|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
3.2.2006 17:58:28   
borovnička
Jaz sem se že začela mazat. Mi je kozmetičarka rekla, da naj se začnem čimprej mazat, da bo koža namaščena in tako bolj prožna. Mi je tud priporočala neko masažno rokavico iz sisala. Sicer sem jo kupila, ampak je pregroba. Me je koža preveč pekla. Mažem se pa z Niveinim oljem za dojenčke, ki je tudi proti strijam in mi zaenkrat odgovarja. Bomo videli potem, ko bo trebušček mal večji. Zdaj pa počasi raste.user posted image user posted image user posted image user posted image

Spim pa super, odkar sem se tu potožila, da se ponoči zbujam. Hodim pa obvezno 2x ponoči na wc. Takrat ko najbolj sladko spim, me moj mehur zbudi.

Yennika, na regrat v solati pa tud jaz komaj čakam. Pa kuhan krompirček vmes. Njamiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: SEPTEMBERKE
3.2.2006 18:44:34   
yennika
X_SREČKA_X, ja predobro vem kako zgleda bruhanje na tešče! Grozno, ni za opisat. Ko ti dvigne zjutraj, ko se zbudiš, takoj ko odpreš oči. Pa kličeš jelene po hiši, ko ti dviguje.Pol pa se matraš ob školjki, da zbruhaš dva ali tri pljunce sline. Sem mela te probleme tri tedne.Zdaj je dva dni bolje.
Je pa vseeno boljše na tešče, kot pa takoj po hrani. Jaz sem zbruhala vse, verjemi vse. Še toplo je šlo nazaj. Pol pa grlo peče od kisline!user posted image
Ok, ne bom več o bruhecih, da vam ne bo še slabo ratalo zraven!user posted image
Tudi jaz se zbujam ponoči, standardna ura je od 1-3. Ne morem spat.Mi pa zelo paše spanje na hrbtu, kar pa je blo včasih moja nočna mora. Vedno sem spala na trebuhu, drgač sploh nisem mogla zaspat.
In bosije božate kaj? Sem nekje prebrala, da dete že pri desetih tednih nosečnosti sliši glasove!user posted image Torej mamice pogovarjati se je treba!user posted image

Kaj se vam pa kaj lušta od hrane? Jaz ima danes same fantazije!!!user posted image Apetit pa tak, da te kap!Komaj, da dobim moje pobruhane tri kile nazaj, me je zadnjič G nakregal, da me bo dal na infuzijo v bolnico!Pa sem hitr rekla, da je že boljše!
Jutri teden imam tretji uz. JEEEJ, komaj čakam!

No mamike, pište kaj!

lp

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: SEPTEMBERKE
3.2.2006 20:02:21   
princes
pol se bom pa tud jaz zacela mazat, da ne bo pol grd trebuscek...user posted image

Jaz  ponoci kar dobro spim, mal mi gre na zivce ker non stop visim na wc-ju...sva najboljsa prijatelja..Ha ha
pa ko moj smrci, se zbudim, pa imava na sreco dve spalnici, tko da sem kot ptica selivka sredi noci...zjutraj pa se pridem nazaj pocrklatuser posted image ..
ampak potem nadoknadim, ko on gre v sluzbo, jaz pa se razvlecem po postlici pa me ni do enajstih...

A  res ne smemo barvat las med nosecnostjo??? Jaz mam ze zdaj 4cm narastka, kaj sele bo....A kaj veste o tem....

Pozdravcek vsem...

Zjutraj greva pa na pregled, upam da bo vse cool...Se moj bo prvic spoznal svojega sinckauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: SEPTEMBERKE
3.2.2006 20:49:10   
Mikec
Glede na to da tako ali tako ne morem v zadnjem tednu nikoli zaspati prej kot pred 2.00 user posted image  lahko še kaj lepega napišem. Veseli me vaša družba user posted image   in vse izkušnje, ki si jih delimo.
No naj vam povem da si jaz poleg bušija mažem proti strijam še boke rit in prsi.
Za barvanje las sem pa zadnjič prebrala, da ni nobene panike tako je vsaj odgovoril dr. Pušenjak, tako da drage moje brez panike k frizerju user posted image .

Kar se tiče poroke je pa to čist osebna odločitev jaz se bom maja in to tudi cerkveno pa naj se buši vidi ali ne barva obleke bo pa točno taka kot mi bo na misel padla tam ene 14 dni pred poroko ko bom ža vedela svoje nove mereuser posted image .

Uh kaj vse sem napisala..
Lepo se imejte user posted image .

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: SEPTEMBERKE
3.2.2006 21:19:46   
borovnička
Mi (beri: jaz, moj user posted image  in najina user posted image  Mey) se že pridno pogovarjamo z našo pikico in jo božamo pa cartamo. Joj kok to paše user posted image user posted image user posted image . Končno sem prišla na svoj račun. user posted image user posted image user posted image

Glede frizerja... eni pravijo, da je treba frizerki povedat, da nosiš user posted image , da potem izbere barvo, ki ne vsebuje nekih posebnih kamikalij, ki bi user posted image  škodile. Po drugi strani je pa spet tako, da bolj ko pretiravaš, slabše je. Bodoče mamice moramo bit urejene in zakaj ne bi mele še frizure lepe a ne?user posted image user posted image user posted image Jaz sem si glih prejšnji teden dala nova pramena. Sem tud jaz mela že ful narastka.

Ja, res je fino, da lahko tu mal poklepetamo in si izkušnje izmenjamo. Ker mene imajo drugi že poln kufer s temi nosečniškimi sindromi. user posted image user posted image user posted image  Eni pa res ne razumejo.user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: SEPTEMBERKE
3.2.2006 22:15:37   
Maja22
zivjo, septemberke! se po dolgem casu tudi jaz kaj javim. ravno vceraj sem hotela napisati, da mi je sicer ze en teden slabo, ampak da bruhala sem pa samo enkrat in v primerjavi s prvo nosecnostjo, ko sem bruhala 3x na dan in to do do zadnjega dne (se med porodom) je tole super. ampak potem pa so se stvari obrnile in danes sem bila ze 3x nad skoljko in se matram da je groza. najhuje je pa to, da bi skoz nekaj jedla (od mcdonaldsa do pizze in podobnih stvari), pa mi je non-stop tako slabo da po drugi strani sploh nimam apetita in tudi ne upam, ker vem, da bo potem slo spet vse ven. sem v 9t in v torek imam (drugi) pregled. na prvem sem bila v 5t in se je videla samo gestacijska vrecka, plod pa se ne, tako da komaj cakam, da vidim najino pikico. mi imamo doma ze eno malo veliko razgrajacko tako da sedaj ne morem niti priblizno toliko pocivati kot sem med prvo nosecnostjo. zato pa toliko bolj cakam, da pride pomlad in poletje, da bomo sli malo vec na sprehode in na morje plavat. zdaj bolj malo hodimo, ker je nasa puncka prav nesrecna v teh zimskih pajacih in skornjih, ker ni tako hitra in spretna in potem sploh noce veliko hodit, jaz jo pa tudi ne morem nosit, tako da smo velikokrat kar z vozkom. bom morala iti na malo daljse ture, da dobim kaj kondicije pa da kg ne bodo sli prehitro gor. trebuscka pa si nisem se nic mazala, ampak sploh ne vem, ce ga bom, ker sem imela ze pri prvi nosecnosti tako sreco, da nisem dobila nic strij (vsaj jaz jih nisem opazila), kljub temu, da sem se zredila 20kg (ja, kljub toliksnem bruhanju)!!! kakorkoli ze, komaj cakam torek. ko bo spet kaj novega, se javim, do takrat pa se redno beremo. srecno vsem!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 10:30:18   
Tina&Dean
Punce še ena septemberka tukaj!Po izračunu na RR bi naj imela rok 27.9. Prvi pregled pa imam šele 28.02., takrat bom že 10 tednov noseča. Ali razmišlja katera o porodu v porodnišnici Ptuj? Lepo se imejte in pazite na vaše pikice.

Lp, user posted image   user posted image

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 10:57:36   
borovnička
Maja22 in Tina&Dean, dobrodošle med septemberkami user posted image  in čestitke bodoče mamice! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, september bo definitivno pester! user posted image user posted image user posted image  Pa morje bo letos tudi naraslo za par centimetrov, ko se bomo zvalile v vodo poleti. user posted image user posted image user posted image  Bi bil že počasi čas, da se en seznam naredi, da vidimo koliko nas je user posted image .

Še malo pa bo zunaj tudi bolj toplo, pa se bomo sprehajale, pa slabosti bodo minile, pa trebuščki bodo rastli kot rožice zunaj.user posted image user posted image user posted image Pravijo, da je letos kebrovo leto. Pa zgleda da se ne motijo.user posted image user posted image user posted image

Tina&Dean, jaz bom šla rodit v Lj. porodnišnico, razen, če nas user posted image  preseneti in bom morala v MB porodnišnico. V LJ grem rodit , ker imam starše na Vrhniki, pa še 2 babici poznam v LJ porodnišnici. Sta že obljubile, da bosta lepo poskrbele zame. user posted image  Ti bi šla v Ptuj rodit? Kakšen poseben razlog?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 11:33:46   
borovnička
Sobota je, moj user posted image  dela, meni pa dolgčas. Sem naredila seznam. Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image  PDP 3.9. - borovnička
user posted image  PDP 4.9. - x_srečka_x
user posted image  PDP 5.9. - urska2258, tadika
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image  PDP 23.9. - urskas
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle
user posted image  PDP 27.9. - asso, Tina&Dean

Ne vemo pa še za marusa, matahari in tinaaja.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 20! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 12:41:07   
x_srečka_x
clo dve mata rok na moj r.d user posted image  najrejena sem bila pa za novo leto user posted image  kaj sta ga vidve tud takrat naredile? user posted image  z mojo pikico je tud vse v redu še mal pa kmal vn iz trebuščka pršla user posted image user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 12:51:05   
yennika
Borovnička, ti si pa tako pridna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A da 20 nas je že? Jeej!user posted image

Sem ravno gledala ponovitev polnočnega kluba. So bli kitajci gostje, ki živijo v Sloveniji. In je gospod predstavil kitajski horoskop. Je rekel da je letos leto psov. To pomeni, da bo letos ogromno porok, ogromno otrok....user posted image Je dobro leto, srečno leto!

Kako dolgo pa ste delale na bebici?user posted image

LP


_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 12:58:59   
borovnička
A ne, kako sem jaz pridna. user posted image

Ja, letos bo poplava dojenčkov. Juhuhuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli, če bo rodnost kaj narasla.user posted image user posted image user posted image

Ja, midva sva se kar dolgo matrala za našo pikico. Leto in pol. Pa vmes že skoraj obupala. Ko se samo spomnem kolk solz je blo, ko je user posted image  M prišla, pa negativni testi. Je šlo enega denarja za te teste, da bi se lahko za ta denar oblekla in obula. Pa vsakič, ko sem delala test, sem eno uro bulila, da bi zagledala črtico, pa nič.user posted image user posted image user posted image  No in ko sem bila 100%, da spet ni ni... PRESENEČENJE!!! user posted image user posted image user posted image  Pol pa usta do ušes!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 13:42:03   
x_srečka_x
meni je pa ratal prvič nič se nisva matrala...res pa de se je prva nosečnost končala z SS,sam zdej v drugo je pa takoj ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 15:57:13   
princes
Cao lepoticke....

Jaz pa sem prisla iz pregleda in je vse ok, sam moram pocivat, ker mam skoz ene rjave izcedke....Zdaj pa je velik ze 2,6 cm... user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tud fino, da  mal cvekam z vami, da kaj izvem, ker moja gin., sploh nic ne pove...
Danes sem jo za mucka vprasala, pa mi je rekla, ja kaj bos zdaj, a ga bos zadavla...hallooo...Sem kar mal pogledala...user posted image
Nic mi ne rece, kaj lahko in kaj ne...user posted image user posted image user posted image

Sam bo res pestro septembra, pa pravijo, da je premajhna rodnost v Slo..,pa poglejte kolk nas je samo septembra..???user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem razmisljala, da bi sla na carski rez..??
Sam mors placat 100.000 sit..Pa eno zarezico ti naredijo vodoravno, tam ko hlacke nosis...Scasoma pa si lahko odstranis lasersko..
Men se da zadevica se najbolje slisi...Da se mucim par ur, pa da mi spodaj vse popoka..ne hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bi pomoje umrla naravno...Sem ze tko bolj svohcana...user posted image

Tud jaz sem si kupila olje pa se eno kremo..Ja jaz si bom tud mazala prsa, pa stegna...Ze zdaj mam velike jos.., kaj sele bo....ojoj...user posted image user posted image user posted image

Uzivaje...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 16:09:13   
princes
midva pa sva delala nauser posted image ene pol leta...
Sem prej se tabletke jedla...pa sem mogla pol se mal pocakat...

Ja no saj se je to meni zdelo ze mal pretiravanje glede barvanja...
Zdaj se bom pa takoj narocila, pri frizerkiuser posted image user posted image ..Ja no zdaj pa sploh mormo bit lepe...user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 17:20:38   
Tina&Dean
Borovnička ja na Ptuj bi šla rodit.Hmm razlog, mogoče zato kr mi je najbližja porodnišnica.
lpuser posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: SEPTEMBERKE
4.2.2006 22:13:33   
borovnička
Urskamravlja, ginekologinje so tolk različne. Ene so panične, da misliš, da boš glihkar umrla, druge so pa flegma, tko kot tvoja naprimer. Moja vem, da je bolj panične sorte in mi je že po telefonu dala cel kup navodil, ki bi se naj jih držala. Ampak če bi se glih vsega držal, je potem najboljše, da si doma zakamuflirana, sam ležat, pa jest sam 3 al pa 4 stvari, ker ostalo itak škoduje. Ampak pol se ti lahko sam še zmeša.

Tina&Dean, vprašala sem za razlog samo zato, ker so ene čist proti MB porodnišnici, pa sem mislila, da se zaradi tega nagibaš k Ptujski.
Jaz sem enkrat pisala nekaj o MB porodnišnici, ker je nečakinja od mojega user posted image  hudo prizadeta, ker so jo zafurali ob rojstvu. Pa mi je ena napisala, da sam zarad parih primerov ne misli panike delat. No, takih primerov je v povprečju 10 na leto, kar je meni dovolj, da se z vsemi 4 upiram. Ne bi bla rada ena izmed 10-ih v letošnjem letu. Lahko, da kdo misli, da pretiravam in da se to lahko povsod zgodi, ampak ko gledam to našo punčko....user posted image ni šans! Sicer ima pa vsaka mamica pravico it rodit tud na drug konec sveta, če se bo zaradi tega bolj varno počutila.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: SEPTEMBERKE
5.2.2006 10:57:07   
princes
ola punce, kako se drzite....user posted image

Ja borovnicka imas prav....Moja ni cist nic panicna, je rekla da je ona se kolo vozila preden je sla rodit....Sam men gre to na zivce ko potem ne more razumet da nismo vse kot ona, pa kaj vprasam me pa ful cudno gleda...user posted image user posted image
Ti si res faca, vse tako lepo razlozis...user posted image

Jaz mam pa eno prijateljico v Mariboru, pod pohorjem zivi, pri fantu (radvajne)-pomoje...ha ha..
Ce kaj poznas tam...Anja in Tomi..mislim da se pise Bezensek...user posted image

A  so vas ze kaj vagali pri gin.???

Kaj boste danes kaj pocele ko je tak soncek..??

Uzivajte...user posted image






(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: SEPTEMBERKE
5.2.2006 12:39:49   
borovnička
Urskamravlja, rada govorim in pol posledično... a ne... tipkam ko nora user posted image user posted image user posted image  Ko bo zunaj mal bolj toplo, se moramo septemberke dobit v LJ na kakem sokcu, pa mal poklepetat. Pa sevede bušije pokazat.user posted image

Glede Radvanja... Vem kje je to, ja user posted image user posted image user posted image . Sam midva sva v centru doma, na Lentu. Radvanje je pa pod Pohorjem, tko, da tam ne poznam nobenega. No razen ene ful dobre slaščičarne user posted image user posted image user posted image ... pohorska kavarna.

Ja te naše ginekologinje... Mene na vsakem pregledu tehta in mislim, da mi na naslednjem pregledu to ne uide. Joj bo veselouser posted image user posted image user posted image . Moja namreč ful komplicira glede kilaže, sploh za nosečnice. Bom sigurno z jedilnikom prišla domov. user posted image user posted image user posted image

Zdej greva pa z mojim user posted image  in najino user posted image  na sprehod v mestni park, ko je tak lep sonček.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: SEPTEMBERKE
5.2.2006 13:10:31   
princes
No mene pa sploh ni nc zvagala...user posted image user posted image
pa dej ta je cist cudna...user posted image user posted image
Prej sem hodila v zdr. dom, zdaj pa sem rekla da bi blo dobro ce bi sla k privatnici..in mi je ena kolegica predlagala njo, pa sem sla,,,saj to mi je fino ko si takoj na vrsti..
Mene so v zdr.domu narocili na prvi pregled, ko bi ze bila v tretjem mesecu....user posted image user posted image user posted image , jaz res nimam srece...user posted image user posted image
bom sla rajs k kasnem ginekologu, se mi bo mogoce bolj posvetil..user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim user posted image pa sva vceraj povedala njegovim zauser posted image , so bili ful veseli...
Danes greva pa se do moje mami na kosilo, pa bo se ona zvedela novicko..user posted image

ja res se moramo dobit v Lj., na kaksni tortici..ha ha..user posted image user posted image user posted image
A si predstavljate da se nas 20 dobi, fak saj se bojo kar ustrasluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , o shit...Kva bi ble legende...user posted image user posted image user posted image user posted image
pomoje bi takoj vse tortice prodali, ker bi vse tko mlatile..ha ha..user posted image user posted image user posted image
bi blo kar po tv..da so nosecke "napadle" eno slascicarno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan zelim vsem...komaj cakam da bo pomlad da bomo lahko vec zunaj, zdaj se se noter drzim, da se ne prehladim...sem se ze malo...to ni dobro...user posted image


(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: SEPTEMBERKE
5.2.2006 18:24:10   
yennika
Septemberke moje, pomagajte!

Že dva dni izbruham vse, čisto vse. Nič več ne ostane v meni, še čajček ne!

Kaj naj sploh jem, ko pa sem tak lačna!

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: SEPTEMBERKE
5.2.2006 20:07:10   
Maja22
yennika! prav hudo mi je zate. upam, da bo kmalu bolje. ves, jaz sem danes ubrala cisto drugo taktiko kot doslej: sploh se nisem ozirala na to, da mi je slabo in sem kar naprej nekaj jedla (dve rundi pri kosilu, seveda s kratko pavzo vmes, pa napolitanke, pa mandarine, pa gres in tako naprej) in zacuda so se slabosti kar nehale in danes sploh (se) nisem bruhala. sem pa v devetem tednu, tako da rahlo dvomim, da se je vse skupaj ze koncalo, saj se je pravzaprav sele dobro zacelo. ampak, kdo ve - mogoce pa imam v tej nosecnosti vec srece kot prejsnjic (sem ze enkrat pisala, da sem takrat pa bruhala do zadnjega dne in to po 3x na dan). tako, da ti kar pogumno. ne obupaj in ce si lacna, ti kar jej. bos vsaj za trenutek obcutila sitost. ali pa pojej kaj kmalu po tem, ko si ravno bruhala in se ti zelodec vsaj za nekaj casa umiri. pa srecno!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: SEPTEMBERKE
6.2.2006 7:08:05   
NATAŠI
Pozdravček vsem user posted image user posted image   in čestitke vsem novim septemberkam user posted image user posted image

No po kratkem vikend se ponovno malo oglašam, čeprav se mi začnejo nore gužve v službi.

Ste imele pogovore o mazanju proti strijam, pri meni je tako, da se z mlekom za telo itak že skos mažem ker imam full suho kožo, tako da za  enkrat ni še nič drugače. si pa moram kupiti zdaj malo drugačno mleko, menda je dobro kar čimprej začet.. jaz še bom. Je pa tud na tem nekaj koliko si nagnjen k temu.

O spanju se jaz kar nebi še pritoževala, mi gre za enkrat kar ok.. .včasih grem enkrat na wc, danes mi je noroo slabo ratal tko da sem full globok dihala da se je umirilo. Sem se pa tudi jaz zalotila da mi paše spanje na hrbtu, ponavadi sem vedno spala na trebuhu user posted image

Prav revčke ste nekatere ko vas takole bruhanje matra. Jaz do sedaj (10 tednov) še nisem nikoli bruhala user posted image  (trkam) in upam tudi za vse da gre čimprej mimo. Hrana mi pa ne paše, full mal stvari je ko bi jih jedla. Tako, da se včasih prav trudim, da nekaj pojem.

Midva sva imela pa kar srečo pri delanju najinega user posted image . En mesec prej sva tako mal poskusila le da nisva prav redno upoštevala detuma, tako da ni bilo nič. Potem pa ko sva šla na O se je pa prijelo takoj.... sva bila full vesela... tako kot vse ostale user posted image

Komaj čakam na pregled, ki je koomaj čez 3 tedne... imam NS in bo še moj videl najinega user posted image

pozdravček vsem in želim vam lep začetek tedna user posted image

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: SEPTEMBERKE
6.2.2006 10:41:05   
Martina5
Živijo user posted image !

Končno se vam malo oglašam. Nam je pa pikica iz vrtca prinesla trebušno virozo in nas vse po spisku napluvala,razen sebe. Tako, da smo vsi obležali za cel teden (beri - bruhanje, driskanje v neomejenih količinah). Bila sem tako švoh, da sem skupaj padala. Grozno! Zdaj sem v službi, kjer je totalna gužva, jaz pa ful utrujena, pa še slabo mi je spet. Bruham drugače občasno, jest pa ne morem skoraj nič, ker mi je vse smrdi in pol mi je še bolj slabouser posted image . Shujšala sem za 4 kg in počasi bo res tega dovolj.

Drugače pa komaj čakam drug teden, ko imam NS, da vidiva otročka, pa da se prepričam, da je živ. Me od vsega tega bruhanja in driskanja kar daje paranoja.

A ste že povedale v službi? Jaz še ne, nameravam po NS, pa me je kar groza. V 1 user posted image  so me potem še bolj založili z delom, zdaj pa res nisem v formi. Pa še doma imam dvoletnico in psa, mož pa prihaja pozno, tako,da sem kronično utrujena.

Lep začetek tedna!


(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: SEPTEMBERKE
6.2.2006 10:52:05   
asso
Oj,
Tina&Dejan, midve imava rok na isti dan. Sicer jaz imam prvi pregled že naslednjo sredouser posted image user posted image .

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)


Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!