|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
11.4.2006 13:03:44   
Aja1
krfjolca, user posted image user posted image user posted image  jaz bi taki versko obsedeni štoparki takoj ustavila, ko bi samo začela govoriti take neumnosti....ojoj, tudi taki obstajajo.

viv, potem si imela lep porod. Ti kar malo zavidam user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.4.2006 14:10:36   
krfjolca
Vem, samo res nisem pričakovala, da je tako zmešana! Ustavila sem ji izključno zato, ker je bila moja bivša učiteljica - iz srednje šole. Sicer dokaj mlada, pod 30, če se ne motim. Ne vem, ali je zaradi nas znorela (smo bili res kruti do nje, ker ni imela nobene avtoritete, pa direkt s faksa je prišla, revica), ali je bila že prej taka.
Poleg tega je še par stvari takih povedala, da sem se samo križala! Ne štekam, kako so lahko nekateri nako versko udarjeni - mislim, jaz sem tudi krščansko vzgojena, pa do birme sem še nekako hodila v cerkev, pa hodila sem na krščansko šolo ... (no, zdaj se malo bolj nagibam k ateizmu, k maši me pa samo še mami na silo zvleče za večje praznike)
V glavnem, ta se je celo vožnjo križala, kaj se zdaj v cerkvi dogaja - pravila je, da se je slovenski nadškof nedavno poročil, ker je papež menda nekaterim duhovnikom to nedavno dovolil.
Zdaj pa ne vem, ali si je zmišljevala, ali je res ...

Pa pol mi je začela govorit od enega svojega strica, ki ima preležanine in je minister za zdravstvo kriv za to, itd. Nakladala je celo pot!

Ja mene je bilo že strah, sem se prav oddahnila, ko sem jo odložila ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.4.2006 19:08:05   
Kati81
Živijo, jaz sem imela pa danes ultrazvok in sem kar mal zaskrbljena, ker je bil ginekolog tko skop s podatki in je sam rekel da je gestacijska vrečka velika 23mm ploda pa sploh ni izmeril, ga je bilo pa čisto malo videt.
Rekel je pa sam še da se vidi srček.
Tko da sploh ne vem kaj naj si mislim a je to normalno pri tej stopnji nosečnosti.(zanja menstruacija je bila 14.2. tko da sem sedaj noseča 8 tednov ali 6 gestacijske starosti).

LP K

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.4.2006 19:44:16   
Anonimen
user posted image  čudno, moral bi se videt plodek, ampak po moje, če ni nič kompliciral bo vse ok. Pri meni je govoril vse neke možne mere sestra je pa pisala, s tem, da sem 2x videla najino user posted image , najprej zgleda z ene strani, potem pa še srčeka, mi je točno povedal, da gre za srčka tam ko je utripalo, čeprav sem ga takoj tudi sama opazila user posted image . Če te skrbi na naslednjem pregledu kar vprašaj, jaz sem sestro edino še posebej vprašala kako velik je plodek, ker mi dr. ni povedal. Saj piše v materinski ampak jaz ne razumem tistih kratic.

A ve katera kaj pomeni obseg glavice? V materinski knjižici? Pri meni je napisal 5,4, pa ne vem kaj je to user posted image .

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
12.4.2006 9:18:28   
Luni
Dobro jutro user posted image !
Kje smo danes? A še vse spite ali ste čisto padle v delovno vnemo. Meni je zjutraj slabo, ker sem še vedno lačna, čeprav zajtrkujem, ko se pa namalcam, sem pa čisto hin, ker sem preveč sita user posted image  Sicer to ni tista slabost za bruhat ...... samo nelagodno se počutim. Popoldne ob treh (za domov user posted image ) sem pa kot rožica......... jao, da me šef zasači user posted image  Malo heca.
Kako ste kaj? Meni je danes starejši sine rekel: Mami, zdaj se ti pa že vidi! user posted image   Otrok ves srečen, da je pa vendar nekaj videt, mene pa prešine: Kaj pa? Špeh se mi nalaga.....user posted image  
Drug teden imam drug pregled, upam da se bove z G zmenile za nuhalno. Komaj čakam, da dobim slikico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
12.4.2006 9:55:31   
Aja1
Punce dobro jutro oz. dober dan! Kako ste? Zunaj je sonček user posted image user posted image user posted image

Kati 81, to je res čudno....mogoče si pa manj noseča kot 8 tednovuser posted image  Mo, če bi bilo kaj narobe, bi ti G sigurno povedal. Mogoče boš pa decembrka namesto novembrka.
Matejka81, v materinski piše obseg glavice? Meni se zdi, da pri meni nič ne piše....pojma nimam, moram pogledat.user posted image

Zdaj sem pa že prav pošteno lačna....še kakšno urco, potem pa na malico. Danes so na vrsti hrenovke, ker delamo do 17h (je treba nekaj toplega pojest).

Pridne bodite user posted image  

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 606
12.4.2006 10:01:46   
marella1
Dobro jutro punce!

sonček že veselo sije. Meni se zdi, da se mi kao že malo pozna, da me stiska v pasu potem pa me kak drugi dan (npr. danes) čisto nič več ne stiska. Jaz že komaj čakam, da se mi bo poznal trebušček user posted image  drugače pa komaj čakam v sredo gin. in pa v petek NS.

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.4.2006 10:16:17   
Aja1
Tudi meni se zdi, da se mi en dan bolj pozna kot drug. Še posebna razlika je zjutraj-zvečer. Zjutraj se mi nič ne pozna, ko pa nekaj pojem in spijem pa se mi zdi, kot da bi direktno nalepila tisti sendvič na trebuh. user posted image  
Sicer pa tudi jaz komaj čakam na NS, ki jo imam čez en teden. Takrat naj bi se ti naši user posted image  že prav lepo videli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.4.2006 10:28:39   
marella1
Aja1 če se ne motim si imela ti na začetku rjav izcedek. Jaz sem danes zjutraj presenečena zagledala ne čisto rjav, bolj temno rumen izcedek in me je kar malo stisnilo, zdaj sem pa vsakih 5 min na WC. Če ne bo bolje pokličem gin. da se prepričam, da je vse OK!

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.4.2006 10:56:15   
Aja1
marella1, ja jaz sem imela na začetku tisti rjav izcedek. Imela seb svetlo rjavega nekaj dni (klicala G, ki je rekla, če je svetlo rjav in da me nič ne boli-krči, potem ni panike), če pa bi bil rdeč (sveža kri), pa je treba takoj k G. Mene je bilo kljub temu full strah za user posted image  in ko se mi je en petek pojavil temno rjav izcedek, sem takoj šla na urgenco (ker moja G ni delala). tam mi je G rekel, da jih ima na začetku rjavkaste izcedke okoli 1/3 nosečnic. Takrat sem se pomirila in tudi izcedek je ponehal. Verjamem pa, da te skrbi. Tudi jaz sem bila vsakih 5 minut na wc-ju, stalno sem imela občutek, da kar lije kri iz mene. res grozno. Takole, na kratko ti predlagam, da če se ta izcedek ne bo povečal in spremenil v rdečo barvo, potem ne skrbi. Držim pesti zate!

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.4.2006 11:06:46   
marella1
hvala ti, si me malo pomirila. Tudi jaz nimam nobenih krčev in zdaj še toliko bolj komaj čakam sredo da vidim user posted image  upam da bo vse OK.

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.4.2006 11:38:42   
Aja1
Potem bova na isti dan videli svojega user posted image . jaz imam namreč tudi pregled (NS) v sredo. user posted image  komaj čakam in držim pesti za vse nas user posted image .

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.4.2006 12:26:17   
Dreamy
No pa še ena nova user posted image
PDP naj bi imela po Uz 30.11., ja očitno sem zadnja novemberka user posted image
Prvi pregled sem imela izredno par dni nazaj, kjer sem že videla mojo pikico, pa tudi srček je že veselo bil user posted image
G mi je izmeril da je velika 8,3 mm in da to ustreza 6 tednom in 5 dnem, čeprav sem sama mislila- glede na M, da sem ravno en teden več noseča user posted image
Sicer bomo pa več vedeli 18.04. ko imam spet pregled.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.4.2006 13:07:50   
Aja1
punce....sama sebi sem obljubila, da ne bom več gledala na forum spontani splav, pa sem šla zdaj spet tja brat izušnje punc s foruma in zdaj imam že čisto rosne oči user posted image  user posted image user posted image . Se moram zadrževati, ker sem v službi. Če bi bila pa doma, pa bi že jokala kot dež. Evo in spet sem tam, kjer sem že parkrat bila....strah, strah in še enkrat strah, da je kaj narobe z mojo user posted image  

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.4.2006 13:23:05   
marella1
Aja1 tudi jaz sem nekajkrat pogledala na forum in me je pošteno stisnilo. Ampak jaz si tebe res predstavljam kot user posted image  ful optimistično, zato glavo pokonci in pobožaj svojega bušija bo vse v najlepšem redu.

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
12.4.2006 13:33:04   
Monika79
Dobrodošla Dreamy med nami user posted image user posted image user posted image  ti pa imaš PDP točno na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image  drugače pa ima moja pikica PDP 25.11, tako, da bom v vsakem primeru dobila najlepše darilo za rojstni dan najino user posted image  user posted image user posted image user posted image  lahko pa bo detece počakalo in prišlo na moj rojstni dan, nikoli ne veš user posted image user posted image user posted image  tudi moja mama je mene dobila za rojstni dan za darilo, tako, da se nadaljuje user posted image user posted image user posted image

in kako se počutiš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
12.4.2006 13:33:07   
Aja1
Hvala marella1. Jaz sicer na zunaj delujem čisto optimistično, ampak me pa zagrabi včasih panika in takrat sem največji pesimist na svetu user posted image . Zdaj pa si res obljubim, da ne bom pogledala več na tisti forum, ker me čisto iz tira vrže.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.4.2006 13:44:36   
marella1
Aja1 zdaj moraš misliti tudi na dobro svojega user posted image , slaba volja se mi zdi da mu preveč všeč user posted image .
Dreamy user posted image  in dobrodošla med nami.

Monika79: tudi midve z mojo mami imava rojstni dan na isti dan, ampak v februarju user posted image . Pa je prav cool!

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.4.2006 14:37:53   
petruskaL
ojla

marella1 in aja1 - me imamo pa NS na isti dan!!!

Danes sm bla pri G in je vse ok. Zdaj pa nimamo več pikici mamo že vredu fižolčke ne user posted image  user posted image  user posted image .

Tut moje slike iz UZ niso nekaj posebnega bi reku nekdo, ma jaz lepših še nism vidla user posted image .... Sej veste na svetu je samo en najlepši otrok in ima ga vsaka mama. Mimogrede a kera ve - če želiš na NS meti posentek na CD - je treba CD prinesti s sabo?
Jaz pa na forum o SS sploh ne upam pokukat, da se ne bom pol obremenjevala kaj vse se mi lahko vsak čas zgodi. Se mi zdi da je bolje bit malo neveden o vseh problemih ki lahko pridejo, pa lažje živiš ne? Poznam punco ki je na medicini delala izpit iz teh stvari - bla je pa u 4.mesecu. Kar mešalo se ji je. Boga prou nesrečna je bla. No izpit je pa nardila in pol tut rodila eno fejst simpatično pupo.

Ahtite nase punce in lep pozdrav

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.4.2006 15:07:04   
krfjolca
Punce, ne brat od SSjev! Preveč zapsihira ta zadeva. Jaz sem čisto nehala o tem razmišljat, sploh zdaj, po pregledu.
Zdaj sem čisto nehala komplicirat, sem si v nedeljo celo privoščila pol kozarčka rdečega vina, pa v ponedeljek sva šla na pico, pa sem pozabla reč brez gob, pa sem jih pol ravno tako pomalčala ... user posted image
Pa na Jošta grem skoraj vsak dan in se počutim odlično. Sekiranje te samo utrudi. Jaz sem do pregleda bila stalno utrujena, vsako popoldne sem šla za 2 uri spat, pa vsa čemerne sem bila in brez energije ... Odkar vem, da je s pikico vse v redu, kar kipim od energije! Slabosti sploh ni več, počutje pa je fenomenalno.

Zato, probajte odmislit, da bi šlo lahko kaj narobe, pa uživajte v pomladi. Sploh ob lepem vremenu to sploh ni težko user posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 620
12.4.2006 15:24:18   
marella1
krfjolca user posted image . Se čisto strinjam s tabo! Mene ni bilo na Joštu že kar lep čas user posted image  ne najdem čisto nič časa. Zjutraj na vlak in v Ljubljano, domov pa šele zvečer. Ko pridem domov se že čisto zmatrana, še na francoščino se moram kar prisiliti da grem. Mislim da pa bo kmalu bolje in potem se mogoče kdaj vidiva tudi na Joštu! Katero gin. pa imaš? Podlipnikovo?

pa pa

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 621
12.4.2006 15:30:23   
viv_
Ojla punce!

Jaz sem danes popoldanska... Sem se hotla zjutri oglasit od doma, pa se vsedem za računalnik in mi mimo monitorja priteče MIŠ! Me je skor kap! Sem samo letela ven. Zdaj imam nastavljene 3 pasti. Moj pride prej domov, tako da bo reševal situacijo. Upam, da se bo ujela, če ne ne vem, kje bom spala, ker mi bo beden občutek.

Dopoldne sem pa malo zapravljala, kupla sem si 2 kikli, mata mal lufta v pasu, tako da bosta še za nekaj časa, upam... Pa v sariko sem šla gledat... Hlače mi niso bile nobene všeč, sem pa kupla 2 tuniki pa eno majčko... Tole, če si dopoldan frej je joj za denarnico user posted image

Počutim se pa super! (trkam) Pa občutek imam, da čutim otročka, hehe... Definitivno ga čutim ponoči, ko hodim 3x na noč lulat user posted image

Mejte se!

viv user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 622
12.4.2006 15:41:19   
marella1
viv sem se že spraševala kje si? Ojoj miška jaz bi kar user posted image , pa tako majha živalca. Drugače pa se tudi jaz zapodim v Sariko, sem si ogledala dve tuniki v turkizni in svetlo roza barvi user posted image

pa pa

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
12.4.2006 15:51:12   
ninci
no pa še ena. zdaj ko sem končno poštekala tale forum kako deluje,  se lahko še jaz kaj oglasim,no  naš 2. user posted image že raste v mojem trebuhu in upam da bo vse ok z njem. prvi pregled imam šele 25.4. ns pa 12.5. jooooooooooooj koko dolgo se mi zdi še do takrat.
rok naj bi mela 25.11. tako da bom mela 3 strelce doma.
mi je pa kar fino, lačna sem za vola pojest, samo sanjarim kako fino nam bo itd...
slabosti so pa že skoraj minile, edino utrujenosti se pomojem še dolgo ne bom znebila. naš prvi fant je star 16mesecev in ŠE ZDAAAAAAAJ ne spi, tako da lahko rečem da že točno 2 leti nisem spala normalno celo noč, prej sem zaradi njega v trebuhu lulat hodila, zdaj pa me spet to čaka. No pa saj bo, čez par let bom čisto pozabila na tole moje nespanje!
lzaenkrat vam želim veliko lepih trenutkov z polnim trebuščkom!
Nina

...it's a wonderfull wonderfull life no need to cry...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 624
12.4.2006 15:54:13   
Aja1
viv....jaz se tudi bojim miši....groza, pa tako majhna žival. Upam, da se bo ujela v past in da boš lahko v miru spala.

Punce, kdaj mislite začet nakupovat za user posted image . Jaz bi kar najraje že kar začela, ampak se zaenkrat še malo bremzam.  Vozičke pa že veselo ogledujem. Po vsej verjetnosti bom ga bom naročila kar prek spleta, ker je full cenejši (pri nas je npr. 80.000, prek spleta pa 200 evrov).

Pridne bodite in pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Čas v porodnišnici
"Sedim ob hčerki Kristini, stari šest mesecev. Veselo vriska, me pogleda, se zasmeji in se igra z igračkami, ki ji bing...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?