|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.9.2006 17:11:10   
asso
Ojla,

samo na hidro.

user posted image čestitke za društveni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boš videla, da boš imela tik tak izpit v rokah.

Ja v drugo je tudi meni bilo res lažje. Rodili smo kot bi čihnila in takoj sem se počutila dobro. Jaz kar že lavfam okrog, čistim, kuham, perem in likam... Počitek, kaj je že to? Kaj za pit?

Ja, no lepo nam je, čeprav pestro in naporno.

Pinkiponki kaj je že kaj?

Lu, boš videla, da boš tudi ti kmalu pestvala in se počutila super.

Sedaj pa morem šibat.

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.9.2006 18:39:06   
pinkiponki
Pinkiponki je še tu user posted image , dons vsa zoprna, slabo razpoložena, počutim se za en d**k, čisto nasprotje kot včeri, ko sm bla polna energije, vsa optimistična, vglavnem fina. Upam, da bo jutri spet boljši dan!!

Asso, blagor tebi, k sti tko fit že po parih dneh po porodu, kar tko naprej.

Ribica, tudi jst ti čestitam za društveni in upam, da boš kmalu taprava šoferka, da boste s tvojo Luno in sevedauser posted image šli na izlet.

Čau bau

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.9.2006 22:09:27   
Anonimen
Samo drustveni CPP je .. vozit zacnem potem. Tko da zdaj sem vsaj teorije resena (juhuu).

Drgac pa se mi spet ne da ucit in visim tuki na RR ... user posted image  Kaj bo pa v cetrtek, pa ne vem.

Naty_taja, sem dala st. sestricni pa jo bo dala naprej, takoj ko koga vidi (pred dvema dnevoma ni se nobenga srecalauser posted image ).

Pinkiponki, v petek je lep datum pa se rok imas takrat, nehi tezituser posted image  user posted image  Al pa potem oktobra recimo user posted image  Sej ce bi bla bolj potrpezljive sorte, pa lahko pocakas na Tajin PDP pa takrat rodis  .. ali pa na Tajin RD .. skratka, opcij je veliko user posted image  

Lu, se ze kaj dogaja?

Asso, vidim, da se imate fajn, ampak mal pa lahko pocivas. Nastio imas doma?

Pikapoka, Tinca7, Supermami (kam se je pa ta zgubila?), GoYa, Bejba in ostale, ki sem jih nenamerno izpustila user posted image , javite se kaj ..

LP, RIba

(odgovor članu pinkiponki)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.9.2006 22:23:23   
Anonimen
U, sele zdaj vidim, da se je Lu ze oglasila user posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2006 8:36:55   
Pikapolonica
Hojla, punčke!

Kako ste kaj? Se moram spet malo oglasit, da ne boste mislile da sem izpuhtela...

Časa mam pa - kdo ve.... Ko se bo začel jok iz spalnice, bom šibala. Drugače sem pa ravnokar prišla domov, ker sem peljala Tio v vrtec. Ah, ta vrtec. Prvi teden je že bolela, potem bila en teden doma, okužila še mene in Lino, zdaj je sicer spet v vrtcu, ampak za kako dolgo. No, tudi Lina je kar fino fasala - sva bili v petek na aspiriranju noseka user posted image , ker je bilo za kakšno kilo smrklja tam zadaj.... K sreči pa nobena od njiju ni potrebovala antibiotika. Edino jaz jih od včeraj spet jemljem. Sinusitis. Me tako glava in čeljust bolita da ni za povedati. Kaj češ, vsaj dolgčas nam ni. Mimogrede, smo pa kupili elektronsko črpalko za nos ( za ta mali dve, seveda) in samo tole lahko rečem:  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Našpricaš fiziološko raztopino v nos, počakaš da malo ven priteče in potem posrkaš. Enkratno res. Tia si sicer nosek že zna spihati, ampak ravno prejšnji teden se je pred hišo spodbila in si nosek razbila in potem si ga sploh ni hotla pihat, ker jo je bolelo. Kaj je vse ta črpalka potegnila ven.... Bolje da ne veste. Ampak, res priporočam. Ni najbolj poceni, je pa vredno.

Drugače pa Lina kar lepo napreduje. Pri dveh mesecih sva bili v posvetovalnici in je zrasla za 9cm in se zredila za 2kg. Najino dojenje torej čisto dobro deluje. Se pa Lina doji striktno na 3 ure. Pa naj bo dež ali sneg, sonce ali luna, dan ali noč.... In ja, tudi jaz sem bila po porodu takoj v akciji, zdaj pa... Zdaj sem pa KRONIČNO neprespana, utrujena za dol padit, v obraz vsa uvela, s podočnjaki... Sem se zadnjič v eni trgovini v ogledalu zagledala in se sama sebe ustrašla. Madona, kot ena mamilašica user posted image . Takole res ne bo več dolgo šlo. In potem malo berem druge forume (temo julijčki in julijke, npr) in izvem, da jim ponoči otroci spijo po 6 in več ur v prvi rundi.... Mi gre kar na jok. Pri nas se je to zgodilo samo 3x in še takrat je spala le 4,5 ure skupaj. Upam, da bo enkrat res bolje.

Drugače sem si pa, po Bejbini ideji, tudi jaz omislila eno žensko, ki mi pride pospravit stanovanje. Sicer ne enkrat na teden, ampak na 14 dni, pa je glih tako v redu user posted image . Ker jaz res ne zmorem še pospravljati po stanovanju. Lina je sicer zdaj že več časa sposobna preživeti tudi v ležalniku, ampak sama s sabo sigurno ne več kot par minut. Potem je že potrebna animacija. Je pa tako posrečena zdaj, ko je pogruntala da ima rokice. In potem tako sklepa prstke skupaj in jih miga in opazuje. Pa včeraj se je že na glas zasmejčkala, ko sem jo nekaj žgečkala. V takih trenutkih pa res pozabiš na tiste rogece user posted image , ki ji včasih zrastejo tu spredaj, na čelu.

No, sem malo zašla. Hotela sem reči, da ta ženska pride in pospravlja, mi pa....ali smo doma, ali pa gremo ven in kaj bolj pametnega počnemo sami s sabo ta čas. Plačam ji pa 1000 tolarjev na uro (se mi ne zdi tako veliko). Če se samo spomnim sprehodov v prvi porodniški, ko sva s kolegico vsak dan šli na kavo... kolk sem pa takrat denarja stran zmetala. No, zdaj pa itak na sprehod bolj redkokdaj grem, ker Lina še vedno ne uživa v vožnji. In sprehajati se s strahom, najprej ali sploh bo zaprla oči in potem, kdaj jih bo že spet odprla in kdaj se bo začela spet nazarensko jokati.... to res ni noben užitek user posted image . Upam, da bo kdaj kaj bolje!

No tako, sploh ne morem verjet da mi je uspelo dokončati tale post. Sem pa razmišljala.... saj si bomo potem še vedno pisale, kajne? Zdaj počakajmo še na LU in Pinkiponki, potem pa na drug forum. Z istim imenom debate. Velja?

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2006 9:27:36   
GoYa
Evo, se oglasim še jaz na hitrico, preden se začne tudi moja Lina oglašat iz spalnice user posted image . Jaz moram mojo kar pohvalit, ker ponoči kar spi, tudi po 6 ur. Evo, edino danes je nek kažin zaradi krčev in se je že ob 2h zbudila, pa potem še ob 6h z jokcem. Spat pa hodimo med 21.30h in 22h. Ne vem ali so ti krči danes posledica AD3 ali moje zelenjavne mineštre od včeraj user posted image . Danes ji kapljic ne bom dala, da vidim, kaj bo ponoči.

Sicer pa izkoriščamo tele lepe dneve maksimalno in smo po cele dneve zunaj. Pa potepamo se tudi že. Bili smo že v Celju pred tremi tedni, pa v Portorožu pred dvemi, pa v Ljubljani v ponedeljek. Upam, da nam bo vreme naklonjeno čim dlje.

Moje počutje je tudi fajn, ker nimamo težav s spanjem in se kar naspimo. Včeraj sem imela pregled pri G in sem mu rekla, da gremo lahko že po drugega user posted image . Se je sam nasmehnil in rekel mojemu naj me mal nazaj drži. Smo mu peljali še Lino pokazat. No, je rekel, da se vidiva čez pol leta, pa se takrat zmenimo za nov poskus. Komaj čakam user posted image .

Evo, alarm iz spalnice user posted image .

Punce, bodte fajn.

LP, GoYa in trenutno jokajoča Lina

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2006 11:56:19   
Pikapolonica
JOJ, sem napisala da počakajmo še samo na LU in Pinkiponki. Pozabla sem pa na Tinco7. OPROSTI!!!!!!

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2006 13:41:14   
Bejba
Vedno več mamic in vedno manj nosečk je na tej temi user posted image . Tudi pinkiponiki se je pridružila mamicam na kvadratuser posted image . Kar tako naprej.

No, mi se kar v redu rihtamo. Nik je kar priden, le včasih imamo še probleme z zaspanjem podnevi, vendar tudi to rešimo.
Punce, ki imate probleme z nočnim spanjem - ste prebrale temo na novorojenček in dojenček o kvasu. Moram priznat, da nam kar pomaga. Ga je Nik namreč začel neki sračkat ponoči, čeprav je od rojstva pridno spal ponoči, pa sem mu dala zvečer kvas in je bila sprememba (na bolje seveda). Še vedno mu sicer ne rata prespati cele noči, vendar se ne pritožujem. Spi od cca. 19h do 4.30, popije mlekec in nato do cca. 7h. Če ga vmes kaj ne sračka user posted image .

Anže je tudi priden. Se moram pohvalit, da smo od petka brez dude user posted image . Sem mislila, da to pa nam ne bo uspelo do šole, saj jo je imel skoraj prilimano v usta in sem tako ponosna na mojega sončka user posted image . V glavnem našo dudo je vzela muca, ker je Anže že prevelik fantek. Včasih se še spomni nanjo, vendar ni krize. Res smo veseli, sedaj samo še čakamo trenutek, ko se bomo rešili plenic. To pa se mi zdi, da ne bo šlo tako hitro user posted image .

Lu, sedaj si na vrsti ti. Daj že no, smo precej nestrpne user posted image . Verjamem, da tudi ti.

Tinca7, ti pa še malo uživaj pri enem otročku in se spočij še za ene tri leta naprej (ja, ko bi se le dalo). Ja nimaš kaj, naporno je z dvema malima, ampak tako neskončno lepo user posted image .

Uživajte in pocrklajte svoje dojenčke in tiste že malo večje škratke.

LP; Bejba

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2006 16:13:38   
Lu
Dan vsem skupaj!

Danes sem  imela CTG pa je nekaj malega že zaznal, tako da saj enkrat se pa bo začelo. Me je pa tako začelo tam spodaj bolet kot da se mi vse nekaj razteza. Skratka kot da bi bila v modricah, pa špikanje, pa... vem da se pripravlja, ampak naj se že dokončno, no. Smo že vsi skuapj kar nestrpni, ker smo pričakovali, da bo res kaj prej. Jutri imam rok pa bomo videli. Danes me res kar skoz nekaj špika tako, da. Upam, da letimo kam.user posted image

Se vam še kaj oglasim. Zdaj grem pa še Majo zabavat. user posted image


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2006 22:59:34   
Anonimen

O, bravo Sonček, ocka, Taja in Juš!
 
Skopiram se sem sporocilo od teje.: Jaš mu je ime, Tajin bratec in najin sincek. Rodil se je ob 4:05, velik 52cm in tezak 3510.
ČESTITKE še tukaj,
user posted image
Ribica, A. in Luna

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.9.2006 8:00:23   
Tinca7
Ja jaz sem tut še tukaj, ja user posted image . Mene boste sicer malo dolgo še čakale, ker sem šele dobro čez polovico. Drugače je vse vredu. Lara je sicer neki ljubosumna na bušijauser posted image ; sedaj je pač ne nosim več, pa po trebuhu mi tut ne sme skakatuser posted image . No, sej bo minilo. Naslednji val verjetno lahko pričakujemo, ko se bo rodil naš korenjak.
Drugače pa je zelo pridna. Sem pozabila povedat, da smo že cca 1 mesec brez dude. Tudi nam jo je muca odnesla ko smo šli na morje. Joj, tele grde muceuser posted image . Se pa tudi pridno odvajamo od plenic. Sicer ne ujamemo vedno, ampak gre "sama" na kahlico 4x na dan. V vrtcu sicer neki mečkajo in jih dajejo samo enkrat na dan. to pomoje zato, da se ne odvadijo prehitro, ker potem ne morejo več jasli zaračunatuser posted image .
Mali v bušiju pa že pridno telovadi, seveda najraje ponoči, tam med tretjo in četrtouser posted image .  Če me ne zbudi Lara, me pa on.
Vidim, da se punce pridno cartate, predvsem ponočiuser posted image . Uživajte še naprej!

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.9.2006 10:50:44   
Anonimen
Hej,

glede na to, da vas je vecina ze rodila - se preselimo na Starsi cvekamo?

LP, Ribica

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.9.2006 14:45:30   
Pikapolonica
Sem že jaz predlagala, pa zgleda tega ni nobena opazila, ker ni bilo nobenega odziva ... Jaz sem za. A boš kar ti odprla to temo, ribica?

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.9.2006 19:01:33   
asso
Ja, ja, lahko. Sicer sem mislila počakati še Lu, če med tem časom ni že rodila user posted image

Bolj malo uspem spremljat vse debate tega foruma, z dvema nagajivkama doma.

No, Tarin je zaenkrat pridna, večina prespi, le krčki jo že mantrajo in takrat se zbudi. Sedaj poskušamo s homeopatskimi kapljicami, če pa to ne bo pomagalo bomo šli naprej na druge... v najslabšem primeru pa bomo nosili.

Mi smo zaenkrat vsi v redu. Nastia dobro sprejema sestrico. Jo non stop boža, se stiska k njej... ona jo bi kar nosila okoli in se z njo že igrala... pa tudi rito pomaga previjat.

Ja, tudi Nastia je doma, ni še v vrtcu tako, da je kar pestro. Komaj eno porihtam moram že k drugi. Sicer Nastia gre nato ven k noni in je cele dneve zunaj.

No, zaenkrat bom zaključla in se beremo na Starši čvekamo. Pa bom kar jaz odprla in to skopirala.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.9.2006 22:42:33   
Anonimen
SKratka, user posted image  od zdaj naprej najdete na Starsi cvekamo (avtor: asso).

Se vidimo tam user posted image

9.nebesa - 2 krog


(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: 9. nebesa - 2 krog
1.10.2006 9:07:13   
žiža
OK se vidimo. Samo ne obupat, če se bomo mal bolj poredko oglašale. Pri dveh user posted image  je res bolj mal časa. Zvečer je pa tolk fajn čimprej v postlo zlest user posted image
uživajte še danes v sončku menda ne bo več dolgo...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?