MALINČICA
|
Dajte mi povedat punce, kako se počutite sicer? A katera od vas ponoči dejansko spi, ali se samo meni zdi to znanstvena fantastika? Se mi zdi da že celo večnost ne spim, sploh ne vem kako uspem čez dan funkcionirat. Ponoči grem skoraj vsako uro na wc, pri tem me tako bolijo noge, da poskušam do wc-ja prit samo po petah, ko končam in se vrnem v posteljo, mi gre včasih prav na jok, ker vem, da se bom vlegla in bo spet bolelo tukaj v trikotu in da bom vsak vdih zaječala. Čez noč mi roke in noge tako zatečejo, da jih zjutraj komaj pokrčim v pest. V glavnem nič kaj prijeten ni ta zadnji čas nosečnosti in zdaj vem, zakaj vse nosečnice na koncu komaj čakajo, da gredo rodit. S tem trebuhom se butnem kamorkoli. Žejna sem kot kamela, vsakič, ko grem lulat, popijem 3dcl vode... Ko sedim, me ligenjček tako potiska v rebra, zato se dam tako na eno stran in zgledam kot Notredamski zvonar..... Edino, ko me pobrca, takrat se zavem, da je vse to slabo in kar boli vredno za to pikico v mojem trebuhu. Se pa zaenkrat še javno pohvalim, da mi je do 38. tedna uspelo priti brez ene same strije. Hvala dragi starši, da sem podedovala elastično kožo.