Azzurra
|
Jaz se potepam na relaciji pralni stroj - štrik - likalna deska . Danes naš stroj še ni nehal prat, pa je začel svoj šiht ob sedmih zjutraj. Je bilo tudi lepo vreme in so se cunjice hitro sušile, midva pa sva likala. Moj dragi je pravi mojster, in lepo prosim...ima SVOJ likalnik Skratka, dela je ogromno, jaz pa se kar težko spogledujem s tem, da ni vse čisto isto kot prej in da vsega, kar si dam v glavo, ne zmorem, tako me na koncu dneva zjezi tisti kup nezlikanega in nepospravljenega, namesto da bi se veselila tistega, kar je že lepo popredalčkano in čaka na MajaS, katastrofa tej vaši odnosi v službi...kriza....znana kriza.... Nimajo pravice do tvojih podatkov, niti do diagnoze, ne smejo stopiti v stik s tvojim zdravnikom, niti ti jim nisi dolžna odgovarjat na ta vprašanja. Me veseli, da je vaše dete zdravo, to je sigurno bolj pomembno od spola na koncu koncev .
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|