nejca1
|
Ojla! Joj, kako malo časa imamo, a ne, da lahko pokukamo sem gor. Mi smo super - Jan pridno raste, se je zredil za slabo kilo in zrasel za 5 cm, danes pa sva šla na kontrolo bilirubina. So pa revčka tako matrali, ko so mu jemali kri. Meni se je srce trgalo, ker se je premikal, mu je tako čudno vrtela tisto iglo v rokico. Pa ni šlo. Pol pa je bil prstek na vrsti. Zdaj je prav brez kožice, tako mu je pritiskala sestra, pa še nerodna je bila, da ji je epruveta padla na tla in se nekaj krvi razlilo. Jan je imeel zelo gosto kri - upam, da je to ok. Sicer pa pridno je, ponoči tudi spi, zbudi se okoli 3. ali 4. ure pa zjutraj okoli 6. Punce, jaz sem dobila recept za AD3 kapljice, pa bom uporabljala oleovit. Tiste, ki to uporabljate, kako dozirate? Eno "pumpico" v usta na dan??? Ste kaj utrujene? Jaz sem kar, predvsem proti večeru ... In komaj čakam na sonček, da bova ven zunaj. Pa vlogo za otroški dodatek ste že oddale? Kaj vse moraš izpolniti, vse tri priloge? Pomagajte, tiste, ki ste to že storile Nič, zdaj pa hitro nekaj popapcati, ker je potem na vrsti naš škratek. Lp vsem mamicam in
|