Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.Jaz pa še nestrpno čakam na 28.2.In te muči slabost,...? Mene ne, razen tega,da sem full utrujena in bi samo spala,pa malo večkrat grem na wc. 
! Zelim ti lepo
in vse lepo tja do PDPja. Cuvaj pikico in optimisticno dalje!
zate, Mari
v kerem tednu se pa mora drgač opravt NS?
in to že od 6. tedna naprej. Najhuje je, če se preveč najem za malico ali kosilo. Takrat mi pomaga samo kavč in dve uri spanja. Je pa res, da je bolje, če jem cel dan po malem. Samo sem se pa že precej zredila v teh 10. tednih! Po kilah samo 1-2, ampak je šlo vse v trebuh. Hlače so mi že vse pretesne. Samo, če pa ne jem, mi je pa slabo. En tak začaran krog. Je pa precej zoprno, ker me vsi sorodniki in sosedje gledajo v trebuh in se nasmihajo. Komaj čakam, da vsem povem. Ali ste ve že povedale? Midva sva samo staršem in izbranim prijateljem.
Upam, da me presenetita.
mi je vceraj mogu it po tortice, pa sem kar dve pojedla...haha
peljat ven mal na sončka, pa mal na sprehod.
mogoče ti ga bo usojeno imeli nasledni mesec malo za nami seveda k boš spet
na nebu, novega
...ha ha..hecam se malo, da ne boste kaj mislile..