|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 10:44:03   
vava
špela100 oprosti, vidim, da si že odgovorila medtem, ko sem jaz ustvarjala sporočilo
pa brez panike. če je g rekla, da je vse v redu, potem ji kar verjemi in upaj na najboljše
lp
v

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 10:57:28   
lucika
pozdravcek vsem.

muki, to bo moj prvi dojencek. 3 nosecnost sicer...no, vsaj super vredu bo narjen, ce smo ga tolk poiskusov delali.
sem pa danes prvi dan sestega tedna. v tem dnevu se je prvic končalo in sem kar malo zivcna.
al pa so to hormoni. ponoci hodla kar naprej na vc, pa vroce mi je bilo, pa spat nisem mogla. zdaj ko sem auf, pa sem tecna sama sebi. vse me jezi, kar seznam se mi dela v glavi, koga vse bi blo fino napizdit, same take bedarije. to ni glih dobro. sem mislila, kak bom, ko bom noseca, ena sama sreca. no, vsaj danes mi gre vse na jetre. mogoce bo zdaj boljse, ko sem napisala toi:)

krce imam se vedno, joske me se tudi bolijo, jemljem tifol, pa kako magnezijevo tableto, ce kaj pomaga, kaj pa vem...

mene pa zanima, al ste vse v sluzbi, ali je katera izmed vas doma? jaz sem zal od januarja spet brez sluzbe. pa je zdaj niti iskat ne morem, ker sem smotana, prevec postena, da bi lahko takole svoje stanje zamolčala. je pa fino bit doma, ce ti je slucajno slabo in te kaj boli in to...definitivno pa ni bit fino doma, ker sploh ne vem, al naj potegnem poloznice iz predala, al jih naj ignoriram:) tale zadnji del me malo jezi, pa mogoce mam prevec casa na slabe stvari studirat. pa se premagujem, saj mi gre kar dobro, mam pa kak slab trenutek.

lp

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 11:26:52   
gaya
Muki, verjento to ne šteje v celoti, ampak midva imava velikokrat doma 2 lupki, ki sta iz prvega zakona mojega moža user posted image ,.... kaj naj rečem, ta veliko rahlo že puberteta tipa (9), ta mala (4) ta je pa živ hudiček - ko ati,...
Nobeni še nisva povedala zauser posted image , ker sva prvič prehitro in potem sva jima težko razložila kaj se je zgodilo z našim user posted image , user posted image ,....
A tampon namočen v jogurt velja tudi, če imam samo izcedek, ker srbi me ne nič... sem mmislila da to velja samo če te ful srbi, bom poskusila,..

lucika ti kar lepo brez slabe vesti uživaj doma in počivaj user posted image , položnnice pa jemlji kot nujno zlo, tko k jst user posted image , k jih tud že ene par dni ke pa sem prekladam,.. nekako mi ne gre dinarček iz rok user posted image ,...

Zdaj mi pa povejte, a ma katera težave s svojimi starimi oblačili, ker mene že vse kavbojke v pasu tiščijo user posted image  in mam pol celo dopoldne v službi odpete hlače in polover čez user posted image , ker ravn kakšnih nosečniških hlač še ne bi kupovala,...

Joj srečke, da lahko jeste user posted image , jst sem se komaj prislila da sem pojedla en sendvič, drugače sem čist brez apetitauser posted image , upam, da kmalu pride, ker bi rada že malo jedla user posted image ,...


_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 11:45:42   
vava
tudi za naju je to prva nosečnost - sva pa za to čakala ca 1 leto in sva bila že kar nervozna. saj veste vsak mesec malo razočaranje in upanje na naslednjega. sem v službi in solastnica malega podjetja. partnerju (v firmi) sem že povedala za user posted image in je precej razumevajoč in prijazen user posted image . kot bi vedela, sva se prejšnji mesec dogovorila, da si lahko zvišam plačo - zaradi morebitne porodniške user posted image  in hura še kako prav bo prišla. do zdaj sem si namreč izplačevala minimalca - saj veste, davki pa to in s porodniško z upoštevanjem minimalne plače bi res težko kakšno položnico plačala. potem, ko si 1x doma se ne da kilometrine in malice in takih stvari izplačevat. No in to so tudi ene mojih večjih skrbi (poleg zdravja najine pikice seveda) zaradi katerih sem doma kar naprej zoprna. ja skrbi .......... user posted image
pozdravček

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 11:56:13   
muki1
Ej, Gaya, veš zdaj sem pa v dilemi glede jogurta user posted image . Škodi verjetno ne, saj je itak vse natur user posted image . Ej, ne vem....raje še povprašaj za drugo mnenje user posted image .
Lucika, ti kar uživaj. Jaz bi ti predlagala, da beri knjige,če rada bereš. To pogrešam, odkar imam svojo prvorojenko. Nič več ni odklopa na kavču, ko sem lahko nemoteno brala par urc. Zdaj je ,,čas,, edino zvečer, ko mala spi, samo zadnje čase mene prej pobira kot njo. Trenutno berem Puščavsko rožo, kar požrla bi jo, kak je zanimiva.
Vava,kar se tiče hlač, meni se ravno zdaj ene zažirajo v trebuh. Samo to je verjetno posledca preobilne malice in napihnjenosti. To še lahko uplahne trebuh, preden se bomo začele širiti zares. Sem si pa že od prijateljice prinesla cotike nosečniške. Komaj že čakam, da jih bom lahko nosila, ker so res lepe. Sem imela v mislih obnovo garderobe na spomlad, ha ha ha, zadaj pa jo bom še kako menjala user posted image .


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 12:09:13   
Bety
Tasha23..CMOK, CMOK...kok sem vesela,da si prišla in potrdila moj sum, da me vse skupaj manj špika, ker uporabljam tako velike količine prometrijuma...user posted image user posted image

Meni je za prometrijum napisal zdravnik recept, plačaš ga pa vseeno v Italiji in lahko ga kupiš tudi brez recepta....Nobelovo nagrado tistemu, ki ga je izzumil...
LP

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 12:46:52   
tasha23
Končno doma, sicer delam samo po 4 ure, saj nadomeščam gospo, ki je na bolniškiuser posted image .
Lucika
, ne sekiraj se, jaz bom prav kmalu na tvojem, po vsej verjetnosti še preden bom imela 1.pregled. Stalne službe sploh ne morem dobit, izgovorov je veliko, še posebej mooja visoka izobrazba inse veda nimam še otrok (za zdajuser posted image )
Sicer pa po eni strani mi kar odgovarja, saj bom lahko res v miru prestala nosečnost brez večjih skrbi zaradi bolniške - namreč je verjetnost rizične nosečnostiuser posted image .
No, vseeno pa sem res HAPPY in v user posted image .
Bety, strinjam se popolnoma s tabo kar se tiče prometriuma, upam samo, da bo tudi pomagal preprečiti morebitne slabe dogodke. Je pa še kar drag: 1 škatlica - 15 tabletk skoraj 6€ user posted image .
Danes razen utrujenosti in rahle slaboti vsaj zaenkrat nimam krčev (malo jih je bilo, ko so skoraj minile ure preden sem vzela drugo tableto).
No pa bo res lepo.
Full sem pozitivna in upam, da me ta pozitivnost ne zapusti.user posted image

LP


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 14:06:14   
lucika
jao, punce, naj se vam malo potozim. mene tako vija kako uro, da sem morala malo lezat. kaj je to normalno????
ne vem, ali se kaj slabega napoveduje, al je od zivckov. pojma nimam, sem pa precej prestrasena:(
sem zacela pisat dnevnik. sem si ze prejsnjic kupla eno lepo belezkico, pa nisem mogla zacet; pol se je izkazalo, da itak ne bi mela kaj dolgo za pisat. zdaj sem pa zacela. ker tokrat mora zdrzat celih 40 tednov.

samo zakaj me zviiija tak ful? kaj imate vse take probleme, al samo jaz...?

berem, da tiste ki so krvavele in mele krce, da s dobile spasmex v bolnici. da preprečuje krce. a bi to probala vzeti, kaj mislite?


(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 14:24:37   
gaya
Lucika, ja jst sem imela krče preden sem imela ss in to ubijalske, ampak sem tud noro krvavela, tko da, če nimaš kakšnih sumljivih izcedkov jst mislim, da tvoja pikica samo raste,....
Nekje sem brala da ene pijejo šumeče magnezijeve tablete, da pomaga pri krčih,.. poskusi,.. drugače pa počivaj in nič ne misli na kaj hudega, ker pikica bo s tabo do 40 tedna, mora biti, tako kot pri nas vseh!! user posted image

Če pa te je res preveč strah, pa najbolj da pokličeš G, pa mu poveš, mislim, da ti bodo pa tam še najbolj znali svetovat,..


_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 14:34:05   
Arabela
Hojla user posted image !

Kako ste aktivne dopoldne (kar se tiče pisanja) user posted image ... Jaz sem spet prej pobegnila iz službe user posted image , ker sem kar utrujena....

Tudi jaz ne morem več zapreti kavbojk...user posted image  Ves čas sem ful napihnjena... Včeraj mi je bilo tako fajn, ker mi ni bilo slabo... Popoldne sem si privoščila pedikuro (pa sem komaj zdržala eno uro brez hrane...), pa popoldanski počitek..... Zvečer pa EVO SLABOSTI!!!!.... Ker sem ponoči postala lačna, pa mi ni hrana pasala, sem samo pila razredčen multivitaminski sok... Pa ni pomagalo user posted image user posted image
Sem pa gledala novi katalog od Otto in Quelle, pa imajo notri nosečniške hlače, ki jih lahko nosiš že od začetka, ker se prilagajajo.... Ker počasi si bom morala kupiti nove....

Kar se moje službe tiče imam srečo, da mi gredo na roko in ko mi postane slabo al grem prej domov al pa si malce tam spočijem... Se je pa zato moj možek ful vrgel v delo od kar ve  da bomo povečali družinico... Ga ni nič doma user posted image .... Mi pa zato dela družbo naš pesek, ki je najbolj razcartani rotvajlerček na svetu user posted image .. On posluša moja tarnanja in sočustvuje zmano, haha...

Edino kar mi dela skrbi je moja šola... Ker sem tako utrujena, mi ni do učenja.. Izpiti pa se kar približujejo user posted image ... Zbrati bom morala še več volje in energije...

Dovolj nakladanja in tečnarjenja....
Punčke lepo se imejte...  Pa dobrodošle vse novinke....user posted image

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 18:40:51   
mtina
Hojla punce!

Sem morala kar malce prekinit tole pisanje, ko ste si dopisovale le o težavah, sedaj pa vidim, da ste bolj ali manj le vse SREČKE NOSEČKE! In tako je tudi prav.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil mtina -- 22.2.2006 18:42:32 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 19:09:18   
lucika
mtina, ok, nooo, saj ne bom vec. samo malo pa moram potozit:(
se pa boljse zdaj pocutim, hvala bogu. krivdo za sraufanje pa je moj pripisal enim keksekom, tak da se s tem tolazim:)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 21:57:44   
mis



Joj Spela100, zdaj si me pa se bol prestrasila. Jaz sem tudi imela prazno vrecko, pol mi je pa G pregrado odkril in mi jo z operacijo odstranil. Joj, kako je se dalec do 6.3.user posted image



(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 22:54:11   
Špela
No še ena oktobrka.user posted image PDP še ni določen
4 tedne sicer še zelo na začetku, že z enim korenjačkom doma, starim 26 mesecev.
Zaenkar vse poteka b.p. Tiste ki že imate otroke in ste ponovno noseče, koliko vam je slabo. Meni popolnoma nič, glede na to da je bila v prvi nosečnosti to prava katastrofa.
Upam na najboljše.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 7:35:51   
Bety
Lucika, magnezij resnično pomaga..user posted image ..spij vsak dan vsaj 300mg...pa, če imaš možnost, nabavi si prometrij, ne bo ti žal...
Jaz ima prvi pregled v torek, 28.2. ...takrat bom noseča točno 6t....bo , kar bo....nisem vsemogoča in čudeže dela samo Bog...jaz mu pa zaupam...če je v redu, bo preživelo...če ni, pa drugič...je pa vse skupaj, kar težko čakanje...user posted image

LP

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 7:42:06   
naja78
lep pozdravček.
ne morem spat in z veseljem upam da me sprejmete v club octoberuser posted image .22.2.06 sem naredila test,ki je pokazal user posted image  in v službi dobila potrditev da sem user posted image .v nedeljo se mi izteče 5 teden.
prvi pregled imam 1.3.06.
ampak najbolj zanimivo pa je:na ta datum bi mogla odnesti izvide od laparo k G,no sej jih tudi bom in mu zraven še povedala novičko.
upam da bo vse ok,saj sva delala user posted image 16 mesecev.

naja78

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 7:47:57   
Kato
Pozdravček še od mene. Jaz sem v torek zagledala user posted image user posted image  in še danes nisem prišla k sebi. Moj okvirno rok je 30.10.2006, tako da te Arabela prosim, če še mene uvrstiš na seznamček. Z možekom sva se trudila že več kot leto in vam sploh ne znam povedat kako sem veselauser posted image
Želim vam vsem lepo nosečnost. Meni še sicer ni nič slabo, na WC pa že laufam na 10 min user posted image

LP vsem user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 7:54:05   
naja78
matr nas je čedalje več.
saj kar dežujejo user posted image .punce vsem želim lepo in mirno user posted image ,da bi bilo vse ok.
mene tudi na seznamček.user posted image user posted image


(odgovor članu Kato)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 8:02:59   
tasha23
Dobro jutro punce user posted image ,
kako ste kaj danes? Jaz sem še kar vredu, le napenja me 100/h, kot da bi pojedla 1kg fižola, pa nisem jedla nič takega, ki bi me lahko tako napenjalouser posted image .
A katero od vas tudi napenja? Danes je sicer vse ok, le malo je manjkalo, da bi zjutraj objela školjko user posted image .


No za enkrat vas pozdravim, se javim še kaj kasneje

LP

Tashauser posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 8:16:35   
gaya
Jutro user posted image

jst resno razmišljam, da bom danes odšla domov iz službe, salbo mi je ko pr norcih in še tukaj v službi mi tko nekaj smrdi da je čist noro user posted image  in v takih razmerah jst res težko delam,...
Sem mislila, da bo danes kaj bolje, ker sem se včeraj zvečer počutla ko user posted image ,...
Pa bom očitno mogla počakat do konca 12 tedna....

Drugače pa napenja me itak skoz, rigam ko user posted image , pa user posted image  sem na orto... Ampak se tolažim s tem, ker pravijo da v 2 trimesečju pa baje prekipevaš od energije user posted image ,...

Kmal se začnejo datumi, ko boste nekatee začele s pravimi pregledi, še 22 dni, pa sva midve s pikico tud ponovno na vrsti za podrobnejši pregled user posted image

Punce moje še kaj se javite user posted image , da nam čas hitreje mine

_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 8:25:52   
Špela100
Dobro jutro!

Mene vsak dan malo po malo muči slabost, zvečer pa kar močno in to že cel teden. Popoldne bi samo spala. Utrujena sem ful, kot ena cunja. Za se zvečer stuširati rabim eno uro priprav in volje in prepričevanja.
Drugače je vse ok, razen nervoze ob pričakovanju drugega ultrazvoka.
A je katera že bila na pregledu in videla srček ali plodek???

Vesela sem, da nas je vsak dan več. To bomo lahko klepetale. No zdaj grem pa malo delati, imam dela, da se ti zmeša. Moram čimveč narediti pred popoldnevom, ker potem je konec.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 8:36:53   
skip
user posted image Ej, super, da nas je vedno več. Se bojim, da bo oktobra zmanjakalo placa v porodnišnicah user posted image .
Jaz se non-stop slabo počutim, a še kar nekako gre. Včeraj sem bila na tečaju za zgodnjo nosečnost. Sem se prav hecno počutila, saj sem bila skoraj edina brez trebuščka user posted image . No, najbolj me je razveselila predavateljica, ki je rekla, da je to, če imaš občutek kot da bi vsak trenutek dobila user posted image , DOBER znak, da nosečnost lepo napreduje. Kajti jaz imam neprestano tak občutek, čeprav sem že 7t2d in se še vedno nekoliko bojim. Drugače pa nam je fizioterapevtka pokazala vaje, ki naj bi jih delale, da ne bo hrbet bolel. Meni je blo zelo fajn, še posebej ko sem opazovala vse te trebuščke.

Lep dan vsem, pa čim manj težav in da bi pikice lepo pridno rasle!


(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 8:47:00   
tasha23
Malo prebiram po forumu in sem ugotovila, da imete skora vse tako hitro pregled ali ste ga že imele, jaz pa ga imam komaj 21.3,  takrat naj bi bila nekje v 9t. Prvič, ko sem imela ss, sem imal prvi pregled že v 5t in v 6t (ker sem začela krvavet) sem že videla biti srček. Nato pa v 7t ...user posted image
Ampaka, morda G ima pozitiven občutek (jaz tudi) in meni, da nima smisla prej, ker itak se bo vse speljalo v najboljšem redu.
Tako sem neučakana. 21.3 je res še zelo dalečuser posted image .

V službi imam kar nekaj dela a sem tako utrujena in se mi prav nič ne ljubi. Najraje bi šla spatuser posted image , pa hlače me tako tiščijo user posted image .

Ah, vsaj vreme je boljše no: sonek sije in topleje je (vsaj nekaj!)

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 9:57:12   
vava
ojla vse nove in "stare" srečke user posted image user posted image user posted image user posted image
tasha tudi mene je v 5 in 6 tednu napenjalo na veliko user posted image  a je pač minilo, danes se mi je tudi vrnila energija in volja do dela in "življenja" user posted image zadnjih 10 dni sem se vlekla kot megla tudi pogovarjati se mi ni dalo z nikomer - vsake toliko sem se skregala s svojim dragim user posted image  n nekako sem komunicirala v službi. Danes pa mi je posijal sonček (čeprav zunaj pada neka čudna mešanica dežja in snega - tasha iz kje si pa ti, da imate lepo vreme), no in danes sem prav dobre volje user posted image Tudi pika, zvija, navija in mori me ne nič več, edino po malo hrane sem takoj popolnoma sita (včeraj zvečer sem pojedla 2 krožnika juhe in konec - kot bi pojedla dve nedeljski kosili. Potem sem se pa 1 uro mučila s skledo solate in vsakič, ko sem jo 3x dala v usta sem imela dovolj. čez 10 min pa spet lakota in ...)
no gre na bolje in jaz sem srečnauser posted image

aja tasha pa se to. jaz imam prvi pregled 14.3. in takrat bom v sredini 10. tedna - tako, da brez panike
lp
vsem

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: OKTOBRKE
23.2.2006 10:05:28   
tasha23
Ojla vava,
jez sem s primorske. Sem pa čisto brez moči danes. Po špika me. Neprestano hodim na wc - no kot sem že enkrat napisla ogromno pijem (zaradi ledvic), posledično tudi grem večkrat na wc.
Sem pa tako utrujena, da me niti sonce ne zvabi ven. Včasi sem komaj čakala, da posije sonček, da grem lahko ven, zdaj bi pa samo spalauser posted image .
Saj vem, da včasi malo popaničarim, ampak je vseeno še malo straha, da se nebi ponovilo najhuje.
Čeprav mislim pozitivno in tako tudi čutim, bi pa vseeno rada videla, da je prvo tromesečje že mimouser posted image .
Drugač je pa vse OK, pa z user posted image  danes praznujeva obletnicouser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da grem domov, da mu pripravim kosilouser posted image .

No, pa spet moram se vrnit malo na delo,

pa pauser posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?