|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
3.3.2006 20:39:26   
***pika***
Živijo, dekleta

Tudi mene je groza, ko berem razne nesrečne zgodbe. user posted image prvič. načrtovano - sva se od poletja pridno trudila. user posted image Sem pa že kar 'v letih' - letos jih bom 35, pa me je prav strah, da se ne bi kaj žalostnega zgodilo. Tako nestrpno čakam prvi pregled (joj, kje je še 23. 3.) ...

Ko ste se o folni kislini pogovarjale - jaz se 'bašem' z njo že od lanske pomladi, ker sem upala, da bo že lani poleti kaj ratalo, tako da mi zdaj že iz ušes gleda user posted image

Aja1 - kar se pa tiče spola otroka - tudi jaz si potihem želim punčko - doma smo bile same punce user posted image . Mislim, da ti zato res ni treba imeti slabe vesti.
Če bo fantek se seveda ne bom sekirala - itak je najpomembnejše, da bo vse OK.

Drugače je pa vse nekam smešno - sploh ne vem ali mi je na trenutke res slabo ali mi je slabo zato, ker mislim, da bi mi moralo biti user posted image Še vedno me parkrat na dan ščipa v trebuhu, pa tako bolj napihnjeno se počutim. Za modrček pa še ne vem, ali mi bo kmalu premajhen ali ne user posted image Bolijo kar konkretno, tako da sploh ne vem ali so večje ali se mi to samo zdi, ker jih kar naprej čutim.

Lahko noč vsem! danes sem pa že malo zmatrana - pa verjetno ne samo zaradi user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: že kakšna novemberka?!
4.3.2006 9:43:13   
Anonimen
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem super, slabo mi ni in upam, da mi tudi ne bo! Prvič mi je bilo slabo 2x po 5 minut.

Komaj čakam pregled, da vidim kako in kaj. Upam samo, da niso kaki dvojčki user posted image user posted image user posted image  Potem bom mogla še voziček nov kupovat, ker prejšnji ne bo dober.user posted image user posted image user posted image

Lep vikend punce!

anonimka 1 user posted image


(odgovor članu ***pika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: že kakšna novemberka?!
4.3.2006 21:32:09   
atanja
Heloo! blagor vam ko imate preglede bolj zgodaj. Jaz sem prvič in se včasih kar vprašam če je vsak znak ki mi ga da telo normalen. Se bom mogla manj ozirat in rajši začet uživatuser posted image .
Drug teden grem smučat in če bo prazno smučišče bom na sončku ležala drugače se bom pa kdaj pa kdaj tudi spustila-full previdno.
LEP VIKEND

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 7:39:44   
Aja1
Punce, kako ste?

Jaz imam danes popoldne prvi pregled...komaj že čakam, da zvem, če je z najinim user posted image  vse ok. Skrbi me, ker sem imela malo rjavkastega izcedka user posted image . Upam, da je vse ok.

A mogoče katera ve, če gre že pri prvem pregledu lahko user posted image  z mano? pa to že sestri omenim ali potem G?user posted image

Pobožajte svoje trebuščke!

_____________________________




(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 7:58:40   
tasha23
Živijo Aja1,
ne vem če gre lahko partner pri prvem pregledu zraven, najbolje bi bilo, da vprašaš. Mene je sicer pospremil in počakal v čakalnici, tako, da boš vidla kaj ti bodo rekli v ambulanti.

Veliko sreče za danes user posted image user posted image user posted image

LP

tashauser posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 8:55:26   
Anonimen
Živjo!

Ja, lahko gre zraven. No, moja G. ni nikoli komplicirala in na pregledih, ko je bil UZ je bil ponavadi zraven, sicer pa ne.

Jaz tudi komaj čakam 1. pregled, pa da potem povemo okrog. Sem že težko tiho user posted image .

anonimka 1 user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 9:06:46   
Aja1
Ravnokar sem izvedela, da je moja G zelo slaba do nosečnic. Veliko jih pošlje na splav. Eni je rekla, da naj gre delat splav in ker je začela punca jokat, ji je rekla, da naj ne dela panike in da je to nekaj čisto normalnega. Nato je šla ta punca k drugemu G in sedaj ima zdravega otroka.
Zdaj pa me je zelo strah, da bo tudi mene poslala na splav, ker sem imela rjav izcedek. Kako pa zgleda, da zamenjaš G? Moraš od tam odnest kartoteko? Kaj če G ne sprejemajo novih pacientk (ko sem se prvič prijavljala G, je jemala nove le ta G).

_____________________________




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 14:42:12   
Anonimen
Kam ste se pa sedaj vse izgubile?

Ali je kateri kaj slabo? Jaz se zaenkrat počutim odlično - trkam na les. Upam, da bo tako tudi ostalo.

anonimka 1 user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 17:42:00   
katy.25
Živjo!
Res nismo najbolj zgovorne...
Jaz zaenkrat nimam nobenih težav ne s slabostjo, ne z izcedki... moram potrkati. Sem se pa kar močno prehladila in me to daje in skrbi, da ne bi bilo kaj v redu.
Sem si v knjižnici vzela par knjig o nosečnosti in jih malo prebiram, ker je to moja prva nosečnost in  kar presenečenjeuser posted image (kar hitro se je prijelo)user posted image in skoraj nič ne vem o tem.
Komaj pa čakam moj prvi pregled čez natanko 14 dni!

Lep pozdrav in pazite na svojeuser posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 18:27:23   
Aja1
Pozdravljene punce!

Pravkar sem prišla iz pregleda user posted image . Zaenkrat je vse normalno, nosečnost potrjena. Dobila sem prvo slikico, vendar je še prekmalu, da bi se videl user posted image . Naročena sem spet čez tri tedne.
ker sem imela tisti zoprn rjavkast izcedek user posted image , sem bila vsa iz sebe...sem že misla, da je kaj narobe, ampak je G rekla, da se to zelo pogosto dogaja in da ni panike, če le ni rdeče barve v večjih količinah. Me ja kar pomirila.

Punce, pišite kaj se vam dogaja! Meni zaenkrat še ni slabo in sploh nimam  občutka, da sem user posted image . Samo prsi so malo bolj občutljive.



_____________________________




(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 18:27:24   
PIKA
Končno sem dočakala mojega G, jutri zjutraj imam pregled. Počutim se super, razen občasnega zbadanja v levem delu ali pa po celi dolžini trebuha (bolj nizko). Zadnjo M sem imela 24.01, ki se je začela z zelo rahlim izcedkom, 25.01. pa je bila komaj prava, zato naj G določi PDP, ker sem odkar sem nehala jemati KT, imela res zelo neredne M. Slabosti sem imela v času, ko bi morala dobiti M, pa je ni bilo. Nato sem imela skoraj teden drisko, sedaj pa sem še prehlajena. Drugače pa sploh ne čutim nosečnosti, včasih sem celo malo v dvomih, kljub temu, da sta BC in First sign pokazala +. Vse bom poročala jutri. Naročili pa smo fantka user posted image , tudi po izračunih 7 let, ki smo jih delale na Ringaraji, naj bi tako bilo, če pa bo punčka, pa tudi prav, le da bo vse o.k. user posted image ! Ne vem, zdi se mi, kot da se bomo s fantkom vsi bolje ujeli. Aja, letos bom imela 40, to pa je naš prvi user posted image . Folno kislino pa jemljem res že veliko časa, ker je v ABC plus vitaminih, ki jih jemljem vsako zimo. Počasi sem že začela spremljati akcije opreme in ostalih potrebnih stvari, saj bom kupovala vsak mesec po malo, kar bo ugodno, da ne bo na koncu strošek previsok.

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 20:39:18   
atanja
Ok, mej je že majčken slabo. Zadnjič sem imela majčken izcedka, zdaj pa je kul. Dručače pa čist zase nisem mogla zadržat novico. Če pa sem tok vesela.
Drugač sem pa jaz G zamenjala lansko leto ko sva se začela pogovarjat o dojenču in zdaj imam dr. Strah, ki je baje fl vredu.
Da nam bo šlo vse tako kot mora biti.user posted image Pazite nase! 

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: že kakšna novemberka?!
6.3.2006 21:20:02   
Anonimen
še jaz še jaz, tudi jaz bom na vrsti nekje novembrauser posted image
upam, da bo vse po srečiuser posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 8:15:57   
Anonimen
PIKA - jaz sem tudi med tistimi ne najmlajšimi. Letos bom stara 3X, ampak bo tole drugi user posted image .

Jaz se počutim super in komaj čakam pregled v torek, da vidim kako in kaj in da določimo datum. Pa da potem povem! Tako težko sem tiho, res!!!!

Kje ste računale spol?

LP, anonimka 1 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 8:23:48   
bubče
no, jaz naj bi imela rok 11.11..... moja prva nosečnost...sicer sem zanosila zelo hitro... že drugi cikel brez jemanja tabletk (upam, da bo vseeno uspelo...malo me je strah)....pregled imam pa šele 29.3.2006....bomo videli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 8:48:35   
Aja1
Punce, koliko ste pa kaj stare (nekatere ste nam že izdale)? Jaz sem 28 let in sem prvič user posted image  


_____________________________




(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 9:00:14   
bubče
29 let in tudi prvič user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 9:04:57   
Aja1
Imaš že kakšne znake user posted image ?

_____________________________




(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 10:11:29   
katy.25
Jaz sem 26 in tud prvičuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 10:19:46   
bubče
khmmmmm....čutim spodnji del trebuha, občasno pikanje in rahle bolečine (upam, da je to okej, saj izcedka nimam kakega posebnega)....ampak to čutim od oploditve dalje (vsaj zdi se mi, da vem, kateri dan je bil...)....joškice so bolj občutljive....drugih posebnih znakov pa zaenkrat še ni....mogoče se samo malo težje skoncentriram in več utrujenosti...lahko pa da je to zgolj naključje....

a bi morala imet še kakšne druge znake? ker po pravici povedano, malo me skrbi zaradi tega, ker 'čutim' non stop trebuh in zaradi špikanja.....user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 11:07:32   
Anonimen
bubče, to je vse normalno, nič se sikirat...

(odgovor članu bubče)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 11:38:22   
katy.25
Bubče kar pomiri se, res je to normalno. Tudi mene skoz nekaj špika in žgečka znakov pa drugih tudi nimam ( imam malo večje prsi, ena večja kot drugauser posted image )
Slabo mi ni še nič, sem pa orng prehlajena pa ne upam česarkoli vzet tako da čajčkam in počivam.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 12:05:20   
andreja 07
stara bom avgusta 30.za rok ne vem ker sem user posted image  po postopku ICSI in ne vem kako bojo to zdaj oni računali sem pa definitivno noveberka oziroma ker imam 2user posted image user posted image  lahko tud mesec prej.tako da pojma nimam kako bo imam pa že enga sončka ki ima 6 let.tako da vem kako nosečnost izgleda sicer pa pravijo da nista dve enaki.

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 12:08:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07
Sicer pa pravijo da nista dve enaki.


Jaz pa upam, da bi bila enaka kot prva. Je šlo tako fino vse skozi.user posted image

LP, anonimka 1user posted image

(odgovor članu andreja 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: že kakšna novemberka?!
7.3.2006 17:38:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spet tukaj anonimka 1 user posted image

No, naredila sem še en test in spet črtica, tako da zgleda da je res. Kakšnih znakov zaenkrat nimam, edino malo sem napeta. 14.3. imam pregled pri G, pa bomo videli kako in kaj. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 6.11., bomo videli kaj bodo rekli strokovnjaki user posted image

Med otroci bo pa 3 leta razlike. user posted image  Ampak me vseeno malo stiska. user posted image

P.S.: Enkrat konec marca bom povedala katera sem user posted image !


kako pa to, da imaš tako hitro pregled? Jaz ga imam komaj 10. 4. user posted image
drugače pa sem jaz stara še 24, ko bo prišel malček na svet bom pa že 25 user posted image
Tudi jaz nimam zaenkrat sploh nobenih znakov razen v predelu jajčnikov me špikne tu pa tam, pa prsa imam bolj občutljiva drugega pa nič upam, da je to normalnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?