|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali so vaši tudi..
7.2.2006 17:08:20   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
jaz bom enkrat znorela, sred trgovine bom začela vpiti in si pulit lase... moj je tok živčen v trgovini..


"A tvoj otrok?" ,  potem pa:

IZVIRNO SPOROČILO: biba12
jaj hočem povedat?? sedaj imava mal stroškov-dejansko vse zapraviva bolj za luksuz, kot pa za osnovne stvari.. ampak kako bo enkrat, ko bova mela otroke, ko bodo vsak mesec plenice.....?!?

a bo znorel??? kaj naj naredim??


Mogoče pa zato imata, ker tolk prišparauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ali so vaši tudi..
7.2.2006 19:54:29   
kepa*
Midva hodiva večinoma skupaj, saj kdaj mal pojamra, pa mu dam Gašperja in ju odpravim. In ponavadi  se zadržujeta ob policah z računalniško in drugo tehnično opremo.user posted image

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ali so vaši tudi..
7.2.2006 20:01:35   
Primoza
90% živil kupujem sam, ker vodim evidenco akcij. Tako sem npr. pri zadnji akciji v Sparu kupil 100 litrov jabolčnega 50% soka po 82 SIT liter.Ostale zadeve kupujemo največkrat posebej, ker je pretežavno zbobnat otroke za v trgovino, gremo raje v hribe.

Veliko nakupov opravim tudi po internetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ali so vaši tudi..
7.2.2006 23:18:10   
FRAČAFELA
U bil,bil živčen ko user posted image user posted image zdej pa ni večuser posted image user posted image user posted image
Kaj sem naredila?Ja res sem popizdila sred štacune. Fejst. Pa je utihnu kot bi ga z vodo polil. Sedaj ko začne nergat, mu sam rečem, a boš nehal...al jaz začnem?
In morem povedat, da mi je sedaj prav veselje nakupovat z njim!


_____________________________

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ali so vaši tudi..
8.2.2006 6:13:41   
dm#101
Moj je bil tudi tak. Po štacunah sva vedno hodila skupaj. In vedno je nergal..nad tem, koliko sva zapravila, pa kaj vse not meče... Ampak sem vztrajala, da hodiva skupaj po nakupih. Sem našla primer pri mojih starših... oče nikoli ni šel po trgovinah, mami je pa vseeno težil, kolk je zapravila...in težil...ker ni imel pojma, kakšne so cene.
No, po parih letih je pa zdaj tako, da moj še zmeram nerga, ampak ne nad tem kolk sem jaz zapravila, ampak kakšne so cene. Razlika ne? 

zdaj ko imava otroka, še vedno benti, ko greva v soboto v trgovino. Ker bi on rad bil doma.  Ampak se ne dam. Mu dam na izbiro, naj se naslednji teden sam odloči, kdaj bova šla, pa je potem čez teden revež hudo zmatran od službe, pa se mu ne da, pa spet pristaneva na soboti.....

pa samo toliko v vednost, tudi jaz sovražim hodit po nakupih, ampak če je treba...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ali so vaši tudi..
8.2.2006 9:57:53   
Anonimen
Meni so nakupi user posted image  muka... Kadarkoli in kjerkoli... Pa če je to nakupovanje hrane ali kaj drugega. Navadno greva skupaj po nakupih, z listkom v rokah in po hitrem postopku opraviva. Če se le da, med tednom bolj zvečer, ko ni gneče... Petki popoldan in sobote odpadejo. Je čiso preveč folka.

(odgovor članu dm#101)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ali so vaši tudi..
8.2.2006 9:59:15   
KIRA
ne, moj uživa, če lahko gre v trgovino. čist res no. ne vem, če ne še bolj ko jaz. je pač firbec, pa vse pretakne. otroc pa ponavad itak spijo v vozičku, tako da mava mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ali so vaši tudi..
8.2.2006 11:15:39   
Anonimen
Kaj se sekiraš koliko bo stal otrok, če si v vsaj 3x omenila luksuz ki si ga lahko privoščita in da imata več kot povprečen slovenec.A si to hotela delit z nami, al kaj?
Če bi si privoščila pravi luksuz, bi imela čistilko in se sploh nebi ubadala z metlo in čistilom v akciji in nebi kupovala 2 vreči pomfrija ampak bi šla na kosilo in si privoščila jastoga, biftek, fiorentinski zrezek in buteljko vina in zapravila vsaj 30.000 za kosilo, medtem pa bi se doma kdo drug ukvarjal z čistili in metlami.To ti je luksuz, ne pa metla in pomfri za 5.000 in pol že kar panika, ja kaj pa bo, ko bo user posted image ?Verjetno bosta živela v malo manjšem luksuzu in bosta kupila samo 1 vrečo krompirja.

Midva greva 1x mesečno skupaj po večji nakup (praški, zaloge ipd.) z spiskom v roki in kupi se samo tisto kar na njem piše.On je zato zraven, da tovori vrečke in da pelje voziček.Za pomiritev stresa ki ga je doživel ga na koncu peljem na kosilo (nič luksuza, sam kitajska ali pica) in je volk sit in koza cela.Za sproti pa grem spet sama na hitro po službi do trgovine in je.

Lp

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ali so vaši tudi..
8.2.2006 11:39:49   
paris
Jaz imam pa res srečo. Našla sem takega moškega, ki mu nakupi niso muka. Prav rad gre z mano v šopinge, pa naj bo pri nas- po špecerijo, ali pa v Italijo po cunje. Tudi, če ga mogoče ženske cunje glih ne zanimajo tolk blazno, nikoli ne godrnja- ma živce ko konj. Sej on pa tudi bolj moške stvari pogleda-tehniko, orodje pa to, pa mu jaz tudi ne težim.

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ali so vaši tudi..
8.2.2006 16:23:07   
Anonimen
naj povem, da me je tole kr mal ujezil. kot sem že na začetku povedala, se ne mislim hvalit, ker se nikol nisem in tud zdaj nimam namena začet. hotela sem samo -poudarjam- samo povedati, da denar ni problem.. moj je pač tak, da mu je u trgovini ful , ampak res ful težko dat 5000, ker se mu pač to zdi nekak brezveze.. v restavraciji pa pač nikol ne gledava na ceno in mu ni problem magari usak dan plačat 5000 za kosilo, v trgovini bo pa živčni zlom dobil če bo plaču 5000 enkrat na mesec...
 
problem ni v denarju ampak v tem, zakaj se denar porabi.. nis problem v počitnicah, v gostilnah,.... amapak samo in res samo v trgovinah..
 
SRČEK, upam, da sem ti pojasnila, drugič pa raje dobro preberi, preden komentiraš... še enkrat ponavljam, problem je v trgovinah, ker pač ni tak človek, da bi hodil po trgovinah, zbiral stvari....


< Sporočilo je popravil biba12 -- 8.2.2006 16:24:55 >

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ali so vaši tudi..
10.2.2006 20:08:43   
Vesna
pri nas je obatno,jaz sovražim hodit v trgovino,on pa veselo meče v koš,in sovražim vse tiste vrečke,ki jih je treba potem nosit gor,še zdaj ko ne nič ne dvigujem(rizična nosečnost) mi je groza po trgovinah hodit.ne vem pa zakaj,mislim da vsega tega ne rabimo kar kupujemo,nisem še pogruntala vzroka temu,bi pa zelo rada.rada grem v trgovino sproti,za ene par dni po zelenjavo in meso,in potem,ko porabim pa še po drugo,ma ko mi moj reče,če greva v trgovino skupaj,mi je pa kar groza,ker že vidim poln koš stvari.


< Sporočilo je popravil Vesna -- 10.2.2006 20:10:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ali so vaši tudi..
10.2.2006 22:46:55   
Anonimen
Moj je prav priden, kar sva uspela hodit po trgovinah. Ne tezi, se ne pritozuje nad tem, kolkrat kej pogledam itd..skratka idealno user posted image  Jaz rada hodim po trgovinah, sploh kadar se kupuje zameuser posted image , drugace dozivljam kake zivcne zlome z mamo in ockom.

Evo, zdele dobila tole na IRCu (komentar na tole temo) :
"pa vozicek morm jest vozt...to je pogoj za mirno nakupovanje..."

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.2.2006 22:52:41 >

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ali so vaši tudi..
10.2.2006 23:10:43   
pika74
Pri nas je podobno. On živce zgubi, ko sva v trgovini. Ponavadi kupi v Sparu 3 artikle in šiba na blagajno. Jaz bi pa še WC papir pa šampon pa banane pa pomaranče pa šampon pa kosmiče pa jogurte pa sir pa sok pa ribo pa limone... in pol letim k norc čez celo štacuno, medtem ko on že veselo čaka na blagajni.

Potem prideva pa domov, pa drug dan nimam kaj v lonc datuser posted image .

Se bo treba neki novga spomnt glede nakupovanja.

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ali so vaši tudi..
10.2.2006 23:21:15   
urbancek
Midva praviloma večje nakupo opraviva skupaj, manjše pa tisti, ki je v dolini. Mojemu ni prav nič zoprno hoditi po trgovinah, ravno nasprotno, pri nakupovanju uživa in to tako zelo, da celo za sosedove, ki nimajo avtomobila nabavlja "fasngo". Vsaj glede tega imam srečo, če samo pomislim, da je moj oče postal ful živčen, če je moral iti z nami po jestvine. Pri orodju pa ni bilo pomembno koliko časa se je zadržal. Mami je bila včasih kar pošteno huda. Tako pa ona še vedno sama hodi po jestvine, oči pa po trgovinah z orodjem.
Je pa tako: sto ljudi, sto čudi.

Lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ali so vaši tudi..
13.2.2006 8:28:43   
malicki
Moj tudi ne mara nakupovanja, včasih gre sicer z mano, predvsem pri večjih nakupih, grem pa tudi jaz najraje sama, ker si lahko vzamem čas.
Ampak mi nikoli ne teži koliko zapravim, ker kupujem samo potrebne stvari ozir. živila. Dobim pa skoraj vsakič na blagajni glavobol ko vidim znesek user posted image

Biba predlagam ti da si 1 teden ali pa kar 1 mesec bolj škrt pri nakupih, pa tudi če bo prazen hladilnik, in boš vidla njegovo reakcijo. Če bi meni moj težil za stroške mu sigurno ne bi več kupila nobenih čokolad user posted image , ki jih v enem mescu kar precej zmaže.


(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: ali so vaši tudi..
13.2.2006 10:28:16   
pety78
Pri nama pa to ni problem. Se mi zdi, da imam jaz manj potrepljenja po štacunah, kot on. Že vnaprej mu pojasnim, da bova na hitro. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa grem dostikrat tudi sama, ali pa on, eden pa merka otroka doma. Se mi ga zdi brezveze zraven vlačit.
Nazadnje sva se pa znašla tako, da sem seznam živil, ki jih je bilo potrebno nakupit kar na polovico pretrgala, vzela sva vsak svoj voz, dobila sva se pa na blagajni. user posted image

Mislim, da je najbolje, da svojega ne vlačiš s sabo, če mu to ne odgovarja, pa bo problem rešen.

LP, Petra

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: ali so vaši tudi..
13.2.2006 10:50:27   
Maček Muri
Moj tudi ni ljubitelj nakupov. Če greva skupaj, se obvezno skregava ali pa sva vsaj oba na tem, da bi se kregala. Tako z veseljem vse nakupe hrane opravim sama - če gre za kaj težjega, gre on medtem na kavico in me počaka pri blagajni, da zloži v voz in potem v avto. Sicer pa take zadeve zadnje čase naročim pri najboljšem sosedu, ki ga sicer ne obrajtam preveč preko interneta in mi lepo pripeljejo domov. Elegantno. Cunje kupujeva itak vsak zase, tako, da tukaj ni problema, za kakšne tehnične nakupe in podobno pa vedno pregledava ponudbo na internetu in že točno veva, kaj kupujeva. Pa kar gre.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: ali so vaši tudi..
13.2.2006 10:54:53   
LARIKA
Hja pri naju je tako da sem ponavadi jaz tista živčnica user posted image . Pa ne zaradi tega koliko zapraviva,temveč zaradi gneče. Tega pa res ne prenesem, pa tisto zaletavanje z vozički, pa ko se mi prav po sredini postavi da ne morem mimo user posted image ,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: ali so vaši tudi..
13.2.2006 10:56:19   
artista7
ne, sicer ne bo znorel. Redki so moški, ki gredo radi v trgovino. Eden od mojih bivših je šel rad, samo zato pa jaz nisem šla rada zraven, ker je vsako stvar 3x obrnil in preveril, če je res najcenejša ali pa v akciji.. Tam sem jaz norela zraven. Ta drugi tip pa brez listka itak ne zna nakupovat in je ful tečen, če samo sliši za trgovino. Torej, če se le da, če je tak, nakupuj sama ali pa s prijateljico ali pa otročka v voziček deni, in se tako zabavajta.. Ker moški res niso ponavadi za to, razen če kupiš samo točno tisto, kot si rekla.. Tako pač je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: ali so vaši tudi..
13.2.2006 14:47:59   
Dadi
Moj pa kar gre v štacuno kadar gremo po večjih nakupih. Enkrat na mesec se spravimo v Špar pa vzameva vsak svoj voziček pa vsaj svojga otroka(mislim sej sta oba najinauser posted image ) pa greva. Jaz ponavadi še kakšen seznam doma napišem, pa ga dam njemu pa išče po štacuni(mi sam reče naj mu dam listek) jaz pa firbcam naokoli. Pa če se še kej z listka spomnem vzamem. Skratka celo štacuno okol obrneva, pa vmes ko se vidiva pogruntava če še kaj rabimo, pa če bi še kaj vzeli kar potrebujemo. Tako da ni problema. Bi bil pa problem če bi hodili vsak teden v šoping, se mu pa ne bi dalo z mano hodit.
Vsakodnevno pa grem ponavadi jaz v štacuno, da grem mal od doma. user posted image  Denar mava pa tako ali tako skupaj tako da ni problema. Sej gre za najino družinico in ne za njega ali mene ali za otroke.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: ali so vaši tudi..
15.2.2006 21:39:00   
Marogica
Kadar gledaš naju v trgovini, vidiš DVA dolga obraza. Njegov je dolg zaradi tega, ker enostavno ne znam nehat nakupovat, vse predolgo traja in nakup je sigurno večji, kot če bi šel sam. Moj obraz pa je dolg zato, ker se mi zdi, da me vedno priganja in da si ničesar ne morem v "miru" ogledati.
Rešitev najinega problema? Enkrat mesečno skupni nakup, ostalo ločeno, tako ostajata najina obraza dolga samo enkrat na mesec. Priporočam

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: ali so vaši tudi..
15.2.2006 22:00:20   
gaja*
Meni včasih bolj paše, da grem sama, ker me drugač skoz neki priganja user posted image user posted image in me potem samo znervira user posted image user posted image
Čeprav se pa ful trudi, da bi tud on poskušal uživat v mojem "šopingu", sam mu ne rata user posted image Po petnajstih minutah pozabi, da se želi trudit user posted image
V bistvu hodiva večinoma skupaj po trgovinah, pač prenašam njegovo tiho godrnjanje in včasih stisnem zobe user posted image , pa greva pol pogledat še tisto, kar njega zanima user posted image user posted image user posted image Pol pa jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, gaja*


_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: ali so vaši tudi..
16.2.2006 8:42:56   
kalbo
Sam res, jest sam pomislim na tisto gužvo v Cityparku, pa me nekam prime. Tam fašeš živčni zlom še preden sploh v trgovino stopiš, ker moraš mimo ene 15 budal, ki so parkirani sred rondoja, naslednjih 15 čaka parkplace v spodnji etaži in nardijo gužvo, zgodba se ponovi v srednji etaži (bebci), zgornja etaža pa frej, pa še tekoče stopnice direkt v štacuno. No, ko kalbo preživi boj parkirne hiše, se začne nakup. Men že vroče k pr norcih, za bundo niti slučajno ni več placa v vozičku, ženka pa še kar skače po trgovini k srnica. Da ne govorim o vseh možnih kilometrih, ki jih moraš nardit, da vse nabaviš.... No pol veselo troganje vozička do avta, potem začetna zgodba v obratni smeri...avtocesta....švicanje po štengah....mater je robe za izvoz...konec.

Zarad boljšega zdravja nakupujem rajši kar v Grosupeljskem merkatorju, kjer točno vem, kje je kaj, pa še kilometre prišparam. Citypark pa z veseljem prepustim ženi in tašči.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: ali so vaši tudi..
16.2.2006 10:12:44   
ma-ja
Midva s tem nimava problemov. Moram pa reči, da nama zdaj ko smo štirje, gre celo bolje (kar se financ tiče). Ve, da rada hodim po trgovinah in res ni nikoli zoprn glede tega. Rešitev pri tebi pa je, da ga pač ne vzameš zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: ali so vaši tudi..
16.2.2006 11:43:39   
blazka
Kalbo, se mi tvoja ženka kar malo smili, ko mora s tabo v trgovino, če maš take borbe. Pa še preden sploh v trgovino prideš! Petardauser posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?