marty5
|
Tina, hvala za opis porodne zgodbe - mi vedno vlije upanja, ko kako preberem . Predvsem pa, vse mislimo na Jošta in upamo, da bo čim prej okreval - s takimi starši bo tudi to lažje prenesel. Upam, da se vsi trije čim prej javite, da ste doma in je vse v redu . Eviii, jaz tudi upam, da bom imela srečo in dobila kakšno v redu babico. Sicer pa mislim, da se na telefon javljajo sestre - očitno smo dobile vsega naveličene dve, ali pa je bila celo ista. Za babice v izoli sem v zadnjem času slišala same pohvale - upam, da drži.......Vedno bolj pa sem zagreta za EA, sploh ko je rok mimo in me je kr strah velikosti . Najbolj pa me prepričuje dejstvo, da so potem tudi G in anestezist zraven, tako da te ne morejo matrat v nedogled. Skratka: Eviii, jutri ti želim vso srečo, da bi čim prej minilo in da te ne bodo matrali - pa zapomni si nasvet od zadnjič, ki ga je dala tvoja kolegica pred bolnico: ne pusti, da moža pošljejo domov! Jaz sem mojemu že zagrozila, da ne sme nikamor in se more upret, če bodo rekel, da ga bodo že one poklicale.... . Nič ne verjamem. Jaz pa upam, da se čim prej srečava gor in bova takrat že srečni mamici