viv_
|
Dobro jutro! Jaz imam tele slikice od Mirne vse v tamalih okvirčkih, raznobarvnih in v spalnici na steni. Imam pa doma eno ful dobro fotko mojega trebuščka iz prve runde Jo bom nalimala gor, pa vam povem password. Ampak to bo jutri, ker je nimam na službenem računalniku... Midve s tamalo sva včerej naredile prvo rudno velikonočnih voščilnic. V Lisi sem dobla idejo - z rumeno prstno barvo narediš odtise rokic, potem pa iz tega narišeš kuro - palček je za glavo, mu narišeš kljun in rožo, iz ostalih prstkov pa potem narediš pisan rep, pobarvaš z barvicami... Bomo videli, kako bo ratalo, danes morva dokončat. Pa ful razmišljam, kako bomo naredili sobice za mularijo. Mirna je rekla, da bi imela roza barve , tako da sem si že vse zamislila. V Ljubljani bom šla v Böhm, k imajo take fajn kombinacije blaga in tapet, da bo luškana sobica. Tamalček bo mel kar opremo od Mirne, ki je tudi ful fletna. Za začetek pa pomoje košek... Moji so že rekli, da ga bojo kupili, ker Mirni so kupili voziček, pa ga zdej ne bo treba. Sem pa gledala, v Toysovem katalogu je en luškan košek s posteljnino za 90 Eur. Tako, komej čakam november... Najprej pa še 18.4., ko imam pregled pri moji G in 26.4., ko imam nuhalno! Mejte se srečke
|