viv_
|
Imam 15 minut časa, da se na brzino pofočkam Vidim, da imamo še eno novo Dobrodošla med nami! Jaz imam v službi norišnico ta teden. Zaključujem 2 projekta in se mi kar meša. Jutri grem dopoldan na eno konferenco, pa sem upala, da bom lahko potem "stegnila" domov, ampak ne bo šlo. Imam toliko dela... Sicer se pa nekaj slabo počutim. Matra me grlo, kašljam ko nora, pol noči prekašljam... Kriza! Bi bilo bolje, da bi do konca zbolela, bi se vsaj ulegla in pozdravila. Takole sem pa nekje vmes, ne tič ne miš. Proti koncu dneva sem taka, kot bi me povozil vlak Haha, Kaja 11 Mirna je tudi navdušena, da bo dobila sestrico. Upam, da bo morfologija potrdila, da je . Itak smo že vsi 100%, da je Zarja. Ampak se mi zdi, da Mirna pričakuje, da bo sestrica tako velika kot ona . Že razlaga, kaj vse bosta počeli skupaj No, čez dobro leto bosta pa res... Moram pa pohvalit Mirno, končno je čez dan brez plenic in to kar zanesljivo. Tudi za čez dnevno spanje je suha. Bravo mala! Ravno se bomo do konca znebili vseh pripomočkov, pa bo šlo "jovo na novo". Tako, zdaj pa šibam na razvajanje, na pedikuro. Čeprav ne vem, kdaj bo primerno toplo za odprte sandale . Uživajte punce, se beremo
|