borovnička

| 

Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!           PDP 1.9. - Martina5          PDD 2.9. - x_srečka_x            PDP 3.9. - Billi           PDP 4.9. - borovnička           PDP 5.9. - tadika, onja         PDP 6.9. - NATAŠI        PDP 7.9. - Mikec, Pikica06           PDP 8.9. - yennika         PDP 10.9. - pupika            PDP 11.9. - urskamravlja              PDP 12.9. - alenka11, Anika_24           PDP 14.9. - BONHEUR         PDP 15.9. - melodija, Maja22           PDP 17.9. - Dajanax         PDP 18.9. - SOncIca         PDP 19.9. - Tejcha          PDP 20.9. - žiža         PDP 21.9. - ella2006            PDP 23.9. - SanjaS          PDP 24.9. - Zvezdica32           PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*         PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli           PDP 27.9. - asso         PDP 28.9. - Lu, spelca1         PDP 29.9. - pinkiponki        Ne vemo pa še za marusa,matahari in nikak   .       Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.       Nas je pa 35    !                Zaenkrat imamo 6     in 5                      Nikak, dobrodošla med nami     in čestitke za punčico      ! Nam zaupaš še svoj PDP? A prej imate pa fantka? Ooo potem bo pa to en ponosen bratec.    Super!            Urskamravlja, meni je pa zdaj naredila skoraj tak pregled z UZ kot na morfologiji. Pogledale sva še enkrat srčka, pa želodček, nogice, rokice in vrat se je lepo videl prost, brez popkovine.         Glede črnega blata, je pa mene moja G opozorila, da je črno blato zaradi teh tablet za železo, da se ne bom ustrašila. Tako, da brez skrbi, nič ni narobe.    Pa drugače uredu prenašaš te tablete? Meni je moja G rekla, da če bi imela glavobole ali pa kake krče, da naj pridem nazaj, pa mi bo dala nek sirup. Baje ženske nasploh bolj slabo prenašamo te tablete.   Do kdaj pa moraš jest tablete? Meni je rekla, da kar do konca nosečnosti.   Drugače je pa rekla, da je treba jest veliko zelenjave, rdeča pesa, rdeče meso... Bomo vidli.         Srečka, še mal, pa boš šla že k avgustovkam, če ti bodo takole PDP prestavljali.       No, smo popravili.         Tejcha, grem še jaz preverit sladkor, pol pa navali narode na torto. Bova spraznile celo Pohorsko kavarno.            Lep vikend punce!      Pozdravček    

|