lenca79
|
Lep pozdravček starim in novim nosečnicam . Nisem bla na forumu en teden, pa sem kar 15 min brala vse kar ste napisale. Bravo! Prejšnji petek sva bila s fantom na NS in je G. rekla, da je otrok lep in priden, se lepo razvija (velik je bil celih 5 cm), mal je pobrcal in pomahal, tako da je bilo res ganljivo. Dobila sem tudi slikice, (kjer se vidijo obrazne kosti, ličnice, čeljust, nosek, hrbtenica,...) ki jih vsake toliko časa pogledam. PDP imam 13.11. (sem v 13 tednu). Zdej sem veselo novico povedala tudi staršem, v službi in prijateljcam. Upam, da bo tudi naprej vse OK. Jaz se zaenkrat dober počutim (če odštejem občasne glavobole),slabo mi ni pretirano. Pa seveda sem mal tečna kar seveda spada zraven. Vse že nekaj nakupujete, jaz še za mojega sončka/sončico nisem nič kupila, sem pa res bila pred mescem dni v IT, kjer sem sikupila nekaj novih kavbojk, majčk in tunik, seveda vse malo večje številke, da me ne tišči v trebuh. Taya76 sprašuješ, če je katera iz bližine Velenja - jaz sem Velenjčanka. Si tudi ti kje tu blizu? Jaz sem se trenutno zredila za 1 kg, sam mam občutek, da me bo kr naenkrat razneslo, ker se mi včasih zaluštajo full čudne stvari . Matejka81 sporoč kako si bila zadovoljna s Quelletom - men se večkrat naredi, da full dober izgleda v katalogu, na men pa kot žakelj krompirja :) Lepo se imejte - imejte se rade.
|