|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maca - kapsule
21.7.2009 19:28:44   
trudivase
LP vsem, midva sva se trudila kar tri leta, pa nama je končno uspelo. Najina izkušnja z MACO?  Njena ginekologinja jo je toplo priporočila, ker sva za razne tablete in kapsule z čudežnim delovanjem v treh letih dala kar ogromen kupček denarja, efekta ni bilo. Ker mi je spermogram pokazal 48/52% živih/mrtvih spermijev, ona pa je že na pragu štiridesetih, sva pred vsakim seksom poskusila malo nenavadno pijačo - Močno in sladkano turško kavo (barcaffe) ter z mlekom. Sliši se nenavadno, ampak meni se je spermogram povečal za 100%. Zakaj Vam ne morem povedat, veva le da nama je to pomagalo. MACA? Za naju ne hvala 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: maca - kapsule
22.7.2009 13:07:03   
sensi
user posted image user posted image user posted image  čestitam vama.Veliko berem o MACI še nobena se pa ni pohvalila,da je ratalo,je kateri uspelo?Kako dolgo sta pa prakticirala  " kofetkanje ",vama je to svetoval negdo,ki mu je tudi na ta način uspelo?No midva se trudiva že leto in pol,pa nama je lani novembra ratalo in to dvauser posted image user posted image naenkrat sam se na najino veliko žalost ni izšlo.Probala sva že vse žive čarobne napitke imela po sexu noge v luft,negibno ležala 2 uri,hodila na bioenergijo,masaže...Zdaj sva se odločila,da bom po dopustu začela hodit na refleksno masažo.No s kofetkanjem pa lahko takoj začnema,če sem prav prebrala sta jo pila oba,pa mora bit z mlekom ali lahko čista.No pa še en recept sem danes zvedela.user posted image Sicer si ne znam razlagat kako bi lahko pomagalo,je pa ratalo moji stranki.Neka gospa iz anglije ji je preko interneta svetovala naj kakšno uro pred sexom začne s pitjem ( 8 kozarcev) navadne vode. No bomo videli,sam če spijem 8 dcl vode pa še skodelico črne kave z mlekom dvomim,da se bom sploh lahko premaknila,no bomo videli vse kakor poročam.Upam,da o uspehu.user posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu trudivase)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: maca - kapsule
3.8.2009 16:32:03   
trudivase
hja, noge v luft pa to, kar sva tudi midva prakticirala, sva prenehala. Diagnoza po rahli krvavitvi: izvenmaterična nosečnost blizu jajčnikov, ki so jo morali prekiniti, smrk smrk, telesne rane so zaceljene, duševne pa se bodo celile še dolgo.

Ja, že trije, ki so poskušali tale recept so uspeli, ali pa s(m)o na dobri poti.
Pil sem jo sam jaz, ker sem imel slab spermogram (2x isti rezultati), pol potreh mesecih pa rekordna vrednost, po moje sam od kafejčka, močnega z mal mleka, pa živce na OFF, seksala sva po dvakrat na dan z dvodnevnimi presledki in je ratalo, no ja, kar se oploditve tiče je ratalo, zdej greva na umetno oploditev v MB, spermogram kaže 98/2 v prid zmagovite ekipe.
Ne vem a je to od kofetkanja al od živcev, ne vem, definitivno pa ne od MACE.
Ravnokar sem danes slišal da ginekologi sodelujejo z to firmo ki zastopa maco, gospa ki to prodaja pa je bivša altenativna medicinka in pozneje zeliščarka. In ravno ginekologi imajo menda (navajam: MENDA) plačan simpozij ravno od sponzorstva te firme

Za razmislit, kak eni služijo na račun nas uboge rajeuser posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: maca - kapsule
4.8.2009 12:06:33   
sensi
user posted image user posted image user posted image  trudivase zelo mi je žal da ni uspelo.Tudi nama se je to zgodilo lani novembra.Noseča sem bila 6 tednov,ko sem dobila rjav iscedek,po dolgih in mučnih pregledih so ugotovili ,da plodek v maternici najverjetneje odmira in sem šla zaradi preniskega hormona po hitrem postopku na abrazijo.Po dveh dneh je pa hormon ponovno začel rast in so ugotovili,da je še en plodek izvenmaternično.Bila sem 2 uri na op.imela hude notranje krvavitve,ostala brez enega jajcevoda...skratka je kr trajalo da sva si opomogla fizično,da pa o psihi sploh ne govorimo.Zdaj nama pa nikakor ne rata.Mava pa dogovorjeno v polovici septembra ponovni pregled pri dr.Melotu in me začnejo pripravljati na umetno.Probala sva pa res že vse živo,pa nič.Sem se pa odločila da bom ponovno pila krvomočnico,plahtico in rman pomešana skupaj.Čaj mi je po jesenskih težavah hitro odebelil sluznico.Dr.je rekel,da je to za vgnezditev zelo pomembno.Glede mace pa ne bi vedela sam nam ni pomagalo javi se pa tudi ne nobena.No vsak naj proba kaj mu paše.Želim vama obilo sreče in da si čim prej sporočimo da je ratalo.

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu trudivase)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: maca - kapsule
4.8.2009 13:55:50   
S*
Midva pijeva maco oba. Mož zaradi slabega spermiograma pije še en kup vitaminov, tako da ne morem zagotoviti, kaj točno je vplivalo da se je stanje izboljšalo. Še vedno bo potreben ICSI, ampak stanje se je vseeno zelo izboljšalo.
Meni je maca uredila ciklus, ki je prej trajal od 36-43 dni, odkar pa pijem maco je ciklus dolg od 30-32 dni. Jaz ne pijem nobenih drugih zdravil in vitaminov, tako da je gotovo maca tista, ki mi je ciklus skrajšala. Meni to ogromno pomeni, saj potihem še vedno upam na naravni čudež.
Vsem ki se trudite pa želim, da vam bi čim prej uspelo z maco ali brez.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: maca - kapsule
5.8.2009 9:54:47   
sensi
user posted image user posted image  Super S*,sam da pomaga.Sigurno je nekomu pomagalo drugače je ne bi priporočili.Meni pa pri ureditvi ciklusa pomaga čajček Plahtice,krvomočnice in rmana.Po dopustu bom pa probala še nasvet zeliščarke,da naredim kuro kopeli z rmanom.Vedno probam vse za kar slišim sam da bi bilo ,čeprav vse bolj verjamem v to,da nama ostaja samo še IVF.No vsaj očitala si ne bova,da pa res nisva česa probala.lp

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: maca - kapsule
19.9.2009 20:20:34   
moniponi
Ojla punce!
Po dolgem času se spet oglašam in imam eno vprašanje- začela sem piti čaj macina trava in več ne vem kaj naj si mislim- ogromno sem o tem prebrala in nekatere punce pišejo, da v času menstruacije ne smeš piti te trave, nekatere pravijo da lahko. Vem, da moreš prenehati s pitjem če zanosiš, pri menstruaciji pa še vedno nisem prepričana kako in kaj. Še to- ali se lahko macina trava  pije če jemlješ klomifen? Tudi o tem so mnenja zelo različna. Hvala za odgovore in lp!

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: maca - kapsule
18.1.2010 9:56:23   
Grethy
Oj punce, če katera potrebuje maco od FLP naj mi pošlje z.s.

_____________________________

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: maca - kapsule
10.3.2011 0:01:21   
moyka
Ojla punce!

Tudi jaz že dolgo delam za te produkte, tako, da če želite maco mi pošlijite sporočilo na zs.. Zelo veliko vem o izdelkih in vam lahko svetujem, obenem pa vam svetujem tudi glede drugih izdelkov, ki so izvrstni!!!

Lp

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: maca - kapsule
11.3.2011 21:18:47   
~Biba~
punce maco sem danes videla na polici v DM-uuser posted image user posted image

(odgovor članu moyka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: maca - kapsule
15.3.2011 13:12:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

punce maco sem danes videla na polici v DM-uuser posted image user posted image



kapsule al prašek?

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: maca - kapsule
15.3.2011 15:01:37   
~Biba~
mislim, da je prašek....
user posted image slika je izvzeta iz Dm kataloga_marec

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 15.3.2011 15:02:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: maca - kapsule
15.3.2011 15:02:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

punce maco sem danes videla na polici v DM-uuser posted image user posted image



kapsule al prašek?


Jaz sem videla prašek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: maca - kapsule
15.3.2011 15:03:02   
~Biba~
Torej je prašekuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: maca - kapsule
15.3.2011 15:03:27   
Hope2
Me je biba glih prehitela, ja ta prašek

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: maca - kapsule
2.11.2011 9:06:22   
wisteria
Jaz sem bila glede raznoraznih "naravnih dodatkov" vedno precej skeptična. Ampak po pol leta neuspešnega poskušanja zanositve smo pripravljeni marsikaj verjeti in poskusiti user posted image . Precej sem prebrala o maci, predvsem da lepo skrajša in uredi cikluse (imam namreč PCOS in zelo neredne in dolge cikluse) in sem se odločila probati. Kupila sem pa prašek v DM. Pa mi je bilo kmalu žal, ker česa tako ogabnega še nisem probala in sem pustila nekaj časa na polici. Potem pa sem bolj iz principa (če sem že dala precej denarja za ta gnus) začela piti prejšnji mesec od menstruacije naprej zjutraj (seveda z zamašenim nosom, pa takoj čez še smoothieja da je prikril okus user posted image ). In pred enim tednom se je pokazal plusek user posted image .
Ne trdim, da je bilo to samo zaradi mace, dopuščam pa možnost, da je kaj pomagala.

Lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: maca - kapsule
2.11.2011 18:47:14   
astrid1
Čestitke!

Sama sem po 6 mesecih jemanja maco v tem ciklusu za nekaj časa opustila. Trudiva pa se že več kot dve leti. Lepo je slišati, da je nekomu pomagala.

(odgovor članu wisteria)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: maca - kapsule
7.11.2011 9:53:57   
ringababy
Tudi jaz jemljem maco v kapsulah nekje 3 tedne. Seveda upam, da bo pomagala tudi pri mojem PSOC. Ampak tudi če pomaga ali če ne sem se odločila da jo bom jedla, ker čutim druge učinke, predvsem nisem več nič utrujena čez dan. Se še kateri zdi da ima veliko eč energije? Zdaj lahko grem ob petih zjutraj na fitnes, pa isti dan ob polnoči še vedno funkcioniram.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: maca - kapsule
7.11.2011 20:25:37   
astrid1
Ja, tudi jaz sem imela v času jemanja mace več energije. Ni čudno, da jo priporočajo športnikom. 

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?