|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 7:53:21   
A_A
Barbk, žal mi je, da se ti ni dobro izteklo
ko sem jaz imela ss sem si vedno govorila, da je boljše, da se je ss zgodil, kot pa da bi pikica zrasla in bi bilo zelo hudo narobe z user posted image  , narava že poskrbi zato, da tako je

vava, tole ste dobro izpeljali, ko ste tako povedali doma za user posted image
me prav zanima, kako bo pri nas

Arabela, upam da bo tale tvoja slabost čim prej minila user posted image

pilotgirl, jaz sem tudi čisto na trnih tako kot ti, komaj čakam na prvi pregled, da me pogledajo in user posted image  da je vse OK, ...to me trenutno najbolj skrbi... jaz nimam nekih tipičnih znakov, da bi bla noseča in imam včasih kr občutek, da je kaj s user posted image  narobe, ker nimam znakov za nosečnost (sem v 6 t in 4 dni), le prsi imam zatečene in pa če se ful najem, me napihne do fulla, isto kot pri PMS

vedno sem si predstavljala, da ko bom user posted image , da bom imela ful slabosti in da me bo špikalo, da bom čisto fuč in zmatrana, zdej pa ko sem, se mi pa sploh ne zdi da sem user posted image





_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 8:12:20   
tasha23
Pozdravljeneuser posted image ,
danes zjutraj sem delala testuser posted image user posted image in glede na mojo zadnjo M in na jutranji lepo vidni + se vam pridružujem. Upam, da tokrat bo šlo vse OK. Danes kličem še G in upam, da me kmalu tudi sprejme. Namreč imam probleme z ledvicami in moram biti toliko bolj pozorna in pazljiva.
Včeraj mi je bilo full slabo in še bruhala sem user posted image . Danes sem pa tako vesela user posted image , saj nama je po 7 mesecih ponovno uspelo in tokrat (upam) brez komplikacij.

Vsem user posted image  en topel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

LP

Natašauser posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 10:34:19   
vava
barbk žal mi je user posted image . uživajta na smučanju in kar pogumno naprej user posted image . upam, da se nam čimprej oglasiš z veselo novico.
tasha23 dobrodošla in čestitkeuser posted image
arabela, je danes kaj bolje glede tvoje user posted image ?
A_A najini pikici pa sta enako stari user posted image  (6T4d), tudi za naju bo to prvo dete in tudi midva sva se matrala skoraj eno leto.
upam, da ostanemo skupaj do konca. Do 14.3., ko imam prvi pregled po moje ne bom mirna. ponoči se še vedno potim in spet sem se zbudila ob 6ih zjutraj. potem bom pa popoldne spet čisto user posted image .
na pa očitno tako mora biti user posted image  a ne?

lep pozdrav vsem

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 11:56:58   
Špela100
Punce, jaz imam danes prvi pregled ob 14.00. Sem tako nervozna, upam, da je vse ok. Prvič namreč ni bilo in me je zdaj ful strah. Upam, da ne prijokam domov.
No danes smo dopolnili 7t, slabo mi je pomalem že 3 dni. Danes boljše kot včeraj.

Vam sporočim kako je šlo na pregledu.
A_A tudi jaz se tebe spomnim iz foruma zanositev, želim ti da se ti vse lepo izteče do konca.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite pesti

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 13:29:10   
A_A
tasha23, dobrodošla med oktoberkami user posted image  user posted image  user posted image

Arabela, tudi jaz se sprašujem kje dobiti kakšno dobro kremo proti strijam, sedaj se že mažem z navadno kremo, ampak mislim, da to ni (ne bo) dovolj user posted image

špela100, držim pesti za današnji pregled user posted image , jaz ga imam šele 6.marca, uf, kje je še to

vava, sem danes še enkrat računala koliko časa sem user posted image  in sem ugotovila, da sem se zmotila za 1 teden, sem dopolnila šele 5t in 4d (se pravi sem v šestem tednu), hm?! upam, da jst to prav računam (zadnjo M sem imela 14.1.)

vsem pošiljam user posted image za srečo!



_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 13:50:48   
skip
Živijo, oktobrke!

Se skoraj po enem tednu spet oglašam. Hudo mi je za vse, ki ste izgubile svoje pikice. Samo nikar ne obupajte. Jaz sem prejšnjič po ss jokala ko dež, potem pa se vrgla v tek na smučeh in mi je kar odleglo. Zdaj pa zaenkrat dobro kaže. Krvavitev ni, me pa večkrat boli, kot nekakšni krči al nekaj takega. Drugače pa moram vsako uro jest,  ker mi je drugače user posted image , tisti tri glavni obroki pa odpadejo, saj me tako napihne, da ne morem hlač zapet, pa vse me noter boli. A je še katera med vami tako blazno utrujena? Jaz pridem iz službe in grem ob okoli 17 spat, pa se zbudim šele ob 21, čeprav moj user posted image ropota po sobi, nato pol ure tavam po hiši in grem spet spat. A ste ve prosile za bolniško splošno zdravnico ali ginekologinjo? Če se bo tako nadaljevalo, bom morala kakšen dan ostat doma, čeprav imam fullll dela v službi.

Držim pesti za vseuser posted image . Lepo se imejte!


(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 14:11:29   
lucika
tudi meni je zelo zal za vse, ki vam ni šlo po planu. vem, kako boli. in vem, da nobena beseda ne pomaga. le čas bo vse omilil....

sam sem ok, še vedno me zvija na trenutke, da me kar po luftu nese gledat na vc, če se bo kaj nevarnega pokazalo. saj vem, da tole ni glih pozitivno razmisljanje. ampak v vmesnem casu pa sem pozitivna.

evo, skip, imava nekaj skupnega. jaz se tudi ne spominm, da bi v prejsnjih dveh (zelooo dolgih) nosecnostih, imela kaksne posebne krce cez dan. mislim da ne. zdaj pa non stop. pa lacna sem se vedno ful. ampak tak, da cisto malo pojem. ko se recimo nakosilam, sem pa napihnjena ko slon. ampak takoj, ko napihnjenost zgine, sem fuuul lacna. sploh nimam vmesne stopnje. nabasana, ful lacna. samo to. ce pojem kaj malega, sem ful lacna cez petnajst minut. to je tak, trenutek preden ti zakruli v zelodcku. tak mal me zvije no...saj veste, lacna pac.

mal me pa ze skrbi za moje kile. ker jih imam ze zdaj prevec. bom mogla tele napade lakote malo ignorirat. samo kaj ko ne gre z drugim kot hrano. hm, bo treba nekaj pogruntat.

in druge, kako se drzite?

lp

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 15:24:34   
Arabela
Hojla user posted image !

Prva stvar, ki jo naredim, ko pridem iz službe hitro prečekiram vaša sporočila, da vidim kaj je novega pri vas... Vidim da se dogaja user posted image !

Barbk, zelo mi je žal, ampak držim pesti, da vama bo spet uspelo... Drži se user posted image !
Tasha23, dobrodošla med nami...Čim boš vedela, nam sporoči kdaj imaš prvi pregled....

A_A bodi srečna, da ti ni nič slabo... Mogoče bo še prišlo, meni se je začelo v 7 tednu, al pa si ena izmed srečnic, ki v nosečnosti lahko samo uživa...

Jaz sem se danes po 2 tednih končno zbudila brez slabosti user posted image user posted image user posted image .. Občutek je bil FANTASTIČEN!!! Upam,da se slabosti počasi umirjajo... Danes sem sicer malce utrujena, ampak hkrati polna energije...

Špela100, kako je bilo na pregledu...
Lucika, tudi jaz sem se že zredila za 3kg odkar sem noseča... Ampak nič ne skrbi... Če si lačna, moraš jesti, samo mogoče pazi kaj ješ... Jaz poskušam jesti dosti zelenjave, sadja, ful mi dišijo razne juhe, meso in čokolada se mi zadnji teden upirata... Včeraj zvečer pa se mi je zaluštal...... MacDonald'suser posted image ... Pa sem šla in sem se napokala junkfooda!!!! Brez kančka slabe vesti, haha...

Skip, misliti moraš najprej nase in na user posted image ... Delo bo počakalo, pa če je še takšna gužva... Tudi jaz sem navajena, da mi v službi vse štima.... Pa sem zaradi slabosti ostala prejšnji petek doma... Ampak meni gredo v službi na roko, pa ne rabim prinesti bolniškega lista... drugače mislim, da greš k g. ali k osebnemu zdravniku pa ti napiše bolniško... En dan počitka pomeni ogromno...

Kar se pa kreme tiče, so meni predlagali od Chicco Donna za mamice, vendar mislim da se te ne dobi v MB, le v CE in LJ, mi je pa tudi druga kolegica povedala, da se je mazala z neko kremo proti strijam iz DM, pa češ da je poceni in da je njej ful ustrezala... Se moram še pozanimati...

Punce čuvajte svojeuser posted image ...


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 18:51:15   
Bety
Nekaj je narobe, ker vidim, da je Špela100 napisala poročilo s pregleda in ga nikakor ne morem odpreti....Upam, da je vse OK!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 19:00:56   
Arabela
Ja sem mislila da meni nekaj šteka računalnik user posted image !!! 100x sem že prečekirala, ker sem videla da je Špela100 pisala...


Špela100, a je blo vse ok na pregledu.... Javi se ponovno....

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 19:16:59   
tasha23
bolj kot vas prebiram, bolj ugotavljam, da imam skoraj iste znake kot ostale: full sem utrujena - najreje bi spala in kar paše ko se popolne vležem za eno urco.
Krče imam tu pa tam in so kar neprijetni, kar pa je najhuje lačna sem non-stop, ko pa pojem me tako napihneuser posted image ...
Danes začnem z prometrium-om za preprečitev splava.  Upam, da bo pomagal.
Prvi pregled pa imam komaj 21.3. komaj čakam!!!!

LP vsem user posted image


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 19:27:02   
Arabela
Dovolila sem si nas popisati in zraven napisati datume pregledov (če sem katero izpustila se opravičujem ali pa če sem napisala nepravi datum):
  1. Špela100  -  21.2.
  2. adeja  -  21.2.
  3. pilotgirl  - 27.2.
  4. Bety - 28.2.
  5. -katka-  - 3.3.
  6. mis - 6.3.
  7. A_A - 6.3.
  8. SANIKA - 7.3.
  9. mtina - 8.3.
  10. lucika - 13.3.
  11. vava - 14.3.
  12. Arabela - 15.3.
  13. gaya - 17.3.
  14. skip - 23.3.
  15. muki1
  16. natja
  17. nelly
  18. tasha23 - 21.3.


Mimogrede, adeja, kako je bilo na pregledu? Upam da ok.



< Sporočilo je popravil Arabela -- 21.2.2006 19:29:20 >


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: OKTOBRKE
21.2.2006 22:47:55   
mis




Punce, kje je kej Špela100 pisala? Jaz nic ne vidim????user posted image
Vidim da ste bile danes zelo pridne in ste veliiiiko napisale. Jaz pa dopoldan cisto nic ne morem. Delam v soli....
Vedno bolj mi je slabo. Bruhala sicer se nisem, se mi je pa danes prvic zvrtelo. Sredi razreda sem stala in se prijela za omaro...user posted image
Sem se tako ustrasila, da sem kar klicala pa sestro v porodnisnici vprasala ce je to normalno. Pa je rekla da je.
Tudi jaz se vsak dan sproti bojim da bo kaj priteklo. Zaenkrat se drzim. Imam veliko vec nosecniskih znakov kot sem jih imela takrat, ko sem ze imela ponesreceno nosecnost. Upam da zdaj bo...
Bozajte busije in user posted image .



(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 7:14:46   
gaya
Jutro,

res smo pridne in se ful oglašamo user posted image , se vidi, da vse komaj čakamo, da minejo teli tedni do naših pregledov user posted image ,...
moram rečt, da danes zjutraj mi je bilo prvič malo manj slabo kot prejšnje dni in upam, da sem mela tole grozno user posted image  samo do 7 tedna, ker v petek s pikico stopava v polnih 7t in pravjo da včasih se takrat lahko tud neha, k enim se pa začne,...user posted image
No itak pa bomo vse prenesle, samo da bodo user posted image  zdravi in bodo rasli user posted image ,....

Mis, mene ravno tko se vedno dajejo negativne misli na čase, ampak moram pa priznat, da je že veliko bolje... Čeprav sem že videla najinega user posted image  in user posted image  še vedo nisem potolažena, no saj verjetno ne bom, dokler štručke ne bo v mojem naročju,... user posted image  ampak taki trenutki s takimi negativnimi mislimi so redki,....

Aja moje joškice pa so manj občutljive, samo modrčki so mi pa že mal tesni, špika me tud mal manj, ampak k pa me, me pa ornk boli,...
Izcedek sem pa ugotovila, da je povečan dopoldne v službi, popoldne doma, k pa veliko počivam, pa ga je izredno malo user posted image , zanimivo.... čeprav delam v pisarni in imam sedeče delo,.. no ja, je že kak razlog,...

Ok zdaj pa dost nakadanja user posted image

Pazite na svoje pikice in uživajte user posted image

_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 7:38:34   
A_A
no evo mene, tako lepo tukaj govorim kako nimam nič nosečniških znakov, ha! danes ponoči sem se zbudila ob pol treh, ker me je ful vročica oblivala in tako slabo nastalo, da sem hitro šla na WC. user posted image  Nisem bruhala, mi je pa blo slabo user posted image  in tiščalo v želodcu in tak zoprn okus v ustih, jak! V glavnem prebava je čisto fuč.  user posted image

tko sm mogla mal pojamrat user posted image

drgač pa: punce, držte se!!!
pravim vam, za naše user posted image  se splača potrpet!

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 7:38:39   
Bety
Pozdravljene!

Jaz uporabljam prometrijum, ki ga kupiš v Italiji na prosto in mi ogromno pomaga. Zaradi njega nimam nobenih izcedkov, zmanjša mi krče v maternici... in vse skupaj je lažje....Zdravnik mi je razložil, da je to čisti progesteron, ki podpira nosečnost in če je vse OK s pikico, se nosečnost obdrži....do SS pride samo, če je plod deformiran(ali pa da ti niso še odkrili deformacijo rodil)...pri nas ti ga predpiše zdravnik kot Dabroston, samo vsi trdijo, da je prometrijum boljši...ena škatlica, 30x100 mg stane 6 eur....porabiš 2-3 tabletke vaginalno na dan...jaz rabim veliko več, 3x300 na dan,...

Drugo pa.user posted image ..kaj pa vem...strah me je še vedno, da se mi samo sanja vse skupaj.user posted image ..tako dolgo sem se borila, vsak mesec, že 2 leti...resnično, vsak mesec...nekaj ss v tem času, dva neuspela transferja, ogromno injekcij v trebuh, v rit, boleča punkcija brez narkoze (2x), vsako jutro vstajanje ob 4h in pot v LJ, novembra test pozitiven in propad vsega skupaj....težko, težko....
Pa trdijo, da je z nama vse OK...nepojasnjena neplodnost...user posted image user posted image user posted image

Tako....sem na bolniški in čekiram vaše poste, ker edino tako lahko pozabim na vse skupaj...

Skrbi me Špela100?!?!...Kje si, punca? Čakamo poročilo s pregleda....
Držim vam pesti, ženske, da bo vse OK....

Srečno!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 8:19:00   
katy.25
Živjo vse nove srečkeuser posted image !
Tudi meni je včeraj CB pokazal + , test sem danes zjutraj ponovila (za vsak slučaj) in je še vedno +. Sicer sem bila malo skeptična, ker sem jemala ta mesec (in prejšnji ) dabroston in nisem vedela ali ima vpliv na test ali ne. Na forumu Želimo si novega člana mi je prijazna kolegica pojasnila da te tablete ne vplivajo na nosečniški hormon! To pomeni ...user posted image . Sicer nimam nekih posebnih znakov, malo povečane prsi, pa seveda M ni od nikoder. Malo me je vse skupaj presenetilo ampak si želim da bi bilo vse v redu (kot to močno želim tudi vsem vam). Če sem imela zadnjo M 26.1. sem torej med oktoberkami (tole preračunavanje mi ne gre najbolje - neizkušenostuser posted image ) ? Torej je sedaj naslednji korak, da se naročim pri gin.?

Lep pozdrav in čim manj nosečniških ¨tegob¨!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 8:29:13   
Barbk
JUPI JUUUPI Katy.25, zdaj si tudi ti srečka user posted image .Uživaj in še enkrat uživaj teh 9 nosečniških mesecev.user posted image user posted image user posted image
 
Upam, da se vam kmalu zopet pridružim-mogoče bova pa z lubijem smučarčka ustvarla.
 
Barbk
 

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 9:00:06   
katy.25
Hvala za lepe želje Barbk.
Čeprav je še vse pred mano si vsekakor želim, da bi bilo vse v redu.
Želim vama, da user posted image čimprej uspe!user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 9:14:11   
skip
Živijo,

v ljubljanskem Leonišču imajo danes ob 16h brezplačno predavanje za nosečnice v začetku nosečnosti. Je katera med vami kaj podobnega že obiskala oz. namerava? Po eni strani bi rada šla, po drugi pa se mi ne da, ker imam dva sestanka popoldan in bi šla samo domov spat.

Dobrodošla Katy.25. Čim boljše počutje vsem!

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 9:31:22   
adeja
Lep pozdrav!

Jaz pa nimam glih dosti casa, v službi imamo neberjetno gužvo, tako da nisem uspela nič napisat. Tu pa tam pa vseeno pokukam na forum in kaj na hitro preberem. Arabela vceraj sem bila na prvem ultrazvoku, a se ni še veliko videlo.  Saj sem srečka nosečka komaj pet tednov in danes 2/7. Mi je pa ginekologinja vse lepo razlagala, bila je ful prijazna in videla sem le senco, kjer se bo sedaj razvil plod, ni se slisal niti srcek. A sem vesela, da sem bila, ker se mi zdaj zdi bolj resnicno. Nikomur se namreč nisva povedala, razen sestri in najboljsi prijateljici, a je ostala še skrivnost. Malo še počakava, da poveva domačim in prijateljem. Tako da zdaj po ultrazvoku res vem da je res. Ker mož je bil tako nezaupljiv, da sva naredila kar tri teste, da je verjel. Sedaj pa ni dvoma. naslednji, uradno 1. pregled pa imam za dva tedna - 7. marca, komaj čakam, takrat se bo že več videlo! Veselje je nepopisno!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 9:42:40   
tasha23
Hello pupe,

da se tudi jaz malo javim: najprej dobodošla Katy.25 in ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Kot večin tudi mene je strah ponovnega ss-ja, ampak skušam bit pozitivna in upam, da bo vse OK.
Včeraj sem začela jemat prometium 200mg 2X na dan in moram priznat, da malo oblaži krče maternice.
Sem pa tako utrujena user posted image , da bi kar legla in zaspala, pa vse me tišči (hlače modrček...)
Trudim se da popijem vsaj 3 litre tekočine na dan, da ne bi prišlo do kakšnega vnetja ledvic ali mehurja (prejšnji vzroki za ss) in se veda da sem toplo oblečena.user posted image

Komaj čakam 21.3., da dam skozi prvi pregled, do takrat pa skušam čimveč počivat in se pazit.

Bety, prebrala sem, da tudi ti imaš prometrium, ali ti ga je predpisal G? Kdo pa je tvoj g?

Želim vsem lep user posted image  dan s čimmanj slabostmi

LP

Tashauser posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 10:26:09   
Špela100
Joj sorry punce, nisem vedela, da moje sporočilo ni prišlo do vas. Pisalo je vse ok, da je oddano, ampak očitno je nekja zaštekalo.
No moj pregled: ni se še nič videlo, ne plodka, ne srčka, gestacijska vrečka je velika 12 mm. G je rekla, da je za zdaj vse ok, vendar je nosečnost še premlada, da bi se kaj videlo in sem naročena 7.3. ponovno.
Izključile smo možnost izvenmaternične nosečnosti, to je pa tudi nekaj. S pregleda sem prišla čisto potrta, ker se mi zdi da se vrtim v začaranem krogu. Včeraj sem bila noseča točno 7t in me mal skrbi, da je vse skupaj premajhno, čeprav je rekla G da je vse ok in primerne velikosti. Saj veste, paničarim zato, ker sem že novembra imela prazno gestacijsko vrečko in sem morala na čiščenje. Tako, da moram spet skozi to in spet čakati 14 dni.
Danes sem malo boljše volje, včeraj je bila pa katastrofa.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 10:27:25   
vava
UAU punce koliko čtiva za dopoldan v službi
Katy.25 čestitke user posted image , mislim  da imaš PDP okoli 2. novembra, pa vseeno dobrodošla med oktobrkami
jaz sem kar ok, lačna user posted image , zaspana, manj krčev in vsake toliko groooozno tečna
se pa ponoči še vedno zbujam, sledi wc, preoblačenje prepotene majčke, potem pa kar nekaj časa ne zaspat ...
no pa bo že
adeja super, da je za 1x  vse ok, arabela lepo, da si se potrudila in nas dala vse na kup, špela100 javi se!

vsem lep pozdrav in držite se user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: OKTOBRKE
22.2.2006 10:41:33   
muki1
Dober dan. Malo se oglašam po dolgem času user posted image .
Počutje je dobro, slabo mi je dosti, ampak ne tak, da bi se ljubila z školjko user posted image . Spim še pa še, tudi zdaj bi najraje legla na pisalno mizo, ker sem se tak nabutala malice, da mi je kar slabo. Probam normalno jesti, ampak mam že v krvi ljubiteljstvo do hrane, pa še z diete sem presedlala med nosečke, tak da me mogoče telo zdaj kaznuje, da sem ga hotela izstradati. user posted image
Pregled imam 06.03.2006, tak, da bom takrat noseča skoraj 9 tednov. Pa mi kar paše, ker imam do 28.02. itak gužvo v službi.
Lucika, ne se sekirat, ni pozno, vsaj tako je meni rekla moja g.ki je uspešno spremljala tudi mojo prvo nosečnost. Prvič sem šla prej na pregled,pa še malo sem datum zadnje menstruacije zbiksaa, pa se na prvem pregledu še ni slišal srček in bi se po datumu moral, pa sem imela en teden panike in joka, do naslednjega pregleda, ko smo ga potem končno slišali.
Gaya, če si si oparila rit s kamilicami, pa imaš še izcedek, si probaj vstaviti v nožnico tampon, namočen v navadni jogurt. Meni to zmeraj pomaga.

Kaj vse ste prvič noseče ali že ima katera doma kakšnega lumpa?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?