krfjolca
|
Vem, samo res nisem pričakovala, da je tako zmešana! Ustavila sem ji izključno zato, ker je bila moja bivša učiteljica - iz srednje šole. Sicer dokaj mlada, pod 30, če se ne motim. Ne vem, ali je zaradi nas znorela (smo bili res kruti do nje, ker ni imela nobene avtoritete, pa direkt s faksa je prišla, revica), ali je bila že prej taka. Poleg tega je še par stvari takih povedala, da sem se samo križala! Ne štekam, kako so lahko nekateri nako versko udarjeni - mislim, jaz sem tudi krščansko vzgojena, pa do birme sem še nekako hodila v cerkev, pa hodila sem na krščansko šolo ... (no, zdaj se malo bolj nagibam k ateizmu, k maši me pa samo še mami na silo zvleče za večje praznike) V glavnem, ta se je celo vožnjo križala, kaj se zdaj v cerkvi dogaja - pravila je, da se je slovenski nadškof nedavno poročil, ker je papež menda nekaterim duhovnikom to nedavno dovolil. Zdaj pa ne vem, ali si je zmišljevala, ali je res ... Pa pol mi je začela govorit od enega svojega strica, ki ima preležanine in je minister za zdravstvo kriv za to, itd. Nakladala je celo pot! Ja mene je bilo že strah, sem se prav oddahnila, ko sem jo odložila ...
|