|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
26.1.2006 18:46:59   
alenkica
Naš Jure pa je včeraj končno prišel iz bolnice in zdaj se že lepo cartamo. Mali pa je pravi korenjak. Vam bom jutri kaj več napisala.

L.p.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 11:21:44   
Kami
A danes sem pa prva gor? user posted image
Mi smo že skopani! user posted image  Ta mali spi kot polhek v pojstlci. Tole s toplim kovtrčkom bom pa res sprobala, še sploh, ker v spalnici bolj malo kurimo, ker midva sploh nisva navajena v zakurjenem spat.

Sicer je pa Evan dosegel danes 2950g (sem ga zjutraj silila dojit zarad vaganja, da mu je kar ven teklo user posted image )! Kar pomeni, da je končno presegel porodno težo in me vsaj ne bojo več sekiral zaradi tega. Drugače pa je danes ponoči uspel spati v svoji posteljici cele 2 uri! No, saj počas pa bo. user posted image  Zvijalo ga je pa že zvečer, tako da ponoči ni tako jokal kot prejšnjo noč. Se je zbudil okrog 2h in mi ga je moža dal, da ga podojim (jaz sem taka koma, da se tud dvignit ne morem) in ugotavljam, da je problem tudi, ker jaz ne ostanem budna med dojenjem, da bi ga potem dala nazaj v posteljico. Mali se je najedel, potem pa zaspal, jaz pa tudi in sva spala tako skoraj do 5h. A imate kak predlog, kako ostati ponoči buden med dojenjem?
Sicer pa danes in jutri že šibam na fax, ker imam ene obvezne vaje (na zgražanje več ali manj vse okolice). Bo oba fanta čuvala mal babi, potem pa mož. Me zanima, kako se bo znašel z dvema. Na srečo Evan večinoma spi, vsaj zaenkrat.user posted image
*hana* jaz bi te res prosila za tiste kapljice, ko boš šla lahko kaj ven. Si pa res zelo prijazna do forumovk! V Tržič me pot res ne zanese, razen če Evana eno dopoldne pobašem v avto...user posted image  Ti bom poslala sporočilo na "zasebno".
Lepo se rihtajte, jaz si moram še mleko stisnit predno odletim znanju naproti! user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 12:27:14   
puri
Evo meneuser posted image

Maj je sedaj končno zaspal nazaj. Nekaj ga je matralo že celo dopoldne, tako da sploh ni mogel zaspati.Pomojem ga matra, ker se še danes ni nič pokakal. Ponavadi je skos pokakan, pri vsakem previjanju, danes pa še nič, Podobno je bilo tudi včeraj, ko se je zjutraj skos zbujal in kar jokal, potem je pa kar naenkrat kakal in ko sem ga previjala, mi je zaspal že kar vmes na previjalni, ker ga potem zgleda ni nič več matralo.

Ponoči smo mi kar spali. Zaspal je ob pol 10-ih, nato se je pa zbudil najprej čez 5 ur, nato pa čez 3 ure. Sem pa vesela, da sedaj spi v svoji posteljici. ko ga položim po dojenju nazaj v posteljo, sicer ne zaspi čisto takoj,..malo jamra in se preteguje, ampak potem kmalu zaspiuser posted image (trkam)

Ampak včeraj zvečer je pa spet na koncu zaspal pri meni. Sem pustila kar prižgano luč in je bilo kar nekaj časa dobro, vsaj jokal ni takoj, ko je pa začel, sem pa probala še tisto z mojo pižamo. Bil je prav hecenuser posted image , se je tako stiskal noter z glavcouser posted image Bil je tiho toliko časa, dokler mu ni padla duda ven. Zato mislim, da je še največji problem duda! Ima jo namreč zelo rad, samo mu non-stop leti ven in potem se začne jokat, ker je nima več. Prižgana luč in moja pižama sta pa vseeno zelo pomagale, ker če je imel dudo noter, je ležal in se uspaval čisto v tihem, ampak kaj ko mu je skos duda ven padala in sem mu jo mogla hodit non-stop popravljat noter. Ko je pri meni v naročju, mu tudi skos duda ven leti, samo tam mu jo lahko takoj nazaj dam in je vse vredu, se niti zajokat nima časa, ker jo takoj dobi.

No, dobro je vsaj to, da ga ni potrebno nosit gor in dol po sobi, ampak lahko sedim skos samo na kavču in je čisto tiho, seveda če ima dudouser posted image .


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 13:18:46   
AlenkaIST
Hoj

Mi smo se danes kar lepo naspali. Vsi po vrsti. Na teži pridobivamo veliko in Sare naj ne bi budila redno na 2-3 ure. Ko se zbudi se zbudi. Le popoldne mogoče, da ne bi imeli ponoči problemov.
V sredo se bomo kopali! Ko bo pa nad 0 stopinj gremo pa ven! Komaj čakam!

Jaz mislim, da se bo sčasoma pri vseh vse uredilo.

Aja. Sem ponoči tudi jaz sprobala tisto s svojim vonjem. Sara ima pod glavo pleničko pa sem jo mal ob svoje prsi podrgnila ko sem jo dala spat...

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 14:12:55   
Anonimen
Ojla! A ste se naspale?

Mi3-je smo danes za spremembo kar v redu spali...vendar nažalost s Klaro na sredi postelje...Ma, se mi ni dalo vsake 3 minute vstajat iz postelje in dajati Klari dudo nazaj v usta...

Včeraj zvečer sva se že 3-jič kopale, vendar prvič zvečer, pa ni bila preveč zadovoljna. Je nekaj nergala med kopanjem. Zaspati pa tudi potem ni hotela...očitno ji ne paše kopanje zvečer.

Danes sva se stehtali, in javljam, da je Klara (danes stara točno 3t) težka 4.090 g! user posted image Ima podbradek in prstke take kot male klobasice....user posted image user posted image . Ko mi bo uspelo, bom dala slike v album.


Težave imava s podiranjem kupčka. Tako stoka in nerga ter se zraven napenja, da je vsa rdeča v glavo, včasih začne celo jokat. Kupčka pa ne podre. user posted image Zares redko, da ga podre. Ali se vaši user posted image tudi "pritožujejo" ob podiranju kupčka? Koliko časa običajno vztrajate, da ga podrete?

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 15:19:06   
Nannn
Hojla punce,

Ja danes pa lahko povem da smo malo bolje spali user posted image  zbudila se je samo trikrat kar je pri nas kar v redu...naso pupo pa bomo kopali sele v torek in upam da greva tudi cimprej malo ven in upam da temperature ne bodo tako nizke...trenutno res nimamo srece da bi ze sli ven...danes sem si pa jest privoscila dve urci da sem sla malo ven v civilizacijo in celo z avtom ki ga nisem vozila en mesec user posted image  vam povem da je prav pasalo in vam polagam na srce dajte si vzet cas tudi za sebe in pojdite kdaj pa kdaj tudi same malo ven...sicer me je bilo fuuuul strah ampak je slo user posted image  AlenkaIST ko bos lahko pa kar poklici user posted image  

V pondeljek smo tudi naso tehtali in je v dveh tednih prisla iz 3020g na 3480g kar je zelo pohvalno in nasa Ela res veliko je in je pravi pozeruhec user posted image  pocasi bomo prisle vse na zeleno vejo in nam bo lazje user posted image user posted image

Lep pozdrav Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 15:21:55   
Nannn
caffee nasa sicer podira kupcke in riga ko velika ampak se tudi ful matra in jo napenja...zraven pa tako naglas kot da bi rencala...poleg pa se prdi in kaka ampak kaj ko ji nic ne pomaga in jo se kar napenja...pa tako gledam kaj jem user posted image  ne znam ti svetovati ker je pri nas skoraj isto kot pri vas...

Cim vec kupckov zelim user posted image

Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 15:26:19   
Anonimen
Nann se strinjam s tabo. Jz sem tudi v sredo šla malo ven. Resnično se prileže! Komaj čakam, da bova s Klaro lahko sami okrog špancirali.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 15:58:49   
puri
Naš tudi nič ne podira kupčkov, redko da mu ratauser posted image Potem pa zaradi tega zelo veliko bruha.
Me pa sedaj že kar malo skrbi, ker danes še ni nič kakaluser posted image ,......sploh nisem vajena tega, ker je bil prej pri vsakem previjanju pokakan. Danes pas še nič in zato ga skos napenjauser posted image .

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 16:02:00   
alenkica
Naš Jure pa je bil ful priden danes ponoči, je spal kar 6,5 ur skupaj, tako da sem danes že precej bolj spočita kot včeraj. Se pa še privajam na novo življenje. Je zelo lepo, veliko lepše kot nosečnost, najlepše mi je, ko me pogleda s tistimi njegovimi prekrasnimi očkami, pa kako je luštn ko se nasmehne, kar na jok mi gre od sreče. Ful mu paše, da ga pestvam še nekaj časa potem ko podre kupček.

Naš pa ful rad podira kupček, prav močno rigne, kot pravi moški user posted image .

Me pa zanima, če je kaj narobe, da ga ujčkam dokler mi ne zaspi na rami. A bi moral zaspati sam v posteljici? Kasneje ne bi rada imela problemov s spanjem. Spi pa lepo v svojem košku in je ves presrečen.

Če katero zanima, sem že dala njegove slikice v album!

Lepo se imejte, pa čimveč spanja! user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JANUARSKE MAMICE
27.1.2006 17:11:04   
Anonimen
Joj, kolk je luštn tvoj Jure alenkica!!  Prav paše mu to ime. user posted image

Meni je tudi uspelo nekaj slik dati v album. Malo so me hecale tiste nastavitve glede velikosti slik...

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 9:11:54   
Lumpi
Dobro jutro!!!

Da se malo pohvalim! Smo bili zelo pridni in smo spali od 10 zvečer do 04:30, smo jedli in spali dalje do 07:30.
Ko bi le bile še naslednje noči takšne.

Kar se tiče krčev, morem zelo pohvaliti tiste kaplice iz lekarne v Tržiču. Čudovite so.



_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 11:19:05   
puri
Mi smo bili tudi včeraj potem zelo pridniuser posted image

Popoldne se je nato v eni uri 2x zelo veliko pokakal in ko sem ga previla, je ob 6-ih zaspal že kar za noč. Spal je do pol 10-ih, spet sem ga samo previla, ga podojila in je spal naprej 5 ur, nato jedel in spet zaspal za 3 urce in pol.

Danes pa uživamo skupaj cela družinica, poležavamo, se igramo in crkljamouser posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 11:44:54   
*hana*
ojla,
pri nas pa je spanje čisto vedno točno na 3 ure, ne moreš verjeti, kako je skoraj do minutke natančna, s tem da ponoči že med hranjenjem zaspi in jo po kupčku (skoraj vedno ga podre že predno jo uspem dvigniti, prav močmo rigne, bruha skoraj nikoli-trkam), čez dan pa je po hranjenju še malo budna, potem pa jo počasi "vzame". Je pa zanimivo, da skoraj vedno, ko imava obiske spi in se jo sploh ne prepriča, da bi pokazala učke. user posted image

Včeraj je bila stara točno 4 tedne in tehta 3150g.
Jutri pa gremo prvič skupaj ven in sicer na kosilo k dedku in babici (mojim staršem) v Domžale.
Za sprehod z vozičkom pa tudi danes še nič ne kaže, pri nas je še kar mraz kot user posted image  pa še megleno, ali pa tako oblačno, kaj pa vem.
Se bomo pa doma na toplem crkljali, pa še obiski so se napovedali popoldne.
No mamice uživajte.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 12:11:14   
puri
*hana*, mi gremo tudi jutri prvič skupaj ven, tudi k mojim staršem in že komaj čakam. Jutri bo star 3 teden in sem že prav naveličana biti samo doma.
Tale vreme je pa sploh enuser posted image , sem hotla prej mal na zrak ven, pa sem se že vse oblekla in ko pridem ven - dežujeuser posted image . Komaj čakam, da se bo začelo malo toplejše vreme.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 13:09:44   
AlenkaIST
Jaz sem pa danes totalno brez volje. Skoraj celo noč sem bila pokonci, pa še dopoldne do 12. Nekaj ni šlo pa ni šlo. Mislim, da jo je moralo nrkaj napenjati.

KAKO NAJ PRIDEM DO KAPLJIC??

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 14:01:52   
Anonimen
AlenkaIST, mislim, da je Hubabuba omenila glede kapljic, ki se jih bojda dobi samo v Tržiču. Ne vem pa za katere kapljice gre. Baje so dobre Sub Simplex user posted image Grozno, ko berem, da vas mučijo krčki. Jz trkam na les, da nimamo (zaenkrat) teh težav.

Mi smo pa danes prvič ponoči lepo spali in se lepo dojili na 3 ure (ob 3.00, 6.00 in 9.00). Spali smo do 12 ih! Lepo dojili - pomeni, da se je Klara najedla v cca. 10 minutah in se ni crkljala 1-2 uri tako kot prejšnje noči.  Uspelo mi je celo, da je takoj po dojenju zaspala v svoji posteljici. user posted image Upam, da se bo navadila tega. Jz sem namreč danes zelooo zadovoljna in SPOČITA!

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 14:13:29   
Udb
Samo da vam povem, da je danes, 6 dni po roku, rodila moja priajteljica! Sicer sama ne sodeluje na  forumu, ampak ji jaz veliko povem kaj se tukaj dogaja! Fantek je velik 57 cm in tehta 3800g - pravi korenjak!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 14:31:53   
lonja
Hojla januačice,

ja, tudi pri nas imamo danes en bolj jokajoč dan. Pa čist ista težava kot pri tebi Puri. Celo noč se princeska ni nič pokakala (od lulanja je bila plenica full težka), pol se mi je pa zjutraj ob devetih enkrat, zdej jo pa že spet full napenja, a ni nič kakana. Ne vem, kako ji naj pomagam, Puri a maš mogoče kak nasvet?
Tudi s podiranjem kupčka imamo kar težave, sicer bruhala ni še niti enkrat, včasih malo rigne, ko jo dam podirat kupček, a se največkrat samo nasloni in imam občutek, kot da počiva po dojenju.
Kako veste, da gre pri vaših sončkih za krče, ko jokajo? A te kapljice iz Tržica lahko daješ, tudi če sicer ne gre za krčke? Jaz namreč res nimam pojma, kaj bi lahko določena vrsta joka pomenila? Imam večkrat občutek, da gre bolj za trmo kot pravi jok, saj solzic na njenem obrazčku sploh še nisem opazila. In še to, skoraj vedno, ko jo vzamem v naročje, je potem mir. A problem je ta, ko jo imam danes s petminutnimi presledki skoz na rokah.
Oh, ti naši kozorogeci.... 

Lep pozdrav vsem!!!

lonja user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 15:07:47   
AlenkaIST
Tudi jaz ne vem ali gre za krče, ampak zelo se je zvijala pa napenjala. Saj meni se je zdelo tako. Tudi bradavico je zagrabila pa spet takoj spustila. Tega ponavadi ni delala. Nošenje po rokah pa tudi ne zaleže zmeraj.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 15:10:33   
AlenkaIST
Aja, pa še nekaj od patronažne.
Tudi naša Sara noče spat v posteljici (ponoči!) pa je rekla, naj probamo posteljico mal obrnit. Nekam drugam prestavit. Lahko, da ji trenutna lega ne paše.

Zakaj pa ne bi še to probale, če jim že svoje pižame pod noske tiščimo user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 15:16:01   
puri
Lonja, tudi jaz mu včeraj nisem znala pomagat. Mogoče lahko probaš edino to, da jo daš na previjalno in ji odviješ pleničko in jo nekaj časa tako pustiš, ker takrat, ko so nagci, se velikokrat polulajo in zraven tudi pokakajo. Probaj, saj nimaš kaj zgubit. Upam, da bo ratalouser posted image
Za podiranje kupčka pa mogoče lahko tudi probaš, da jo daš ležat na trebuh in jo masiraš po hrbtu, pa bo mogoče kdaj ratalo. Jaz mu to ne morem preveč delat, ker moj že tako hitro bruha, če ga dam pa na trebuh, pa sploh takoj. Tvoja pa praviš, da ne bruha in bi mogoče to pomagalo. Pa moja mami vedno pravi, da takrat ko podira kupčka in ko se najbolj matra in hoče kar jokat, da je treba kar vstrajat, ker ga ravno takrat vedno potem poderejo.

Upam, da sem kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 17:09:47   
Lumpi
AlenkaUST..................... kapljice se dobijo edino v tržiču - jih sami delajo.
*hana* se je ponudila, da jih lahko zrihta, ker je iz tržiča. Če ti jih ona ne bo, mi piši, pa se bom jaz zapeljala gor.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 17:58:57   
AlenkaIST
Hvala za pomoč. Moj gre tudi drug teden na tisti konec pa bi jih prinesel.

Hana, sem ti poslala z.s. da mi poveš kaj so to zaene kapljice.



_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.1.2006 19:11:17   
uniq
Ne morem si kaj da neki ne napišem...mene še vedno user posted image matra v bušiju. Noče ven trma. Baje ma več ko 4 kg mi je ginekolog reku in da full velik. če prej ne morem v pon spet gor na jesenice...sm sita tega merjenja in grobih pregledov. Fujj....
Sm vam fouš k se že vse crklate mene pa tkole psihično zdelujejo. Enkrat me hočejo v porodno pošibat drugič k sm pa pripravljena me pa dam zjagajo...mi je kr na jok šlo.
Mam še tri dni fore....upam da bom padla v vaš klan...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?