|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 8:08:58   
Bety
Pozdravljene...Kako je danes??? Sneg, piha kot norc....vsaj doma, na toplem sem...Jaz vam pa moram nekaj opisati...Mogoče se zelo motim...Če je res, pa bomo izvedeli čez čas, in sicer:

Resnično čutim, da nosim 2 pikiciuser posted image user posted image in to eno na desni in eno na levi strani. Pikica na desni strani je zelo agresivna in, če pridem v zakajen prostor ali če je muzika preveč na glas, se začne krčiti in mi da jasen znak, da jo je strah oz.naj se umaknem.Zaboli me v križu, dimljah..Druga pikica na levi strani, pa je en dan mlajša od prve in ji je čisto vseeno za dogajanje od zunaj.
Ufff, boste rekle, da klatim neumnosti. Hmmm....vas obvestim sproti, če sem imela prav.

Za tiste, ki ne spite, pa mogoče pomaga prezračevanje prostora, kjer spite. Jaz imam odprto okno čez celo noč. In moj dragi je že zbolel zaradi tega.user posted image  Samo, se ne da  pomagat. Če jaz zaspim prej in on pooočasi zapre okno, se zbudim prav kmalu in ne morem več spat. Tako sem ugotovila, da ob odprtem oknu ni zbujanja.
Včeraj sem šla kupiti še 10 škatlic prometrijuma, pa bom imela za enih 15 dni.

Upam, da se moja pikica ali pikice razvijajo OK.
LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 8:16:46   
muki1
Dobro jutro. Pri nas že spet sneži user posted image . Joj, kdaj bo konec te zime? Meni se že tak sonček lušta, da je joj.
Lucika, ti kar lepo počivaj in bodi koliko se le da mirna in ne mislit na najhujše. Vse bo še dobro, samo brez panike  user posted image  user posted image .
Drugače sem v redu. Včeraj popoldne nisem spala - prvič v tem tednu user posted image  , sem pa šla spat z hčerkico ob osmih

< Sporočilo je popravil muki1 -- 24.2.2006 8:22:06 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 8:24:58   
gaya
Jutro punce,

jst pa resno premišljujem, da bi šla danes kr domov, počutim se obipno user posted image , zjutraj mi je bilo najbolj slabo do sedaj, tukaj v sluzbi me obdajajo razne vonjave, tko da se moj trbušček sploh ne more umiritiuser posted image  Zaspana sem ko norc, skratka res mi danes nekako pomoje ne bo uspelo zdržat do 3. user posted image

drugače pa sem jst tud včeraj zapravljala v dm tko kot vava in ravn tko sem si kupila od babylove, samo ne olje, sem kupila kremo, pa bom verjetno šla še po olje, ker se mi krema zdi premalo mastna, k mam ful suho kožo sedaj user posted image ,...

Pa ponoči sem se vedno zbudila, ko sem se obrnila na trebuh, ker so me joškice opozorile, da jim to ne paše,....

Skratka, za mano je napol presšana noč in skozlano jutro, tko da pomoje bom do ene 11 tukaj pol pa grem domov pod kovter...

Kako pa vi zdržite v službi, tiste k delate?

_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 8:30:56   
HOPE79
Dobro jutro vsem!
Gaya tudi jaz sem danes čisto adijo. Oziroma sem vsak dan zmatrana, ko pridem v službo razmišljam kako bi šla domov. Pa nič mi ni slabo, malo me vsake toliko špikne v trebuščku, drugače sem pa kar OK. Joške pa tudi mene tako bolijo, da sem že nekajkrat zaspala z modrčkom.
Drugače imam pa pregled 07. marca in že komaj čakam. A hodi katera slučajno k dr.Jeričeviču in kakšne imate izkušnje z njim?
LP

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 9:26:23   
tasha23
Bety, kar radovedna sem zdaj, kako bo potekal tvoj prvi pregled. Upam, da se ne motiš in da nosiš 2user posted image . Res bi bila vesela zate.user posted image
Pri nas piha močna burja in oblačno je - tako, da tudi tu ne pričakujemo lepega vremena user posted image .

gaya, tudi jaz sem takoo utrujena, na srečo delam samo po 4 ure in komaj čakam, da grem domov ležat.

Uff, prav nervira me, ko me vsi sprašujejo kaj mi je in zakaj zgledam tako out. Jaz pa:' spomladanska utrujenost... viroza...'
Nima smisla še povedat, vsaj ne do 1. pregleda. Ampak saj bo.
Kako pa ve? A vas tudi sprašujejo in vratjo kaj vam je?

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu HOPE79)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 9:49:40   
vava
dobro jutro punce!
tudi v lj. je vreme ogabno. jaz pa se danes počutim super user posted image  (ze enkrat). z novo (svežo) barvo las sem zadovoljna, olje iz dm je super, spala sem skoraj brez zbujanja in zbudila sem se spočita, uau user posted image . no in potem pomislim, da je kaj narobe, saj se počutim kot prej, ko v meni ni še nič rastlo in jemalo energije user posted image ... hmm. no je pa fino narediti nekaj zase in pomaga pri počutju - poskusite!
skip a si bila včeraj na pregledu, napiši kako je bilo? bety super, mogoče bo pa res dvojna sreča user posted image .
prejšnje dni, ko sem bila vsa povožena sem bila tudi nekaj malega prehlajena in je bil to za mojo okolico dovolj sprejemljiv razlog, tako da niso bili preveč firbčni.
zdaj pa na delo. se še javim

lp
v

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 10:16:44   
lucika
helou bejbe!

jaz sem danes boljse. sraufa me sicer se, ampak izcedka ni, na sreco. tudi vceraj je verjetno bil samo trenutek slabosti, pa glih takrat sem natrofla na vc.
meni se zdi, da nisem nic kaj utrujena. moj mi sicer pravi, da zgledam cisto adijo, taka zalostna in brezvoljna...ampak meni se ne zdi. sicer nimam bit od cesa zmatrana, ce pa sem doma. spim dokler bog da, pocivam, ko je potrebno, jem ko mi pase...idealno zivljenje, ne?
me pa matra pol zvecer ko od vse prespanosti ne morem zaspat.

joske me bolijo ze cel cas. sem mislila, da bo vedno manj, ker so me v zacetku bolele od ram dol, no cele, se najbolj pa okoli bradavic. jeeeeej, danes pa skoraj ne moreem po stopnicah. ma, se moram mal prijet, da ni prevec tresljajev, ker se mi zdi, da mi jih bo vtrgalo... a to gre samo na slabse, al kaj? ze zdaj imam 85c, kaj sele bo. moram na lov za sportnimi modrcki, ker me kosti ful motijo.

to je to...

me je soseda vprasala, kam boma dela posteljico. pa sem rekla: ha? kje je se to...

lepo mi je, da veliiiko pisete, da vidim, da nisem sama...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 10:51:48   
skip
Živijo!

Vava,
na žalost imam pregled šele 23. marca, to je še cel mesec do takrat (še sreča, da je februar krajši user posted image ). Bi pa že tako rada spet videla user posted image in dobila slikco. Upam, da pridno rase. Bom pa vsekakor poročala takrat.

Gaya,
jaz sem do pred začetka nosečnosti v službi uživala, zdaj pa mi gre vse tako na živce, pa maščuje se mi, da sem bila do vseh preveč uslužna in sem jih navadila, da naredim še njihovo delo. Zdaj ko se slabo počutim, pa kakšnemu kar naravnost povem, da je to njegovo delo in ne moje in naj kar sam naredi, pa me vsi čudno gledajo user posted image . Se bodo že navadli! Najraje bi bila doma in spala, a ker nimam kakšnih hudih težav (krvavitve,...) raje čim več dela zdaj naredim, ker nikoli ne veš, kaj še pride. Roki, do katerih mora biti delo končano, pa so nepremakljivi.

Čim manj težav in čim več veselja vsem. user posted image  za vse!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 11:53:09   
naja78
a je katera oktoberka tu??user posted image kje pa tičite??
namreč jest bom celo user posted image uživala doma!malo na rr,mal na sprehodih s user posted image inuser posted image (se pravi soku,ker mi nič kej ne diši).
grem si pa dans kupit 1 hlače ker me vampek tišči.
sem pa vesela,ker sem danes dopolnila 5 tedn.upam,da razmišljam prav.od 7adnjega dne user posted image ,ki sem jo nazadnje dobila do zdaj je 5 tednov.

user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 12:37:06   
tasha23
Ojla naja78, tu je še ena, ki po vsej verjetnosti bom tako kot ti celo nosečnost bila doma in hodila na sprehode z mojo user posted image . Tudi meni je kava zasmrdela tako, da zdaj pijem samo čaj in vodo ter sokuser posted image . Do 18 marca imam pogodbo in mislim, da mi je ne bojo podaljšali. Mogoče pa je boljše tako, saj se bom lahko malo bolj posvetila user posted image in bodoči user posted image . Raje kot, da grem delat in se samo živciram.
Prav tako kot ti sem tudi jaz danes dopolnila 5 t in sem še vedno v user posted image .

LP

tasha

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 13:34:50   
muki1
Meni je pa danes slabo. Ko sem pisala prvi post, sem bila še vsa v rožicah, potem pa slabost..... [sm=smiley11.gif" border=0> user posted image  user posted image
Pa še dvakrat so me danes po telefonu že napizdile neke babe, ker sem ene obrazce narobe izpolnila. So mi moralo čisto zbile

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 13:41:23   
tasha23
Muki 1, dejastvo je, da smo res utrujene in bolj občutljive in tudi neka negativna luna mora bit, ker so tudi ostali
user posted image . Ne sekiraj se. Ko bo čas in bodo zvedli, bojo vsi razneženi in veseli zate. Ti sam mirna skušaj, pa bouser posted image


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 13:49:08   
lucika
meni se tudi zdi, da so vsi tecni. al pa ze nas malo hormoncki dajejo...

meni se je zjutraj zdelo, da mi hoce bit slabo. samo ko mi bo zares, bom brez dvoma vedela, ne? torej mi ni bilo:)

tasha in naja; jaz sem skoz doma. lahko mi zacneta pisat zjutraj, pa ceeeel dan, pa zvecer bom se kar tu nekje. jao, komaj cakam, da bo lepo vreme, vsaj za kak daljsi sprehod, brez da tui zmrzne nos::..

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 13:50:26   
lucika
se tole mi povejte... kako vam rata tiho bit? jaz bi ze taaaak rada povedala, pa vem, da moram vsaj do pregleda vzdrzat...
a je katera ze povedala komu? no, jaz sem dvema kolegicama, ki sta dalec in tako nenevarne, da se razve tu okoli. drugace pa se nobenemu.

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 13:55:22   
tasha23
Ah, kako te razumem, od samega veselja bi kar kričala in vsem povedala kaj se dogaja, pa me je takoooo strah. Za zdaj sem povedala samo 3 osebam (mamo in user posted image ne štejem, ker itak mama je slutila, on pa je bil prisoten pri testiranju). Komaj čakam 21.marec, da se lahko počasi pohvalim, da čakam user posted image .user posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 13:56:28   
tasha23
... zdaj bežim, ker kuham in morem po user posted image v službo, se javim kaj kasneje.

LP

Tashauser posted image


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 14:01:53   
vava
punce živjo!
naja narobe šteješ. šteti moraš začeti od prvega (in ne zadnjega) dne zadnje user posted image . tako, da je tvoja pikica verjetno nekaj dni starejša in boš zdaj zdaj dopolnila 6t. fino ne.
sicer sem pa jaz povedala samo kolegu, s katerim sva solastnika v firmi in po 6 tednih sva povedala njegovim domačim. ostali pa za 1x še ne vedo. upam da bova zdržala še 14 dni do 1. pregleda.
lep pozdrav
v

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 14:04:02   
gaya
Joj muki1 pol sva pa danes čist na istem... Naj vam povem, da pr meni v službi vejo, ker sem povedla, ker sem mela težave že prej in če bo šlo karkoli narobe(bog ne daj) me vsaj ne bodo skoz spraševali kot prvič user posted image , je bilo še hujše, ker moji sodelavci so brez morale - nekateri user posted image , potem pa so mi danes še kr en dodatn del naložili, mi na kraj pamet ne pade, da bom v tem stanju user posted image  še drugim rit odnašala, enostavno se bom razpizdila in ostala doma  user posted image ,... pol bodo pa vidl user posted image ,...

Uh madona sem se razjezla, dobr da mam vas, da lahko mal potožim... In še to skoraj mi je uspelo zdržat do konca joba, še eno uro user posted image

Aja pa mene prav nič ne crkljajo, nobeden user posted image , sem rajš tih, ker če kaj pojamram takoj dobim pod nos, kao da sem itak sama hotla user posted image ,... Tolk o prijaznosti user posted image ,...
Ah pomoje je nakaj v zraku,....

Ej punce a je možno, da otroci nagonsko čutijo, da se z mano nekaj dogaja, ker od mojga moža hčeri sta ble včeraj cel dan skoz okol mene, ko smo pa zvečer pravljico bralče, sta me pa izmenično božali po trebuhu user posted image , pa nisva še nič povedala,... pa ta starejša mi skoz neki nos, pa za pit, pa čokolado, pa sendviče dela user posted image , matr me bl razvaja ko moj,...

Khmmm, al pa nekaj hočta user posted image

_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 14:08:01   
lucika
gaja, ves da se men tud zdi. samo jaz mam psa, ne otrok. non stop skace okol mene, na vc hoce zraven, pa kar po meni, pa kar cartala bi se. zdaj par dni je cela drugacna, bu. mogoce je pa res kaj na tem...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 14:47:25   
Špela100
Ojla, še jaz da sem vam pridružim. Pri meni je zdaj stanje ok, slabost se začne  bolj kasno popoldne, drugače bi pa spala in spala. No jaz sem na bolniški tako, da mi je prav ok, mal delam za računalnikom, mal skuham, pol se mi spi pa direkt na kavč. Sploh si ne predstavljam, da bi se vsak dan vozila 60 km daleč delati.
Tako, da uživam in molim, da je s pikico vse ok. Do drugega pregleda imam še 10 dni. 10 dolgih dni.

Lucika psi pa 100% čutijo. Ko sem bila prvič noseča se je moj vedno ulegel poleg mene po celi dolžini in sem lahko spala tudi do desetih zjutraj se ni niti premaknil za ven lulat. In ko sva šla ven je hodil poleg mene in se sploh ni premaknil od mene, niti enkrat me ni pocuknil. Kadar vidi mačko ga noben hudič ne ustavi, takrat je pa sam gledal mačko postrani in renčal in se ni premaknil od mene. Tako, da oni ful vejo in čutijo že od začetka. Tud ful bolj me je čuval, enkrat  je res en čuden tip hodil za mano in se nekaj približal, pa spet oddaljil, ful sem imela neprijeten občutek, pa se je moj pes obrnil zalajal, je tip kar bežati začel. Tako da se mu kar prepusti on že ve.
Živalce so ful dobre.
Lucika upam, da se ti je izcedek ustavil.
Božajte bušije user posted image  srečke

Špela100 7t3d

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 16:37:56   
_Titi_
Ufff, ravno sem se napokala sendviča s pršutom, prej pa še krof... user posted image

Groooza kr vidim da me bo razgnalo... naslednji teden si grem kupit nove hlače :(

Vidim da ste vse utrujene... tudi jaz. Pa tečna ko driska, včeri sem se že z mojim ful skregala user posted image  tip se mi je sam smejal, jaz pa še bolj lajala v njega... sej po nekaj minutah sem ugotovila da so to bolj hormoni kot pa resni problemi ;). Ajaj...

Velik problem imam, ker v okolici Domžal nobena ginekologinja več ne sprejema pacijentk, jaz pa imam mojo na štajerskem. V ponedeljek imam zadnjo možnost, sestra mi je rekla naj pokličem in mi bo poskusila zrihtat da me ginekologinja vzame... drugače pa moram it na pregled na štajersko (tam sem naročena 3.3.). user posted image

Ajd, uživajte čez vikend.. jaz planiram samo LEEENARIT! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 16:52:44   
mtina
Ojla!

Meni je pa tako slaboooo  user posted image  user posted image user posted image . Smo zaštartali v sedmi teden. Ojej, hrana mi v začetku diši, potem jo pa zagledam in me 100% mine.   user posted image Ravno tako, kot če pomislim na spolni odnos. Pa vam? Se vam ga kaj lušta? user posted image

Arabela hvala glede informacij o prvem pregledu. user posted image

Lucika, ko ti bo slabo boš to zagotovo vedela, ti povem iz prve roke.  user posted image   Hudič bo že še nastopil, ali pa tudi ne.

Midva sva povedala najbližjim (očetom in mamam) ter jaz najboljši prijateljici, saj je vedela, da smo si za božička zaželeli otročka.  user posted image

Lp tina  user posted image user posted image user posted image   Bodimo srečne!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 16:58:54   
tasha23
tudi meni se spolni odnosi sploh ne luštajo, malo so slbosti, malo pa utrujenot. zdaj pa mi je takooo slabo user posted image user posted image user posted image , ne vem ali bi ležala ali naj se usedem. Moja user posted image leži z mano na kavču in se samo  stiska k meni. uff, še malo pa bom šla 
user posted image bljak!!!!


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 17:39:58   
Arabela
Hojla user posted image !

Berem da si ful pišete dopoldne... Jaz pa moram biti v službi user posted image ...  Popoldne pa ni skoraj nikogar tu...
Tudi jaz sem si danes kupila kremo v DM... Ampak sem zbrala od Mama donna (sicer je dražja), vendar mi jo je priporočala svakinja, ki je bila z njo ful zadovoljna...
Punce jaz imam trebuh tako napet, kot da sem najmanj v 4 mesecu user posted image !!! In ker me vse tišči sem si hotela kupiti nove hlače... Take ki jih imaš lahko vso nosečnost, ker se prilagajajo... Pa sem jih v celem MB našla?????????? NEEEEEEEEEEE..... Pri nas imajo ful malo izbiro, priznam pa tudi, da pravzaprav nisem natanko vedela, kam vse bi lahko še šla....
KAr se pa tiče komu povedati za user posted image ... Saj sem že povedala, midva sva takoj povedala vsem najbližjim, zdaj pa tudi drugim prijateljem.. Ni ga lepšega kot povedati takšno lepo novičko...

Drugače pa mi sedaj slabo "samo" še zjutraj in ponoči, čez dan pa gre...

Tudi jaz sem bila na prvi pregled naročena že ob 7.15, a mi nihče ni rekel da moram biti tešča, pa sem bila, potem pa sem dala kri šele nekaj ur kasneje, ker je laboratorij pri nas drugje, pa so rekli da ni bilo potrebno da sem tešča... Vsaj pri meni je bilo tako...
Tudi jaz imam user posted image ... A se kaj sprašujete, kako bo sprejel novega člana... Naš je trenutno edini "otrok" v družini, pa ful razvajen in navajen da se vse vrti okoli njega...  Drugače pa ima izredno rad otročke...

Punčke lepo se imejte....




_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 18:19:37   
tasha23
uff, še zdaj ne morem pridet k sebi in kot zanalašč me še nona z njenimi nevmesnimi vprašanji nervirauser posted image user posted image .
Danes sem se peljala mimo smrtne nesrečeuser posted image , cisterna je zbila na prehodu za pešce 65 letno gospo. JOJojoj, ves čas imam pred sabo tiso črno plahto in lužo krvi, pa njene stvari razmetane po asfaltuuser posted image .
Pa še stare vraže mi hodijo po glavi: nosečnica naj nebi hodila npr na pogreb, ker je nevarno da duša umrlega gre v user posted image . Saj vem, da so samo vraže, ampakuser posted image user posted image user posted image
joj, res se mi user posted image user posted image pa user posted image user posted image .
punce kje ste???user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?