|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
30.1.2006 11:19:37   
karina
HVALA....Tinaaja

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: SEPTEMBERKE
31.1.2006 11:55:49   
asso
Karina, zelo mi je žal zate in držim pesti, da ti bo kmalu ponovno uspelo in to tudi izpeljati do konca.

No, drugače se vam tudi jaz pridružujem v septembru. Namreč moj PDP je nekje okrog 27.09.2006 po mojih izračunih.
Prvi pregled imam 15.02. in komaj čakam.
Drugače je to moja druga nosečnost, doma imam že 15 mesečno živo in polno energije hčerkico, ki mi vzema tudi meni en kup energije.
Slabosti nimam (no malo občasno mi je zelo malo slabo) - niti v prvi nosečnosti jih ni bilo, le ogromno sem utrujena in non stop se mi spi.

No lepo se imejte vse, čim manj slabosti in bolečin.



_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: SEPTEMBERKE
31.1.2006 20:20:54   
x_srečka_x
asso ti imaš pa rok ravno na moj r.d. user posted image user posted image  jst se pridružujem septemberkam PDP mam pa 4.septembra user posted image  

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 0:41:15   
borovnička
Srečka, dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa imaš rok en dan za mano.user posted image user posted image user posted image In kako se počutiš? Je to tvoj prvi user posted image ?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 8:49:27   
NATAŠI
borovnička tvoj rok je pa en dan pred mojim... 06.09. user posted image    

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 9:46:08   
borovnička
NATAŠI, jaz mam PDP 3. 9. , ker je srečka en dan za mano user posted image . Začetek septembra bo vidim zelo pester in vesel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bomo kar v vrsti stale v porodnišnici pa se menjale na porodnih mizah user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 12:24:43   
NATAŠI
Aja sem ravno obratno razumela... je fletno bo septembra user posted image  . Kdaj imata kaj datum za NS, jaz imam 27.02. Je pa to moj prvi user posted image  pa tvoj?

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 13:47:22   
borovnička
Nataši, nič še ne vem za NS, se moram še naročit. user posted image  Drugače je pa to tudi moj prvi user posted image  in ga oba že tako težko čakava. Sva se kar namatrala. user posted image user posted image user posted image

Se drugače uredu počutiš? Na začetku sem imela take slabosti, da nisem mogla nikamor. Zdaj sem se pa zgleda že tolk navadla na slabost, da sploh več ne vem, da mi je slabo. user posted image user posted image user posted image  Prsi me bolijo, pa po trebuhu me zvija, drugače je pa počutje super.

Ti že kaj trebušček raste?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 14:33:28   
NATAŠI
No saj imaš še čas za NS, se dela nekje med 11 in 14 tednom...

Jaz se počutim tko kar ok... zjutraj mi je na momente slabo in popoldne. zvečer mi dostkrat tko kar bolj slabo (bruham za enkrat še ne), sem pa full lena in se mi nič ne da delat in zaspana sem user posted image user posted image . Jest mi ne paše nič ker na karkoli pomislim me prec odvrne od vsega tko da se kar mal pomatram in gre... Prsi tud mene bolijo user posted image  potem me pa moj heca. Bo treba kakšen nov modrček kupit user posted image
Trebuh je pa kar ok, včasih me malo zaboli,zvije ali tko kot bi me zapeklo... drugače je pa buši kar ok...

Raste pa že ja in tak trd je user posted image  .. tako na hlačah opažam da se mi kar mal rob pozna (odtis) na koži. Kaj pa tebi, tudi raste? Kako pa spiš? Jaz sem imela na začetku full probleme sem se zbujala, zdaj pa končno spet dobro spim user posted image

pozdravček user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 16:04:26   
x_srečka_x
zutri mi je zlo slabo pa vsak jutr tud bruham user posted image  ponoč se včasih zbujam drgač pa se zlo fajn počutm user posted image  ne to je moj drugi user posted image  prvič je biv SS pred pov leta malo več , zdej pa kaže v redu user posted image kk se pa ti počutš?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 21:29:08   
borovnička
Joj, meni moj user posted image  pravi, da sem čist na kontra narejena, ker mene prava slabost daje šele zvečer. Se včasih tudi zbudim zaradi tega. Se pa tud sicer zbujam ponoči. Ne spim dobro. Ampak tud to bomo preživele a ne user posted image .

Trebušček pa raste ja. Najprej sem mislila, da sem se zredila, zdaj pa vidim, da naša pikica raste. Sem se že začela mazat, da ne bo trebuh razpokan. No, če pa bo, pa pač bo. Zarad tega pa res ne bom letala h kirurgom. Mi je kozmetičarka svetovala neko masažno rokavico iz sisala, ampak je ne uporabljam, ker je čist preveč groba. Me je potem cel trebuh pekel.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: SEPTEMBERKE
1.2.2006 21:59:09   
urska2258
hja tudi meni je zadnje cajte bolj slabo zvecer kakor zjutraj, drugace pa me je nespanje mantralo prve 4 tedne, sedaj pa me ponoci zbuja MEHUR ker ga wc skoljka nekam pogosto kliceuser posted image user posted image user posted image .

Drugace pa cestitam vsem septemberkam, ocitno bodo ginekologi meli res ogromno dela septembra.
JA KAJ CMO, CE PA SMO SE PROTI KONCU LETA TAKO RADIuser posted image CARTLJALIuser posted image

          LP

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 7:04:16   
NATAŠI
Meni enako pravi, da sem na kontra ker imam večerne slabosti.... drugače pa ko sem mislila da se je moje spanje zdaj ponoči lepo poštimalo sem se pa tudi jaz začela zbujati zaradi mehurja user posted image . Tako da okrog enih vedno šibam na wc.
Jaz si pa bušija še nič posebno ne mažem... itak sem se že prej vedno z mlekom za telo mazala, ker imam full suho kožo, tako da zdaj nadaljujem po istem sistemu, bom pa malo pogledala po drugačnih kremah (proti strijam-mastne) in potem počasi prešaltam.

pozdravček

(odgovor članu urska2258)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 8:49:02   
tinaaja
Jutro punce,
jaz imam zgleda zaenlrat se sreco, ker mi ni nic slabo :) Ampak glede na to, da je moj rok konec sept, ce ne celo zac okt, sem malo za vami... tko da me morda se caka..
jaz moram na wc ponoc vsaj 3x in sem zjutraj kot mesecnik .. zacuda mi pase spati na hrbtu, kar mi nikoli ni odgovarjalo, zdaj pa le tako dobro spim. modrci so mi majhni, pa sem si ravno pred kratkim dva nova kupila :) odstevam dneve do prvega pregleda - se 12 dni...
sem se vceraj hecala v porocnem salonu, ker rabim obleko, v katero bom stlaivcla 5-6 mesecen trebuh :) in moram zamenjat obleko, ki sem jo mislila imeti..
punce, a se na prvem UZ da dobiti kaksno slikico? Bi jo rada imela, ker bi mami tako povedala, da bo prvic postala babica :)
lepo se imejte

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 8:55:00   
NATAŠI
Vsaka doživlja nosečnost na svoj način, zato ni nujno da ti bo slabo. Hodiš pa pogosto na wc ponoči, jaz sem zdaj v 9 tednu in hodim enkrat na noč (in to ne dolgo, par dni).
Drugače pa na prvem pregledu lahko dobiš slikico, le reči naj ti jo sprinta.
A poročila se boš to let? Lepo v katerem mesecu pa bo ta dogodek? A sta se že prej nameravala ali je zdaj otroček pripomoral k odločitvi?
Je pa lep način s slikico sporočiti novičko... tudi jaz imam nekaj takega v mislih, bom videla še...

pozravček

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 9:28:38   
tinaaja
Porocila se bova junija. Januarja sva dolocila datum in to vse, konec januarja pa sem zvedela za nosecnost. Tko da ni nosecnost nic pripomogla. itak sva delala na gegici, tko da se je vse lepo poklopilo, samo napit se ga pa ne bom mogla na poroki :) pa na dekliscini.. ampak imam raje mojo pikico, kot pa dve zurki... user posted image
jao, jaz moram na wc vsaj ene 3x ponoci, pa ne pijem neki ful vec, kot prej. hmm ce sem prej rekla, da mi ni slabo, vzamem nazaj, v zadnje pol ure mi je prvic  ratelo slabo.. fujjj ..

ja no, glede slikece je pa tako, da bi kupila en lep album in dala notri UZ slikco in mami dala album nekako z besedami, da prva je ze notri... to je ena izmed variant.. kaj pa ti planiras?
morava se od mojega starse nekako presenetit, ampak onadva ze imata 3 vnuke..
Lp

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 9:36:54   
NATAŠI
Super da se bosta poročila, pa bosta imela dovolj časa da vse rezervirata in splanirata?  user posted image

Upam, da se ti slabost ne bo pojavila v hudi obliki ..

Jaz sem pa mislila tako narest s slikico... moj bi mi jo skeniral in potem bi kakšno besedilo pod slikico napisala in lepo sprintala... besedilo bi bilo napisano v obliki, kot da pikica sporoča kdaj pride itd... Potem bi dala pa lepo to slikico v kuverto in bi dala eno kuverto mojim in eno njegovim... to je čist tko v glavi nekje, bom pa vidla kako se bo dejansko odvilo.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 9:42:51   
tinaaja
La lustna ideja tudi ja.. Ena izme drugih idej je bila, da bi obe starsem poslala telegram: cestitke, postala bos babica/delek... ampak se mi zdi prevec neosebno.. pa zelim videt obraze starsev. hehehe
joj, glede organizacije poroke: na sreco imava lokacije vse potrjene, tko da glede ostalega me ne skrbi, ker delam v tem fohu organiziranja :) vceraj sem rezervirala obleko, tko da se ena stvar mimo. pocasi... pa mi nimamo kaksnih srang, al pa kaj tazga... civilna, cerkvena poroka in ohcet..
aja, kdaj bosta pa povedala starsem? jaz bom kar po prvem pregledu, ostalim pa po NS ... vesta edino se dve moji prijteljici, ker sem mogla z babami delit to novico :)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 9:52:48   
NATAŠI
No tole s telegramom se tudi meni zdi tko neosebno tako da je bolje potem z albumom..
Kako je pa z obleko, a jo je treba full prej rezervirati in civil obred je treba tud full prej? Iz katerega konca pa si da tako lepo poteka ..
Midva bova povedala verjetno po NS (27.02.) ... ta mesec bova potem pa bova izbrala pravi trenutek. Ve pa v službi sodelavka, direktorju bo tud treba povedat čimprej in še eni kolegici sva povedala. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 9:54:19   
NATAŠI
kje pa bo civilna poroka, če lahko vprašam? mal me zanima okrog tega, midva tudi še nisva poročena... Jaz sem iz okolice Lj in si želim imeti civilno v volčjem potoku- Arboretum... menda je nooro lepo le da je treba full prej rezervirat

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 9:56:25   
borovnička
Tinaaja, čestitke za poroko!user posted image user posted image user posted image Midva sva se tudi imela namen poročit konec maja, ampak bova zdaj to vse odpovedala. Čeprav sem si vedno želela, da bi se otrok rodil v zakonu, ampak ok. Mogoče pol, ko bo otroček mal večji, pride na vrsto še poroka. Bomo videli. Zaenkrat, pa bo treba vse finance usmerit v pripravo stanovanja in pa sobice, pa seveda vse opreme, tako da še poroka, pa ne bo šlo. user posted image

Midva bova mojim povedala po NS. Njegovi pa že vejo, ker imam pač bolj firbčno taščo user posted image user posted image user posted image . Za moje bo pa to bolj šok. user posted image  Ne vem kako bosta to sprejela.user posted image Bomo videli. Pustimo se presenetit. Drugače pa tudi mojih par kolegic ve. Babnce ne moremo bit tiho. Jaz sem itak tolk vesela, da bi kar vsakemu povedala, ampak naj raje mal opazujejo.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 10:02:29   
NATAŠI
Borovnička jaz sem v enaki situciji... letos se bova lotila dozidave prizidka in celotno stanovanje bo treba preštimat tako da ... žal verjetno ne bo poroke, čeprav si jo pa kar želim ... no vseeno bom pa user posted image  in se full veselim, tako da bomo že...
Mene tudi mal moji starši skrbijo, ker so noro zaščitniški in skos bi me imeli ob sebi.. midva z mojim še ne živiva skupaj tako da mislim da bo šok user posted image  . Itak sem pa pomembna jaz, moj srček in seveda user posted image .


(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 10:07:51   
tinaaja
Glede poroke - ce se porocas v mesecih, ko je najvec navala, potem je pol leta prej kar kratka doba za rezervacijo vseh zadev, sploh ce ne zelis vsega cisto klasicno. Midva se bova porocila na gorenjskem, ohcet pa bo v lj - sva ljubljancana. imela sva sreco z rezervacijo lokacije za civilni obred, ker so zaceli rezervacije za junij sprejemati po novem letu, ko sem jaz klicala.. za cerkev se se odlocava ampak tukaj ni panike, bova ze kaj nasla. obleka.. sem si ze ene 10x premislila, kaj in kako.. vreaj sem pa kr sla v salon in izbrala eno.. itak jo lahko zamenjam.. v torek gresta z mano se prica in mami pogledat in potrdit izbor.. je pa hecno, sem ravno moju rekla, da bo res zgledalo kot da se porocava zaradi nosecnosti.. no itak mi je vseeno, kaj si drugi mislijo.. vazno, da smo mi srecni :)
v sluzbi bo pa zanimivo pri meni, ker sem najmlajsa v timu, ostale so vse krepko cez 30, pa vse brez otrok - in jaz prva user posted image ... :)
a kaj sportas? vceraj je bila pri meni kolegica, ki je imela splav, pa sem spet mal prestrasena, da bi slo kaj narobe .. s skoz govorim, da bo vse ok, v primeru najhujsega, pa itak nic kaj dost ne mores pomagat. a je se kaksno skrbelo?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 10:26:25   
NATAŠI
Jaz mislim, da je najbolj problem z obleko in civilno poroko. Cerkveno itak ni problem če rezerviraš dva meseca prej, z gostilno pa tud mislim da ni panike ali vsaj jaz tako razmišljam ker je moj komercialist na tem področju tko da me to nebi skrbelo... Kje na gorenjskem... v Bistri (mislim da je okrog vrhnike) je menda tud full dobr pa še nekje na enem gradu pri škofji loki ... Meni ni všeč ljubljansk grad, tam ti tud ni treba full prej rezervirat (je kolegica matičarka pa je rekla da sploh ni treba full prej rezervirat)
Moja sestrična (letos bo dve leti poročena) ona je imela priprave skoraj eno leto.. noro in potem ko pomislim, da če se slučajno po kakšnem čudnem naključju midva na hitro odločiva sploh ni variante da speljeva (po njenih pripravah) user posted image
Ti se nič ne obremenjuj če bodo imeli zdaj jezike kao da sta se zato poročila, vidva že vesta kaj in kako. To je pa tudi najbolj pomembno. Mene pa vem, da bodo vsi spraševali če je načrtovano, ker kao nisva poročena in stanovanje še ni urejeno... ampak je načrtovano user posted image
Ena mora začeti v službi z user posted image , potem bodo šle pa kar po vrsti user posted image user posted image

Meni je G rekla naj kar lepo normalno se gibljem, naj hodim dost na sprehode in naj začnem z vajami za nosečnice. Do sedaj sem hodila na aerobiko (body pump) in zdele nisem šla že tri tedne... sem govorila tudi s trenerko in je rekla da če se jaz ok počutim da mi nič ne škoduje, za otročka pa itak če mu je namenjeno .. verjetno bom začela s kakšno lažjo obliko aerobike, tolk da porabim še plačane obiske, potem bom pa kar k nosečnicam začela hodit... pa na sprehod greva z mojim ..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: SEPTEMBERKE
2.2.2006 13:11:38   
tinaaja
Poroko bova imela v vili bistrica, trzic. Meni tudi Lj grad ni vsec, zato pa sva iskala alternativno lokacijo in ker mi je vsec poroka na prostem sva izbrala Bistrico. Kar se pa obleke tice, pa moras vzet tako, ki te ne tisci, se da razsirit.. ker ne ves kaksen trebuh bo ratal do takrat :)
jaz vecinoma tudi hodim na sprehode, sploh zaradi moje kuze, zda se pa se posebej potrudim, da je daljsi. morda se bom kaj spravila na izi na orbitrek, ampak sele po prvem pregledu, ko se bom se posvetovala z G. nameravam si kupiti utezi 3-5kg, da bom imela vsaj malo misic v rokah in bom delala vaje doma. aja pa una zoga za telovadit je ful dobra.
Tukaj so kul vaje za nosecnice : http://www.babyfit.com/exflash.asp?ex=l4 sem si jih sprintala.. zdaj jih moram sam se sprakticirat.. :)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?