moj dragi(seveda na nobeni ni bil on akter..pa si misli kar si hočeš.)

no ja bom anonimna št. 2---sem pač preveč nesamozavestna...pa si trenutno glede tega ne znam pomagat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Stript. na fantovščini
11.2.2006 23:03:15   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ob pogledu na čudne slike

S tem ko si gledala slike, ki te žalijo si sprejela igro, namesto da bi mu jih zabila v glavo, ne glede na telesno težo, celulit ali še kaj. Tvoj vse to ve in mu mora to biti kar privlačno, saj se poroči s teboj. Vsak se poroči s tistim, kar najboljše lahko dobi. Torej, ti si zanj najboljše, kar lahko dobi. Torej imaš na čem graditi samopodobo.

Misli in strahove pa odmisli. Se ni vredno z njimi ukvarjati. Sedaj ne. Tudi nimaš podlage za te misli. Poglej pod TEMO varanje. Sedaj pozabi in se veselo pripravljaj na poroko.

l.p.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Stript. na fantovščini
13.2.2006 8:18:18   
LARIKA
Najina prijatelja sta oba imela na svoji poroki stiptizerja in striptizeto. Pa se ni nič takega dogajalo,vse je bilo v mejah normale.
Midva pa tega nisva želela imet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Stript. na fantovščini
14.2.2006 8:21:47   
Tinca7
Midva se poročiva 6.5.2006, in njegovi frendi že na veliko organizirajo fantovščino, kjer definitivno striptizeta bo, namenjena pa bo verjetno vsej druščini in ne mojemu dragemu. Vem, da v naši družbi samo čakajo, da se kdo poroči, da lahko najamejo striptizeto in se ga močno napijejo. Tako da to nisem "prepovedala", sem pa prepovedala, da bi bile na žur povabljene vse samske ženščine, ki se potem ližejo z vsem ki po dveh nogah hodi. To je bilo namreč pred parimi meseci na neki drugi fantoščini in to se mi zdi pa res ponižajoče. Naj povabijo vse tipe in naj grejo v kak lokal, če že nočejo biti sami  tipi, ne pa da naredijo privat žurko z vsemi samskimi babamiuser posted image !

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Stript. na fantovščini
14.2.2006 18:38:45   
Skorpija
user posted image  Ja pa sej na fantovščini ni bab, tudi samskih ne... Al kako? A ni to ravno dogodek za moški svet, da se lahko mirno sprostijo in delajo tiste bedarije, ki jih pač delajo, ko žensk ni zraven (opravljanje, tekmovanje za naj prdec in podobno)...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Stript. na fantovščini
14.2.2006 21:37:40   
blazka
Larika, kaj a na poroki so imeli striptizerja in striptizeto? So pa face, ni kaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Stript. na fantovščini
17.2.2006 20:49:12   
tinadvojčica
Joj kakšna debata.Naj povem da če se bom poročila bova oba imela nore žurke.Pa naj si kdo misli kar hoče;želim si noro zabavati s s vojimi prijateljicami kao na zadnji " svobodni " dan.Vem da mi bodo marsikaj ušpičile in potihem se veselim tega.Bomo pa tudi kaj spile valda.In tudi moj bodoči mož bo imel žur pa kakršenkoli bo že.S tem se ne bom obremenjevala takrat upam in biom uživala v vsem vzdušju poroke!

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Stript. na fantovščini
18.2.2006 18:45:38   
MALINČICA
JOOO ženske!!
Ne rezumam kako lahko rineš v poroko z nekom, če pa že zaradi neke punce, ki pač ima dovolj samozavesti, da gola zapleše pred trumo ljudi, hočeš popuser posted image it?
Mislim,HALOOO!!!
Midva sva ene parkrat že šla skupaj v striptiz klub, pa je blo fino.
A veš najboljši je občutek, ko vidiš, da ti moški pove to kar misli, ne pa to, kar ti želiš slišat.
Dvomim, da tebi tvoj bodoči mož pove čisto resnico o sebi, to kar v resnici čuti!
Vidiš, tukaj je odgovor na temo, ko je odprla ena z vprašanjem "zakaj varanje?" Varanje zato, ker si ljudje v partnerskem odnosu enostavno ne upajo povedati resnice in govorijo to, kar mislijo, da bi partner rad slišal, v smislu: "joj, najlepša si; ne, nimaš celulita; ne nobena nima boljše postave kot ti; res nisem gledal tiste ženske v rit, samo imela je takšen pas, ki bi ti ga jaz rad kupil;ko sem bil s frendi na pivu nisem pogledal nobene ženske, sam nate sem mislil,,,"
Jao, kaj vam pa je!?
Kj res ne morete prenesti npr. take izjeve svojga fanta/moža/partnerja: "glej, ona pa kar dobro zgleda!", pri tem pa se zavedat, da vas ljubi, da se mu zdite vi seksi, da bi potem zvečer rad z vami seksal, čeprav je zdaj drugo pogledal...

Ne vem, se mi kar malo smilijo tile vaši user posted image , ko morajo tolk gledat, da kaj narobe ne rečejo, na koncu pa se mi smilite ve, ker na koncu koncev bo itak pogledal tisto rit, pa tudi na striptiz bo šel, pa še nakuril bo katero, če bo želel, sam da pač ve ne boste vedele.


Pa kaj če bo striptizeta, so what?!
Pa če bo dobro zgledala, še boljše!!!!
Kljub vesmu, če le ne boš težila, po pogledal tisto plesačico, pol pa bo ves srečen, da te ima, prišel domov in če si bo le upal, ti bo povedal kako fino se je v resnici imel, pa da je baba dobr zgledala, pa da je imela lepe joške, pa do so se ga tako napili, pa da je en kolega tam z eno zalizoval,...., ampak, da je končno ful srečen, da ima žensko, ki ga ljubi in mu pomeni vse na svetu in mu je prijateljica, ki ji lahko vse pove in ga edina razume.

Hej, dajte zaupajte svojim moškim, da bodo z vami to, kar v resnici so, brez pretvarjanja, da pa on ne bi rad videl gole ženske, da mu pleše (ja, valjdauser posted image ) in podobnim sranjem, s katerim vas morajo vsak dan filat sam zato, da ste srečne, pa boste pol videle, kak fino je lahko, ko si povsem odkrit. Razmerje se pretvori v nekaj višjega, nekaj, kar čist zares ne bi rad izgubil!
Srečno



_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Stript. na fantovščini
16.4.2006 16:37:34   
Ceca
Moj mož je imel na svoji fantovščini striptiz plesalko in ni bilo nič narobe. S seboj je imela varnostnika.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?