|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 12:15:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

uf....moj že ve kje bodo njegova jajčka če bo kakšno neumnost naredu



.... je rekla NinaZverina..  Ups.. s teboj pa ne bi prevec cesenj zobal.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 12:28:42   
brina*
Torej, ker se ti s svojo pogovarjaš o tem, potem nimaš več te potrebe al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 12:58:46   
Nixxon
Nisem čisto vsega prebral. Eno vprašanje: je možno da je ta kondom že dlje časa v tistem malem žepku? Vem da imajo moji starši eno potovalko, kjer so v enem žepku eni robčki in vrečke že vsaj 5 let, pa prej več.

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 13:17:29   
ur+sa
ojla.. situacija je res grozna, men bi se sesul svet...
Upam, da ni kej resnegauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 13:27:38   
baguSka
Eh Ur+Sa pa ja ne no.user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 14:29:54   
Anonimen
Jaz poznam nekoga, ki veliko hodi na službena potovanja, z žensko delata na otročku, on pa veselo ob vsaki priložnosti skoči čez plot(je rekel, da primorci so s tem rojenjiuser posted image -ne vem kaj naj bi to pomenilouser posted image )!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 15:50:21   
livia
Mi je zelo žal zate, anonimna, ampak meni to ful smrdi. user posted image
Mislim, da zadeva ni tako nedolžna, kot jo predstavlja tvoj mož. Sicer pa upam, da se motim in da sta že vse razčistila.
Predlagam, da ga malo opazuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 16:21:02   
Tess
Zenske, pretiravate. Moj ogrooomno potuje, pa sem mu sama dala kondom v kufer. Če ga bo že sral, naj ga varno, ker kakšne bolezni si pa res ne želim.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 16:26:50   
Skorpija
Jaz sem z mojim bivšim stalno uporabljala kondome. Ja in so se pač valjali povsod - v vseh nahrbtnikih, toaletnih torbicah, kovčkih... Določenih zadev pač par let nisem uporabljala, potem sva šla pa z mojim zdajšnjim na potovanje in sva nevede s seboj odnesla tudi kondome v toaletni torbici. Sva se kar nasmejala, ko sva jih našla po tolikih letih, čisto izsušene, revčke... user posted image

Mogoče je šlo pa za kakšnega takega izgubljenčka? Drugače pa ti svojega moža poznaš najbolje in če sta povezana in se veliko pogovarjata in si zaupata, oš tudi začutila če se ti oddaljuje - s kondomom v potovalki, ali brez...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Tess)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 16:37:28   
Zelvica
Naj vam opišem svojo izkušnjo. S bivšim sva se razšla in ga srala še potem kaka pol leta. In je pač naneslo, da si je vmes eno našel. Ker sem jaz bila brez novega partnerja in ker mi je bilo zadosti njegovil laži (npr. ni izpolnil svojih obljub, lagal brezvezne stvari in najbolj me je motilo to, da je varal svojo punco, čeprav sem bila jaz tista ki mu je tu pomagala). Ker bi sama želela vedeti, če me partner vara sem ji naredila uslugu. Po končanem seksu sem v predal sovoznikovega sedeža skrila vrečko od kondoma (kondom sva seveda porabila). Naslednji dan sem ji namignila kje ga najde. Sicer mu je oprostila, bivši je prekinil stike z mano, ga pa serje zdaj z drugimi okrog. Ja tudi mene je varal in zdaj vem, da sem si takrat zatiskala oči pred resnico. Sem pa potem začela zvezo z mojim dragim, ki je moje vse in s katerim si poveva vse. Vedno pravim: povej mi ti, kot da izvem od drugih. Nikoli ne počni nekomu nekaj kar nočeš, da drugi počnejo tebi.

Torej mogoče je to samo namig od kake ljubice?

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 17:17:04   
Cikica
Draga Anonimka,vsedi se k njemu in se pogovorita.Seveda pa če bi jaz našla mojemu to v potovalki bi verjetno takoj eksplodirala.Pogoori se z njim,mogoče pa ima kakšen dober ampak res dober izgovor.user posted image

lp,cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 18:12:19   
Mariposa
Po naravi nisem pesimist, samo tole tudi meni smrdi. Poznam punco, ki je ljubica poročenemu moškemu z dvema malima otrokoma in on jo vodi po Evropi, cela na smučanju sta bila,.....doma pa vsakič reče ženi, da gre na službena potovanjauser posted image user posted image

_____________________________

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 22:27:39   
Anonimen
Moram še napisati kako je bilo naprej. No moj partner se je potem spomnil, da je potovalko septembra posodil bratu, ko je šel na absolventa.
Ne vem kako se tega ni spomnil takoj. Takoj je poklical brata in ga dal tudi meni na telefon in je potrdil, da je imel potovalko in tudi kondome s seboj.
Danes zjutraj sem bila glede vsega tega že kar fino pomirjena, ampak sem zjutraj poklicala kolegico in ji vse tole razlagam in me sredi razlage prekine in reče nekaj takega: "Sem vedela, da bi ti morala povedati", "KAJ?" jo vprašam - in potem mi razloži, da je mojega že dvakrat videla na kavi z eno žensko. Obedve jo poznava. Ampak je na slabem glasu.
Seveda sem ga vprašala, pa mi je itak rekel, da je bila pri njemu glede svetovanja (posli pač). Sem pa že v naprej vedela, da bo to rekel.
Ne vem.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 22:44:30   
snorlax
Ej, sorry, samo tole o bratu. Se ti ne zdi, da sta se to onadva zmenila. Valjda, da bo brat njega ščitil.

Malo ga še potipaj. Je zvit kot lisica, samo po moje, če boš prav pritisnila, ga boš dobila na laži.

Moje mnenje, ki pa še vedno upam, da je napačno. Držim pesti zate, da boš to do konca razpletla. Seveda, če si to želiš.

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: V potovalki kondom
9.2.2006 22:47:46   
pety78
Ojej, anonimna, kar v trebuhu me stiska, ko si predstavljam, v kakšni situaciji si. user posted image  Zapomni si to: V VSAKI SLABI STVARI JE NEKAJ DOBREGA. Če je to, kar mislimo da je, je prav, da čimprej zveš in greš naprej. Prosim, ne zatiskaj si oči, če vse kaže na to.
A je mogoče, da je tvoj svak naredil uslugo bratu? Je možno, da ga je tvoj mož poklical in prosil, naj ga reši? Ti ga je dal na telefon takoj za tem, ko si mu povedala, da si našla kondom? Ali je preteklo nekaj časa, da je lahko naredil plan in našel izgovor, ki bi mu nasedla?
Ravnaj se po občutku, čeprav je v takšnem trenutku to skoraj nemogoče, saj si blazno želiš, da to ni res, da on že ne bi, čeprav mogoče čutiš drugače...user posted image
Sploh si ne predstavljam, da se mi kaj takega zgodi. Umrem.

Resnično upam, da se bo uredilo tako, da bo najbolje zate. Če ga pa mož svira, potem pa res ni druge, kot da čimprej prideš resnici do dna in ustrezno ukrepaš. user posted image user posted image user posted image

LP, Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 8:12:15   
matahari
No in do česa pride..da partnerju ne zaupaš več in v vsaki muhi vidiš slona..to da se je z bratom lahko dogovoril je itak jasno, ker bi se drugače spomnil takoj, da mu je posodil torbo..da je bil pa dvakrat z eno na kavi..to nebi bilo nič takega, če ga točno takrat v obeh primerih nebi videla tvoja kolegica..pomeni, da je bil večkrat, saj tvoja kolegica verjetno ne kelnari v tistem lokalu, kjer on pije kavo z neznanko ne?? Mogoče pretiravam ampak meni bi tole dišalo ali smrdelo na tak način..user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 8:23:34   
Anonimen
V cem je smisel tega ugibanja?

Ce ga je sral ali pa ne.. je itak vseeno..ker dejstvo je da si ne zaupata..

Zakoj je res trapast.. od vseh ljudi najmanj poznas ravno svojga partnerja.. in najbolj si jezen, ce je njemu kdaj lepo.. user posted image

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 10:53:44   
malika
Če je bil kondom v kakšnem žepku in veš, da tvoj v žepe potovalke ne daje nič, potem verjemi zgodbi o bratu.user posted image Če pa si našla kondom med obleko oz. na dnu potovalke, pa tale zgodba o bratu ne bo držala.user posted image

Res mi je hudo zate, ko berem vse to, me kar stiska.

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 10:58:20   
lory05
Grozno se mi zdi to, da nekdo, ki si misliš, da ga dobro poznaš, tako izrabi tvoje zaupanje in ti se počutiš grozno, to sem mislila.
Ker tudi sama zelo dobro poznam ta občutek in je počutje grozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 11:06:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lory05

Grozno se mi zdi to, da nekdo, ki si misliš, da ga dobro poznaš, tako izrabi tvoje zaupanje in ti se počutiš grozno, to sem mislila.
Ker tudi sama zelo dobro poznam ta občutek in je počutje grozno.


Kako naj jaz tole razumem?

To kar pises da je grozno, sploh ni grozno.. Kako bo to grozno?

Grozno je to, da ne poznas svojega partnerja.. kar pa je postalo ze cist samoumevno.. vazno je da clovek z nekom zapolni svojo luknjo ne-ljubezni.. pa ceprav z nekom, ki ga prisilis, da se ti laze..

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
10.2.2006 11:14:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 11:44:30   
zoya_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moram še napisati kako je bilo naprej. No moj partner se je potem spomnil, da je potovalko septembra posodil bratu, ko je šel na absolventa.
Ne vem kako se tega ni spomnil takoj. Takoj je poklical brata in ga dal tudi meni na telefon in je potrdil, da je imel potovalko in tudi kondome s seboj.
Danes zjutraj sem bila glede vsega tega že kar fino pomirjena, ampak sem zjutraj poklicala kolegico in ji vse tole razlagam in me sredi razlage prekine in reče nekaj takega: "Sem vedela, da bi ti morala povedati", "KAJ?" jo vprašam - in potem mi razloži, da je mojega že dvakrat videla na kavi z eno žensko. Obedve jo poznava. Ampak je na slabem glasu.
Seveda sem ga vprašala, pa mi je itak rekel, da je bila pri njemu glede svetovanja (posli pač). Sem pa že v naprej vedela, da bo to rekel.
Ne vem.



Ja jest pa ne razumem no... pač se ni takoj spomnil, da je potovalko posodil. Pa kako lahko en kondom totalno spremeni življenje? user posted image   Če je bilo prej vse ok, nista imela ne vem kakšnih nesporazumov, res ne vem, zakaj ta zgodba ne bi mogla bit verjetna. Tako je verjetno kot tvoja, da bi te lahko varal...user posted image
Pa če je šel z eno na kofe, tud ni treba cele štale zarad tega naredit, pa že kar nekaj sklepat. Pa ta izjava... je na slabem glasu. Kaj pa to sploh pomeni? Eni začnejo šušljat iz fovšije in vsega, pa je ženska kar na slabem glasu... Ma dejte no. Tolkrat sem že doživela, tud na lastni koži, kako so lahko ljudje prav zlobni, ker si zmišljujejo vse živo zgodbice o nekom, samo da bi bil na slabem glasu in zakaj... ne vem... hudobija, fovšija,.... user posted image  Vsak je lahko na slabem glasu, pa sploh ne vemo, kva se šušlja za našimi hrbti...


_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
10.2.2006 11:51:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 15:57:19   
livia
A ti pa se nič ne spomneš, da bi potovalko res posodil bratu?
Meni se zdi ta varianta čisto OK, samo upam, da se nista zmenila. Nekako se probaj spomnit, če je potovalko res posodil bratu, ali pa malo slike iz absolventa poglej, če se kje vidi potovalka, potem pa ne drezaj več. Srečno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: V potovalki kondom
10.2.2006 16:23:26   
Minka Pobalinka



Groza! Pa ne to, da je bil ta kondom v njegovi potovalki in niti ne to, da je bil z eno na kavi.. Grozno je to, da je spodkopal tvoje zaupanje vanj in se boš od sedaj naprej pri vsaki službeni poti žrla in spraševala če je s kakšno drugo, vsakič ko se ti ne bo oglasil na telefon boš imela vprašaj nad glavo in kamen v želodcu, za vsako minuto, ko se bo kje zadržal ti bodo po glavi hodile črne misli.. Tako se začne, tako se nadaljuje, konča se pa ponavadi še slabše.. Ko ni več zaupanja je konec vsega.. Vsaj pri meni in mojem bivšem je bilo tako.



(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?