Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
-
. Mene je blo na začetku full strah , kako se bo muca navadla na tamalega, pa morem rečt, da sem prijetno presenečena.Full se mu pusti božat, ker on je ne boža ravno tako kot mi, ampak mu vseeno full tolerira in se mi zdi , daga ima rada. Seveda jih nikol ne puščam samih skupaj , ker nikol ne veš, kaj katerega pikne. Mu je pa zadnjič lepo pokazala, kaj se ne sme.. mali , daragi in mačka so se igrali in jo je Luka udaril, je dala taco na njegovo roko, iztegnila kremplje, amak ga ni ukrempala in jih "pospravila" nazaj.

). Ana še zdaj sprašuje, kdaj se bo Niko vrnil iz nebes, ker ga ful pogreša. Sta pa res bla ful prijatelja. Ta maček ji je spregledal vse, lahko ga je dvigovala, mečkala, vlekla, ... Zdaj se samo sprašujem, kje dobit še kakšnega tako skuliranega mačka
.
.
. Je pa res, da ga od takrat naprej nikoli več ni grdo cukala
. Res sta prava prijatelja, velikokrat ju z veseljem opazujem, ko skupaj "brskata" po predalih in omarah. Skratka, pri nas se je super obneslo, poznam pa tudi primere, kjer so imeli težave, žal.
pride domov že pri vratih kliče kje je,mac prileti in hop v naročje.Je zelo potrpežljiv,cartljiv,vozi ga v vozičku,........Ko pa ima vsega zadost se pa kar sam umakne vstran,brez praskanja,pihanja.Je pa res,da smo ga domov pripeljali mladega (8 tednov),ko je
Jaz bi imela potem kakega, a mi je zdravje otrok le bolj pomembno.