|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 10:46:58   
lory05
Kaj pa misli, da je s tem naredil, ko je zažgal potovalko? Saj ni kriva potovalka, ona je samo izdala njegovo nepazljivost, problem je drugje, če je.

Sicer pa boš ti najbolje vedela, mogoče je imel drugo, pa je zdaj videl, kaj je izgubil in ugotovil, da je bolje prenehat, če to hoče nazaj. Ne vem. Je mislil najbrž, da ne moreš stran, če nimaš kam pa še brez službe, si napisala. Zdaj ko vidi , da se je malo uštel, pa bo mogoče izbiral. Prej je bil prepričan, da ima lahko obe.

Jaz na tvojem mestu, ne bi prehitro popustila, ti pa veš sama kaj čutiš.
A ti mu pa zdaj verjameš, da nima druge ženske ali da je ni imel?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 13:01:28   
Vilma
Mislim, da si se pravilno odločila, ko si se odselila k staršem. S tem si se odmaknila od žarišča. Doma pri starših imaš mir, kjer lahko razmisliš, kako naprej.
To, da zdaj hodita na zmenke, se mi tudi zdi dobro. Če že boš šla nazaj, naj bo to počasi.
Kar se druge ženske tiče, veš najbolje ti, a jo ima ali ne.

Bi pa pokomentirala njegovo večerno obnašanje pod balkonom.
Zažgati kovček, da vsi gledajo?!?! Starši, sosedje?
Očitno ima tvoj partner rad dramatiko in patetiko.
Očitno je rad v središču pozornosti ane?
To zažiganje kovčka, pa še vsi naj ga gledajo?!
Kriza, jaz bi ga poslala v tri krasne!
Skratka meni se zdi to njegovo dejanje skrajno otročje in "kr neki".
Ko malo dete, ki ne dobi bonbona in se vrže na tla potem pa u jok.

Ne past na tako poceni fore ok? user posted image

Drugače pa drž se, pa pogumno naprej, si na pravi poti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 13:59:26   
tipka
Oprostite, a meni je to vse skupaj dalo mislit, da je ded samo komot, zakaj bi se gnjavil s tujimi otroki (tista ima dva svoja, ne?), če ima svojega otroka. Mam kar en občutek, da jih večina vara, a žene in otrok ne bi za nič na svetu zapustili in vzgajali otroke drugega moškega.

Res me zanima, koliko procentov moških je sposobnih resnično ljubiti in koliko jih živi z ženami, ker je tako "najbolj prav" in udobno.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 14:17:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: tipka
je sposobnih resnično ljubiti in koliko jih živi z ženami, ker je tako "najbolj prav" in udobno.

Mene pa koliko jih je resnično ljubljenih in koliko jih je samo najbolj primernih.user posted image

Ker gre v obe smeri.

Iz tega bi potem dobili sliko zakaj toliko varanja.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 14:24:06   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
domov še nisem šla. Sva v fazi, ko sva se nekako pobotala in spet hodiva na zmenke. Druge ženske menda nima, ali pa je nima več. Ampak sama ne vem, v mojem srcu je ena praznina.

Potovalke ne bom komentiral, ker ljudje včasih naredimo marsikatero neumnost in na podlagi ene neumnosti je težko ocenit osebo samo. Prepričan sem, da ga samo čisto dovolj dobro poznaš.

Najpomembnejše za mene je to: NI MU VSEENO. user posted image To je dober začetek. Ostalo pa po korakih. Tak, kot je bil za tebe včasih je umrl. Spoznavati začenjaš na novo. Kaj bo napolnilo praznino v tvojem srcu bo pokazal čas.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 17.3.2006 14:27:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 14:37:25   
Andra
Nisem vsega brala kar se je vmes pisalo, ampak glede na zadnjo izjavo anonimne, lahko rečem samo to, da pogreta juha ni nikoli dobra. Sicer si pa že sama ugotovila, da imaš praznino v srcu... Torej stran od tega moškega in si poišči takega, ki ti bo spet ogrel srce in boš v trebuhu čutila metuljčke, ko ga bož zagledala. To je tisto pravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 16:34:00   
tipka
Tehnofil, ja, se strinjam, da bi moralo veljati v obe smeri, samo nekaj okoliščin je, ki govorijo v prid tezi, da gre vračajočemu moškemu manj verjeti, da ljubi kot vračajoči se ženski.

Ženske imamo po varanju slabo vest, moški ne. Procentov se ne spomnim, recimo da velja to za večino žensk in večino moških. Zakaj? Moški imajo dan lovski nagon, skregano z naravo torej ni, če seksajo z večimi ženskami. Ker ženske lovskega nagona nimajo, je njihovo počutje po varanju rezultat tega, kar družba misli, oz. kar one mislijo, da je prav, kar so skozi leta pobrale in se naučile iz okolja, v katerem živijo.

Ob dnevu žena je bilo veliko govora, da zgleda, ko da naša družba, še posebej slovenska, prehaja v matriarhat. Ženske torej delamo, imamo cilje in vrednote jasno pred očmi, življenje žensk je kljub nenormalnim naporom lažje kot življenje moških. Moški pa brez jasnih ciljev in vrednot tavajo in iščejo zadovoljstvo nad sabo, samopotrditev, prijateljem se lahko pohvalijo, če imajo ljubico,.........., ljubice to vedno skrivajo.

Upam, da mi je uspelo pokazati, zdaj se mi mudi, morda bom kasneje še kaj dopisala, skratka, moški se bo torej veliko prej in lažje spustil v varanje, po varanju bo sicer bil neke bitke v sebi, a odločitev za vrnitev k ženi ne bo iz razloga brezpogojne ljubezni, temveč bo razlog ta, da ga je družba tako naučila, sprogramirala, sam nima moči, časa, da bi poskusil na svojem v miru razmisliti, preveč ga je strah, da bo žena ugotovila, da je ne ljubi in ji bo raje takoj hitel zatrjevati in zraven bo zelo uspešno lagal, tako, da bo še sam sebi verjel, da jo ljubi.

Nametala sem enih stavkov brez repa in glave, bom kasneje še razložila, če komu ni jasno, kaj sem hotela povedati, sorry. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 16:50:19   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: tipka
temveč bo razlog ta, da ga je družba tako naučila, sprogramirala, sam nima moči, časa, da bi poskusil ...

Gre lahko samo za egoistično/nagonsko delovanje.

Ali ima kakšne možnosti, da poskusi znova! Jaz pravim, da ima. Odvisno od obeh.

Zdi se mi pa da je
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=844740
nadaljevanje



< Sporočilo je popravil tehnofil -- 17.3.2006 16:58:13 >

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: V potovalki kondom
17.3.2006 18:45:08   
tipka
Alea je načela temo, ta ne bo taprava, ne?user posted image user posted image user posted image

Bi se še malo dopolnila od prej. Danes je kao vse dovoljeno, v seksu, ljubezni, nihče ne pove, kaj je prav in kaj ni. Kdor pove, je spljuvan.user posted image  Hecam se, mislila sem temo sex z žensko.user posted image user posted image user posted image  In kaj potem človek naredi, če nima "navodil" kako ravnati? Opre se na tisto, kar mu je jasno. Jasno mu je:

- individualizem, ki je značilen za demokracijo, njegove lastne potrebe so najvažnejše, ravnal bo torej tako, da bo zanj najboljše

- otroci, rad ima svoje otroke, ponosen je na svoje seme, vzgoja in finance sta pomembna dejavnika, ljudje smo se pripravljeni "žrtvovati", dajati tistemu, ki nas ljubi, vem, da sem to ljubico zamešala z eno drugo pri eni drugi temi, za to ljubico ne vemo, če ima kaj svojih otrok, skratka, moški razmišlja tako, moj otrok me bo gotovo imel rad, za otroke ljubice bo pa težko, veliko je primerov nesoglasij med očimi in pastorki

- občutek dolžnosti do žene, njenih sorodnikov, žena mu je že veliko dala, furala gospodinjstvo, otroka, ga ničkolikokrat spolno zadovoljila

- strah, da bo ostal sam, moški se veliko bolj bojijo ločitve, ker ponavadi otroci ostanejo ženam, to pomeni, da se zvečer ne bo imel s kom pogovarjat


Ni konca, ne bom več naštevala, kdo pa ima čas brati!user posted image user posted image user posted image

Ljudje težimo k temu, da smo ljubljeni, sprejeti, zaželjeni,.....za ljubezen smo pripravljeni naredit čuda, tudi lagat sami sebi, rabimo samozavest, svoje mesto pod soncem, ta s kondomom je čuden tip, oprosti anonimna, ker žalim očeta tvojih otrok, a nekje po poti se je izgubil, varal te je že dolgo, ne?, zdaj pa je naenkrat spoznal, da te ljubi? Da te je ljubil ves čas? Da brez tebe ne more živeti? Jaz mislim, da rabi samo neko oporo v življenju, mamo, da se še išče, ljubi pa te ne, sorry.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 134
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




presenečenje
klavdijakauran

vas mož kdaj preseneti z tem da si želi se enega otroka???

da (48%)

ne (52%)


Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!