*goldfish*
|
Vao Tian, kako pa ste ponoči zrihtali, da nima več pleničke. A ga zbujaš, ali se kar sam zbudi. Mene je ene par krat Luka zbujal in sva šla, samo potem pa sem mu par krat rekla, saj pa maš pleničko in se tja polulaj in od tistega pa se nič več ne zbuja, da bi šel lulat. Sicer plenička zjutraj ni veliko mokra, mislim da se enkrat ali dvakrat polula, več pa ne. Tako je če je mama lena in ne more ponoči vstajat. Kaj je zadnjič prijavil naš mulo. Moram napisati, ker je domiselno kot le kaj. Sem pred mesecem dni v dnevni sobi malo spreminjala na regalih stvari in dala na dostopno mesto Luki leksikone. Seveda so ga sprva takoj zanimale te knjige in mi je ene par krat prinesel da bova brala. Jaz pa sem mu jo malo pokazala in mu rekla, da jo bova brala ko bo velik. Še par krat je nosil knjigo in vedno sem mu rekla, da bova te knjige brala ko bo velik in jo je vedno za sabo pospravil nazaj. Kar na lepem ga niso več zanimale. Pol pa dva dni nazaj prinesem lupinico iz podstrešja, ker sem jo pripravila prijateljici da ji jo posodim, pa mi Luka reče, da bi šel sedet v lupinico. Jaz pa sem mu rekla: JOj, ti si velik dečko in je zate lupinica premajhna. Ni bilo sekundo, je odletel iz kuhinje in priletel nazaj z leksikonom: Luka je velik, mama zdaj lahko čitava knjigo!!!!! Malo je manjkalo da nisem na rit pala. Evo, vsem adijo, ker gremo na lepše...namakat riti v slano vodo Lep pozdrav vsem!